|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mam nietypową prośbe/sprawe:
Potrzebuje dużego Fiata (125p) na jeden dzień wypożyczyć. Czy gdzieś w Krakowie jest wypożyczalnia samochodów gdzie będe mógł wypożyczyć dużego Fiata? ![]() Ewentualnie czy któryś z forumowiczów z Krakowa dysponuje takim samochodem i byłby mi go w stanie pożyczyć na jeden dzień w sierpniu? Pozdrawiam i licze na pomoc ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Szukam zdjęcia flagi/szalika z hasłem 'Tylko przed Bogiem padniemy na kolana". Z góry wielki dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś wie może w jakich godzinach będą mecze Polaków w finale Ligi Światowej w Rio.. Turniej finałowy zaczyna się od środy, ale nigdzie nie mogę znaleźć jakiegoś rozkładu z godzinami meczów...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak sie nazywa program, w ktorym puszczamy kawalek mp3, a on mowi nam wykonawce/tytul/album itd ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
TrackID
10znaków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Potrzebuje osobe,ktora potrafi obrabiac/przerabiac pliki mp3.
Jesli sie znajdzie ktos taki,niech odezwie sie na priva. Pozdro. Powód: ...i dlatego zakładam sobie nowy temat ?!
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 19.07.2008 o godz. 03:14.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie BŁAAAAAGAM o pomoc.
Dajcie że jakąś stronkę z informacjami o kontuzjach, wykluczeniach itp., chodzi o lige AUSTRIACKĄ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na transfermarkt.de masz napisane kto w jakim klubie jest kontuzjowany wpisz tam w wyszukiwarkę nazwę klubu i poszperaj po tych kartach. Nie wiem gdzie dokładnie bo niemieckiego nie znam ale pewnie bedzie nawet na liscie zawodnikow z klubu czerwony krzyż przy nazwisku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
masz u mnie największe piwo jakie widział świat....RZĄDZISZ !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Isolated oglądał ktoś ten film?Opłaca się ściągać?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobry odtwarzacz dvd potrzebny na gwałt!
ale nie jakiestam wersje testowe tylko taki, żeby mi po tygodniu uzywania nie zawołał, że chce zebym go kupił... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szukam rady, w jaki sposób mogę wzmocnić odbiór radia. Po remoncie przestawilem radio (panasonic rx-es27) w inne miejsce i nie chce mi odbierac stacji fm :/ Jakiś wzmacniacz, antena? co moge zrobic, bo radio nie ma chyba zadnego zlacza antenowego, tylko zamontowana taka zwykla teleskopowa aluminiowa antenke
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jestem na kupnie CB radia, najlepiej przenośnego, poleci ktos jakies?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chciałbym aby ikony na pulpicie nie miały tła pod ich nazwą i właśnie jak to zrobic
Pamiętam, że gdzieś się chyba ustawiało żeby było to tło ukryte czy co... z góry dzięki za pomoc ![]() wierność
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Hej wszystkim
Mam dość mało czasu, chciałbym tylko zapytać Was, w które dni będzie Wisła grała rewanż z Beitarem oraz ewentualnie kolejne mecze w następnej rundzie el. LM? Muszę w pracy sobie dni zamienić a dziś ostania szansa. Ewentualnie jak to zazwyczaj jest jak no zaczyna sie w środę. Beitar Jerozolima - Wisła Kraków ŚRODA 30 lipca, 20:45 Wisła Kraków - Beitar Jerozolima III runda eliminacyjna - 12-13 sierpnia, 26-27 sierpnia które dni |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje kontakt z kimś z Olkusza ! pilne!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Most Grunwaldzki, Warszawska-politechnika-parking.
Interesują mnie te 2 miejsca. Jak się dostać do nich z dworca jak najszybciej. Gdzie jest bliżej z dworca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bliżej jest na Politechnike. Jak się kogoś spytać na dworu na pewno Ci powie jak tam dojść/dojechać bo to 1 przystanek tramwajowy. Natomiast na most grunwaldzki to albo tramwajem 19 w strone borku albo autobusem 124,424 w strone ruczaju
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no i 179 w strone kurdwanowa
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
To już wiem gdzie dokładnie. Tylko niech mi jeszcze ktoś powie gdzie tam jest parking dla busów?
Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
naprzeciwko galerii po drugiej stronie torow tramwajowych jest parking busow, napewno znajdziesz bez problemow
dobra teraz moje pytanie, tylko odrazu uprzedzam ze jestem w tych sprawach laik i macie sie nie smiac mam mini crosa 125, zauwazylem ze konczy mi sie olej silnikowy, i teraz moje pytanie moge dolac dowolnego oleju czy musi byc tej samej marki co obecnie wlany?
Ostatnio edytowane przez Kamil : 20.07.2008 o godz. 12:35.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuję się jakie są stawki za godzinę gdzieś na budowie/remont. Jakieś podstawowe roboty.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
6-8zł powinno sie dostawac. Ale zalezy jaki pracodawca
![]() BOSTOŃSCY FANATYCY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie Ktos czy na tzw "Tandecie" sprzedaja jeansy typu Wrangler, Levi's, Lee, itp? I jaka cena spodni? (nizsza niz w sklepach?)
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|