|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Polecam kupno Football Managera zwłaszcza od dziś w serii top seller za 49.99 a w Carfie wychaczylem za 34.99
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Apropo FM09, kiedys czytałem gdzies ze mozna wgrywac do plikow z FMem przyspiewki kibicow w formacie mp3. Fajne byłoby na meczu w FMie uslyszec wislackie pioseneczki. Czy ktos w takie bajery sie bawił, jak to mozna zrobic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jaroo1 Z tego co pamiętam w Fm pliki muzyczne są w formacie wav. mogę się mylić ale napewno nie w mp3 bo to by w ciul ważyło.A co do przyspiewak raczej się nie da zrobić skoro dźwięki są podłozone dla wszystkich klubów jednakowo.Grasz Mu-Barca i słyszysz przśpiewki kibiców Wisełki
Chyba, że bys grał tylko Wisełką xDedit Looknołem w folder Sounds i pliki są w wav.ale można spróbować ten dźwięk FM_crowd_jeer_team_large odpowiada za buczenie kibiców, znaleźć przyśpiewkę PZPN je..PZPN i spróbować podmienić pliczek i nazwe na FM_crowd_jeer_team_large może zadziała. ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 02.07.2009 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
"[FONT=Trebuchet MS]FM Sound Changer 2009[/FONT]
Za pomocą tego programu możemy dodać przyśpiewkę kibiców dla klubu oraz gracza. Program automatycznie dodaje odpowiednie wpisy do plików config odpowiedzialnych za dźwięk. Instrukcja instalacji: Okno główne jest mini-eksploratorem plików, który pokazuje wyłącznie pliki w formacie .wav i mp.3. Jeśli chcesz dodać przyśpiewkę do Football Managera 2009, kliknij dwa razy na danym utworze, wybierz "player"(gracz) lub "team",(drużyna) i wpisz ID (ID można znaleźć edytorze oraz w grze, po włączeniu opcji "Pokazuj ID")." Z tego wynika ze mozna do klubu lub konkretnego gracza dodawac przyspiewki (bo kazdy gracz i klub ma swoje ID). Tylko skad mozna pobrac jakies przyspiewki kibicow w formacie wav czy mp3? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy grał ktoś może w Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2?
![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Polecam gierke Battle Field Heroes
Niby online, ale gra się super. https://www.battlefieldheroes.com/playnow |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Gra jest za darmo |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Moze zbierzemy wieksza ekipe i zagramy razem
?![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Skoro gracie, może mi powiecie czemu nie moge sie zalogowac na swoje konto?
Miałem już 7 level, na nastepny dzień w ogóle nie chciał mi sie zalogowac... pisze mi coś takiego:
poczte mam w gmailu.
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 04.07.2009 o godz. 08:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Spróbuj założyć sobie pocztę gdzie indziej niż Gmail,podobno są nie raz z nim problemy.
A tak wracając do tej gry to może sie jakoś ustawimy i zagramy razem ? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
A da się tam w ogóle zakładać samemu pokoje? Bo ja takiej opcji nie znalazłem :/
Tak w ogóle to mam pytanie. Podczas instalacji gry FEAR Combat pojawia mi się takie okienko (opcja) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0786134ed.html Gdy klikam na next wyświetla mi się taki błąd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...18a6b330d.html Wie ktoś może co mam zrobić? Bo ja nie mam pomysłu. Zaznaczam że mam ponad 100 giga wolnego miejsca na dysku Z góry dzięki Powód: Wisła Prokocim
Ostatnio edytowane przez Wisła Prokocim : 04.07.2009 o godz. 15:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Czy wie ktoś skąd mógłbym ściągnąć taką gierkę: Stronghold 2 Deluxe PL
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale jak bardzo chcesz to masz: http://lmgtfy.com/?q=twierdza+2+deluxe+pl I pamiętaj: google nie gryzą! ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś wie,czy wogóle pojawiło się demo gry Prisoner of War?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Potrzebują patcha do:
Max Payne 2 Gothic 2 (angielski) gry mam w ISO a przy uruchamianiu pokazuje mi się "wrong isc inserted". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainstaluj Daemona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a cracka przykleiłeś? (jeśli w ogóle w grach ISO są cracki ale mi się wydaje że są)
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mistel; Sorry ale opisałeś tak zajebiście problem, że nie wiadomo od czego zacząc ci tłumaczyc. na przyszłośc napisz że masz już potrzebne programy poinstalowane
Ostatnio edytowane przez <Crasch> : 08.07.2009 o godz. 10:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ma ktoś chociaż stronę z patchami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mam problem z Fifą 09 a mianowicie nie mogę strzelać po skosie i podawać w kierunku wychodnio-północnym(patrząc jak stoje na wprost lewej bramki jak atakuję na lewą bramkę, na prawą jet normalnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chyba z crackiem bo nic innego tu nie zrobisz www.gamecopyworld.com
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A gdzie to sie ta ustawić tak żeby działało
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
witam
zapraszam do ligi Małopolska w Fantasy Premier League - kod dostepu 38327-12198 dla osob nie zorientowanych jest to odpowiednik gry wygrajlige.pl tylko ,gramy w lidze Premier League i bawimy sie 100x lepiej. Adres gry http://fantasy.premierleague.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|