|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba się za bardzo podjarales.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja nie mogę jaki my mamy mocny skład.
Jeszcze ze czterech z rezerw Lecha, kogoś podobnego do Szota, a i jakiego czwartoligowca z Francji i będziecie całować Brzęczka po nogach. ![]()
JK: "Koniec z bylejakością i dziadostwem. Czas na godność, klasę i profesjonalizm."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
to się nazywa bogactwo wyboru: wybrać kogoś słabego, tragicznego, beznadziejnego czy Hugiego? E tam, lepszy na skrzydle Gruszkowski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz nowy napastnik zachowuje się jak napastnik. Szczerze mówiąc jestem w szoku. Spodziewałem się raczej harpagana od pressingu, a tu proszę - piłkarz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.08.2022 o godz. 22:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Taaa Mehremicia....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie wiem skąd u was ten optymizm, że w miejsce zwolnionych "skautów" przyjdzie ktoś profesjonalny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Większą jakość ma od napastników po Bitonie w Wiśle ? Carlitos Turgeman Paweł Brożek jak miał siły biegać Ondrasek w I rundzie nawet Genkov Przypomnę , że Kliment też się nieźle pokazał w pierwszym meczu Niech chłop pogra trochę , bez pompowania balonika .![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Turgeman - nie ta klasa co Rodado Brozek - LOL , Rotfl Ondrasek to juz wogle jakby Plewke porownac do LLoncha Genkov to był przed Bitonem ogólnie , Smudzie wystarczy popatrzec jak ktos wchodzi po schodach , ja nie jestem az takim ekspertem , ale to co pokazał w jednym meczu wystarczy ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 28.08.2022 o godz. 09:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dużo bylo gosci ktorzy strzelili bramke w debiucie , ale taka jakosc jaka pokazal rodado , widac od pierwszych kontaktów z pilka
tak samo bylo przy carlitosie , meliksonie , hmm , uche ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
No i dla mnie tak samo było z Chuca,a potem wiemy jak się skończyło.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
preciez gol chuci to byl farfocel przy tej podcince rodado
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w dodatku chuca caly mecz dreptał , a rodado sie sprawdza w GEGGENPROESSINGU !
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie widzialem calego meczu :( - ale rzczywiscie u tych gosci widac bylo jakość od pierwszego momentu - oby tu było podobnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Oficjalnie:
Boris Moltenis został nowym środkowym obrońcą Wisły. Umowa do 30 czerwca 2023 z opcją jej przedłużenia. www.instagram.com/wislakrakowsa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
I jeszcze crivejajo strzelił w debiucie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Gral w Ligue 2, nawet zbieral pozytywne oceny, pozniej kontuzja, do trzeciej ligi na ogranie poszedl, ale to i tak wyzszy poziom niz nasza 1 liga Wydaje sie byc logicznym ruchem po odejsciu Mehremicia. Wyjdzie w praniu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Rodado fajnie zaczął, niech to podtrzyma, awansuje do ESA i tam się sprawdzi to będzie można porównywać do Turgemana i innych.
PS Genkov był u nas równolegle do Bitona. Biton przegrywał z nim rywalizację w oczach trenera (to było za Maskaanta? ) , mimo że strzelał regularnie jak dostawał szansę. Często wchodził z ławki. Dla mnie była to decyzja niezrozumiała, bo moim zdaniem był lepszy od Cwetana wtedy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rodado 3 gole w 2 meczach , nie piszcie juz tu o chucach , krivelaro etc
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tyle że CV to nie wszystko. Zobaczymy pewnie niedługo, bo Colley chyba długo nie pogra z tymi problemami mięśniowymi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.08.2022 o godz. 20:51.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jak dla mnie Rodado ma potencjał, ale na tą chwilę to mógłby za wymienionymi przez Ciebie piłkarzami najwyżej torbę nosić. Niech to powtórzy w ESA, bo wielu było takich panów piłkarzy co w 1 lidze dawali radę, a w ESA przepadali. Nie twierdzę, że Rodado przepadnie, możliwe, że trafiła nam się perełka do oszlifowania, ale przestrzegam przed napalaniem się. Chuca w Miedzi Legnica w 1 lidze był 10tką z prawdziwego zdarzenia, a teraz w ESA znowu kopie się po czole. Ramirez rozstawiał 1 ligowców po kątach jak chciał (i to przez cały sezon, nie w jednym-dwóch spotkaniach), każdy wróżył mu wielką karierę, a w Lechu grywał w kratkę, często był rezerwowym. W 1 lidze królem strzelców niedawno był Gergel. Nie ma czym się podpalać. Poza tym CzerpiącyPiachu - nie zapomniałeś o czymś? PODPOWIEM : DUŻY LAS
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.08.2022 o godz. 21:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dla przypomnienia, dziś jest ostatni dzień okna transferowego w większości "mocnych lig". Jutro ostatni w PL.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wzbudza wątpliwość, że gość został tak lekką ręką wypluty przez francuski futbol, już nawet wszystkie ligi zdążyły ruszyć a on ciągle był bez klubu. Testy sportowe w polskim klubie 1 ligowym to musiała być dla gościa ujma albo... Szczyt marzeń, że znajdzie się ktoś kto kupi bajere jego menagera. Dla mnie wygląda na typowego turystę, choć chciałbym się mylić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Gdyby go wzięli bez testów to miałbym obawy, ale skoro oglądali go przez tydzień to musiał pokazać jakiekolwiek cechy, które powodują, że się nadaje do gry.
*z ciekawostek w fm22 jak sobie go sprawdziłem to ma najwyższy potencjał po Blaszyczkowskim, Dudzie i Rodado z obecnych graczy Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Z ciekawostek to w Fmie 2018 Balanyuk w Wiśle był kotem, piłkarz kompletny, wysokie staty, potencjał a w rzeczywistości jeden z większych ogółów jakich mieliśmy, porównywanie kogoś do FMa mnie zawsze śmieszy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Domyślnie to gdzie on ma grać? Jako zmiennik Colleya i Łasickiego? Dobrze by go na boku sprawdzić, bo tam jest średnio (a jak wypada Wachowiak, to bardzo źle).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
D. Ramirez akurat dawał radę w ekstraklasie, to dobry zawodnik, przynajmniej taki był.
Chuca w porównaniu do niego wyraźnie nie dojeżdża, a grał już u nas w Ekstraklasie, po prostu to nie dla niego, przy jego stylu gry. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|