|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jedno zdanie w tym wywiadzie dla Dp najlepiej oddaje świat w oczach Małeckiego. Myślę, że szkoda się dalej nad nim rozwodzić. Poziomem absurdu nigdy go nie dogonimy. Niech się odbudowuje gdzie indziej, niech nawet wróci do reprezentacji ale o Wiśle niech już lepiej nic nie mówi. Ktoś podał mu rękę jak wracał z podkulonym ogonem a on dorabia ideologię o misji ratowniczej. Siano w głowie.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 04.01.2014 o godz. 14:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Lata minęły, a Patryka wypowiedzi niewiele się zmieniły...jak tak dalej pójdzie, to niedługo zabraknie trenerów, z którymi będzie mu po drodze...
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ogarnij się Sharksik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
No wlasnie ten problem ze nie ogarniam jak mozna na kims ferowac wyroki kompletnie nie znajac tej osoby. Przypierdalanie sie do kogos ze ma tatuz Reymana to jest normalne? Kim jeden z drugim jest zeby oceniac jego emocje zwiazane z tym faktem?
Bo tak naprawde huja wiecie po co i dlaczego sobie takie cos zrobil. I huja wiecie jakim jest czlowiekiem. Do jaszczurki czy innego badziewia tez byscie sie przypierdalali ? Bo jak dla mnie to argumentow za tym ze sobie jednakzrobil Reymana jest wiele i dopiero bym pomyslal ze jest .......niety jak bym zobaczyl pajaka lub o zgrozo smierc. |
|
|
|
Guest
|
|
Moim zdaniem naprawdę razem z Kosą naprawdę pomogli nam wiosną i Wisła bardzo szybko z 12 miejsca dołączyła do bezpiecznego środka. To było o dwóch więcej ludzi związanych z Wisłą, a nie tylko z przelewami z Wisły (co w przypadku Genkova, Jaliensa itd. oczywiście wcale mnie nie dziwiło). Upraszczasz... świat w oczach Małeckiego to choćby także to, że Wisła mu wisiała tyle, że gdyby nie miał sentymentu to bez wysiłku byłby w stanie narobić niezłego smrodu. Ja jeśliby pracodawca mi wisiał za pół roku to wypiąłbym na niego du.pę i potem wyciągnął od niego tą kasę przez sąd czy jakkolwiek. No chyba, że miałbym miliony,a piłką/pracą bym się bawił @ kolega gdzieś tam wyżej Jak zdanie o głosach można różnorako rozumieć to czemu od razu zaczynasz szyderę? Czy jest normalnym zachowaniem kibica szydera z jednego zdania wypowiedzianego przez odchodzącego zawodnika, który był w Wiśle naście lat, zdobył 3 MP (w tym 2 x był czołowym grajkiem)?
Ostatnio edytowane przez arti : 04.01.2014 o godz. 15:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
"Gdyby nie mój powrót z Turcji, to Wisła byłaby na zakręcie i mogłaby nawet spaść do I ligi. Takie do mnie dochodziły głosy" Ta wypowedz mi wystarczy żeby ocenić jakim człowiekiem jest Małecki. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze dodajmy że gdyby nie Smuda, to Patryk by pomógł w zdobyciu ME... |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pół poprzedniego składu podpisało kwity, w których zgadza się na wypłacenie kaski w późniejszym terminie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Akurat tutaj nie masz racji.
Duet ten się sprawdza i imho Smuda, patrząc na to co zrobił, ma prawo dobrać sobie piłkarzy wedle własnego 'widzimisię'. BTW co za różnica czy Smuda nie mógł się dogadać z Małeckim czy Małecki ze Smudą? Jeśli nie umieją się dogadać to jeden musi odejść. Wolałbyś aby to był Smuda? ![]() Brutalne ale na takich zasadach współpracy jest świat zbudowany... ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cóż można powiedzieć o Małeckim ?
Więcej gadał , niż grał . Niech teraz "nawija" w Pogoni , choć wątpię ,by mu tam wierzono. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Małecki powinien zadać sobie teraz sam przed lustrem słynne sakramentalne, lecz sparafrazowane pytanie, "kim ty (...) jesteś, Patryku?".
Szkoda, że to się tak wszystko skończyło. Małecki kiedyś naprawdę dobrze rokował i był jednym z nielicznych, którzy deklarowali silne przywiązanie do klubu. Jeszcze raz - szkoda. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bleacher Report umieścił transfer Marcelo z PSV do Hannoveru wśród 50 najgorszych transferów 2013 roku http://bleacherreport.com/articles/1...of-2013/page/4
Z kolei Kicker uznał Brazylijczyka trzecim najgorszym obrońcą Bundesligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Głowacki wrócił, Brożek wrócił, to może i Marcelo wróci?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Jakby Marcelo wrócił aachhh, chociaż wypożyczenie hmmm.. skoro tam jest najgorszy to niech wypożyczą go tam gdzie zrobił największy postęp,krok czyli WISŁA !
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Według PS Darek Dudka rozmawia z Widzewem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wreszcie, z prawdziwą radością, mogę przywitać Patryka Małeckiego w temacie "BYLI PIŁKARZE ....". Mam nadzieję, że już definitywnie, ostatecznie, nieodwracalnie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jedenastka kumpli Kamila Kosowskiego (dużo Wiślaków):
http://www.weszlo.com/news/17828-Jed...dziwych_kumpli Nie wiem czy było bo nie przypominam sobie. Wiem, że tutaj macie swoje zdanie o weszlo, ale artykuł to praktycznie 95% wypowiedzi Kamila. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=KL0IgaW6d8E
Andy Rios w najlepszym meksykańskim klubie. Wydaje się jakby troszkę przypakował ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Najlepszego Kaziu!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Rios gdyby otrzymał więcej szans Wiśle to myślę że byłby z niego pożytek
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chodziło chyba o sumę odstępnego, tak ? Tak mi się kojarzy, że był dla nas za drogi
Na żywo widziałem go tylko raz, w meczu z Polonią Bytom na Hutniku i moim zdaniem naprawdę się wyróżniał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Fredriksen kończy kariere
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...y_kariere.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawe co to za oferta pracy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Bańka euro. To jednak troszkę za duzo było, choć miał potencjał. Ja jednak żałuje Cikosa bo za grosze i do "wychowania"
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 10.01.2014 o godz. 04:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
niestety, nie oni pierwsi i nie ostatni ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie było: Robert Maaskant ma nową pracę. Będzie trenerem boiskowym oraz asystentem głównego szkoleniowca w Columbus Crew: http://sport.interia.pl/transfery/ne...ew,nId,1086783
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Chyba degradacja, czyż nie?
Jeszcze niedawno głównym trenerem był tam Robert Warzycha. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A tymczasem Jan Frederiksen zakonczył kariere
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie? Gdyby prowadził zespoły Bundesligi czy Premiership to może, ale ostatnio trenował zespoły z ekstraklasy, strefy spadkowej Eredivisie i Białorusi. Przy czym pod względem organizacyjno-sportowym można zaryzykować, że przejmował coraz lepsze
![]() Niestety, ekstraklasa to syf, a Wisła organizacyjnie - burdel. W Columbus Crew przynajmniej nie będzie musiał się martwić przed treningiem, czy trawa na boisku skoszona i rozglądać się w trakcie żeby nie wdepnąć w psie gówno. I dobrze wiemy, że nie piszę tu o Białorusi... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|