The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.01.2014, 15:15
Zostawcie Patryka on ma trudny charakter
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.01.2014, 15:19
Oj będzie się działo w tym temacie przez weekend Nic tylko popcorn kupić i czytać hehehe. Są jakieś chociaż grosze za ten transfer?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.01.2014, 17:12
Jakie ....a grosze, jak my na minusie jesteśmy w ....

I tak lepszy temat to temat football managera zwany jako plotki transferowe. Jeśli rozpoczynasz nową grę wystarczy tam wejść i zobaczyć kogo chłopaki kupują do siebie jak zaczynają gre...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.01.2014, 17:14
Dobrze się stało. Formę sportową może i by odbudował i gorszy od Sarkiego czy Boguskiego by pewnie nie był, ale ten chłop przede wszystkim od zawsze psuł atmosferę w drużynie i wśród kibiców. Taki element destrukcyjny

Ale sprawa ma też drugi wymiar. Mianowicie, jeszcze tylko do Legii odejdzie Stolarski i może niektórzy (a już z wieloma osobami się w tej materii spierałem!) zrozumieją w końcu, że piłkarz jest tylko pracownikiem klubu, a wszelkie dziary, całowanie herbu i słodkie słówka o wierności to wyłącznie chwyty dla motłochu... Piłkarz gra tam, gdzie zgadza się kasa i dla mnie od zawsze było to normalne.

Powodzenia panie Patryku, im dalej od Wisły tym lepiej.
A herb Pogonii sugeruję se jebn*ć na prawo od Reymana. Majdan ma studio tatuażu, na pewno pomoże.
Ostatnio edytowane przez felipe : 03.01.2014 o godz. 17:19.
Odpowiedz cytując
PabloTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 03.01.2014, 17:42
ciekaw jestem jak szybko w miejsce Reymana wydziara sobie herb Pogoni.....ej Patryczku pokazałes jaki z ciebie Wislak z krwi i kości....umieraj sobie za Pogoń jak chcesz...
wazne są tylko te dni na które czekamy"
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.01.2014, 17:49
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś mówił w wywiadzie,że w Polsce to mógłby grać tylko w Śląsku,Wisełce i Lechii. Wyszło trochu inaczej.
I pomyśleć,że to my-pikniki byliśmy obrażani przez wiernego kibica Wisły Kraków- Papryka Małeckiego.

Co do treningów-było dawno temu juz mówione,że nie zagryzł chłopak zębów i Franz to szybko wyłapał.
Noo i jeszcze tylko wspominał że mógłby kopać w Zagłębiu Sosnowiec. Grał tam na wypożyczeniu i dobrze podobno wspomina jak go tam traktowali..
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.01.2014, 18:00
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Kiedyś mówił w wywiadzie,że w Polsce to mógłby grać tylko w Śląsku,Wisełce i Lechii. Wyszło trochu inaczej.
I pomyśleć,że to my-pikniki byliśmy obrażani przez wiernego kibica Wisły Kraków- Papryka Małeckiego.
Aj tam, przynajmniej chłopak wierzył w to co robił i co mówił. Dziś już nie mam mu za złe.
U nas grało wielu takich którzy wychodzili na boisko tylko i wyłącznie dla pensji - on na ich tle się wyróżniał. Widział w grze w piłkę coś jeszcze - miał w sobie nutę fanatyzmu. Szkoda tylko że kosztem rozsądku.

Patryk, powodzenia na pomorzu!
Oszołomie
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.01.2014, 19:55
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Czego mogą po panu spodziewać się kibice Pogoni?
Wszystkim, także im, mogę obiecać, że od teraz na każdym treningu i w każdym meczu będę umierał za Pogoń.

.

Niech jeszcze sobie dziare na piersi strzeli, z herbem Pognoi .Z innej Beczki Grzegorz Kurdziel został trenerem Polonii Bytom....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 03.01.2014, 20:11
nie wiem czy pamiętacie kto u Nas bronił i co miał wydziabane na piersi...

Pomijaj to ze zachowujecie sie jak stare ....a baby....
Ostatnio edytowane przez szprotson : 03.01.2014 o godz. 20:13.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 03.01.2014, 20:45
Malecki to ewenement, teraz mecz z taką Pogonią a tu pół stadionu gotowe klaskać dla niego.. drugie pół zaś będzie szydzić ile tylko da radę.. chociaż na Smudę też sporo psioczyło a on udowodnił że coś tam potrafi...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 03.01.2014, 21:27
Strzeli dwie bramki i będzie sobie z kibicami przybijał piątki.

Taki świat.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 03.01.2014, 21:50
Dla mnie szkoda. Odpuszczamy grajka z jakimś tam potencjałem i w sile wieku bo nikt nie umiał czy nawet nie próbował do Niego dotrzeć...:( No ale w gruncie rzeczy to przecież tak naprawdę kolejny sukces,a nawet dwa- wychowawczy bo wypchnięto znanego łobuza i finansowy bo zejdziemy nieco z długu i płac.

Ja jednak znacznie bardziej bym się ucieszył z wykopania np. stopera - klocka ze zniszczonymi kolanami, ktory jak jeszcze był zdrowy to zamiast uczyć się grać w piłkę i zazywac nieco codziennej gimnastyki wolal rozwijac swoje oryginalne hobby... albo tzw. skrzydłowego, który po podpisaniu trzyletniego kontraktu kompletnie sobie odpuścił (Turcy już przestali być zainteresowani? szkoda... ).
Dziękuję za dobre chwile i wszystkiego dobrego Mały... myślałem kiedyś, że zupelnie inaczej się to skończy, ale czasy teraz ogólnie jakieś chu.jowe:(
Ostatnio edytowane przez arti : 03.01.2014 o godz. 22:00.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 03.01.2014, 22:09
Cytat:
Dla mnie szkoda. Odpuszczamy grajka z jakimś tam potencjałem i w sile wieku bo nikt nie umiał czy nawet nie próbował do Niego dotrzeć.
Uważam tak samo, jakiś czas temu pisałem że powinniśmy z nim przedłużyć kontrakt o 2 sezony i wypożyczyć na 1,5 sezonu gdzieś. Jakby się odbudował, grałby tu znów, a tak - wzmacniamy krajową konkurencję.

Ruch potrzebny, ale jego forma jest zła. To powinno być wypożyczenie nie transfer definitywny. A i jeszcze - z dwójki Sarki, Małecki (obaj ostatnio słabi), wolałbym aby jednak został ten drugi.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.01.2014, 22:20
ogarnijcie się, 2-3 lata temu pół forum chciało mu buty lizać, teraz nikt za nim nie płacze dzisiaj co drugi chwali Chrapka czy Guerriera, ciekawe jak długo
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 03.01.2014, 23:01
mistico napisał(a):Wyświetl post
ogarnijcie się, 2-3 lata temu pół forum chciało mu buty lizać, teraz nikt za nim nie płacze dzisiaj co drugi chwali Chrapka czy Guerriera, ciekawe jak długo
Skoro dobrze grają to czemu mamy ich nie chwalić? Zrobią zjazd w dół i zaczną pajacować to będzie się ich ganić, to chyba normalne?
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 04.01.2014, 01:39
arti napisał(a):Wyświetl post
Dziękuję za dobre chwile i wszystkiego dobrego Mały... myślałem kiedyś, że zupelnie inaczej się to skończy, ale czasy teraz ogólnie jakieś chu.jowe:(
Czasy chujowe...dzięki chujowym ludziom panoszącym sie po naszym klubie.
Małecki nie jest pierwszy, po Moskalu, Kosowskim, Sobolu jednak moze sie okazać tym ostatnim dla którego Wisła to ciut więcj niź tylko treningi i kasa.

Kazda sytuacja z osobna to mniejsze lub większe rozgoryczenie i pewnie spory żal do klubu że tak wszystko , zostało rozegrane. Zresztą wnikanie w to jest obecnie pozbawione sensu.

Największym przegranym jest niestety Wisła Kraków. Klub stracił nie tylko na wizerunku ale przede wszystkim na charakterze z jakiego słyneła Biała Gwiazda. Kibiców też zrobilo się mniej a najebało kosmitów z wartościami na poziomie ulicznej prostytutki.

Gdy czytasz jednego z drugium jak napierdala na Małeckiego to dochodzisz do wniosku że są większymi idiotami niż kreowany przez nich bohater.
Żaden nawet nie mial sposobności z chłopem zamienic w życiu nawet słowa jednak argumentami srają na lewo i prawo jak by znali się od dzieciństwa.

Mi się po prostu w głowie nie mieści jak ktoś wypisujący tak frajerskie teksty może wygłaszać swoje wypociny na temat tego czy Małecki to Wiślak czy nie.
Huj jednego z drugim obchodzi jego tatuaz? jak nie mają własnych to niech zrobią sobie delfinki na pośladkach i tyle.
Nic tylko koprem rzucać potrafią i powielają bzdury które wyczytali w gazetach. Żenada.
Ostatnio edytowane przez SharksiK : 04.01.2014 o godz. 01:54.
Odpowiedz cytując
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.01.2014, 01:52
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Skoro dobrze grają to czemu mamy ich nie chwalić? Zrobią zjazd w dół i zaczną pajacować to będzie się ich ganić, to chyba normalne?
Bo to jest dziwne Kojarzy mi się to z takim sezonowym kibicowaniem - jesteś dobry to klepiemy po pleckach, nie idzie ci to kopiemy w dupę. Nie chodzi tu o to, że trzeba zagłaskać piłkarza bez względu jak gra. Chodzi tu o ogólną opinie o zawodniku, o całokształt.

Wszyscy się strasznie oburzyli po słowach Małego, że będzie umierał za Pogoń. A co miał powiedzieć? Że Pogoń traktuje tylko jako konieczność lub miejsce pracy, a w jego sercu nadal jest Wisła? Zwykła dyplomacja, każdy piłkarz tudzież inny pracownik powie, że w nowym miejscu pracy będzie flaki wypruwał. Jakby Sobol powiedział, że będzie umierał za Górnik, to też byście tak pisali?

Co mecz na forum jest nowy ulubieniec i nowy kozioł ofiarny. Mało jest użytkowników trzymających się swojego zdania.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.01.2014, 02:33
arti napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie szkoda. Odpuszczamy grajka z jakimś tam potencjałem i w sile wieku bo nikt nie umiał czy nawet nie próbował do Niego dotrzeć...:( No ale w gruncie rzeczy to przecież tak naprawdę kolejny sukces,a nawet dwa- wychowawczy bo wypchnięto znanego łobuza i finansowy bo zejdziemy nieco z długu i płac.

Ja jednak znacznie bardziej bym się ucieszył z wykopania np. stopera - klocka ze zniszczonymi kolanami, ktory jak jeszcze był zdrowy to zamiast uczyć się grać w piłkę i zazywac nieco codziennej gimnastyki wolal rozwijac swoje oryginalne hobby... albo tzw. skrzydłowego, który po podpisaniu trzyletniego kontraktu kompletnie sobie odpuścił (Turcy już przestali być zainteresowani? szkoda... ).
Słusznie prawisz.
Kolejny po Sobolu sukces duetu Smuda - Bednarz. Teraz to już na pewno będzie zajebiście! Nikt nie będzie psuł atmosfery!

A nie, są jeszcze Brożkowie...

Tarann napisał(a):Wyświetl post
tak chyba zaryzykuję i chociaż tak jak ty na treningach się nie zjawiałem to wydaje mi się, że tam nie umierał....za Wisłę.
Czyli: w dupie byłem, gówno widziałem, to sobie skomentuję.
Mózg. Taką dedukcję przeprowadzić.
Marnujesz się tutaj, chłopie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.01.2014 o godz. 02:44.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 04.01.2014, 08:16
Trzymaj się Patryk!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 04.01.2014, 08:52
Patryk Małecki rozegrał w Wiśle ponad 200 spotkań, trochę potu zostawił na boisku dlatego obiektywnie należy mu się podziękowanie, co klub słusznie na oficjalnej stronie uczynił. Ja samemu Patrykowi życzę żeby się opamiętał bo dostanie w końcu takiego kopa w dupę od życia, że się nie pozbiera. Już Turcja była pierwszą nauczką która nic nie nauczyła. Przestań się chłopaku słuchać małolatów w swoim wieku których życie jeszcze nie nauczyło niczego, a kreują się na wielkich pocieszycieli i doradców, utwierdzając Cię w głupim przekonaniu że robisz dobrze. Zacznij słuchać ludzi którzy już coś w życiu przeszli, coś osiągnęli, trochę błędów popełnili i zapłacili za nie. Może Andrzej Iwan byłby odpowiednią osobą, a może ktoś spoza piłki? Mam nadzieję że Pogoń Szczecin będzie takim przystankiem życiowym który odmieni Twoje życie na lepsze. Piszę to bo życzę Ci jak najlepiej - zmądrzej Patryk.
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.01.2014, 09:17
http://pogonszczecin.pl/aktualnosci/...pucharach.html
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 04.01.2014, 10:15
Mały uratował Wisłę przed spadkiem, jak to właśnie ogłosił w GK.
Fakt faktem należy mu się szacunek za kilkaset meczyków w Wiśle, a co do Majdana - jest jaki jest, ale pamiętam jego wywiad (już po rozstaniu z Krakowem) w którym powiedział - dziękuję Bogu za Wisłę. Szacun.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.01.2014, 10:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Słusznie prawisz.
Kolejny po Sobolu sukces duetu Smuda - Bednarz. Teraz to już na pewno będzie zajebiście! Nikt nie będzie psuł atmosfery!

A nie, są jeszcze Brożkowie...

Czyli: w dupie byłem, gówno widziałem, to sobie skomentuję.
Mózg. Taką dedukcję przeprowadzić.
Marnujesz się tutaj, chłopie.
Masz rację. Dopiero teraz to widzę. Rzekłbym przejrzałem na oczy. Nie wiem jak mogłem tego nie dostrzegać wczeeśniej. Zamiast kombinować wyciągać wnioski analizować to co widzę wystarczy przyjąć twój punkt widzenia.

A on rozwiązuje wszystko. SPISEK. Smuda-Bednarz. Beznadziejny trener i zakonspirowana opcja legijna.

Teraz rozumiem. Oni wykańczają wszystkich których masz na plakacie nad łóżkiem. Szybko nakryj czymś Brożków i odsłaniaj tylko gdy musisz.... no wiesz.

Ale przyznasz że są sprytni. Udają że niby im zależy na Wiśle poskładali drużynę, naprawiają finanse, tutaj niby pierwsza trójka, ale my wiemy że to tylko taka zasłona dymna szykują coś dużego.

Pewnie masz rację z tymi Brożkami. Popatrz jacy sprytni przyjeli ich żeby ich zwolnić.

Dzieki wolfy, że odsłoniłeś mi na to wszystko oczy.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.01.2014, 11:33
To są tylko piłkarze, za chwile będą inny lepsi, gorsi...
Ostatnio edytowane przez Luu... : 04.01.2014 o godz. 11:38.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.01.2014, 11:34
Piękny hejt tutaj niektórzy wprowadzają.

Zgadzam się z Sharksikiem w 100%.

Dla smudy mały nigdy nie wyszedł z cienia. W reprezentacji go nie chciał to usłyszał na stadionie i był zmuszony go wziąć.

Czekam do wiosny i mam nadzieje na górną połowę tabeli.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.01.2014, 12:03
Krzyż na drogę. Jak dla mnie Małecki jest w tym momencie wyłącznie pajacem.

Kwestia czasu jak się okaże że tatuaż Reymana zmieni na cokolwiek innego.
Tak naprawdę Reyman nigdy dla niego nic nie znaczył.

Niech się wielbiciele Małeckiego otrząsną. Pajacował, właził kibicom w dupę, a wielu się podobał ten teatrzyk który odstawiał.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 04.01.2014, 12:21
Dość śmieszny wywiad z Małym http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...era-smudy.html
Ostatnio edytowane przez silver03 : 04.01.2014 o godz. 12:25.
Odpowiedz cytując
TEDAN
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.01.2014, 12:54
Facet się rozmył ze swoim talentem, nie pierwszy i nie ostatni.
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 04.01.2014, 14:00
Sevi napisał(a):Wyświetl post
Krzyż na drogę. Jak dla mnie Małecki jest w tym momencie wyłącznie pajacem.

Kwestia czasu jak się okaże że tatuaż Reymana zmieni na cokolwiek innego.
Tak naprawdę Reyman nigdy dla niego nic nie znaczył.

Niech się wielbiciele Małeckiego otrząsną. Pajacował, właził kibicom w dupę, a wielu się podobał ten teatrzyk który odstawiał.
A ty to co? .......ony Nostradamus ?

Nie mierz wszystkich swoja miara...a jesli wiesz cos czego my nie wiemy to przedstaw sie nam i opowiedz. Bardzo jestem ciekawy, powaznie.

Jesli jednak cos ci sie przysnilo lub poprostu kreci cie sranie na innych to proponuje zamknac jadaczke i nie robic z siebie blazna.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 04.01.2014, 14:14
Szkoda tych wypowiedzi Małeckiego o trenerze i o tym, jak to dla Wisły ratowania wracał przez Balaton. Nie pomaga wizerunkowo klubowi, któremu tak wiele zawdzięcza, nie pomaga także sobie.

Dla mnie zawsze będzie jednym z wyjątkowych piłkarzy (chociaż wyrządził przykrość mojej babci ), których będę pamiętał ze względu na olbrzymią radość, jaką sprawiali swoją grą.

Dziennikarze powinni nosić go na rękach, bo pisania mają przynajmniej na 6 tygodni. Pewnie jeszcze dowiemy się bardzo różnych rzeczy.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów