|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Panowie .... z grą!!!!!!!!! to są derby najważniejszy mecz dla każdego Wiślaka!!!! To jest wojna, nieważne jak ważne że WISŁA PANY!!!!!!!!!!! Tym meczem żydy już są jedną nogą w 1 lidze. MY RZĄDZIMY TO JEST NAJWAŻNIEJSZE - Cieszmy się świętujmy!!!!!!! KONIEC WESELA......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Który to mówił, że nie chce takiego zakończenia, bo ma problemy z sercem? Niechże napisze, bo aż się o niego martwię ;-). Martwić się o przyszłość, po tym jak cierpiałam oglądając ten mecz, będę jutro. Dziś WISŁA PANY!
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
WISŁA PANY !!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
odszczekuje to, co powiedzialam gdy bukhari wchodził - publicznie nie powtórzę
; styl gry pomijam, w tej chwili nie jestem w stanie marudzić, ważne że - wiadomo pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moje uwagi:
- WISŁA PANY !!! super ![]() - gra żenada :((. Zabrakło odwagi i zdecydowania. MAaskant chyba bał się przegrać derby więc bronił. - Kirm 2 asysty. Ja bym mu zaliczył mimo że tylko z jednej padła brama. Ale z pierwszej do Brożka też powinna paść więc zaliczamy. Jak ktoś napisał jest w formie (od paru meczy - WRESZCIE!!)- Rios fajnie - powinien grać na skrzydle po przeciwnej stronie niż Kirm albo w środku pomocy. - Brawo Pawełek za b.dobrą grę mimo kontuzji. Czas myślec już o Legii... ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Nareszcie szczęście się uśmiechęło do naszej Wisełki i to w tak ważnym meczu!!
A co do gry to jak każdy widział...tragedia i myślę że z Legią naprawdę może być baaaardzo ciężko o dobry wynik niestety;/ ale serce każe wierzyć że może te derby dały jakiś impuls do leszej gry;> Na plus oczywiście Pawełek oraaz CHavez i Brozio i to już kolejny mecz mimo że nikt mu nie pomaga to dobrze się zastawia i co pokazał w POZnan*iu nie potrzebuje 5 setek żeby coś strzelić. Aha i stracił w moich oczach po dzisiejszym meczu nasz treneer...nie rozumiem jego bardzo dziwnych(i późnych) zmian oraz że nie daje szans Riosowi od pierwszej minuty, który chyba jako jeden potrafi podać z pierwszej piłki i jakoś ładnie rozegrać... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
7 kotów nabija sobie posty
![]() Ale tak poważnie to jestem ciekaw jak będą wyglądały treningi Naszych pupilków, bo za tydzień przyjeżdża tu Maciek ze swoją ekipą. I przyjadą po 3 punkty, o to też zgramy My więc będzie ciekawie. A na podstawie dzisiejszego meczu liczę na kilka zmian w wyjściowym składzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oglądanie takich spotkań bardzo boli tym bardziej że Craxa długimi momentami spychała nad do głebokiej obrony ( sic!) , gdyby nie ta 94 minuta , dla mnie osobiście remis byłby rownoznaczny z porażką ,
Standardowe szybkie oceny ( subiektywne!): Pawełek - 9 - mógł sobie pomyśleć , pierd*** za miesiac mi się kończy kontrakt , po co ryzykowac kontuzje , a on dał dzisiaj prawdziwy pokaz jak trzeba grać w derbach , z całą szczerością powiem ,- zasługuje na nowy kontrakt! Cikos - 3 - fatalnie , walka to nie wszystko Bunoza - 6 - dobry mecz , nie ustrzegł sie błedów ale było nie najgorzej Chavez - 7 dzisiaj w szczególnosci mu się przyglądalem , naprawde wygląda coraz lepiej i będą z niego ludzie Paljic - 2 - jeden z najsłabszych , to nie był jego dzień Kirm - 7 - większość meczu grał piach ale powinien mieć dwie asysty , miał jedną na wage złota Sobolewski - 6 - walka walka walka Garguła - 3 - mizeria , jedno podanie genialne , reszta przeciętna Piotr Brożek - 2 , gdzie on dzisiaj był na boisku ? znikający punkt Małecki - 2 - myślałem że bardziej samolubnie niż z lechem nie mógł zagrać , jednak myliłem sie Paweł Brożek - 5 - osamotniony , ale naprawde dobrze wyglądał Rios - 4 - błądził , ale kolejny raz nie na swojej pozycji Żurawski - bez oceny Boukhari - 11 ! chocby jak źle zagrał , za ten gol należy mu się piwo od każdego malkontenta na forum osoby które nazywaja go kebab powinny się zastanowic , czy przypadkiem same nie zasłużyły na takie przezwisko . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
K****A mać jakich czasów ja dożyłem, że osoba mieniąca się kibicem Wisły nie cieszy się po zwycięskiej bramce w DERBACH !!!! Chłopcze zrozum to były DERBY KRAKOWA jeden z dwóch najważniejszych dla Kibica Wisły meczów w sezonie !!!! Nic się nie liczy tak jak ten mecz - od dzisiaj znowu WISŁA PANY !! ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Flamengisto...
Ja uwazam ze nasz trener to sie juz pogubil z kilka kolejek temu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Uff jak jest pieknie byc Wislakiem i odplacic pejsom za wiosne.
Co do samego meczu i Naszej gry to po przez fakt ze dzisiaj mam swietny humor po samej wygranej (nie grze), to ocene zostawie na jutro a dzisiaj napisze tylko zal.pl Na koniec: Kazdy to powie, Wiselka zadzi w Krakowie!!!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jesli chodzi o Bunoze to mecz mial przyzwoity patrzac na to co wyczynial w poprzednich a co do DERBOW
padaka dziadostwo tragedia nic nic nie grali zero walki zero ambicji oprocz Pawelka ktory cos zagral pamietacie dyskusje jak nie byl znany trener wszyscy a przynajmniej wiekszosc chciala kogos kto krzyknie twardego goscia z charakterem taki mial byc trener bylem pozytywnie nastawiony do holendra ale teraz po meczu z najslabsza ekipa ligi z cienkimi bolkami ledwo wymeczone farciarskie 0-1 spodziewalem sie poukladanej gry przewagi walki a zobaczylem kopanine jak na boisku szkolnym nie wiem jak bedzie to wygladalo dalej ale spodziewam sie ze nic dobrego z tego nie wyniknie niestety nasza liga to sa inne realia i nie kazdy tu pasuje
Ostatnio edytowane przez moce : 05.11.2010 o godz. 22:46.
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Fatalna gra, fatalne ustawienie, fatalne zmiany.
Brawa dla Pawełka! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=YZ0dw-fKFUo dziś świętujemy !!!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Zwłaszcza, że to był gol na miarę zwycięstwa w pierwszych derbach na nowiutkim stadionie Cracovii, którego budowy tak niezwykle pilnował Majchrowski.
Historyczne zwycięstwo i historyczna bramka Boukhariego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A kolega ktory przewidzial bramke w 90 min to szacun ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nudzi Wam się
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Co to polecialo w Pawelka pod koniec meczu ?
Gracze meczu to Pawelek i Cikos, po czesci tez Kirm. ZAWSZE NAD WAMI ! PS. Niech jeden pajac z drugim zastanowi sie co ma wspolnego Maroko z kebabem.
Ostatnio edytowane przez mic : 05.11.2010 o godz. 22:49.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Hej Pasy! Wypad z ekstraklasy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jechałem z pracy autobusem i jak pojeb zadarłem się po golu Boukhardiego (oczywiście słuchając Radio Kraków ) piękne chwile, żal że na żywo nie widziałem !
I poniedziałku nie mogę się doczekać, miny żydów ... bezcenne heh ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
malkontenci, odpuscierz chociaż teras ///
Powód: za dużo
Ostatnio edytowane przez maro olTSkul : 05.11.2010 o godz. 22:50.
![]()
TYLKO WISŁA TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Boukhari czy jak go się tam pisze, może grać już do końca kariery w Wisle za ten mecz. To jest jedeyny mecz gdzie powinniśmy oceniać piłkarzy nie po grze, a po zaangażowaniu. tak, że ch.j z tym, ze gra dzisiaj była ch.jowa. Najważniejsze sa 3 pkt i to ze WISŁA PANY.
Mimo miejsca w tabeli wolę tą runde o wiele bardziej niż ostatnią. Głównie z powodu derbów! No i spróbuje się powstrzymać od mówienia Kebab na Boukhariego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Nie mamy składu, nie mamy gry a nasze wyniki to jest tylko szczęście, które w każdej chwili może się od nas odwrócić ; ] Ale dzisiaj chociaż zabawa do białego rana ! ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Małecki psuje 3/4 ofensywnych akcji Wisły od około 4-5 meczy. Chłop potrafi grać, ale jak nie zacznie podawać to won na ławkę. I jeszcze w końcówce rzuca się do Żurawia, że źle mu podał, a to on po prostu nie potrafi przyjąć.
Coraz bardziej lubię Chaveza, a Bunoze coraz mniej. Forma słaba ale radość dzisiaj wielka. Z Legią też sobie poradzimy Trzeba wierzyć panowie !WISŁA PANY !!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
.... z grą, .... z tym, że sezon jest przegrany, .... z tym, że bramkę strzeliło największe drewno, .... ze wszystkim.
ZAWSZE NAD WAMI.. I dziś tylko to się liczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
He ta wygrana cieszy niezmiernie, mimo mizerii, nie obchodzi mnie teraz nasza słaba gra i bronienie się praktycznie przez połowe drugiej połowy, najwazniejsze 3 pkt i zwyciestwo z sąsiadką !!! A że w ostatniej minucie jeszcze bardziej mnie to cieszy yeaaahhh
Kocham Boukhariego nie ważne ile w nas zostanie, za ten mecz go na pewno już nie zapomne! |
|
|