The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.02.2009, 23:36
Marcelo dojebał konkretnie.
akcja na plus, Ruscy ledwie we trzech Głowe powalili..
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 12.02.2009, 23:43
Team spirit rośnie Gokarty są o kant dupy potłuc, jedna spina na sparingu i jest takie zgranie że jeden za drugiego w ogień skoczy Marcelo musi trochę poćwiczyć bo by Arkowi głowę rozorał
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.02.2009, 23:49
Arek musi uważać bo jego Głowa juz nosi duzo śladów starć z rywalem
What's new?

Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 12.02.2009, 23:53
Zastanawiam się co wam daje ta cała napinka na Łobodzińskiego. Kiedyś był piękny temat - "Brożka karnie do rezerw" gdzie niemal każdy z forumowiczów zmieszał go z błotem a teraz każdy wchodzi mu w dupe. Jestem przekonany, że podobnie będzie z Łobo. Problem z tym, że chyba nie w Wiśle. Zamiast go wspierać to zarówno od kibiców jak i od piłkarzy w szatni ma pozamiatane. Przypominam sobie wywiad z Głowackim gdzie publicznie stwierdził, że Łobo jest najgorzej ubrany w szatni Wisły - czyli, że wieśniak o to mu chodziło. Jak można się dobrze czuć w takim towarzystwie, gdzie się z ciebie śmieją? U kibiców też zerowe wsparcie. A szkoda, bo wg. mnie ma chłopak potencjał, ale niestety u nas skrzydeł nie rozwinie...Łobodziński ma talent, musi tylko poukładać sobie w głowie niektóre sprawy jak Brożek i będą z niego ludzie. Apeluję tu by chołota trochę się otrząsnęła i zamiast jeszcze bardziej gnoić gościa i tak już na kolanach, wsparła dopingiem i podniosła na duchu.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.02.2009, 23:56
Tylko ta hołota i tak pozostanie hołotą.

Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.02.2009, 00:02
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Przypominam sobie wywiad z Głowackim gdzie publicznie stwierdził, że Łobo jest najgorzej ubrany w szatni Wisły - czyli, że wieśniak o to mu chodziło. Jak można się dobrze czuć w takim towarzystwie, gdzie się z ciebie śmieją?
Bzdura. Takie pytanie zadawano każdemu kapitanowi w lidze, i zawsze ktoś kogoś wymieniał, bo to są żarty. Jeśli Łobodziński wziąłby coś takiego do siebie, to byłby idiotą. To jest dorosły facet ! Mają w szatni siedzieć cicho czy rozmawiać o efekcie cieplarnianym ? Wiadomo, że se robią jaja, i on pewnie z innych też.

Ale wracając do meritum, to jak facet jest dobry, to sobie poradzi sam. Wiele razy było mówione, że Wisła nie jest instytucją charytatywną. Błaszczykowski jakoś poradził sobie bez problemu od zera, to samo inni.

Nie uważam też, że Łobo jest na kolanach. Na kolanach to są Niedzielan z Dawidowskim, być może Cantoro. I będzie im arcyciężko wstać.

KOMINEK, a nie pamiętasz może jakiego to brutala i boiskowego rzeźnika wykluczono z meczu z Legią ? ; )
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 13.02.2009 o godz. 00:22.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 13.02.2009, 00:04
Jak sie oglada te zdjęcia ze starcia - to można jedno zauważyc że Boguś cały czas siedzi i nawet się nie rusza .
Jak dziś w wywiadzie powiedział Żewłakow żeby on raz choć zaklął na kadrze.

Strasznie grzeczny ten nasz Boguski.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.02.2009, 00:21
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Ale wracając do meritum, to jak facet jest dobry, to sobie poradzi sam. Wiele razy było mówione, że Wisła nie jest instytucją charytatywną. Błaszczykowski jakoś poradził sobie bez problemu od zera, to samo inni.
Można i tak. Ale nie lepiej by było gdyby go wesprzeć dopingiem, dać do zrozumienia, że się na niego liczy. Co daje wyśmiewanie, dobijanie - to do niczego nie prowadzi. Zarówno piłkarz, klub jak i kibice nic z tego nie maję. Chyba, że chorą satysfakcję, że można się ponabijać z kogoś komu nie idzie lub złapał kontuzje - ale patologii wyniesionej z domu już chyba się nie oduczy... Kibic ma kibicować swojej drużynie jak i jej zawodnikom. Nie ważne czy idzie dobrze czy chwilowo jest dołek. Z twoim myśleniem jak by Wisła nie daj Boże spadła do 2 ligi to byś powiedział niech sobie radzi sama...żal, gówno nie kibic, nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.02.2009, 00:30
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Można i tak. Ale nie lepiej by było gdyby go wesprzeć dopingiem, dać do zrozumienia, że się na niego liczy. Co daje wyśmiewanie, dobijanie - to do niczego nie prowadzi. Zarówno piłkarz, klub jak i kibice nic z tego nie maję. Chyba, że chorą satysfakcję, że można się ponabijać z kogoś komu nie idzie lub złapał kontuzje - ale patologii wyniesionej z domu już chyba się nie oduczy... Kibic ma kibicować swojej drużynie jak i jej zawodnikom. Nie ważne czy idzie dobrze czy chwilowo jest dołek. Z twoim myśleniem jak by Wisła nie daj Boże spadła do 2 ligi to byś powiedział niech sobie radzi sama...żal, gówno nie kibic, nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi.
Aha. Czyli na następnym meczu mamy jechać przez 90 minut Łobodziński na dwie strony ? Obraziłeś mnie bez powodu, wyciągając mylne wnioski, w zupełnie oderwanym od tematu poście. Weź to lepiej skasuj, zresztą ja w ogóle nie widzę ani nie słyszę, żeby ktokolwiek Łobodzińskiego dołował z trybun, a wątpię, żeby czytał to forum a tym bardziej przejmował się postami w Polityce Transferowej.

I nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale nie popieram obrażania piłkarzy, a już szczególnie denerwuje mnie jechanie po Pawełku.

...
Bójka się zaczęła chyba od tego że Cleber z Dziubą mieli to wcześniejsze spięcie, a potem jeszcze przepychali się przy wolnym. Dziuba walnął Clebera, a Głowa podbił i zaczął go obijać, na to doleciał Sabitow (ten co wskoczył Arkowi na głowę) i jeszcze jakiś typ, wtedy podbiegł Piotrek Brożek z boku ale się pośliznął, i dobrze, po zaraz za nim leciał Marcelo ze swoim kopem w klatę. Clebera cały czas potem przytrzymywał Vanstrattan, a do bitki włączył się jeszcze Cebanu. Ciekawe ale pozytywne, że Leszczak z Janikiem stali spokojnie. Aha, no i Baszczu rozdzielał i bronił Głowę
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 13.02.2009 o godz. 00:47.
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 13.02.2009, 00:34
Jeszcze ze dwa takie sparingi i chłopaki sie zgrają w 'akcji' hehe swoją drogą niby taka spinka scali zespół, ale z drugiej strony teraz pewnie się będą kłócić czemu niektórzy stali zamiast powalczyć trochę hehe ale będą mieć okazję może jeszcze wykazać się
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.02.2009, 00:41
Na filmiku ciężko wyczaić o co poszło w tym spięciu. Jak się ogląda zdjęcia to wygląda na to że duży ruski (z numerem 10 bodajże) wystartował do Marcelo i chyba nawet mu przyłożył z piąchy (Marcelo zaliczył glebę). Na to zareagował Głowa który był tuż obok ruskiej 10 i chyba poczęstwał go z liścia. Tyle że Głowa stał między trzema rucholami którzy natychmiast sprowadzili go do parteru. W tym czasie z gleby podniósł się Marcelo i skoczył z tą swoją szablą. A potem to jakieś przepychanki.

Podsumowując: starcie na remis ze wskazaniem na ruskich .
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 13.02.2009, 00:43
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Aha. Czyli na następnym meczu mamy jechać przez 90 minut Łobodziński na dwie strony ? Obraziłeś mnie bez powodu, wyciągając mylne wnioski, w zupełnie oderwanym od tematu poście. Weź to lepiej skasuj, zresztą ja w ogóle nie widzę ani nie słyszę, żeby ktokolwiek Łobodzińskiego dołował z trybun, a wątpię, żeby czytał to forum a tym bardziej przejmował się postami w Polityce Transferowej.

I nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale nie popieram obrażania piłkarzy, a już szczególnie denerwuje mnie jechanie po Pawełku.

Myślę jednak, że czyta to forum. Jest także człowiekiem i pewnie chciałby wiedzieć co myślą na jego temat. Jako człowiek w wolnych chwilach nie leci na planeta Klarion tylko np. posiedzi na necie. Zastanów się czy ty jako piłkarz Wisły nie wchodził byś na to forum? Nie wieże, że nie. Co do dołowania to wystarczy wejść na artykuł w aktualnościach - "Uraz Wojciecha Łobodzińskiego" i poczytać komentarze "prawdziwych kibiców"... Wiele słów otuchy i każdy liczy na jego szybki powrót do zdrowia. Naprawdę myślę, że nie tędy droga i sami sobie szkodzimy. Jeśli cię uraziłem wcześniejszą wypowiedzią to przepraszam trochę mnie poniosło.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.02.2009, 01:15
Coz za niebywale fatum. Ilosc urazow i drobnych dolegliwosci trapiacych Niedzielana powoli staje sie zatrwazajaca. Byl juz polpasiec, liczne grypy zoladkowe, szereg przeciazen miesniowych, nie wspominajac o absencji ze wzgledow rodzinnych. Jak tak dalej pojdzie, to byc moze padnie jakis klubowy rekord.

Jak by tego bylo malo, pech nie opuszcza Lobo. Znajac zycie, uraz ktory przypuszczalnie wyeliminuje go na pare dni, w konsekwencji zaowocuje niemoznoscia zaprezentowania chocby zalazkow powrotu do tzw. formy przez kolejne pol roku :/
Odpowiedz cytując
HanysKce
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 13.02.2009, 02:21
No musza pochwalic Wasza druzyna, zwlaszcza Marcelo i Glowackiego za godna postawa! Ni mozemy se dawac w kasze dmuchac, zwlaszcza Ruska!

Mam nadzieje, ze nasz czlowiek - Cwielong (Hanys) w tej rundzie da Wam wiela radosci!
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
Odpowiedz cytując
Pusiek
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.02.2009, 06:46
http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs
Marcelo mógłby zagrać w jakimś filmie o karate...na przykład:
zamiast
"Karate po polsku"
zagrałby w
"Karate po brazylijsku"
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski

STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!!
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 13.02.2009, 09:26
Pusiek napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs
Marcelo mógłby zagrać w jakimś filmie o karate...na przykład:
zamiast
"Karate po polsku"
zagrałby w
"Karate po brazylijsku"
Może Marcelo ćwiczy Capoeire
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.02.2009, 09:55
Hahaha Marcelo mu fatality zrobil xD A Dawidowski jak zobaczyl co sie dzieje to ladnym lukiem szedl, zeby sie kontuzji nie nabawic pewnie i go w pospiechu chyba Maczynski z bara pociagnal
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 13.02.2009, 09:59
no ale karzeł nam sędziował, to przez niego remis
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wojtass_19
Junior Member

Od: 01.2009

Stary 13.02.2009, 13:44
Najprawdopodobniej sprawa bramkarza zostanie wyjaśniona już jutro ! Jeżeli Sillanpaa przejdzie pozytywnie testy, którymi ma być jutrzejszy mecz sparingowy to jest duża szansa, że stanie się naszym zawodnikiem : http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5254
Myślę że jest coś na rzeczy ponieważ info podane na oficjalnej, a warunki transferu i kontraktu zostały już ustalone

Ostatnio edytowane przez wojtass_19 : 13.02.2009 o godz. 13:46.
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.02.2009, 13:48
Z Głowy jednak kawał chłopa bo z 3 na plechach i tak wstał hehe
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 13.02.2009, 13:55
szprotson napisał(a):Wyświetl post
no ale karzeł nam sędziował, to przez niego remis
Im mniejszy tym więcej mu się władzy marzy...

P.S. Sprawa z tym fińskim bramkarzem ( za cholerę tego nazwiska poprawnie nie umiem napisać )
wygląda całkiem obiecująco. Osobiście mam nadzieję, że to właśnie Fin, a nie Australijczyk czy Słowak
wzmocnią Wisłę przed rundą wiosenną.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 13.02.2009, 14:03
wojtass_19 napisał(a):Wyświetl post
Najprawdopodobniej sprawa bramkarza zostanie wyjaśniona już jutro ! Jeżeli Sillanpaa przejdzie pozytywnie testy, którymi ma być jutrzejszy mecz sparingowy to jest duża szansa, że stanie się naszym zawodnikiem : http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5254
Myślę że jest coś na rzeczy ponieważ info podane na oficjalnej, a warunki transferu i kontraktu zostały już ustalone

Nie Rumcajs nie Kangur tylko Fin? Aż się wierzyć nie chce, że to już koniec tego pasjonujacego thrillera... może będzie miły akcent na Walentynki..
Odpowiedz cytując
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 13.02.2009, 14:06
Planuje napisać książkę 'Jak Wisła pozyskiwała bramkarza' miejmy nadzieję że Fin jest najlepszy z tych wszystkich testowanych.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.02.2009, 14:11
Na plaży
http://www.youtube.com/watch?v=FA6BKkVU8J4
Odpowiedz cytując
HanysKce
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 13.02.2009, 15:30
A stara gwardia sie w tym czasie pewnie bawila i kapala, a mlodzi musieli zapierdzielac za wszystkich

fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.02.2009, 15:52
Hanys, takie życie kota
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Schabek
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.02.2009, 15:59
Przeglądając dzisiejsze zdjęcie z plaży znalazłem mistrzów drugiego planu

http://img98.imageshack.us/my.php?image=27448051rt5.jpg
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno

Wisła Kraków!
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.02.2009, 16:28
kolejny zawodnik na testach
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5256
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.02.2009, 16:30
Levante niezły klub, może się przyda, ale czy oni nie mogą poszukać jakiegoś Polaka ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 13.02.2009, 16:33
Wymien 4 polskich pomocników z polskiej, którzy nadawali by się do gry w Wiśle i są do "wyjęcia".
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów