|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Marcelo dojebał konkretnie.
![]() akcja na plus, Ruscy ledwie we trzech Głowe powalili.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Team spirit rośnie
Gokarty są o kant dupy potłuc, jedna spina na sparingu i jest takie zgranie że jeden za drugiego w ogień skoczy Marcelo musi trochę poćwiczyć bo by Arkowi głowę rozorał ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Arek musi uważać bo jego Głowa juz nosi duzo śladów starć z rywalem
![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zastanawiam się co wam daje ta cała napinka na Łobodzińskiego. Kiedyś był piękny temat - "Brożka karnie do rezerw" gdzie niemal każdy z forumowiczów zmieszał go z błotem a teraz każdy wchodzi mu w dupe. Jestem przekonany, że podobnie będzie z Łobo. Problem z tym, że chyba nie w Wiśle. Zamiast go wspierać to zarówno od kibiców jak i od piłkarzy w szatni ma pozamiatane. Przypominam sobie wywiad z Głowackim gdzie publicznie stwierdził, że Łobo jest najgorzej ubrany w szatni Wisły - czyli, że wieśniak o to mu chodziło. Jak można się dobrze czuć w takim towarzystwie, gdzie się z ciebie śmieją? U kibiców też zerowe wsparcie. A szkoda, bo wg. mnie ma chłopak potencjał, ale niestety u nas skrzydeł nie rozwinie...Łobodziński ma talent, musi tylko poukładać sobie w głowie niektóre sprawy jak Brożek i będą z niego ludzie. Apeluję tu by chołota trochę się otrząsnęła i zamiast jeszcze bardziej gnoić gościa i tak już na kolanach, wsparła dopingiem i podniosła na duchu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tylko ta hołota i tak pozostanie hołotą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Ale wracając do meritum, to jak facet jest dobry, to sobie poradzi sam. Wiele razy było mówione, że Wisła nie jest instytucją charytatywną. Błaszczykowski jakoś poradził sobie bez problemu od zera, to samo inni. Nie uważam też, że Łobo jest na kolanach. Na kolanach to są Niedzielan z Dawidowskim, być może Cantoro. I będzie im arcyciężko wstać. KOMINEK, a nie pamiętasz może jakiego to brutala i boiskowego rzeźnika wykluczono z meczu z Legią ? ; )
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 13.02.2009 o godz. 00:22.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak sie oglada te zdjęcia ze starcia - to można jedno zauważyc że Boguś cały czas siedzi i nawet się nie rusza .
Jak dziś w wywiadzie powiedział Żewłakow żeby on raz choć zaklął na kadrze. Strasznie grzeczny ten nasz Boguski. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Można i tak. Ale nie lepiej by było gdyby go wesprzeć dopingiem, dać do zrozumienia, że się na niego liczy. Co daje wyśmiewanie, dobijanie - to do niczego nie prowadzi. Zarówno piłkarz, klub jak i kibice nic z tego nie maję. Chyba, że chorą satysfakcję, że można się ponabijać z kogoś komu nie idzie lub złapał kontuzje - ale patologii wyniesionej z domu już chyba się nie oduczy... Kibic ma kibicować swojej drużynie jak i jej zawodnikom. Nie ważne czy idzie dobrze czy chwilowo jest dołek. Z twoim myśleniem jak by Wisła nie daj Boże spadła do 2 ligi to byś powiedział niech sobie radzi sama...żal, gówno nie kibic, nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
I nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale nie popieram obrażania piłkarzy, a już szczególnie denerwuje mnie jechanie po Pawełku. ... Bójka się zaczęła chyba od tego że Cleber z Dziubą mieli to wcześniejsze spięcie, a potem jeszcze przepychali się przy wolnym. Dziuba walnął Clebera, a Głowa podbił i zaczął go obijać, na to doleciał Sabitow (ten co wskoczył Arkowi na głowę) i jeszcze jakiś typ, wtedy podbiegł Piotrek Brożek z boku ale się pośliznął, i dobrze, po zaraz za nim leciał Marcelo ze swoim kopem w klatę. Clebera cały czas potem przytrzymywał Vanstrattan, a do bitki włączył się jeszcze Cebanu. Ciekawe ale pozytywne, że Leszczak z Janikiem stali spokojnie. Aha, no i Baszczu rozdzielał i bronił Głowę
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 13.02.2009 o godz. 00:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jeszcze ze dwa takie sparingi i chłopaki sie zgrają w 'akcji' hehe swoją drogą niby taka spinka scali zespół, ale z drugiej strony teraz pewnie się będą kłócić czemu niektórzy stali zamiast powalczyć trochę hehe ale będą mieć okazję może jeszcze wykazać się
![]() ![]()
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na filmiku ciężko wyczaić o co poszło w tym spięciu. Jak się ogląda zdjęcia to wygląda na to że duży ruski (z numerem 10 bodajże) wystartował do Marcelo i chyba nawet mu przyłożył z piąchy (Marcelo zaliczył glebę). Na to zareagował Głowa który był tuż obok ruskiej 10 i chyba poczęstwał go z liścia. Tyle że Głowa stał między trzema rucholami którzy natychmiast sprowadzili go do parteru. W tym czasie z gleby podniósł się Marcelo i skoczył z tą swoją szablą. A potem to jakieś przepychanki.
Podsumowując: starcie na remis ze wskazaniem na ruskich . |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Myślę jednak, że czyta to forum. Jest także człowiekiem i pewnie chciałby wiedzieć co myślą na jego temat. Jako człowiek w wolnych chwilach nie leci na planeta Klarion tylko np. posiedzi na necie. Zastanów się czy ty jako piłkarz Wisły nie wchodził byś na to forum? Nie wieże, że nie. Co do dołowania to wystarczy wejść na artykuł w aktualnościach - "Uraz Wojciecha Łobodzińskiego" i poczytać komentarze "prawdziwych kibiców"... Wiele słów otuchy i każdy liczy na jego szybki powrót do zdrowia. Naprawdę myślę, że nie tędy droga i sami sobie szkodzimy. Jeśli cię uraziłem wcześniejszą wypowiedzią to przepraszam trochę mnie poniosło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Coz za niebywale fatum. Ilosc urazow i drobnych dolegliwosci trapiacych Niedzielana powoli staje sie zatrwazajaca. Byl juz polpasiec, liczne grypy zoladkowe, szereg przeciazen miesniowych, nie wspominajac o absencji ze wzgledow rodzinnych. Jak tak dalej pojdzie, to byc moze padnie jakis klubowy rekord.
Jak by tego bylo malo, pech nie opuszcza Lobo. Znajac zycie, uraz ktory przypuszczalnie wyeliminuje go na pare dni, w konsekwencji zaowocuje niemoznoscia zaprezentowania chocby zalazkow powrotu do tzw. formy przez kolejne pol roku :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No musza pochwalic Wasza druzyna, zwlaszcza Marcelo i Glowackiego za godna postawa! Ni mozemy se dawac w kasze dmuchac, zwlaszcza Ruska!
Mam nadzieje, ze nasz czlowiek - Cwielong (Hanys) w tej rundzie da Wam wiela radosci! ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=gWconnMijqs
Marcelo mógłby zagrać w jakimś filmie o karate ...na przykład:zamiast "Karate po polsku" zagrałby w "Karate po brazylijsku" ![]() ![]()
Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły - mówi Kuba Błaszczykowski
STOP KARTONOM PRZY POLSKICH DROGACH!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Hahaha Marcelo mu fatality zrobil xD A Dawidowski jak zobaczyl co sie dzieje to ladnym lukiem szedl, zeby sie kontuzji nie nabawic pewnie i go w pospiechu chyba Maczynski z bara pociagnal
![]() ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
no ale karzeł nam sędziował, to przez niego remis
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej sprawa bramkarza zostanie wyjaśniona już jutro ! Jeżeli Sillanpaa przejdzie pozytywnie testy, którymi ma być jutrzejszy mecz sparingowy to jest duża szansa, że stanie się naszym zawodnikiem : http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5254
Myślę że jest coś na rzeczy ponieważ info podane na oficjalnej, a warunki transferu i kontraktu zostały już ustalone ![]()
Ostatnio edytowane przez wojtass_19 : 13.02.2009 o godz. 13:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z Głowy jednak kawał chłopa bo z 3 na plechach i tak wstał hehe
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Im mniejszy tym więcej mu się władzy marzy...
![]() P.S. Sprawa z tym fińskim bramkarzem ( za cholerę tego nazwiska poprawnie nie umiem napisać ) wygląda całkiem obiecująco. Osobiście mam nadzieję, że to właśnie Fin, a nie Australijczyk czy Słowak wzmocnią Wisłę przed rundą wiosenną. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
może będzie miły akcent na Walentynki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Planuje napisać książkę 'Jak Wisła pozyskiwała bramkarza'
miejmy nadzieję że Fin jest najlepszy z tych wszystkich testowanych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A stara gwardia sie w tym czasie pewnie bawila i kapala, a mlodzi musieli zapierdzielac za wszystkich
![]() ![]() ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Hanys, takie życie kota
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przeglądając dzisiejsze zdjęcie z plaży znalazłem mistrzów drugiego planu
http://img98.imageshack.us/my.php?image=27448051rt5.jpg ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kolejny zawodnik na testach
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5256 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Levante niezły klub, może się przyda, ale czy oni nie mogą poszukać jakiegoś Polaka ?
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wymien 4 polskich pomocników z polskiej, którzy nadawali by się do gry w Wiśle i są do "wyjęcia".
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|