|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Przerabialiśmy podobną sytuację. Tirówka zwolniła baśnika haśnika i czerep kielecki był tymczasowym trenerem - mecz zakonczyl sie remisem a Popo nie strzelił karnego.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Podobno Heniu Kasperczak ma być na meczu w 15 lecie dubletu Wisły.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ulubieniec forum, czyli Janekx:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hmmm... z tego, co widziałem dzisiaj, to w gierce treningowej główne skrzypce grał Carlitos... bzdura.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chce zobaczyc Pawla w naszych barwach ostatni raz. Tylko tyle.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.05.2018 o godz. 21:36.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A co się dzieje z odwołaniem od kartki Carlitosa? Rozpatrzą je po odbyciu kary?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Podtrzymali karę.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
A ja zauwazylem inna regule. Kiedy gramy u siebie z druzynami z 1. osemki, to przewaznie przegrywamy lub co najwyzej remisujemy: z Legia 2 mecze i 2 porazki, z Lechem 1 porazka, z Gornikiem 1 porazka, z Wisla Plock 1 porazka, z Korona 1 remis, z Jagiellonia 1 remis, z Zaglebiem 2 mecze i 1 porazka i 1 zwyciestwo w ostatnim meczu. Bilans 1-2-6 u siebie nie napawa optymizmem, takze moze byc ciezko o korzystny wynik, zwlaszcza bez Carlitosa. Miejmy nadzieje, ze ostatnia wygrana zapoczatkuje nowa serie. Wspaniale by bylo gdyby Pawel dostal szanse, strzelil zwycieska bramke i stanal w tryumfalnej pozie, jak to miewal w zwyczaju, przed kibicami. To by bylo naprawde cos. Achhh P. S.: Teoretycznie Lech ma o co jeszcze walczyc. Kazde potkniecie Legii (z Gornikiem) i Jagi (z Plockiem lub Zaglebiem) oznacza, ze w kwestii mistrzostwa zaleza tylko od siebie w ostatnim meczu z Legia na Bulgarskiej (1. miejsce po rundzie zasadniczej). Tylko musza najpierw wygrac z nami. Z drugiej strony moga takze wyleciec poza strefe pucharowa. Takze to nie bedzie mecz o pietruszke. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jeśli ktoś liczy że kuchenki odpuszczą to ja.......e.
Myślę, że dziś warto postawić na kogoś "twardszego" w ofensywie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Historia nie ma znaczenia, tym bardziej że Carrillo piszę ją od nowa.
Oby brak Carlitosa nie był odczuwalny, a może być i wręcz przeciwnie. Rywal będzie zorientowany kogo pokryć ![]() Typuje 2-1 dla nas bramki Boguski i Halilovic |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ty patrz na wykres tendencji, a nie na historyczne rezultaty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Generalnie to żegnamy legendy naszego klubu, w końcu o coś tak naprawdę realnie gramy, a do tego mamy piękną, słoneczną niedzielę.
Nie s.......my tego. 2-1 dla Wisełki Paweł w końcówkę na pożegananie, zasługuje na to. Jak licencja Carillo tego nie rozumie, to koło 80 minuty trybuny powinny się odewać jak ktoś już napisał.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 13.05.2018 o godz. 14:01.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Gdybym ja byl trenerem, to na szpicy zagrałby Boguski. Obecnie nie jest to zawodnik, ,który pociągnie gre, czesto traci piłkę, nie lubi grać pod presją obrońców, nie jest już tak szybki jak kiedyś, więc bez dryblignu nie ucieknie za daleko. Natomiast widze u niego wiele atutów, które powinien mieć napastnik tzw. lis pola karnego, dobrze się ustawia i umie znaleźć w polu karnym jak to mówia eksperci " piłka go szuka" a raczej on jej dobrze szuka, często dochodzi do sytuacji w polu karnym, bywa skuteczny. Także Boguś za Carlitosa i w przyszłości jak ma u nas zostać to tylko od strzelania goli, a nie od kreowania w pomocy.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@tofik,
Powiem więcej. Każdy inny wybór Carrillo będzie wielką niespodzianką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jako fałszywa 9 może grać Imaz, tak grał przeważnie w poprzednim klubie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Boguski to jedyna opcja na dzisiaj. Dodatkowo, gdyby nie wyszedł w pierwszym składzie to doszłoby do tego, że Wisłę na mecz z Lechem wyprowadziłby jako kapitan oficjalnie przyszły gracz Lecha.
Najbardziej prawdopodobny skład: ![]() P.S. to nie jest oficjalny skład
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 13.05.2018 o godz. 15:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i mamy niespodziankę. Kolar w ataku, Velez kontuzja, Cywka na prawej obronie.
Szkoda, że aż takie roszady w tak waznym meczu... Atut to fakt, że Kolara nikt na oczy nie widział, wiec nikt nie wie jak gra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Velez się znów wysypał? Osobiście cieszy mnie (zaspokoi ciekawość, a nie bo spodziewam się po nim nie wiedzieć czego) i jednocześnie zaskakuje Kolar. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najbardziej martwi mnie Cywka na PO, oby nie odwalił żadnej maniany.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brak Veleza...
Cywka po dłuższym czasie na prawej obronie... Kolar pierwszy raz jako główny napastnik... No cóż... Oby jakimś cudem wygrali, a w najgorszym razie zremisowali. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy przegapiłem jakąś kontuzję Buchalika?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Fran ma kontuzję....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trela: "Kibice Wisły sami podpalili sobie racami oprawę dla Brożka i Głowackiego. Brawo."
Dajcie jeszcze walkowera, bo dla idiotów race to jedyna rozrywka w życiu, widocznie smutnym życiu... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie czytaj za duzo internetu bo Cie świat przestraszy
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jest coś wyjątkowo smutnego w tym, że nie będziemy się już cieszyć golami Pawła... ale za to jego pożegnanie wyglądało tak wspaniale, jakby je ktoś wyreżyserował
no to po raz ostatni: PAWEŁ! BROŻEK! Żegnaj, królu! |
|
|
|
Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
to musiało być wyreżyserowane xd
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zadrżało serce. Paweł Brożek i wszystko jasne.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja się po prostu popłakałem jak zobaczyłem tę szczerą radość całego zespołu i to pożegnanie Pawła.. normalnie coś mnie ścisnęło...
Kończy się epoka... ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Żeby nie było wątpliwości:
- wygrywamy z Górnikiem - Płock przegrywa z Jagą = europejskie puchary Niby mało realne, ale po dzisiejszym meczu... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|