|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Pamietacie jak gość na początku gry w Wisle był strasznie pogubiony ? próbowali go raz na obronie a raz na skrzydle...wygladal na strasznie zagubionego... Teraz odkad gra na obronie wygląda naprawdę dobrze... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tez uwazam podobnie. Jovic jest solidny na boku obrony i pewny. Tzn. gra bardzo, a to bardzo prostą piłke. Zagraj, wyjdz na pozycje. Tylko krótkie podania. A Bury to jest Bury. Tylko On i Bóg wiedza co w danej akcji zrobi, chłop jest mega drewniany a gra piętkami, na dodatek dokładnie. Potrafi przyjebać z przewrotki ale potrafi też przyjebac chłopu.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To akurat wierutna bzdura, Burliga technikę użytkową ma na bardzo dobrym poziomie, co było widać w kilku akcjach w tym sezonie (choćby bramka z przewrotki, dwie asysty z pięty przy rulecie - obydwie bardzo podobne, więc raczej zero w tym przypadku. Jeśli byłby jak sugerujesz drewniany to żadna z tych akcji nie miałaby miejsca). Moim zdaniem to jest w tym momencie nasz najbardziej niedoceniany piłkarz. Zaraz za Rafałem i Jankesem.
|
|
|
|
Guest
|
|
Tu widzę pole do poprawy, ale ogólnie jak dotąd bardzo dobry transfer.
Ostatnio edytowane przez arti : 09.11.2015 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie wiem od czego zależy gra Jankesa? Ten człowiek zagra jeden mecz super i kolejne pięc dramatycznych, bez walki, bez siłym sazybkości i dokładności... człowiek zagadka... brak wypłaty ?
Ten mecz po raz pierwszy ze mną "oglądała" moja córeczka, którą w przerwie meczu przywiozłem ze szpitala! Przyniosła nam szczęście! ![]()
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.11.2015 o godz. 01:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Zdrówka!!!
![]()
Porter