The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2015, 09:46
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
...mozeby ZNOWU zaryzykowac Jovica na skrzydle a na prawa obrone wrzucic Burlige ? ....koles gra w kratke - ale jak mu mecz wyjdzie i jest w gazie to rozpieprza nasza lige na pozycji prawego obroncy ....Alan Uryga to mega drewno ktory tylko pozbywa sie pilki do najblizszego partnera - nie widzialem u goscia nigdy choc 3-5 sekundowego utrzymania pilki - dla mnie ustawianie Alana w 1 skladzie to jak gra w 10 ....Jankowski to po prostu tragedia i zdania nigdy nie zmienie- to typowy gracz na 2-3 ligowe druzyny ...ogolnie po slabym meczu wygrywamy pewniej niz remisujemy tzw " wygrane " mecze ....straszny paradoks
Wydaje mi się ze nie ma sensu już Jovica probowac na skrzydle...
Pamietacie jak gość na początku gry w Wisle był strasznie pogubiony ? próbowali go raz na obronie a raz na skrzydle...wygladal na strasznie zagubionego...
Teraz odkad gra na obronie wygląda naprawdę dobrze...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.11.2015, 10:03
tez uwazam podobnie. Jovic jest solidny na boku obrony i pewny. Tzn. gra bardzo, a to bardzo prostą piłke. Zagraj, wyjdz na pozycje. Tylko krótkie podania. A Bury to jest Bury. Tylko On i Bóg wiedza co w danej akcji zrobi, chłop jest mega drewniany a gra piętkami, na dodatek dokładnie. Potrafi przyjebać z przewrotki ale potrafi też przyjebac chłopu.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 08.11.2015, 17:51
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Burliga także statystyki ma bardzo dobre, ale gdy patrzy się na jego grę przez cały mecz to można się zastanawiać jak taki facet wylądował w miejscu w którym jest. Marna wrzutka (właściwie jej brak), kiepściutka technika... a jednak punktuje.
To akurat wierutna bzdura, Burliga technikę użytkową ma na bardzo dobrym poziomie, co było widać w kilku akcjach w tym sezonie (choćby bramka z przewrotki, dwie asysty z pięty przy rulecie - obydwie bardzo podobne, więc raczej zero w tym przypadku. Jeśli byłby jak sugerujesz drewniany to żadna z tych akcji nie miałaby miejsca). Moim zdaniem to jest w tym momencie nasz najbardziej niedoceniany piłkarz. Zaraz za Rafałem i Jankesem.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.11.2015, 18:58
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się ze nie ma sensu już Jovica probowac na skrzydle...
Pamietacie jak gość na początku gry w Wisle był strasznie pogubiony ? próbowali go raz na obronie a raz na skrzydle...wygladal na strasznie zagubionego...
Teraz odkad gra na obronie wygląda naprawdę dobrze...
Jakby się jeszcze nauczył strzelałć Co najmniej kilka razy był na 16 czy 20 metrze - odsłonięte "pole rażenia", a On szuka kolegów, podanie do środka w największy tłok i na ogół po sytuacji.
Tu widzę pole do poprawy, ale ogólnie jak dotąd bardzo dobry transfer.
Ostatnio edytowane przez arti : 09.11.2015 o godz. 21:17.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 09.11.2015, 18:13
szprotson napisał(a):Wyświetl post
tez uwazam podobnie. Jovic jest solidny na boku obrony i pewny. Tzn. gra bardzo, a to bardzo prostą piłke. Zagraj, wyjdz na pozycje. Tylko krótkie podania. A Bury to jest Bury. Tylko On i Bóg wiedza co w danej akcji zrobi, chłop jest mega drewniany a gra piętkami, na dodatek dokładnie. Potrafi przyjebać z przewrotki ale potrafi też przyjebac chłopu.
Zgadzam się co do Burego ale ...Jankes ? w tym meczu tragedia .... w poprzednim wyjazdowym - rzeczywiście OK
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.11.2015, 01:37
nie wiem od czego zależy gra Jankesa? Ten człowiek zagra jeden mecz super i kolejne pięc dramatycznych, bez walki, bez siłym sazybkości i dokładności... człowiek zagadka... brak wypłaty ?

Ten mecz po raz pierwszy ze mną "oglądała" moja córeczka, którą w przerwie meczu przywiozłem ze szpitala! Przyniosła nam szczęście!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.11.2015 o godz. 01:40.
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.11.2015, 08:22
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
... moja córeczka, którą w przerwie meczu przywiozłem ze szpitala! Przyniosła nam szczęście!
Zdrówka!!!
Porter
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów