The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Wisła wróci do Krakowa z trzema punktami?
TAK 45 75,00%
NIE 15 25,00%
Głosujących: 60. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2015, 19:25
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Pewnie, że tak. Zdecydowanie wolę Urygę niż Cywkę czy Latynosa! Chyba mi nie napiszesz, że Uryga dzisiaj grał źle? Kiedyś do drużyny wchodził młody Grzesiek Lewandowski. Pierwsze jego mecze to bodaj dwie bramki samobójcze, później był ostoją defensywy.
Jeśli chodzi o Urygę -> Chłopak (choć już nie jest taki młody) jest dobry w destrukcji (dzisiaj jeden błąd popełnił) średni w ofensywie (nad tym musi pracować), ale z pewnością jest bardziej perspektywiczny od Cywki.
Uryga to prawie takiego samego farfocla walna jak Cywka porównaj sobie grę prowadzenie rozegranie piłki Urygi i tak krytykowanego tu Popovica.

Oczywiście nie twierdze ze Uryga nie ma talentu i ze nie miał dobrych spotkań ale na ten moment to sobie Moskal krzywdę robi promując młodego.
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 14.09.2015 o godz. 19:28.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2015, 19:26
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Skończ p...ć kocopoły. Nie reagował? A co miał trzy zmiany zrobić w 10 minucie? Spieprzył wystawiając do składu Cywkę i Urygę którzy jak wiadomo nie potrafią prosto kopnąć piłki. To jego podstawowa wina. Reszta to korba we łbach piłkarzyków.

Mamy trzy punkty do trzeciego miejsca, o jakiej pierwszej lidze mówisz? A wywozić go na taczce próbują już od pierwszego meczu... kibice z koziej dupy.
Wystarczyla jedna w 30
a nad miejscem spadkowym 6, co z tego ze 3 punkty, 11 miejsce nawet z punktem straty to jest 11 miejsce
5 zwyciestw w 22 meczach, 25 punktow w sumie, na jakiej podstawie mamy teraz zaczać wygrywac?
masz jakiesz argumenty poza inwektywami?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.09.2015, 19:28
Moskal, Moskal, Moskal a prawda jest taka,że w tym sezonie wygraliśmy tylko...2 razy ! Na wyjeździe zwyciężyliśmy chyba z rok temu ( niech mnie ktoś poprawi bo już nie pamiętam ) a wygrane mecze remisowaliśmy w 90 minutach ! Takie są suche fakty. Ja rozumiem,że musimy płacić Smudzie ale miarka chyba się przebrała. Każdy mówił,że teraz już z górki bo najcięższych rywali mamy za sobą. Nonsens ! Ja wolę jak gramy w takim Poznaniu czy Warszawie bo na innych kartofliskach walimy głową w mur ! Zaraz czas na Podbeskidzie. Oczywiście,że tam też nie wygramy. Nawet się nie łudzę. Potem wyjazd do Gliwic...do lidera. Zamiast się piąć w tabeli będziemy walczyć z takim Lechem o utrzymanie. Jestem wściekły. Pierwszą polowe przesypiamy...w drugiej nie strzelamy nawet karnego... Widać,że bez Brożka nie istniejemy ,który jest coraz starszy i kontuzjowany. To przedstawia naszą obecną sytuacje. A ja się łudziłem po Śląsku,że w końcu nastąpią lepsze czasy...hehe jestem naiwny...
Aha. Uryga i Cywka powinni zostać zawieszeni do końca roku przynajmniej. Burliga powinien wrócić na prawą obronę. Głowacki coraz starszy. Guzmics słabo...Mączyński niewidoczny jak w kadrze. Guerrier jakiś nieskuteczny...Jankowski próbował ale strzału to on nie ma. Boguski jak to Boguski. Ogólnie brakuje Stilicia jak cholera.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 14.09.2015 o godz. 19:34.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.09.2015, 19:29
Ale to wszystko ....a jest mocno pojebane...

19-9
60%-40%
Podania 600-300

Co w tym wszystkim jest ....a nie tak...
Pozatym ze ogladalo się to ogromnie ciężko...
Odpowiedz cytując
Mysciak
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 14.09.2015, 19:30
W ogóle Popovic moim zdaniem nie jest taki zły na jakiego go wszyscy kreują. Co prawda w grze defensywnej jest zerem, ale jednak długie podania, wizja gry to jego całkiem mocne strony
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 14.09.2015, 19:31
śpiączka, piesio i sędzia szrek, podsumowanie meczu
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2015, 19:34
Megawstyd i megafrajestwo.

Ani przez moment nie było widać woli walki i zwycięstwa. Wychodzimy na ogórków do trzeciej potęgi ustawieni defensywnie i gramy na stojąco z nonszalanckim uśmiechem na ustach. Ukoronowaniem fantastyczna asysta Cywki.

Potem zero sportowej złości, większej dozy ambicji, nic...
Gra na stojaka i dzida do przodu. Za rozgrywanie ofensywy bierze się Głowacki...
Bardziej debilnego karnego w życiu nie widziałem. Mógł strzelić pięć metrów nad bramka, ale przynajmniej jakaś petarda...

Mecz był do wygrania,ale trzeba było biegać od początku spotkania.. Nie mogę zrozumieć jak można było rozegrać dobre spotkanie a potem takie dno.

O Cywce, Crivelaro i innych się nie wypowiadam. Leżących i zagrzebanych w mule się nie kopie.

Dzisiejsze wejściówki bez wyjątku powinny być w płacone na "Wisła to nasza historia".

Lubie Kazia ale kredyt się wyczerpuje. Coś jest nie tak z ustawieniem drużyny, skoro któryś z kolei mecz wychodzimy na stojaka...
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.09.2015, 19:36
Nie rozumiem tego czepiana się do Urygi!
Dzisiaj Alan zagrał ogólnie bardzo dobrze. Fakt, popełnił jedne poważny błąd wynikający nie tyle z nieudolności Alana co z agresji rywala.
Poza tym Alan miał kilka świetnych odbiorów, sporo całkiem udanych podań, nawet podawał do przodu, a w pierwszej połowie po jego podaniu ze środka pola za linię obrony Jankowski mógł strzelić bramkę.

Uczciwie trzeba przyznać, że Uryga gra coraz lepiej, ale jak to na forum: wystarczy, że ktoś jeden zacznie nadawać to od razy znajdzie się masa papug, które bezmyślnie będą to powtarzały.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 14.09.2015, 19:37
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Uryga to prawie takiego samego farfocla walna jak Cywka porównaj sobie grę prowadzenie rozegranie piłki Urygi i tak krytykowanego tu Popovica.

Oczywiście nie twierdze ze Uryga nie ma talentu i ze nie miał dobrych spotkań ale na ten moment to sobie Moskal krzywdę robi promując młodego.
Jeśli młody nie będzie grał to .... będzie z jego talentu. Gra, gra, jeszcze raz gra... tylko praktyka czyni mistrza. Co zresztą widać na przykładzie Mąki. Do dziś pamiętam jak na Niego wszyscy wrzucali i klęli, jak wchodził do składu, że "nic z niego nie będzie"... a jednak Chłopak poszedł do Górnika gdzie na Niego Nawałka postawił i... kuźwa jest chyba w tej chwili jednym z lepszych pomocników w tej lidze.
Powtarzam wolę jak będą fajfocle popełniali młodzi niż ci sprowadzeni .... wie przez kogo i po co!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.09.2015, 19:38
A jakie ma znaczenie miejsce w połowie rundy skoro strata do pudła jest żadna. Trener po takich wybrykach piłkarzyków powinien mieć wsparcie kibiców żeby tym jaśkom nie przyszło do głowy ze go zwolnią i przy nowym dostaną czystą kartę.

Argumenty mam takie że w drugiej połowie powinniśmy strzelić 5 bramek bez zbytniej przesady. To że tak się nie stało nie wynikało z faktu, że nie było sytuacji, a z umiejętności piłkarzy. Jankowski z 6 metrów nie potrafi strzelić do pustej bramki z kontrującej piłki wyłożonej jak na patelni, po chwili kopie z karola prosto w bramkarza? Co ma zrobić trener kiedy nie ma kim grać? To ze z takimi drewniakami potrafimy stwarzać sytuacje to właśnie zasługa trenera, niestety oni sami czują ze są słabi i boją się własnego cienia, dlatego jak wygrywają to tylko się bronią, Trener w dwa miesiące mentalności nie zmieni zwłaszcza ze pojawiają się "uzupełnienia" takie jak Cywka czy Crivelaro.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 14.09.2015, 19:42
A jakie ma znaczenie miejsce w połowie rundy skoro strata do pudła jest żadna. Trener po takich wybrykach piłkarzyków powinien mieć wsparcie kibiców żeby tym jaśkom nie przyszło do głowy ze go zwolnią i przy nowym dostaną czystą kartę.

Argumenty mam takie że w drugiej połowie powinniśmy strzelić 5 bramek bez zbytniej przesady. To że tak się nie stało nie wynikało z faktu, że nie było sytuacji, a z umiejętności piłkarzy. Jankowski z 6 metrów nie potrafi strzelić do pustej bramki z kontrującej piłki wyłożonej jak na patelni, po chwili kopie z karola prosto w bramkarza? Co ma zrobić trener kiedy nie ma kim grać? To ze z takimi drewniakami potrafimy stwarzać sytuacje to właśnie zasługa trenera, niestety oni sami czują ze są słabi i boją się własnego cienia, dlatego jak wygrywają to tylko się bronią, Trener w dwa miesiące mentalności nie zmieni zwłaszcza ze pojawiają się "uzupełnienia" takie jak Cywka czy Crivelaro.
Sorry, ale za te "uzupełnienia" także ponosi odpowiedzialność. Tym bardziej jeśli stawiając na nich odbiera szansę gry młodym Wiślakom.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2015, 19:44
w 2 miesiace ?
Moskalowi minelo poł roku pracy
Nie widzialem zadnego schematu stałego fragmentu gry
Widzialem fatalnie ustawiona druzyne gdzie dziura miedzy 2 wysunietmi pilkarzami a reszta wynosila 20 metrow
gdzie 2-3 pilkarzy biega do pressingu a reszta stoi i czeka,
widzialem calkowity brak reakcji przez cale 45 mniut, zadnych korekt ustawienia, zmian pozycji
Brakiem szczescia i skutecznosci mozna wytlumaczyc 1 mecz, cholera niech bedzie nawet 5 ale 17?
Tez bym chcial stabilnosci, jednego trenera na kilka lat, marzeniem moim bylo, zeby byl to taki Wislak jak Moskal
ale jak dlugo jeszcze bedziemy zaklinac rzeczywistosc ?

A argument, ze nie ma kim grac?
No przepraszam bardzo ale na 10 trenerów druzyn bedacych przed nami 6 by sie zamienilo na sklady od razu a 2 nastepnych po chwili namyslu pewnie takze
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 14.09.2015 o godz. 19:47.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.09.2015, 19:48
Odechciewa sie wszystkiego po takim meczu. Karny jak nie wpadl to juz wiedzialem ze po wszystkim. Teraz wyjazd do Bielska gdzie gra nam sie zawsze zle. Czy doczekamy lepszych czasow? Mam taka nadzieje i jako kibic Wisly Krakow zechecam was wszystkich do wsparcia klubu finansowo bo mamy teraz dobra okazje.Wiem ze po takim meczu nie ma sie ochoty patrzec na pilkarzykow ale WISŁA KRAKÓW TO NASZA HISTORIA!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2015, 19:49
Jeśli młody nie będzie grał to .... będzie z jego talentu. Gra, gra, jeszcze raz gra... tylko praktyka czyni mistrza. Co zresztą widać na przykładzie Mąki. Do dziś pamiętam jak na Niego wszyscy wrzucali i klęli, jak wchodził do składu, że "nic z niego nie będzie"... a jednak Chłopak poszedł do Górnika gdzie na Niego Nawałka postawił i... kuźwa jest chyba w tej chwili jednym z lepszych pomocników w tej lidze.
Powtarzam wolę jak będą fajfocle popełniali młodzi niż ci sprowadzeni .... wie przez kogo i po co!
Ok masz racje teraz to trzeba wytłumaczyć Cupiałowi i kibicom. Nikt nie będzie tu tolerował porażek bo młodzi maja grac.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 14.09.2015, 19:49
A ja skromnie spytam, o co My walczymy, o MP, o europejskie puchary, o podium, o górną ósemkę ..a może jeszcze o coś innego, np. żeby nie spaść z ligi.. otóż moim zdaniem, powinniśmy zabiegać, aby w spokoju budować drużynę na przyszłość, a cel na teraz to klasycznie górna ósemka.

Drugie pytanie, czy KM potrafi coś pozytywnego zbudować w Wiśle ? Ja nie wiem i zazdroszczę tym co już wiedzą, sugeruję jednak poczekać do końca rundy jesiennej, przynajmniej tyle. Na teraz nie umiemy grać na wyjazdach, nie potrafimy zagrać 2 razy udanych 45 minut. No i są też ewidentne luki kadrowe, kilka nowych nabytków gra gorzej niż słabo, gramy też mając w kadrze jednego chimerycznego napastnika, ..hmm pisząc krótko wcale nie jestem taki pewien, że mamy silną kadrę, tylko winny jest trener.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.09.2015, 20:00
Dziura wynosiła 20 metrów bo piłka podana do napastnika to była w 99% strata. Więc żeby nie jechali od razu z kontrą to pomoc już czekała. Dlaczego? Bo obrończy wp.... się w nogi a sędzia nie reagował. Proste?

No wybacz ale jeżeli nie strzela się 5 setek w meczu to trudno nie mieć pretensji o skuteczność, tym bardziej że to nie były wymagające sytuacje. Junior powinien je strzelić.

Co chcesz zaklinać? Przypomnij sobie jak wyglądały mecze za Smudy. Ja widzę zasadniczą poprawę jeżeli chodzi o organizację gry. Teraz płaczesz ze remisujemy wygrane mecze. Za Smudy remisy były sukcesem. Nie widzisz różnicy? Teraz z Legią czy Lechem gramy równe mecze, za Smudy dostawaliśmy piątkę.

O drużynach przed nami czy za nami możesz mówić po rundzie. Teraz to jest durne pieprzenie.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 14.09.2015, 20:00
A do karnego byli wyznaczeni Burliga,Guerrier i Boguski....
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 14.09.2015, 20:11
Dziura wynosiła 20 metrów bo piłka podana do napastnika to była w 99% strata. Więc żeby nie jechali od razu z kontrą to pomoc już czekała. Dlaczego? Bo obrończy wp.... się w nogi a sędzia nie reagował. Proste?

No wybacz ale jeżeli nie strzela się 5 setek w meczu to trudno nie mieć pretensji o skuteczność, tym bardziej że to nie były wymagające sytuacje. Junior powinien je strzelić.

Co chcesz zaklinać? Przypomnij sobie jak wyglądały mecze za Smudy. Ja widzę zasadniczą poprawę jeżeli chodzi o organizację gry. Teraz płaczesz ze remisujemy wygrane mecze. Za Smudy remisy były sukcesem. Nie widzisz różnicy? Teraz z Legią czy Lechem gramy równe mecze, za Smudy dostawaliśmy piątkę.

O drużynach przed nami czy za nami możesz mówić po rundzie. Teraz to jest durne pieprzenie.
Ok rok temu byliśmy liderem po 8 kolejkach... Zobaczymy co będzie dalej....
Ostatnio edytowane przez KrzychooR : 14.09.2015 o godz. 20:14.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.09.2015, 20:11
Sorry, ale za te "uzupełnienia" także ponosi odpowiedzialność. Tym bardziej jeśli stawiając na nich odbiera szansę gry młodym Wiślakom.
Zgadza się tyle, że ani Cywka ani Crivelaro nie dostali wcześniej poważnej szansy. Pierwszego meczu nie liczę. Kto mógł przypuszczać, że obaj są zdolni do tego rodzaju zachowania? Przecież to co zrobili to ciężko komentować bez bluzgów. I to nie był wynik postawy przeciwnika, oni po prostu mają coś z głową.

Teraz powinni miesiąc przesiedzieć na ławie, a jak nie będą zapieprzać na treningach to wyp....

Inna sprawa że Moskal od samego początku czuje że nie ma pewnego miejsca nawet do końca rundy co pewnie utrudnia mu wpuszczanie młodych. Na Ruch wpuścił to zaraz spece mu wypomniały że odpuścił puchar.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2015, 20:13
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
No i trudno powiedzieć, czy któryś z nich strzeliłby lepiej. Jedynym któremu jakoś dzisiaj piłka nie przeszkadzała był chyba Jankowski i to on, albo Mąka powinien był strzelać "11".
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 14.09.2015, 20:13
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Ok masz racje teraz to trzeba wytłumaczyć Cupiałowi i kibicom. Nikt nie będzie tu tolerował porażek bo młodzi maja grac.
A skąd od razu założenie, że będą przegrywać? Dał Im ktoś ....a szansę?
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.09.2015, 20:16
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Daję tabelę ze smudowym w analogicznym okresie czasowym...
A to z kim już graliśmy nie ma znaczenia? Tak ci się spieszy że do końca rundy nie doczekasz? W "analogicznym okresie czasowym". Ja pamiętam jak gra wyglądała i wiem jakie wyniki miał Smuda na wiosnę. Czy to był przypadek? Moim zdaniem nie.

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
No i trudno powiedzieć, czy któryś z nich strzeliłby lepiej. Jedynym któremu jakoś dzisiaj piłka nie przeszkadzała był chyba Jankowski i to on, albo Mąka powinien był strzelać "11".
Bez jaj... sugerujesz że można było strzelić gorzej?

Jankowski w głównej mierze ZAJEBAŁ mecz. Gdyby w 3 minucie kopnął jak trampkarz to byłoby 1:0 ale on nawet tego nie potrafi. W drugiej może mi wytłumaczysz jak nie strzelił z podania Jovica? Przecież to większa kompromitacja niż babol Cywki. A strzał na odpi.... się ze szpica w środek bramki to co? I jemu piłka nie przeszkadzała? Szkoda ze go nie słuchała...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 14.09.2015 o godz. 20:24.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 14.09.2015, 20:17
A to z kim już graliśmy nie ma znaczenia? Tak ci się spieszy że do końca rundy nie doczekasz? W "analogicznym okresie czasowym". Ja pamiętam jak gra wyglądała i wiem jakie wyniki miał Smuda na wiosnę. Czy to był przypadek? Moim zdaniem nie.
A czy porażki i remisy Kazia są przypadkiem?
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 14.09.2015, 20:19
Górnik Łęczna, a co to k.urwa jest, a gdzie to......a jest.... ja pierdo.lę..... Przepraszam,
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.09.2015, 20:29
Po tym meczu naszla mnie taka refleksja a zarazem pytanie. Jakim cudem pilkarze w naszej lidze zarabiaja tak duzo pieniedzy? Nie mowie tylko o tym meczu chociaz od tego powinienem zaczac bo to co sie dzialo w pierwszej czesci to pilka podworkowa. Szybkosc akcji, ilosc strat wola o pomstwe do nieba. Co do samej Wisly wynik zasluzony czy nie przegralismy frajersko. Tyle niewykorzystanych sytuacji nie swiadczy o pechu a umiejetnosciach. Po popisach takiego Cywki w normalnym klubie trafil by do rezerw ale w Wisle nie trafi bo kadre mamy tak liczna, ze szkoda slow. Dlugoletnie niszczenie tego klubu sprawilo, ze mamy co mamy. Ciezko patrzec w przyszlosc. Tyle sie mowi o potencjale tego zespolu a ja mysle, ze jestesmy mniej wiecej w tym miejcu na ktore nas obecnie stac.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 14.09.2015, 20:29

Tylko w drugiej połowie napastnik był ten sam a dziury już nie było, bo wszedł Crivellaro (oczywiście żenująco zachował się przy tym karnym bo to co wtedy zrobił to kryminał) ale to jego wejście uporządkowało grę w środku pola w drugiej połowie, bo nagle był ktoś kto potrafił przytrzymać piłkę, zagrać na ścianę, podryblować, zastawić się, rozegrać z klepki, wziąść ciężar gry na siebie. Nagle w drugiej połowie nie było już sytuacji, że piłka jak spadała na środek boiska to nasza "środkowa trójka" (Cywka, Uryga, Mączyński) byli albo kilkanaście metrów przed albo kilkanaście metrów za linią piłki. W skrócie w pierwszej połowie jak pisał już ktoś była 20 metrowa dziura i skład niestety nie był zestawiony optymalnie. Mnie dziwi, że Moskal nie reagował na tą dziurę już w pierwszej połowie, że nie dokonywał korekty składu.
Powód: .
Ostatnio edytowane przez Colin : 14.09.2015 o godz. 20:31.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 14.09.2015, 20:30
A skąd od razu założenie, że będą przegrywać? Dał Im ktoś ....a szansę?
Nie da im nikt szansy bo jest tak duża presja na wynik ze każdy sie boi zaryzykować w imię dawania szans, Nawałka sobie mógł pozwolic w Górniku po 10 meczy na wiosnę przegrywać bez ryzyka zwolnienia, a i tak grał wieloma "starymi".

Probierz daje szanse młodym u nas bez żalu pożegnany.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.09.2015, 20:32
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Dobrze wiedzieć, że piłkarze słuchają Kazia...
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2015, 20:33

Bez jaj... sugerujesz że można było strzelić gorzej?

Jankowski w głównej mierze ZAJEBAŁ mecz. Gdyby w 3 minucie kopnął jak trampkarz to byłoby 1:0 ale on nawet tego nie potrafi. W drugiej może mi wytłumaczysz jak nie strzelił z podania Jovica? Przecież to większa kompromitacja niż babol Cywki. A strzał na odpi.... się ze szpica w środek bramki to co? I jemu piłka nie przeszkadzała? Szkoda ze go nie słuchała...
Może nie gorzej, co po prostu również zjebać. Burliga grał drewnianie, Guerrier bez mózgu, a Boguski już raz karnego s.......ił - dziś jego gra była typowa dla niego, czyli beznadziejna.

Gdybać zawsze można, że już pierwsza sytuacja mogła załatwić mecz, ale równie dobrze po takim golu, standardowo mogliśmy się cofnąć i dostać dwa gongi. Łęczna miała ku temu szanse w pierwszej połowie.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.09.2015, 20:38
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
A czy porażki i remisy Kazia są przypadkiem?
Pisząc o przypadku miałem na myśli fakt że Smuda na jesieni wszystko wygrywał, a na wiosnę wszystko przegrywał. I to nie był przypadek...

Natomiast remisy Moskala to nie przypadek tylko rzeczywistość, moim zdaniem nie taka zła, bo gra w porównaniu do Smudowej zasadniczo jest o niebo lepsza. Zwróciłeś uwagę ile fauli gwizdną na nas sędzia w pierwszej połowie? Myślisz że to nie ma wpływu na wyniki? A zauważ że każde wejście obrońcy Łęcznej w zawodnika zastawiającego piłkę to był faul i każdy normalny sędzia taki gwiżdże. Jeżeli tak się nie dzieje obrońcy nie mają skrupułów i kopią zwyczajnie po nogach. To też wina Moskala że nas kręcą?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów