The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Poniedziałkowy mecz pomiędzy Podbeskdziem a Wisłą zakończy się:
Zwycięstwem Wisły Kraków! 51 83,61%
Remisem 6 9,84%
Zwycięstwem Podbeskdzia 4 6,56%
Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2013, 22:45
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Głupoty piszesz i tyle.

Mecz z góralami może się zakończyć każdym wynikiem. Bez znaczenia jest czy Zawisza to klasa czy Widzew to klapa bo kolejny mecz jest jak z innej bajki. Tutaj niema powtarzalności kolego i każdy może wygrać z każdym a o wyniku decyduje dyspozycja, błedy sędziowskie czy inne losowe aspekty.

Jedyne co im Smuda mógł wbić do łbów to nie jest szacunek do rywali a wiara w to że w tej lidze można .......nąć dosłownie każdego, bez względu na to czy jesteś w formie czy masz kadrę.

Kązdy nasz punkt jest takim samym zaskoczeniem jak punkt Zawiszy czy Pogoni. Robimy coś co w profesjonalnej lidze gdzie druzyny są wzmacniane pod kątem rywalizacji w europie nie miało by miejsca czyli wygrywamy i walczymy o pudło.
Tak naprawdę to przykre że nasza liga jest taka słaba. Mnie w....ia tylko to że nie znajdzie się choć jeden kumaty i nie powie wprost :

Qrwa farcicie i nic więcej...i ty i wy, wy i tez qrwa wy!Dzisiaj wygrałeś z liderem jutro przejebiesz z outsiderem. Ale żyjcie chwilą, bo jutro możecie przejebać 5 meczy z rzędu i nie będziecie nawet wiedzieć dlaczego...
Dziękuję i do widzenia

Z pozdrowieniami do kolegi Kaltheropa.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.11.2013 o godz. 01:44.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.11.2013, 22:46
Takiego dna się nie spodziewałem. Długimi momentami wyglądało to tak, jakby nasi piłkarze obstawili przegraną Wisły u buków, tylko zapomnieli o tym powiedzieć Miśkowi i może Donaldowi. Niezależnie od tego, jaki mamy potencjał, aż tak nie powinno to wyglądać.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.11.2013, 22:46
Hahahhahahaha, ja już w drugiej połowie to przecierałem oczy ze zdumienia. Nasi piłkarze byli tak posrani, że im guano nogawkami ciekło i nie potrafili prosto kopnąć piłki.

Nie zasłużyliśmy na ten remis, bo zagraliśmy gorzej niż z Zawiszą.

Nasza dyspozycja na wyjazdach to jakaś k-p-i-n-a w porównaniu do tego co gramy u siebie.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.11.2013, 22:48
Nie zgodzę się z Tobą Irman. Według mnie Stjepanovic jest o klasę lepszy od Wilka. Cezary jedyne co potrafił to przerwać akcję taktycznym faulem. Ewidentnie brakowało u niego pomysłu na jakiekolwiek rozegranie piłki czy jej odbiór bez gwizdka. Bardzo często tracił piłkę w pierwszym kluczowym podaniu po odbiorze. Stjepa nie jest rewelacją a jest o klasę lepszy od Wilka. Czy jest lepszy od Sobola ? Nie, w mojej opinii nie jest dlatego uważam tą decyzję Zarządu za chybioną. Guła z Chrapkiem równie dobrze potrafią powalczyć w odbiorze jak i również koncertowo spieprzyć prostą piłkę. Są przeciętnymi jak na naszą ligę piłkarzami w każdym aspekcie ich rzemiosła.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.11.2013, 22:49
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Było nie było punkt jest i wicelider jesieni. Kto z nas o tym myślał na początku rundy
Nikt!!! Z miejsca w tabeli jestem az nadto zadowolony ale....
Komu to miejsce zawdzieczamy?
Miskiewicz zlapie gorsza forme, bedziemy miec mniej szczescia to w nastepnym sezonie przy tych samych pilkarzach, przy takiej samej grze mozemy byc drudzy od konca. Nasza dziwna lige trzeba brac z dystansem niestety i niczego w niej nie mozna byc pewnym.
Poki co niech Smuda to sobie powolutku wszystko uklada, moze jakies transfery beda.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.11.2013, 22:50
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Było nie było punkt jest i wicelider jesieni. Kto z nas o tym myślał na początku rundy
Było nie było nie ma to większego znaczenia. Ba, nie ma żadnego znaczenia. Zdobyliśmy dopiero 14 pkt a do zdobycia jeszcze aż 44 więc nie ma się czym podniecać po 1/3 sezonu.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 04.11.2013, 22:50
Valandil napisał(a):Wyświetl post
Największy skandal to jest taki, że Boguski wychodzi w 1 składzie. To co ten koleś gra... szkoda pisać.

Sorki, ale chyba nie oglądałem tego samego meczu. Akurat dzisiaj Boguś był jedynym człowiek który cokolwiek grał ofensywnie. Dwa kiksy przesłaniają ci cały obraz.

W ogóle szanuje ten punkt i zastanawiam się dlaczego mamy tyle punktów . ......

Miśkiewicz – 8 - mógł puścić w pierwszej połowie 3 bramki ... nikt by ni miał pretensji
Burliga - 5 - cały mecz w miarę OK ale w 92 minucie durny błąd obniża ocenę,
Głowacki - 5 rządził obrona ale nieomylny nie był,
Jovanović - 5 - solidnie chyba 1 duży błąd około 90 minuty,
Brożek Piotr - 5 - jak na takie długie niegranie zaskoczył mnie solidnością
Buguski - 6 - jak napisałem jedyny, który budował akcje do przodu,
Chrapek - 3 - fatalnie, wszystko pół sekundy za późno, niedokładnie
Małecki - 5 - pobiegał , dobra zmiana,
Stjepanović - 6 - trochę zapełniał lukę w środku pola po praktycznie nic nie grającym Chrapku i z cienkim Gargule , Garguła - 4 - mało produktywny (ani jednego podania)
Guerrier – 5 - trochę mało efektowny dzisiaj
Brożek Paweł - 4 - słabszy mecz być może uraz
Sarki - powinien wcześniej zmienić Brożka - on potrzebuje kilkunastu minut by wejść w mecz
Ostatnio edytowane przez Grantar : 04.11.2013 o godz. 22:56.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Valandil
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 04.11.2013, 22:52
raindog napisał(a):Wyświetl post
A kto ma grać? Małecki, Sarki? W sumie jeden poziom.
Mamy problem z kondycją i przygotowaniem fizycznym. Podejrzewam, że będzie jak zawsze u Smudy. Przetrenował ich i jeśli będą miały pojawić się jakieś efekty, to po przerwie zimowej.
Sarki zawsze coś szybkością może zrobić, mecz z koroną on nam wygrał. A boguski? On nie ma niczego, nic nie potrafi, nie wiem co się z nim dzieje i dlaczego jest w pierwszym składzie.

Grantar napisał(a):Wyświetl post

Sorki, ale chyba nie oglądałem ego samego meczu. Akurat dzisiaj Boguś był jedynym człowiek który cokolwiek grał ofensywnie. Dwa kiksy przesłaniają ci cały obraz.
Wiedziałem, po prostu wiedziałem. Jakie to jest śmieszne gdy ktoś broni go po takim meczu, co ja mówię po takiej POŁOWIE SEZONU.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 04.11.2013, 22:52
Grantar, Ty tak na poważnie ?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.11.2013, 22:59
Pozdrawiam osoby rozgryzajace w innym temacie, jakie miejsce najlepiej należy zająć po rundzie zasadniczej by zdobyć mistrza.

Mecz najlepiej skwitował komentator, jednym z ostatnich zdań.

Kibice mają dziś ubaw patrząc co wyrabia obrona Wisły

Wystarczył brak Bunozy i nie ma nikogo kto by wygrał górną piłkę.
Wystarczyło by Arek stracił formę życia to Burliga wrócił do normalnego stanu.
Wystarczyło by kilku piłkarzy z tamtej drużyny biegało trochę więcej i nas środek pola nie istnieje.

Rozumiem słabszy mecz.
Ale żeby przez 90 minut nie móc rozegać jednej porządnej akcji.
I ani jednego strzału.

Nie jesteśmy w stanie wygrać ani jednej główki, ale z uporem maniaka kopiemy górne piłki.

Burliga to dzisiaj na msze w Łagiewnikach daje. Za głupotę a la Chavez w 92 minucie i że tak się to skończyło.

Gry zawodników, którzy grają, bo za nich zagrałby tylko vacat nawet nie komentuje.

Miśkiewicz - Bóg zapłać za jeden punkt.

Cytat:
Dzisiejszy mecz to takie dobre podsumowanie tej jesieni. Gra marna, jakości w tym żadnej, ale punktujemy.
No i to jest najlepsze podsumowanie.
I pomysł z pielgrzymką dziękczynną wcale niezły. Miejsce które zajmujemy to jest jakiś cud.
Albo obraz naszej ligi.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Bawicie sie w jakieś smieszne ocenki widzę. Każdy z tych leszczy powinien dostać 0, tylko Miśkiewicz od kilku meczy to jest z innej bajki. Podbeskidzie nas gwałciło przez 90 minut, wycierali nami podłogę. Tu powinno być z 5-6 do jaja spokojnie. To co ta drużyna gra na wyjazdach przechodzi ludzkie pojęcie i wykracza poza wszelkie normy dobrego smaku. Już nie mówię wynikach, tylko o grze.

O Rafałku już wszystko napisano. Jakim cudem on moze grać w drużynie na najwyższym szczeblu rozgrywkowym to jest naprawdę jedno z pytań, na które chcialbym znać odpowiedź. Mam nadzieję, że nikomu nie przyjdzie do głowy jakaś chora akcja w stylu przedłużenia kontraktu z tym pozorantem.

Pomysł z Piotrem Brozkiem zamiast Bunozy - przepraszam czy to żart? Jakim cudem można wsadzić do składu zawodnika od 8 miesiecy bez klubu, bez przygotowania, kosztem świetnie spisujacego sie w tym sezonie, bardzo solidnego oboncy? Co za geniusz to wymyslił ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Przed nami jeszcze kilka spotkać w przeciągu miesiąca, najbliższy mecz w piątek (WTF, 4 DNI PRZERWY MIĘDZY WYJAZDAMI?) i tego czasu jest mało. Ewidentnie jesteśmy pod formą od kilku kolejek, ciułamy te punkty, a terminarz nam nie pomaga. Wyjazd do Zabrza, potem u siebie stające na nogi Korona i Śląsk, na końcu dwa wyjazdy - Białystok i Poznań. Oby z Pawłem nic złego nie było i byle przetrzymać ten miesiąc z jak największą ilością zdobytych punktów.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 04.11.2013, 23:01
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Całkiem.
A nie jestem jakimś wielkim fanem Bogusia ...
To że Brożek ani raz dobrze nie uciekł obrońcom, nie potrafił strzelić z lewej nogi po zagraniu Bogusia a Sarki nie trafił w piłkę po odegraniu to jednak nie jest wina pana Rafała.

Valandil napisał(a):Wyświetl post
Wiedziałem, po prostu wiedziałem. Jakie to jest śmieszne gdy ktoś broni go [ Boguskiego] po takim meczu, co ja mówię po takiej POŁOWIE SEZONU.
Co do połowy sezonu czyli 1/3 to mógłbym się z tobą zgodzić .. ale powiedz mi jaki piłkarz dzisiaj grał coś oprócz nieskaczących do główek obrońców, ambitnego Donalna i oczywiście Miska ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 04.11.2013 o godz. 23:09.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.11.2013, 23:05
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Tak.
Te punkty to było w skali od 1 do 100.

A tak w ogóle: Co to.0*(^^&$$#67^&#$@# dzisiaj było?

Nochal nie ma żadnego zmysłu taktycznego.

Już po 10 minutach widac było, że należy przemeblować ustawienie. Zorganizowac sie na gdzies 40 metrze - ustawić autobus, zagęścić środek pola, doskakiwać do rywala i iczekac na kontry.

A Nochal ustawił drużynę wybitnie radośnie ofensywnie z Donaldem, Boguskim, Chrapkiem nie mającymi żadnych zadan defensywnych i kulejącym Brożkiem z przodu nie umiejącym nawet przytrzymac pilki.
I jak zwykle: bez zmian chocby w taktyce, kiedy widac było, że ta drugoligowa drużyna, z którą dzisiaj mielismy łatwo i przyjemnie pyknąc kilka bramek, koniecznie chce się pokazac.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
jacula
Member

Stary 04.11.2013, 23:10
ciekawe jak się będą tłumaczyć po tym remisie w Limanowej była trawa za wysoka a w Bielsku za dłuży wiatr ? masakra Boguski i Małecki totalne dno
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 04.11.2013, 23:12
Na sektorze d7 uzbierało sie nas spokojnie ponad 100
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.11.2013, 23:16
Sarki w każdym meczu ma problemy z przyjęciem piłki - już Boguś się tego nauczył, a jemu zawsze odskakuje. Sam niedawno twierdziłem, że trzymanie Boguskiego to jakiś sabotaż, ale reszta jest jeszcze gorsza są jeszcze gorsza. Jeśli już, kombinowałbym ze Stolarskim... tylko ale, ale...

Twierdzić, że zasadniczym problemem Wisły jest w tym momencie Boguski może jedynie człowiek z niskim, albo co najwyżej przeciętnym ilorazem inteligencji. Dla takich osób słabe wyniki to zawsze albo wina zawodników, albo trenera, albo ustawienia...

W tym momencie mamy problem i z taktyką, i niektórymi piłkarzami, i z przygotowaniem fizycznym... (czynników jest wiele - dla nas nie do końca jasne) Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że jeżeli spieprzy coś trener, ew. założy, że takie przetrenowanie ma zaprocentować w następnej rundzie, to trudno jest oceniać potencjał zawodników, gdyż nie grają na maksa. A to czy jest to problem z kondycją, czy może jednak brak motywacji - dla nas, osób spoza drużyny, to jest niemożliwe do wywnioskowania.
O alfa i omego z ponadprzecietna na pewno inteligencja.

zawodnik = pilkarz
ustawienie = taktyka,trener
przygotowanie fizyczne = trener
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 04.11.2013, 23:18
Miśkiewicz 8 a reszta nota 1 lub 2 mogą sobie wybrać. Im się nie chciało biegać to mnie się nie chce not wystawiać.

Grantar - te swoje noty to wyjąłeś z najgłębszego zakamarku pewnego ciemnego miejsca.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.11.2013, 23:19
Czyzby z dupy?
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.11.2013, 23:20
Ja myślę, że najwyższy czas, aby na prawej stronie duet Burliga-Boguski, zastąpił duet Fryc-Stolarski. Ci dwaj pierwsi od kilku już kolejek i tak niewiele dają, a wręcz czasami utrudniają i stopują akcje ofensywne. Natomiast Frycowi i Stolarskiemu chęci na pewno nie zabraknie. To nie są jakieś ogóry, które nigdy nie posmakowały seniorskiej piłki. Fryc dobrze grał na zapleczu Ekstraklasy, a Stolarski trochę pograł u Kulawika i systematycznie występuje w młodzieżowej reprezentacji Polski.

edit: Im wcześniej zaczną regularnie grać, tym szybciej będziemy mieli z nich jakiś pożytek. Boguski ma już 30-tkę na karku, a i Burliga do grona młodych i utalentowanych się nie zalicza...
Ostatnio edytowane przez Tominho : 04.11.2013 o godz. 23:22.
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 04.11.2013, 23:22
Przyznaj się, logika zawsze była dla Ciebie za trudna?

Pierwsze podkreślone mówi - nie jest to tylko problem taktyki, zawodników... (alternatywa rozłączna)
Drugie to samo, tylko koniunkcja - a zatem sugeruje, że problem jest złożony i tak naprawdę na ostateczny obraz ma wpływ wiele czynników.

Teraz rozumiesz?
aha czyli twoim zdaniem zawsze wszyscy malkontenci wybieraja tylko jedna opcje do narzekan?

Faktycznie bardzo logiczne.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 04.11.2013, 23:26
thechris napisał(a):Wyświetl post
Miśkiewicz 8 a reszta nota 1 lub 2 mogą sobie wybrać. Im się nie chciało biegać to mnie się nie chce not wystawiać.
Gantar - te swoje noty to wyjąłeś z najgłębszego zakamarku pewnego ciemnego miejsca.
Na zachęte ...
Ty znów się denerwujesz ... a łabędzie w parku głodne.
Nie przesadzajmy w drugą stronę ; drugie miejsce w tabeli mamy ... co będzie jak zaczną dostawać chłopaki od ciebie 4 i 5 ? LM ?
Punktem odniesienia nie jest dla mnie Messi w szczytowej formie ... ale nasza polska buraczana
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 04.11.2013, 23:32
Dziś punktem odniesienia byli nie Messi tylko Łatka i Sloboda. Jeśli Stjepanović i Boguski mają po 6 punktów to Łatka i Sloboda mają po 22.
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 04.11.2013, 23:48
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Na zachęte ...
Nie przesadzajmy w drugą stronę ; drugie miejsce w tabeli mamy ... co będzie jak zaczną dostawać chłopaki od ciebie 4 i 5 ? LM ?
Punktem odniesienia nie jest dla mnie Messi w szczytowej formie ... ale nasza polska buraczana
Thecris ma absolutną rację.

Doceniam Twój optymizm Grantar, ale naprawdę poza Miśkiem chyba każdą Twoją notę powinniśmy podzielić przez dwa. Fajnei się z boku patrzy, jak Donald zostawia serce na boisku, ale... To jest ( przynajmniej w teorii) Ekstraklasa. Jak mamy zrobić porządny zespół, skoro wyznacznikiem jest latanie za piłką, tarzanie się, a nie przydatność? Żeby ktoś mnie źle nie zrozumiał, bardzo pochwalam takie zaangażowanie, ale oceniamy za efekty, nie chęci.

Reszta drużyny, nawet na poziomie naszej ligi nie zasłużyli na takie oceny.
Głównym mankamentem jest zrozumienie i dokładność.

Jeśli sa jakieś błędy merytoryczne/ niejasne sformułowania czy coś, to wybaczcie, ale zasypiam na stojąco.
Odpowiedz cytując
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 04.11.2013, 23:51
Jak będziemy remisować na wyjazdach, a u siebie wygrywać to biorę to w ciemno z naszą obecną sytuacją.
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.11.2013, 00:04
Za cos takiego to nie wpuścilybm nikogo do autobusu powrotnego z Bielska,niech ida na nogach az do rana moze cos zrozumieja

rzygac mi sie chce jak widze co oni robia na wyjazdach,rozpaczliwa i bojaca sie wlasnego cienia druzyna.

Super zawodnik niejaki Dariusz Łatka pokazal wszytskim jak sie zapierdala przez 90 minut ,czyli tyle ile cala druzyna Wisly udawala ze chce grac w pilke.

jakas k*** kpina.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Daro&Mysłowice
Member

Od: 11.2004

Stary 05.11.2013, 00:05
Ja powiem tyle...udalismy sie w trojeczke do Bielska...na meczyk nie weszlismy...pomijajac fakt ze karte kibica wyrobic mozna bylo w jednym okienku jedna osoba srednio 5 minut ale czego mozna bylo sie po tym klubie spodziewac....

ja napisze cos co mnie boli Panowie jak sie nie opamietamy to upadniemy jeszcze nizej...i nie dajmy sobie mydlic oczu ze jest pieknie bo od kilku sezonów jest tylko gorzej

jezeli kibic Wisly nie bedzie szanowal drugiego kibica Wisly bedziemy sie tylko staczac
a pisze to do kolegow ktorzy o 20.15 wbili pod kase w 20 chlopa rozjechali cala kolejke mimo to ze stalo w niej 100 osob(z czego 95% to byla Wisla tym pokazali co to jest szacunek do brata po szalu...co jade do nas na mecz spotykaja mnie jakies dziwne incydenty...nie jest to pierwszy raz ani drugi ani trzeci...

jak sie potem dziwic ze 3 lata temu craxy na meczu 6 tys a nas 17 tys a dzis nas 10tys i ich 10tys

tak placze ale trzeba zaczac plakac bo jak bedziemy sie poklepywac ze jest dobrze to bedzie jeszcze gorzej

w 94 ojciec bierze mnie pierwszy raz na Wisle mam 10 lat jestem posrany jak widze tych kibiców a Tata mowi mi jedna rzecz te czego Ty sie bojisztu sa sami nasi...

TYLKO SZMATA BIJE BRATA
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!!
Odpowiedz cytując
jacula
Member

Stary 05.11.2013, 00:11
Wisła znów gra z meczu na mecz gorzej
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.11.2013, 00:38
Smuda dobrze gada,tylko chyba inny mecz oglądał. "Na pewno gra była wyrównana"

Gdyby nie Misiek to trójka do przerwy,a kto wie na ilu by się skończyło. 2 klasy gorsi dzis byliśmy,nie ma co mydlić oczu i zaczynać bredzić jak Kulawik......
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 05.11.2013, 00:39
Coś mi sie zdaje, że nasz trenejro Smuda zapomniał, że w meczu można dokonać 3 zmian a nie max 2. Już któryś raz widze taki obrazek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów