|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Poniedziałkowy mecz pomiędzy Podbeskdziem a Wisłą zakończy się: | |||
| Zwycięstwem Wisły Kraków! |
|
51 | 83,61% |
| Remisem |
|
6 | 9,84% |
| Zwycięstwem Podbeskdzia |
|
4 | 6,56% |
| Głosujących: 61. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Sorki, ale chyba nie oglądałem tego samego meczu. Akurat dzisiaj Boguś był jedynym człowiek który cokolwiek grał ofensywnie. Dwa kiksy przesłaniają ci cały obraz. W ogóle szanuje ten punkt i zastanawiam się dlaczego mamy tyle punktów . ...... Miśkiewicz – 8 - mógł puścić w pierwszej połowie 3 bramki ... nikt by ni miał pretensji Burliga - 5 - cały mecz w miarę OK ale w 92 minucie durny błąd obniża ocenę, Głowacki - 5 rządził obrona ale nieomylny nie był, Jovanović - 5 - solidnie chyba 1 duży błąd około 90 minuty, Brożek Piotr - 5 - jak na takie długie niegranie zaskoczył mnie solidnością Buguski - 6 - jak napisałem jedyny, który budował akcje do przodu, Chrapek - 3 - fatalnie, wszystko pół sekundy za późno, niedokładnie Małecki - 5 - pobiegał , dobra zmiana, Stjepanović - 6 - trochę zapełniał lukę w środku pola po praktycznie nic nie grającym Chrapku i z cienkim Gargule , Garguła - 4 - mało produktywny (ani jednego podania) Guerrier – 5 - trochę mało efektowny dzisiaj Brożek Paweł - 4 - słabszy mecz być może uraz Sarki - powinien wcześniej zmienić Brożka - on potrzebuje kilkunastu minut by wejść w mecz
Ostatnio edytowane przez Grantar : 04.11.2013 o godz. 22:56.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
|
|