|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po żadnym piłkarzu, który odchodził nie czułem takiego żalu jak po Sobolu. Nawet jak żegnali się z klubem Żurawski i Błaszczykowski - zdecydowanie posiadali największe umiejętności ze wszystkich piłkarzy Wisły w erze Cupiała, to nie przeżywałem tego tak jak teraz odejście Kapitana. Umiejętności nie są najważniejsze, a walka, ambicja, charyzma wojownika, to wszystko ma Radek.
Tak mi przykro... ;/ http://www.youtube.com/watch?v=M5vUMBW-nwM |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Radosław Sobolewski - Szacunek !!!!!!!
Ostatnio edytowane przez bebeto : 20.06.2013 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
oprawa w meczu z Górnikiem upamiętniająca Sobola naprawdę nie jest złym pomysłem, już dzisiaj mogę przelać na ten cel pieniądze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dziękujemy Kapitanie!
Coś się kończy, coś przychodzi nowego... Ciebie nigdy nie możemy zapomnieć za tyle serca oddanego w tym klubie. Jesteś wzorem dla młodych, dziękujemy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ciągle mam nadzieję, że Sobol przez rok zagra np. w Śląsku, Lechii, Unii, a potem znów wróci do Wisły. Nie rozumiem tego Reiss jakoś mógł grać w Lechu do 40 tki Frankowski tez ma więcej lat. Może gdyby gniazdowy zapodał ,,kibiców wola, zostawcie w klubie Sobola".
Sobol, dla mnie jesteś Legendą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Co w takiej chwili można napisać...?
Takich już nie robią. Jesteś legendą SOBOL jesteś legendą ![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Radosław Sobolewski- WIELKI SZACUNEK!!!
Dziękuję za piękną bramkę w Atenach |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Numer 7 powinien zostać zastrzeżony. Dzięki Sobol za wszystko!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Sobol = największa legenda Wisły XXI wieku. Dzięki za te lata walki na boisku w naszych barwach.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Poryczałam się oglądając tę koferencję!
Serce płacze, dzięki za wszystko Sobol... |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Sobol dziękujemy , jesteś legendą . W tej chwili czujemy dokładnie to co ty
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jak nie będzie godnego pożegnania SOBOLA, to tylko będzie świadczyło o nas KIBICACH jak go naprawdę traktowaliśmy.
Wiem ze nie mówi się nigdy, ale bardzo długo nie będzie takiego SOBOLA W WIŚLE! PS. Mam nadzieje ze My, Kibice staniemy na głowie i pokażemy że jest naszą legendą! Numer 7 jest nie do ruszenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Miejsce Sobola jest w Wiśle.
Obojętnie w jakiej roli |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() Jedno moze byc kazdy pewien - Sobol zostanie pozegnany jak zaden inny pilkarz za czasow Cupiala.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Odchodzi jeden z najwybitniejszych Wiślaków! Dzięki KAPITANIE za wszystko! R22 zawsze z TOBĄ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie aby Sobol już przestał pracować dla Wisły, obojętnie w jakiej roli, on musi zostać w tym klubie.
Radek - dzięki za wszystko. Dla mnie i tak mógłby spokojnie z pół roku, czy rok jeszcze pograć, podobnie jak Kosa, no ale cóż, nie ode mnie to zależało. Dzięki Radek jeszcze raz. Szacunek! EDIT: Mam nadzieję, że ten pożegnalny mecz wypali i będziemy go mogli wszyscy pożegnać na stadionie, czyli tak jak powinno być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
denerwuje mnie taka sytuacja gdzie przy zakończeniu kariery przez Żewłakowa i Reissa, mówią we wszystkich wiadomościach sportowych telewizji publicznej, a przy zakończeniu( można powiedzieć sobie szczerze kariery (wątpię, żeby jeszcze gdziekolwiek chciał grac), nawet nie wspomniano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sobol ! Wielkie dzieki za serce ,ktore wkladales w kazdy moment meczu , kazda krople potu , za przyklad kapitana zespolu dla mlodych , wreszcie dzieki za niezapomniane chwile ,ktore nam wszystkim zafundowales !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dzięki Sobol!
Smuda beknie wrzutami za to, jak nie na meczu to na stacji benzynowej gdzieś w Krk.... |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dzięki Panie Radku, wielkie za wszystko. Smuda niech lepiej broni się wynikami ,bo jak nie to bedzie miał ciężko....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Powiem to jak najprościej się da: Panie Radosławie, dziękuję!
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ostatni z Wielkich :(
Żegnaj Legendo :( ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziekuje Ci Radku.
Nasz Wislacki LEONIDASIE!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wielki Piłkarz i Wielki Człowiek. Wraz z nim odchodzi coś, czego w piłce coraz mniej. Smutne to dla nas, ale i dla wszystkich, którzy widzą w tej dyscyplinie coś więcej niż kasę i lans. Ilu takich graczy zostało, nie w Polsce, ale na świecie?
Dziękuję. Nigdy nie zapomnę Pana postawy na boisku! ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Za te wszystkie lata w Wiśle- 1906 tysięcy razy- Dziekuję.
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jako wieloletni kibic Wisły Kraków składam serdeczne podziękowanie Radosławowi Sobolewski za cały wkład jaki wniósł swoją postawą boiskową w sukcesy Białej Gwiazdy. Był bardzo silnym punktem w środku pomocy, strzelcem ważnych (bardzo często wybornych) bramek w trudnych momentach , piłkarzem walecznym , lojalnym wobec kibiców. Co najważniejsze postacią bardzo skromną ,która cały szacunek zdobyła poprzez czyny ,a nie słowa i tanie zagrywki PR-owskie. Człowiek autentyczny. Zawodnik ,który przechodzi do historii Wisły jako legenda. Twarz pewnej epoki. Życzę mu jak najlepiej, aby w dobrym zdrowiu osiągał również sukcesy na polu zawodowym i osobistym już po zakończeniu kariery.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dzieki
:( . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panie Radku
Chociaż Pan nie jest wychowankiem Wisły to jest Pan uosobieniem Wiślaka. Życzę wszystkiego dobrego i powrotu Do Naszego Klubu w innej roli w jak najszybszym czasie..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dzieki Sobol
brameczke z Arką i to co sie działo tego dnia - nie zapomne nigdy! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|