|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Buras to jest piłkarz na ME przynajmniej na razie i tam gra
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mnie się ta szydera na trybunach nie podoba...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A mi tak. Będą mieli teraz 5 tysięcy na meczu i bluzgi.
Atmosfera prawdziwego święta. Co oni myśleli ze większość ludzi przychodzi dla Garguły i spółki? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zamiast pokazac prawdziwa siłe Armii Białej Gwiazdy znizacie sie do poziomu pilkarzy... no comment
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzięki zarządowi.
nie chcieli bandytów, fanatyków, kryminalistów, łysych dresów z racami to macie co macie.takie gówno bedzie na trybunach bez tej elity, a to dopiero początek marazmu bo bojkot dopiero zacznie się od meczu z Górnikiem (no chyba ze zarząd zacznie stawać po stronie swoich kibiców) wpis się tyczy wszystkich płaczków
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.11.2012 o godz. 18:06.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mi również, ale gra tym bardziej mi się nie podoba. I to nie od dzisiaj. Czas na głaskanie i poklepywanie po plecach się skończył. Panowie muszą zacząć coś grać, a jak nie to pakować manatki w zimie i jazda. Razem z zarządem, który do tego dopuścił. Jak mamy z każdym remisować, przegrywać to równie dobrze możemy to robić piłkarzami bez gwiazdorskich kontraktów.
![]()
W życiu piękne są tyko chwile
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Te łajzy na boisku nie zasłużyły żeby ich dopingować ... Zero jakiegokolwiek zaangażowania, profesjonalizmu i chęci do walki, bardziej to przypomina mi kopaninę na boiskach III ligi, nie obrażając trzeciligowców bo tam przynajmniej jest walka o każdą piłkę ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 18.11.2012 o godz. 18:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie widzicie, że większość tych piłkarzy nie jest godna noszenia koszulki z Białą Gwiazdą i reprezentowania naszego klubu- oni go hańbią ! Czy macie coś ze wzrokiem ? A dla ABG na trybunach należy się SZACUNEK !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
piłkarze po końcowym gwizdku....odrazu zeszli do szatni.
a w pierwszej kolejności, szybko zbiegł kapitan....Radek Sobolewski. My mamy cichy protest, a piłkarze na nas lachę kładą.... spoko.....fajnie jest... ================================================== ======== a i jszcze co do samego meczu; 3 punkty zdobyliśmy ale.....mecz był żenujący - przyznacie mi to wszyscy. I nie fapujcie sobie z powodu tej bramki Illieva.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No nie wierze, mecz z Gilem w tle a my wygrywamy
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 18.11.2012 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wypada tylko podziękować piłkarzom... Śląska. Jeżeli nie podłożyli się nam celowo, to to też są nieźli parodyści. Cetnarski nawet nie próbował dobijać karnego. Mecz do zapomnienia - dawno takiego szajsu nie widziałem, a co tydzień oglądam po kilka spotkań Ekstraklasy...
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dwa mecze 4 punkty ? Przy poziomie szajsu jaki mamy w kadrze dzięki polityce kadrowej zarządu ? Jest to świetny wynik!
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Frekwencja 12 849. Mecz strasznie mizerny bez chęci do gry aż nie chciało się patrzeć na to. Na trybunach dali rade, ironiczny doping, na więcej nie zasługują piłkarze. Zobaczymy jaki będzie kolejny krok na meczu z górnikiem.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A mnie sie szydera podobala - ustawiony mecz,beznadziejne pilkarzyki z obu stron,zwalniajace trenerow i publika,ktora bardzo slusznie to podsumowala. Jakos dzisiaj wszyscy powazni ludzie zajmujacy sie pilka stawiali na Wisle i ona "wygrala" (ja wygralem flaszke mowiac,ze Slask nie strzeli karnego) - a ja wlasnie po takim meczu mowie : dziekuje,dopoki nie pojawia sie w Wisle ponownie Pilkarze,a beda grac Szmaciarze, to ja sie tam nie pojawie,bo ta ustawka niczym nie rozni sie od tej z Legia roku pamietnego. I teraz wiem,ze mecz ze Slaskiem w poprzednim sezonie takze byl ustawiony. Wszyscy dzisiaj na BOISKU (takze Sobol) to dla mnie od dzisiaj dno.I jesli Wy tego pozoranctwa nie zauwazyliscie i cieszycie sie z 3 pkt.,to Wam rowniez wspolczuje...
![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że jakby Śląsk walnął nam bramę w 1 połowie to byłoby po meczu. Dzisiaj wygraliśmy masą szczęścia i bądź co bądź umiejętnościami Ilieva. A atmosfera na trybunach moim zdaniem prawidłowa, jesteśmy blisko strefy spadkowej, a oni mają im jeszcze kibicować? Tak jak ktoś napisał- czas głaskania i klepania po plecach się skończył... I nie wierze w żadną metamorfozę po tym meczu, nawet po cichu chciałem tej przegranej, może to byłby już gwóźdź do trumny Bednarza i całego tego pożal się boże zarządu... A tak to pchamy ten wózek jak jakieś miernoty, a łysy broni się wynikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Fatalne transfery, jakieś kompromisy z Potokiem, gadanie o sprzedaży zawodników... Co musi Łysy zrobić żeby go Cupiał w.yjebał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
1.Śląsk honorowy. Cały mecz grał bez napastników by gola nie wbić, choć i tak jak zobaczył słabą Wisę to stworzył sobie kilka dobrych okazji.
2.Szydery nie rozumiem. Mieć pretensje do słabych piłkarzy ze są słabi 3.Rozwaliło mnie skandowanie 'Patryk Małecki' gościa który za to co niektóre osoby dziś robiły na trybunach kazałby sper..lać na kałuże. 4. Nasz środek pola jest beznadziejny 5. Chavez>Głowacki, Czekaj
Ostatnio edytowane przez Baala : 18.11.2012 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dwanaście miesięcy ciężko zapracowali na takie potraktowanie. Rok grają taką samą pytę. Jak ktoś napisał ...mecz miał być wygrany za MP i został wygrany a gra słabsza niż w Kielcach. Dno Dna. Małecki pewnie czułby się w niebie. Jemu marzyło się granie przy 5 tysiącach kibiców...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mecz dno, bez historii, chociaż kopacze obu ekip swoją impotencją strzelecką obrodziliby dobrych kilka meczów w "profesjonalnej lidze". 3 punkty i można zapomnieć.
Trybuny, w sumie żenujące, momentami jednak śmiałem się z tego co śpiewają, ale podsumowując - wszystko idealnie pasowało dzisiaj do całego tego bajzlu, jaki w Wiśle zapanował. I na koniec Garguła mówiący w wywiadzie w C+ coś o ambicji i "serduszku"... Oczywiście, piłkarze zasłużyli na to, co usłyszeli. Zwłaszcza za to, co wyprawiają w tym sezonie. Prawdę powiedziawszy - nie wiem, jak się to będzie toczyło dalej, ja w tym gównie, w innym miejscu niż w ciepłym fotelu, z ulubionym browarem w kuflu nie mam zamiaru uczestniczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Podzielam zdanie. Chavez najwyraźniej doszedł do optymalnej formy i w tej chwili nawet po dojściu do zdrowia czy to Czekaja czy Głowackiego powinien grać w podstawowej 11.
Nie chce mówić źle o tym meczu - niech już skaleczą tą rundę (i pewnie cały sezon). Bunoza po raz kolejny udowadnia, że to od niego powinno się ustalać pierwszą 11. Meliksonowi z przodu na dobrą sprawę nie miał kto pomóc - niech wybija się chłopak ponad stan, bo potrzebujemy jak wody 2 mln euro z tytułu jego transferu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ja patrzyłem na mecz i powinno być tak 1:3 lub 1:4 dla Śląska.
Ostatnio edytowane przez thechris : 18.11.2012 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Guest
|
|
Jeśli chcieli przegrać to po co było z tym czekać do 92m, mogli puścić jakąkolwiek akcję Wisły w 1 czy 2 połowie. I druga obok 3 pkt świetna wiadomość: jeszcze tylko 270min tej nędzy pozostało do zimy!Jakoś wytrzymamy ![]()
Ostatnio edytowane przez arti : 18.11.2012 o godz. 20:11.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Szajs był ani mniejszy ani większy niż zwykle. Był taki sam jak od początku sezonu na wszystkich stadionach eklasy. Zabrakło opakowania...
Sam mecz bez historii - Śląsk oddał co miał oddać.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 18.11.2012 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Kolejny beznadziejny mecz w wykonaniu Wisły.Śląsk honorowo oddał swoje punkty.Szydera świetna. Kapitan Sobolewski chyba nie zrozumiał ,że skandowanie jego nazwiska nie było kpiną.
Poprawa gry Wisły za Kulawika jest dokładnie taką samą iluzją jak chodzenie po Tamizie słynnego magika Dynamo.Nie dziwota ,że dużo ludzi daje się nabierać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
No to łopatą do głowy Ci wbiję:
oni szydzą z Wisły już dłuższy czas i chyba wystarczy lizania po fiutach. Już sam Cupiał się tego wstydzi tylko nie wie jak z tego dna się odbić. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na losach spotkania, raczej zaważyły tu indywidualne umiejętności Ilieva i partactwo Cetnarskiego, aniżeli podłożenie się/oddanie Śląska. Szczerze mówiąc, to śmieszne są takie dywagacje. Nie przyszło niektórym do głowy, że mogło nam się tak po prostu fuksnąć, a nie że zhandlowaliśmy mecz, czy tam niby odzyskaliśmy co daliśmy w maju?
Razi mnie najbardziej to, że oni chcą wejść do bramki z piłką. Brakuje takiego piłkarza jak Małecki. Chłopak nie p.i.e.r.d.o.l.i.ł. się. Jak była okazja do strzału to potrafił i z 40 metrów strzelać. To nic że niecelnie, ale na 10 takich strzałów zawsze coś wpadnie, a dziś co? Nasi chcą wejść w bramkę. Jedyny Sobol nie bał się uderzać z dystansu i był bliski powodzenia. Gdyby nie frajerstwo z ubiegłego tygodnia, na koncie byłoby już 17 pkt. Może jakoś jeszcze uciułamy troszkę punktów do końca rundy, a w przerwie liczę na jakieś konkretne ruchy ze strony Cupiała i może załapiemy się na Puchar UEFA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
E, no nie dość, że się ubawiłem na meczu, to jeszcze tutaj.
Proponuje omawianie aspektów piłkarskich tego spotkania jednak sobie darować. Zwycięstwo raczej fuksiarskie niż układane. Nie czekaliby do ostatniej akcji meczu. Atmosfera OK. Klub jak i piłkarze mają w dupie kibiców i to zarówno tych fanatycznych jak i piknikowych. Nie wiem skąd optymizm, że przy takiej grze i takiej atmosferze na trybunach będzie te mityczne 5 tys. Bez nowego początku, raczej z nowym właścicielem, nic się nie zmieni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
szkoda że nie było więcej szydery z kopacza rowów Garguły.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mecz - kupa, ale jak czytam, że Sląsk sie nam podłożył odwdzięczając za ostatni mecz sezonu, to chyba nie oglądaliście tych 2 drużyn paralityków. Gdyby mieli się podłożyć to jak kilka razy Melikosn wjeżdżał w pole karne, po prostu któryś mędrzec by wykosił i tyle..... Czekali do 93 minuty i pewnie liczyli, że akurat Iliewowi siądzie. Wystarczyło, żeby Kelemen nie bronił strzałów Boguskiego, SObola - nikt nie miałby pretensji...
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|