|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy w meczu z Jagiellonią zobaczymy Wisłę pozytywnie zmienioną? | |||
| Tak! |
|
33 | 24,26% |
| Nie! |
|
26 | 19,12% |
| Mam nadzieję, że w jakmiś stopniu zobaczę poztywy |
|
57 | 41,91% |
| Kulawik nic z nimi nie zrobi w dwa tygodnie. Zapomnijcie! |
|
20 | 14,71% |
| Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Spotkanie 8 kolejki pomiędzy Wisłą Kraków a Jagiellonią poprowadzi sędzia z Warszawy Marcin Borski. W tym sezonie będzie to jego pierwsze sędziowanie Wiśle a trzecie Jagiellonii ( zremisowany mecz z Górnikiem Zabrze 1:1 i porażka z Lechią Gdańsk 0:2)
Do meczu coraz mniej czasu, ze zgrupowań wrócili już wszyscy kadrowicze. Najwcześniej w Krakowie zameldował się Sergiej Pareiko, który indywidualnie trenował już w środę. Dziś z zespołem trenowali pozostali kadrowicze - Maor Melikson oraz Osman Chavez. Trener Kulawik nadal nie może korzystać z usług przechodzącego rehabilitację - Łukasza Burligi. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Chryste Panie - znowu Borski...Boże ześlij nam farta niech ten dyletant przekręci Jagę a nie nas!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
K****a znowu Borski
posmiewisko wszytskich ,najgorszy sedzia ktory daje soba pomiatac na boisku,i ma mocne plecy PZPN kto dobiera tych sedziow ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jakby był Małek, albo Siejewicz to też byście narzekali.
Ciekawostka: w poprzednim sezonie wygraliśmy wszystkie mecze, w których sędziował nam Borski, a było ich pięć (trzy ligowe+ 2 PP). |
|
|
|
Guest
|
|
|
c..j z Borskim.
mam nadzieję, że towarzystwo (czyli nasi piłkarze) się ogarnie i zechce podciągnąć Wisłę w rejony środka tabeli, a ten mecz będzie pierwszym krokiem do tego.
Ostatnio edytowane przez arti : 19.10.2012 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wszystko juz zostało powiedziane - no comment. Kolejny raz daja do zrozumienia, ze fryzjer nadal działa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Mam w dupie sędziego, jak drużyna jest lepsza od rywala to wygrywa 2-3 bramkami. Sędzia może pomóc drużynie przeciwnej ale nie aż tak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
5 ostatnich spotkań Wisły sędziowanych przez Borskiego zakończyło się naszym zwycięstwem...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Czyli że działa na korzyść Wisły? Czepiać się sędziego, że może wypaczyć wyniku meczu, mimo tego że 5 ostatnich spotkań to zwycięstwa...Wisły, gdy sędziował Borski. Logiczne. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To forum już od dawna nie jest normalne, same narzekania więc lament, że sędziuje Borski mnie nie dziwi. Zresztą kto by nie sędziował to zawsze będzie płacz więc...
Jak dla mnie to może każdy może sędziować, obojętne mi to. Zacznijmy strzelać bramki a będziemy wygrywać, bo właśnie to strzelanie od ponad roku jest u nas poważnym problemem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A kto jak nie Borski w ostatnim meczu Pucharu Polski z Ruchem w tamtym sezonie najpierw pouczył bramkarza Ruchu Perdijicia aby nie wychodził poza linię bramkową, po czym nie powtórzył karnego gdy ten obronił strzał będąc na 3 metrze. Nie wierzę że on, ani jego liniowy Listkiewicz tego nie widzieli bo przy poprzednich strzałach też tak robił. Po prostu czekali do skutku jak obroni.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Meczowa "osiemnastka" na mecz z Jagiellonią Białystok:
BRAMKARZE: Pareiko, Miśkiewicz OBROŃCY: Głowacki, Bunoza, Jaliens, Czekaj, Frederiksen, Jovanović. POMOCNICY: Garguła, Wilk, Iliev, Melikson, Chrapek, Uryga, Szewczyk NAPASTNICY: Genkov, Boguski, Sikorski. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak Borski to zajebiście! Genkov powinien wywalczyć w meczu z Jagiellonią...11.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Nie śmiejmy się.
Ostatnio edytowane przez felipe : 20.10.2012 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prawda jest taka : ten mecz można wygrać , przegrać lub zremisować .
I żadne z powyższych rozstrzygnięć mnie niestety nie zdziwi:/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pewnie wygramy , a narzekania na grę będą większe , niżeli byśmy przegrali w dobrym stylu . Takie mam przeczucie.
przydało by się zagrać na 0 z tyłu i strzelić z 3 bramki . Typuje Hat trick Sikorskiego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ty na szczęście nawet nie próbujesz.
Co do Borskiego: jeśli zagramy tak jak w ostatnich meczach, to żaden sędzia nie będzie w stanie nam przeszkodzić - i tak przegramy. Nie wiem, co to w ogóle za problem? Gramy jak ostatnie sieroty, nie stwarzamy sytuacji, cała nasza gra ofensywna to błagalne patrzenie w stronę Meliksona. Proponuję nie szukać na siłę problemów gdzie ich nie ma. Jagiellonia gra lepiej niż to wynika z ich pozycji w tabeli, tak więc nasi będą musieli naprawdę się postarać. Przydałoby się coś wybrać, ale nad remisem też nie będę rozpaczał.
Da się to oglądać? IMHO na trzeźwo nie bardzo. Nie widzę nic dziwnego w tym, że skoro drużyna gra o wiele gorzej niż w najgorszych meczach za Maaskanta i Moskala, to ludzie bardziej narzekają. Wydaje mi się to wręcz logiczne, że im większa wujnia na boisku, tym kibice są bardziej załamani. Zwłaszcza tacy, którzy zapłacili za bilet/karnet i obejrzeli coś takiego "na żywca". Często bez znieczulenia. Fakt, że przy takiej grze mamy tak dobrą (to nie żart) frekwencję powinien dawać do myślenia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.10.2012 o godz. 11:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
My tu gadu gadu a Bełchatów się zbliżył do Wisły na 3 pkt... Jak dzisiaj nie będzie kompletu punktów to się zrobi straszno...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Spokojnie. 2 tygodnie przerwy zrobiło swoje. Wygramy 3:0.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
2 mecze, 6 puntków? na to liczę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gramy tak samo słabo jak zawsze. Jagiellonia równie słaba. Nie przypadkowo obie drużyny zajmują miejsca w dole tabeli.
Najsłabszy na boisku Iliev. Robią go jak 3-latka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
....a mać!!! Co ja pacze?! Przepraszam, ale jak pomyślę, że będę musiał to jeszcze raz dokładnie obejrzeć, to mi się żyć odechciewa. Niech to się już teraz skończy, niech nie wychodzą na drugą połowę - chociaż na czasie zaoszczędzę, bo ten mecz jest tak beznadziejny, że mi nawet nerwów nie szarga...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy ja oglądam ten sam mecz? Bo jak dla mnie to gramy fajnie, tylko oczywiście nic z tego nie wychodzi. Ale nie ma porównania to z grą za Probierza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I koniec meczu, gra dobra jak nigdy jezeli chodzi o ostatni czas a wynik dalej do dupy. Jak nie z Jaga na własnym stadionie to juz nie wiem gdzie i z kim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Czyli że jest waćpan idiotą . Z warszawy . Logiczne .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Szkoda straconych punktów. Tym bardziej, że stworzyliśmy dzisiaj więcej sytuacji, niż w kilku ostatnich meczach razem wziętych. Pewnie jakbyśmy wykorzystali którąś z sytuacji i wygrali dzisiejszy mecz, to duża część osób całkowicie zmieniłaby swoją opinię o dzisiejszym meczu. A tak, przed nami kolejny tydzień płakania na forum.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|