|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Za to uwielbiałem Marcelo, a Skorża go z kolei ganił - http://www.youtube.com/watch?v=qZkoklUoj6E
TE jego cholerne zapędy ofensywne CB OverlapW tak ważnym meczu jak jutro trudno raczej rozpatrywać kandydaturę Stanka jako lewego obrońcy, za duża odpowiedzialność chyba. Widzę tam Nuneza. Mam nadzieję, że nas ogarną się w końcu i pokażą potencjał. Bo takowy jest, tylko stłamszony, uśpiony, niezmotywowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Mimo calej ulomnosci jaka charakteryzuje sie nasza gra to licze, ze po jutrzejszym meczu uslyszymy motto przewodnie Skorży czyli "wypada przeprosic kibicow"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Duzo bym dal zeby miec w klubie takich jak Marcelo.Jego podejscie -profesjonalizm ale tez luz i swoboda -co to byl za gosc
![]() Musimy jutro dla niego ogolić Legie ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Marcelo, Cleber - to byli zawodnicy. Szkoda, że już nie grają w Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatnio to motto Garguły. Minimum dwa razy w tym sezonie już to powiedział. Jak ktoś się doliczy większej ilości to proszę o informację ; )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() A co do meczu z Warszawiakami to myślę, że wygramy. Dlaczego? Zawsze przed meczami z Legią, gdy mieliśmy optymistyczne nastroje dostawaliśmy albo baty albo oglądaliśmy nędzne widowisko bez bramek. Odwrotnie było, gdy humory przedmeczowe były z goła odmienne. ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dla poprawy humoru to w Krakowie troszkę popadał deszcz więc wieczorem będzie piła chodziła po murawie oj będzie!Już widzę naszych kopaczy jak pięknie i szybko przedostają się pod bramkę bazyliszków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ludzie, żebyscie tylko pomeczu nie płakali
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Obawiam się, że dziś Twoja reguła nie zadziała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]()
To nie tak, że nie wiem
To nie tak, że nie umiem To nie tak, że nie pamiętam Po prostu mi się k.... NIE CHCE !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
PS Jako wyznacznik popatrzmy sobie choćby na mecze z Bełchatowem... ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No właśnie gra jest marna tylko dlaczego? to są piłkarze którzy potrafili wywalczyć MP a teraz?
![]()
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
to taki dyplomatyczny minimalizm. Co mial powiedziec - ze to bedzie walka golej dupy z batem ? treenr Apoelu tez mowil chyba ze nie ma faworyta w dwumeczu z znami i sa w cwiercfinale LM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
słow Skorzy 'liga bedzie ciekawsza" nie ma co brac pod uwage. Dobrze Pablo napisal. NIE JESTESMY FAWORYTEM jak brzmi tak to brzmi. Remis oczywiscie biore w ciemno ( wiara tu nie ma nic wspolnego)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja zakładam wariant najgorszy - czyli solidny oklep.
Lepiej pozytywnie się rozczarować. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy Wy oglądacie Ekstraklase, ale to co gra teraz Legia to zęby bolą, wyniki lepsze niż gra. Tak naprawdę to w piłke grają teraz w Chorzowie i Kielcach, reszta się kopie po czole... Legia faworytem w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() W tej lidze nie mozna niczego zakladac a tym bardziej na pierwszy rzut oka najbardziej prawdopodobnego wyniku. Z Podbeskidziami, Lechiami, Koronami itd mielismy na R22 wygrywac i co bylo? Wiadomo. Dzis mamy dostac lanie tak? Ale na jakiej podstawie? Bo przyjezdza lider? Legia trzy ostatnie mecze: Polonia 0-0 (po dramatycznej grze), Belchatow 1-1 (chyba tez cudow nie bylo), Gryf 1-1 (!!! czwarta liga!) i to wszystko u siebie. Czego tu sie bac? Gramy u siebie i jakbysmy nie pokracznie grali to gramy na wlasnym stadonie w prestizowym meczu w ktorym trzeba postarac pokazac sie z dobrej strony. Legia w ostatnich meczach to wybitniej od nas nie gra. Na te chwile to roznica jest jedynie taka ze maja wiecej punktow ale w ostatnim czasie to ich gra dupy nie urywa. Podobnie jak nasza. Na ten moment spotykaja sie dwie druzyny o podobnym poziomie wiec kazdy wynik jest mozliwy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
ostatni raz Legia wygrała na Wiśle w 1997
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Rok temu po 17stu latach Gornik wygral 2-0 - strasznie lubimy ostatnio niszczyc takie statystyki niestety |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zapowiada się pyta bo Skorża uwielbia swój antyfutbol i 3 def midów a my gramy słabiznę w ofensywie, oni nie chcą ale muszą, my chcemy, ale nie możemy
![]() Taki mecz tylko na stadionie więc polecam każdemu kto jeszcze ma możliwość żeby się wybral dla atmosfery, przed tv się tylko wkurzy i będzie marudził później ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mecz na remis 0:0, ale marzy mi się 1-0 po bramce Małeckiego, który wyskoczy na trybunę, na której będą kibice eLki i pokaże im W (jak swego czasu Zienczuk)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wiecie może ile już sprzedano biletów? chciałbym w końcu zobaczyć pełny stadion w telewizji, bo jeszcze chyba nigdy z tego co pamiętam nie było u nas kompletu!
Do Boju Wiślacy! Na mecz! Wszyscy na stadion! |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A na Hutniku czasem 1:0 nie przegraliśmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie, ale za to przegraliśmy w Sosnowcu. Przy Reymonta jednak w lidze nie pokonali nas od 15 lat i oby dziś była kontynuacja tej passy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Chociaż mecz zapowiada się tragiczny... ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Po tym co zobaczylem z Ruchem jestem zlej mysli ale moze bedzie cud.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i na Reymonta zaświeci znów
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Według mnie optymalne zestawienie na dziś to:
Pareiko – Nunez, Chavez, Czekaj, Jovanović – Kirm, Wilk, Garguła, Melikson, Małecki - Genkow Ciekawi mnie tylko fakt, czy Probierz Stanka np.nie wstawi na lewą obronę, wtedy w środku Garguła wróciłby na ławkę. Oby przesunięcie młodzieżowców do 1 składu podziałało na wyobraźnię niektórych i wzniosą się na wyżyny. To nie jest mecz z serii "już niedługo wakacje" tylko poezja i mordobicie na boisku. Mam nadzieje, ze zgodnie ze słowami Probierza nie trzeba naszych miszczów motywować do tak ważnego pojedynku. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|