|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem będzie remis. Wisła często dostosowuje się poziomem do gry rywala. Ze słabszymi gra gorzej, z silniejszymi lepiej. Myślę, że tak będzie i tym razem.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A ja sie boje wysokiej wtopy . Lech zagral bardzo dobry mecz z Legia i Arka , my natomiast nie zachwycalismy nawet na tle beznadziejnego Slaska. Lech sie bankowo zepnie na ten mecz bo porazka praktycznie konczy ich gre o majstra , mam nadzieje ze nasi kopacze W KONCU zagraja na wyzszym poziomie. Lech co prawda nie ma tak dobrego rezultatu w meczach wyjazdowych , ale Wisła przegrała tez 3 mecze u siebie . Mam nadzieje ze gotow do gry bedzie Issa Ba ,bo bez niego srodek pola nieistnieje
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tylko, że Lech ostatnie spotkanie o punkty rozegrał w piątek 9 kwietnia a my we wtorek i to jesteśmy tu w lepszej sytuacji, bo nie wiadomo jak na Lecha wpłynęła przerwa 2 tygodni bez meczu o punkty.
My jesteśmy gospodarzem tego meczu i to my mamy od początku narzucić swój styl gry i zneutralizować mocne punkty Lecha tak jak to zrobił Inter w meczu z Barceloną, a 3 punkty zostaną w Krakowie. Przede wszystkim musimy wykorzystywać okazję jakie stwarzamy, bo może się okazać, że nie będzie ich tyle co w poprzednim meczu ze Śląskiem i każda sytuacja będzie na wagę 3 punktów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli nie widziales tego, ze po raz pierwszy chyba w historii, Jirsak zagrał jak na środkowego przystało, miał odbiory a przede wszystkim łaczyl obrone i pomoc. Wychodził do piłek i zagrywał do boku. W środku pomocy w Śląsku zagrał Dudek z Milą czyli naprawde niezli pomocnicy. Byli widoczni etc? Raz im wyszło prostopadłe podanie i tyle.
A mówiąc o Issa Ba ze jest królem środka to spora przesada. Królem to jest Radek, co zapierdala i pracuje cały mecz, aby taki Issa mogl spokojnie niekonwencjonalnie podac. edit: zeby nie bylo, podoba mi sie gra Issy, ale to za mało by zrobic z niego bożyszcze po 2 meczach. od kilku dni mówilo sie ze Kotor broni.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.04.2010 o godz. 16:41.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ja rzeczywiscie Jirsakiem zachwycony nie bylem po ostatnim meczu ,wiec wiecej sie spodziewam mimo wszystko po Ba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobre wieści z obozu rywala: prawdopodobnie nie zagra Buric i Djurdevic :]
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Jeszcze tylko Lewandowski i Peszko i pozamiatane ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Do kompletu dorzućcie Arboledę, Stilicia i Kriwca. Z rezerwami byłoby łatwiej, nie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
@prober
napisałem przecież, że mówię o Wiśle w tej formie. Bo jak dla mnie to ona za dobra nie jest. Mecz ze Śląskiem widziałem i za specjalnie nie graliście. A o potencjałach drużyn nic nie wspomniałem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cóż, nie mam zamiaru być nieobiektywny, ale Arka całkiem nieźle z wami pogrywała, tylko brakowało jej dobrego wykończenia z przodu ( Joel Tshibamba w tamtym meczu nie błyszczał ) i to nie przełożyło się na bramki. Ja wiem, że wy z Poznania już inną galaktykę reprezentujecie, ale to nie znaczy, że ( według Twoich słów ) mamy obawiać się pyknięcia Wisły przez Lecha. Pamiętaj, to wy musicie,my możemy ( choć wolałbym, żeby tej maksymy nie brali sobie nasi piłkarze do głowy ).
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No i trafiliśmy na sędziego Małka. Ciekawe jak mu to wyjdzie tym razem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sedziowal dwie ostatnie nasze porazki z Amika w ekstraklasie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do 3 razy sztuka
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tak Amika to potega i trzeba przed nimi srac w pory, moga wystawic nawet najsilniejszy sklad jak sie naszym bedzie tego dnia chcialo grac to o wynik jestem spokojny.
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No znowu ten Małek ;/
Czy tylko ja go nie trawie |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatni raz wygraliśmy z Lechem 2 lata temu. Czas zmienić tą passę. "Ten mecz musimy wygrać..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
ale trzeba pamietac ze to tylko gierki przed meczem.. owszem, dobrze by bylo gdyby polowe zawodnikow nie gralo (z rezerwami najlepiej, a jak..).. bo tu nie czas na wyliczanki i zabawy w fair walki
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.04.2010 o godz. 19:13.
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
jak to w końcu jest z kibicami Lecha? wchodzą na sektor czy nie?
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak, 250 + 50 niewłasciwej strony bloń, o 13 wyruszaja, zbiorke maja niedaleko stadionu Cracovii
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.04.2010 o godz. 20:24.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak będą gryźli trawę a nie chodzili po boisku to o wynik jestem spokojny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków podejmuje Lecha Poznań. Jedni i drudzy myślą o wygranej
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Michniewicz stawia na remis
http://www.lechpoznan.net/news-7155.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ja powiem tylko jedno : zobaczycie w sobotnim meczu ,że Małek będzie gwizdał na korzyść Lecha albo da Lechowi jakiś karny albo wolny z niedalekiej odległości za nic albo nie podyktuje dla nas ewidentnego karnego. Małek w meczu Lech -Jaga pokazał ewidentnie z kim trzyma (i każdy to wie) i nie wiem dlaczego ten arbiter ma sędziować tak ważny mecz i kto to ustala? PZPN czy Ekstraklasa SA? Bo ktoś specjalnie tego sędziego na ten mecz wystawił by pokrzyżować szyki Wiśle. Możecie mi nie wierzyć i nie zgadzać się ze mną ale wspomnicie moje słowa po sobotnim meczu... obym się mylił.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
I pamiętaj, że Lech Poznań zawsze strzela fuksiarskie bramki w końcówce. Nie mówiąc już o Legii, która prawie zawsze zdobywa punkty z przypadku i niezasłużenie. Taki Chinyama czy Lewandowski to namiętnie strzelali bramki przedziwnymi zbiegami okoliczności, nie wykazując żadnych ponadprzeciętnych umiejętności (w kadrze Wisły oczywiście by się nie zmieścili). |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No i takie nastawienie mi sie podoba ![]() Szkoda ze nie ma juz Jasia Paulisty on by wpakował Kuchenkorzowi ze dwie brameczki na samo otwarcie ![]() Trzeba pokazac kto tu jest Mistrzem Polski i tye. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
W tym meczu trzeba zastosować styl o jakim mówił kiedyś Boniek:To jest wojna...walczyć, kopać, gryźć...a rannych liczyć po meczu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Małek............ ![]() ![]() |
|
|

|