|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
jest taka szansa zeby Hristov zagrał!ale to zależy od przebiegu spotkania;]
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Masakra jak czytam niektórych :F 3 punkty jak nic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
27.lutego 1978 o 16.25 sie urodzilem wiec jutro z racji urodzin mam tylko jedno zyczenie 3 pkt dla Wisly Krakow
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() Ja sądzę, że wygrają. Nie ma jak to wyrobić sobie fundament psychologiczny w postaci mocnego uderzenia. Tym bardziej, że Legia pokazała jak się zbierać, gdy nie idzie(przy pomocy Pejsów)
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
A ja jestem, czego nie doświadczyłem bardzo, bardzo długo, jaka będzie pierwsza 11 dzisiaj...
Pawełek w bramce- pewniak na środku obrony Głowacki i Marcelo, po prawej Alvarez, pewnie po lewej Brożek(choć być może Diaz) pomoc ( i tutaj jest największy problem)- na środku mamy Diaza, Jirsaka, Sobolewskiego, Ba, Mączyńskiego. Stawiam, że Skorża postawi na Sobola i Diaza lub Jirsaka. Zależy to od tego czy Diaz zagra na lewj obronie, przez co Piotrek zostałby przesunięty do pomocy. W takiej formacji Kirm zagrałby na prawej stronie. W ataku zagrają Boguski i Brożek, nie spodziewam się innego rozwiązania. Na dziś więc stawiam jedną z poniższych formacji: 1: Pawełek- Alvarez- Głowacki- Marcelo- Pi. Brożek- Ba - Sobolewski- Diaz- Kirm- Boguski- Brożek 2: Pawełek- Alvarez- Głowacki- Marcelo- Diaz- Kirm- Sobolewski- Jirsak- Pi. Brożek- Boguski- Brożek 3: (4-5-1) Pawełek- Alvarez- Głowacki- Marcelo- Pi. Brożek- Boguski- Diaz- Jirsak- Sobolewski- Kirm- Brożek |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za szesc godzin widzimy sie w Belchatowie.
Typuje ze napewno zagraja od pierwszej minuty: Pawełek, Alvarez, Głowacki, Marcelo, Pi. Brożek, Kirm, Sobolewski, Diaz, Boguski, Pa. Brożek pytanie kto bedzie tym jedenastym: Jirsak (ja bym stawial na niego bo przepracowal caly okres przygotowawczy i pokazal ze jest w dobrej formie) albo Issa Ba (ten raczej nie bo swiezo po kontuzji). Jakim skladem by nie zagrali wszyscy liczymy na odczarowanie stadionu w Belchatowie i 3 punkty dla Wisełki!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ma ktos informacje czy dotarl juz certyfikat Hristova ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Taka informacja powinna pojawić się na stronie oficjalnej, chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby nie powiadomiono o tym szerzej,a zrobiono takie małe zaskoczenie dla GKS-u.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skoro jest w składzie to znaczy, że dotarł.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czemu? Trener mówi, że zależnie od przebiegu spotkania, możliwe jest że Hristov wystąpi. Pod koniec okienka transferowego sprawy z certyfikatami załatwia się błyskawicznie, aby uniknąć wpadki. Myślę, że certyfikat został wysłany już wczoraj, zaraz po tym jak nasz nowy napastnik złożył podpis pod kontraktem.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A certyfikat podobno idzie pocztą polską, także będzie dobrze jak zagra z arką za tydzień
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdyby miał zagrać to by z pewnością juz o tym poinformowali w osobnym newsie czy tutaj http://www.live.wisla.krakow.pl/?subiektywne=on tak więc trzeba liczyć że na następny mecz będzie już gotów..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś może 18 meczową Wisły? Nigdzie nie znalazłem podanej a przydałaby mi się.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek nie zagra ;/
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Paweł Brożek nie zagra dzisiaj :/ kontuzja...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ale zagra Hristov, widac certyfikat jest juz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ławka rezerwowa, sami młodzi...ciekawie sie zapowiada.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szkoda Pawła:/ Moze Hristov w debiucie coś walnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
A jednak... niby Hristov.. ale od początku meczu? chłop nawet jednego porządnego treningu z kolegami nie zaliczył.. zero zgrania, zero zrozumienia, inny film.. gdyby strzelił to byłoby coś..
i co do Pawła.. jakieś pie... fatum, byle tylko nic nie poważne.. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakis drobny uraz Brozka z tego, co mowil Skorza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w tym sezonie nas kontuzje nie omijaja, ale damy rade,
Skorza na pytanie dziennikarki na temat Makinwy zrobil dziwne wrazenie na poczatku ;D ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Albo gość się nie nadaje do uprawiania wyczynowego sportu albo lekarzy mamy nie znających się na rzeczy.Jedno z dwojga, bo przecież facetowi non stop coś dolega.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak jest Brożek ciągle się zachowawczo leczy, już chyba od roku, zamiast porządnie wyleczyć się, to grywał na jesien na srodkach przeciwbolowych,
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brożek powinien poddać się operacji - a nie zrobił tego tylko dlatego że Wisła nie przeprowadzała do tej pory żadnych transferów napastników - po prostu nie miałby kto go zastąpić....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
To będzie nasz Henry z 14! a w tv napisane jest Christov...zamiast przez samo H.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
na ławcepoza bramkarzem mamy Issa Ba, może Mączyńskiego i koszulki.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co z Brożkiem? Coś poważnego?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE