|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Poleci ktoś dobrą szkołe jiu-jitsu (dobry klimat, profesjonalizm) gdzieś w rejonach Azorów,NK,R22 czy Opolskiej i najlepiej treningi wtorek, czwartek ? Dziękówka.
![]() ![]()
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ponawiam pytanie bo wrzesień sie zbliża i trzeba byłoby sie gdzieś zapisać, co z tym jiu-jitsu w krk? jezeli chodzi o kicka polecam http://smok.otwarty.pl/ spoko trenerzy, miła atmosfera itp. pozdro.
![]()
"Uprawiaj sztukę pokoju lewą ręką, zaś sztukę wojny prawą"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czy picie kawy ( 3 filiżanki dziennie ) wpływa pozytwnie czy negatywnie na organizm osoby uprawiającej sport (siłownia , troszke boksuje) ? Wiem że kofeina podnosi kortyzol. Byłbym wdzieczny za odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.08.2008 o godz. 04:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://www.sfd.pl/Czy_kawa_szkodzi__-t90733.html
PS. W ogóle polecam zanim zada się tu pytanie poszukać najpierw na sfd.pl , to naprawdę kopalnia wiedzy na takie tematy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy bóle głowy (tylnej części) są normalne przy dużym wysiłku fizycznym? Bo wczoraj po treningu nie mogłem się praktycznie ruszać przez ten ból...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Radze rowniez poszperac po sfd.pl
Ogolnie bol jest od tego zeby alarmowac ze cos jest nie tak. Idz z tym do lekarza ![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Penq - polecam klub Promień na Salwatorze. Wuefista robił nam tam treningi zamiast WF-u i treningi były naprawdę super. Po 6 tygodniach walczylismy już w stójce i parterze. Polecam, bo warto!
|
|
|
|
Żydzi Jedzą Dzieci
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
popieram !!!
i do powyższych : kawa - pozytywny wpływ !!! (wyjątek to suchary - pamietajmy ze kawa zwieksza termogeneze u osob ktore są strasznie chude bedzie to kolejne utrudnienie w zdobywaniu masy) ból głowy po treningu - absolutnie nienormalna sytaucja może to być uraz kręgosłupa szyjnego mogą być problemy z ciśnieniem , BARDZO NIEBEZPIECZNA SPRAWA zrob sobie zdjecie RTG kregoslupa piersiwego i szyjnego , zbadaj ciśnienie z wynikami tych dwoch badan idź do NEUROLOGA btw. wrzesien sie zbliża czas na odbudowanie formy po wakacjach , zapraszam po odżywki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.allegro.pl/item425168677_..._24m_gwar.html - co o tym myślicie
I mam pytanie w sprawie ławek - gdzie mozna w dobrej cenie kupic w Krakowie, albo jaka na allegro byście polecili |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Co poradzicie na spalenie tkanki tłuszczowej z miesni brzucha? Chodzi mi o jakies tzw. "domowe" sposoby bez sprzętu ponieważ na siłownie przyjdzie czas...
Powiem odrazu ze aktywność fizyczną mam dosyć dobrą!! ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Co do ławki...hmmm w wiekszości hipermarketów , np M1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
qqba a6w nic nie da na spalenie tkanki;/ ona wzmocni tylko twoje mięsnie!
![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie do spalenia tłuszczyku A6W jest bardzo dobra.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
mam ciezki plan do wykonania, 20 podciagniec na drazku [220cm wysokosci] nachwytem w 4 miesiace, proste lokcie -> broda ... jesli ktos by mial jakies porady albo z wlasnego doswiadczenia cos mogl pomoc to czekam. drazek to moja najwieksza slabosc wiec nie bedzie latwo , RZETELNYM z gory dziekuje za porade
|
|
|
|
Żydzi Jedzą Dzieci
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
na spalanie tłuszczu podstawa to dieta + aeroby..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dobra panowie. Trzeba trozke popracowac nad soba, dlatego chcialbym na poczatek pare pytan odnosnie silowni zadac. Mianowicie ile trzeba razy w tygodniu chodzic na silke zeby bylo to w miare efektywne i po jakim czasie mozna spodziewac sie pierwszych widocznych rezultatów (pytam zebym mial do czego dazyc i zebym sie nie zniechecil
). Nigdy na silownie regularnie nie chodzilem, czasem w ramach w-f w szkole/na studiach. Dlatego wszystkie porady milo widziane |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kgwiazdak, masz tu mój trening: http://www.mocnyblog.pl/2008/09/04/p...jak-wspinacze/
Napisz mi na priv wagę wzrost i w ogóle najlepiej Twoje maksy to zobaczymy co da się zrobić. Pozdro i częściej zaglądaj na mocnyblog. Edit: Serwatkus, łap: www.mocnyblog.pl - skarbnica wiedzy. Powód: Powyżej
Ostatnio edytowane przez pietras1234 : 06.09.2008 o godz. 18:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Gdy będziesz się czuł pewniej, zmieniłbym system na tradycyjny split np. Poniedziałek - klata, biceps Środa - barki, plecy Piątek - nogi, triceps, przedramię Split uważam za lepszą formę ćwiczeń, wtedy można bez pośpiechu skupić na wybranych partiach mięśniowych. Moim zdaniem to efektywniejsza forma treningu, na którą trzeba jednak poświęcić te minimum 3 dni w tygodniu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czyli spokojnie można sobie dorzucić na plecy taki drążek?Lepiej podciągać sie nachwytem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej nachywtyem bo wtedy angażujesz mięśnie ramion, pleców i barków. Podchwytem robisz ruch bicem i siup już jesteś u góry.
Można dorzucić do pleców, proponuje dać w dzień bez niczego innego bo nie wyrobisz. TO jest jednak morderczy trening. Pozdro. ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Panowie w temacie jakie wspomagacze polecacie jako na drugi raz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a zależy co chcesz osiągnąć
|
|