|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Karp czy inna ryba? | |||
| Karp smazony |
|
79 | 43,41% |
| Karp po ..(cenzura ze wzg na możliwy donos z Kałuży) |
|
33 | 18,13% |
| inna ryba |
|
52 | 28,57% |
| nie lubię ryb |
|
18 | 9,89% |
| Głosujących: 182. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zastanawiające jest, co myślą Ci co to przesyłają dalej, do ludzi? Wejść na stronkę skopiować wierszyk, zaznaczyć listę kontaktów i ciach, załatwione szybko, sprawnie, a i się rymuje nawet. I oczywiście pamięć się liczy i czas... smutne to to
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Teoretycznie nakręcam, ale primo odpisuje tylko ludziom którzy pierwsi do mnie napiszą a secundo po takim czymś drugi raz raczej już nie napiszą. Poza tym mnie to śmieszy, a nie drażni ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dokładam swoje 3 grosze w temacie o zyczenia. Nie ma to jak stara polska tradycja wysylania kartek swiatecznych (ktore najczesciej i tak dochodza po swietach
Wesolych swiat... ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Już Wigilia więc Wesołych Świąt wszystkim Wiślakom!
![]() Co do karpia to sam nie wiem czy w tym roku sie skusze czy wybiore cos bez osci, ogolnie nie przepadam za rybami ale na wigilie zawsze trzeba skosztować |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Malvivente - mistrzostwo
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
U mnie pstrągi będą.. haa...
...i ciasto! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Karpik nigdy w życiu ale u mnie w domu jeszcze 2 dni po wigilii jest smażony i jedzony . Ja wolę jednak inną rybę.
Wesołych i Mistrzostwa Wiślacy! ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A u mnie dzisiaj smażona Miruna (nazwa może dziwna ale smakuje bardzo pospolicie)
Wesołych, Mistrzostwa, i Ligi Mistrzów ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co jak co ale i tak najbardziej się nie mogę doczekać "pasterki"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ja za rybami specjalnie nie przepadam, lecz jak nakazuje tradycja spróbować trzeba
![]() Wesołych i rodzinnych Świąt! ![]() I upragnionej Ligi Mistrzów w tym roku )) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się je kluski z makiem na ciepło czy na zimno?
![]() Nigdy tego nie jedliśmy na Wigilię, a w tym roku postanowiłem zrobić (z maku z puszki ) i nie wiem jak podać.Wesołych i Mistrzowskiego! ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
"Ja" na ciepło .....
![]()
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW
TYLKO WISŁA Anty Jude |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Zdrowych, spokojnych, radosnych i spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze świąt Wam życzę.
Ja za rybkami przepadam i generalnie lubię każdą. Karp smażony to oczywiście podstawa na wigilię, ale dziś też będzie mój ulubiony łosoś ![]() Dość dawno mnie tu nie było, ale widzę, że wielkich zmian na forum nie ma. ![]()
Za Wisłę, za nasz TS pójdę aż po życia kres !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
w moich stronach na ciepło - koniecznie i dość słodkie (ale nie miodem jak kutia - tylko cukrem) i makaron nalepiej w mleku ugotować
i się to makiełki nazywa ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nie wiem co Wy macie z tymi życzeniami za pośrednictwem wierszyków
Oczywiście taki wierszyk musi być z jajem i dodane coś od siebie ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dobra to już czas Drodzy Bracia
Życzę Wam osobiście spełnienia marzeń i BIAŁO-zielonych Świąt Mikołaj jest z Cracovii że śnieg zabrał hehe Nie napewno jest z Wisły i dużo prezentów przyniesie. Życzę również Szczęśliwego Nowego Roku. Powodzenia wszystkim z osobna w zyciu. A teraz Wiśle życzę Mistrzostwa Polski jak najwiecej wygranych potem startu w Lidze Mistrzów i wspaniałego dopingu jaki doświadczyłem w Krakowie aby był zawsze taki sam a nawet jeszcze lepszy Od Lechii dla Wisły !!!WISŁA Z LECHIĄ AJEAJEAOOO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli spowszedniał, ale Tobie przynajmniej się chciało...
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Pragnę złożyc Wam, drogim kibicom naszej Wisełki zdrowych i radosnych świąt oraz żeby w przyszłym roku mecze były rozgrywane na R22, żebyśmy znów szli w Maju na Rynek, wygranej w derbach oraz żeby nikt nie żałował wrzucania kasy do puszek UW bo bez tego wiele tracimy...
Wesołych ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Mistrzostwa Polski dla Wisły życzę wszystkim.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wszystkiego Najlepszego, Dużo Radości i jak najwięcej zwycięstw naszej Wisły
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wesołych Świąt dyżurującym moderatorom
A dla Wiślackiej rodziny: zdrowych, spokojnych i radosnych świąt spędzonych z najbliższymi, oraz obrony mistrzowskiego tytułu i awansu do ligi mistrzów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo to chyba najważniejsze, szczęścia, sukcesów naszej Wisełki i prezentów od Świętego Mikołaja o jakich marzycie
![]() Merry Xmas ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
karpik smażony, ale zawsze tak bywa, że jest na końcu i przez to, co już się wpakowało w siebie, nie smakuje tak jak powinien.
![]() wesołych wszyscy Wiślacy i Wiślaczki.. życze wam tego co najważniejsze - zdrowia, szczęścia, wiele wspaniałych chwil - takich jak zdobycie mistrzostwa, czy upragniony awans do LM. obyśmy się w maju spotkali na Rynku, tak jak w tym, 2008r. najlepszego! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zdrowych,spokojnych Świąt w rodzinnym gronie Wam wszystkim życzę
![]() No i oczywiście po Wigilii udanej Pasterki ;P Co do karpia to u mnie jest on smażony,dla mnie rewelacyjny nie jest ze względu na masakryczną ilość ości,na szczęście zawsze przynajmniej jakaś inna ryba też jest(dzisiaj pstrąg) ale karpika zjeść też trzeba. SMACZNEGO
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 24.12.2008 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
samych sukcesów związanych z Wisełką,Mistrzostwa,Ligi Mistrzów itp...
życzyłbym sobie najbardziej,aby w przyszłym roku nasze liczby wyjazdowe wyglądały o WIELE lepiej ! ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
U mnie karpik jak co roku smazony choc srednio go lubie...Wszystkiego dobrego Wislacy i Wislaczki,zdrowia,spelnienia marzen i sukcesow naszej Wiselki, WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT
![]() |
|
|