|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jak widać wprowadzenie Sobola było błędem. Naprawdę nie rozumiem Skorży obstaje przy tym swoim środku nawet jeśli Sobolewski jest kontuzjowany ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mówiłem, że nie warto było wystawiać Sobola. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego.
Ps. Doping dziś jest świetny, czy tylko mi się tak wydaje? BROZIO JEST FENOMENALNY!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
4 bramka Brożka!!
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
BRAWO BRAWO BRAWO!!!
Świetne wejście Jirsaka i jak Pawel dostal ta pilke to wiedzialem ze strzeli ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Paweł, respect człowieku!
Odejdz, ale nie w zimię tylko po sezonie, pomóz nam wywalczyć majstra, jeśli odejdziesz zimą wszystko się skończy - nie mamy napastników formatu jak Ty! w0lno. jest świetny, mniej przypadkowych osób na stadionie i od razu lepiej. ilośc nad jakością! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
GOL!!! Znowu Brożek! Ja już z tym chłopakiem wytrzymać nie mogę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wspaniała atmosfera jak na mecz ligowy brawo!! Jak na mecz w eu,pucharach.
Singlar jak na ligę jest ok. W obronie za dużo nie puszcza ale Bełchatów gra bez lewego obrońcy. ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Brozinho musial spaprac 2 setki jak zwykle
Byloby 3-0 i po meczu a takto widac ze Gks sie nie podda latwo .Lobodzinski beznadziejny ,ale kto wejdzie Dawidowski ? Jirsak kapitalne podania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak kapitalne podania ale i tak potrzebny nam jest ofensywny pomocnik a la Boguski. Jirsak jest idealny do grania jako zastępca Sobola lub Cantoro, a może poprostu za. Potrzebne nam wzmocnienia nawet do rywalizacji skurczybyki!!
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jirsak szacuneczek
Dawidowski za Łobo ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
1) Brawo Brożek! Kiedyś go krytykowałem, ale od tego czasu strasznie się rozwinął. Czekam na powołanie go do reprezentacji (najlepiej, jakby grał w ataku z Jeleniem, ale Leo Ebiego na ławkę nie posadzi). Niestety nasz selekcjoner pewnie myśli coś w stylu "strzelił gola-farfocla i zmarnował dwie setki" :/
2) Pawełkowi znów odbiła się piłka! To już jest irytujące, aż się dziwie, że nikt z przeciwników na to nie czeka w polu karnym. 3) Łobodziński - podobnie jak łyżka z Matrixa - nie istnieje. Ja tam tęsknię za Kosą. 4) Wystawienie Sobola było kosztownym błędem, szkoda, że mój ulubieniec Jirsak ostatnio wchodzi w takich okolicznościach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
podania Jirsaka stadiony świata , powtarza sie sytuacja z Warszawy , Jirsak wchodzi zaczynamy grać , gdy na boisku jest dwoch def pomocników to gramy głownie długa piłe do Brożka co mnie cholernie irytuje , no i Cantoro znowu te swoje kółeczka ehhh w lidze niech gra szybciej , kołeczka to niech robi sobie z Barceloną bo Cantoro sprawdza się z mocnym przeciwnikiem kiedy trzeba przytrzymac piłke i uspokoić grę ale w lidze Wisła ma atakować!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Akurat Mauro dzisiaj gra dobrze. Wogole Mauro zawsze dobrze wypadal jak mial obok siebie bardziej ofensywnego pomocnika. Co do Jirsaka to juz nawet Szymek mowil, ze jak wchodzi Jirsak to zaczynamy grac po ziemi bo poprostu on wychodzi do pilek. Niestety widac ze Skorza jest niereformowalny i jak tylko ma mozliwosc to zawsze wystawia Sobola i Cantoro, a szkoda.
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz marzenie żeby takie zawsze były w lidze.
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Skorza to swietny czlowiek i super trener, ale jednej rzeczy w jego wykonaniu nie jestem w stanie zrozumiec.
Najpierw za jego namowa zostaly wywalone w bloto pieniadze na transfer Lobodzinskiego, ale to nic. Gorsze jest to, ze teraz na sile wystawia tego czlowieka do pierwszego skladu, czego efektem jest to, ze niemal za kazdym razem gramy w dziesieciu :/ Parafrazujac pewne znane powiedzenie -> SKORZA WHY Ps. humor poprawil mi rzecz jasna kolejny gol Brozka i megabura jaka zafundowal Cleber naszemu niby prawoskrzydlowemu edycja: piekna akcja Boguskiego i juz dwa zero. dziekujemy ![]()
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 22.08.2008 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hehehhehhehehheheheh BRAWo!!!! Pietrasiak pewniak był pokazywany przed sekundą
![]() Apropo Łododzińskiego potrafi grać, ale niech walczy tak jak pozostałych 10!!! ![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pietrasiak!!! i 2-0
![]() ![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie!
nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku! jak zimą odejdzie Brożek już może nie być tak wesoło......... hehe. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Łobocziński biegaj nie jak ciota tylko jak reszta bo cię z WIsly wyje...biemy!!!!
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli nie przestaniesz obrażać piłkarzy Wisły to ciebie też wyj******
![]()
W prosektorium najprzyjemniej jest nad ranem, gdy szrzeje za oknami pierwszy świt. W takim świetle całkiem ładnie wyglądają starsze panie, a i panom nie brakuje wtedy nic...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.08.2008 o godz. 20:47.
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
Smiem stwierdzic ze ten Singlar to jest jakies szybernascie razy lepszy od Baszczynskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
To nie ludzie, to wilki. Chcieliby. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kowalski ok coś mi się z Kłosem kojarzy tak
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kim my mamy grac ? Niedzielna wszedl 15 minut temu i pilki nie kopnal ,Malecki ma umiejetnosci na gre w Kmicie Zabierzow ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To fakt Małecki jest bardzioooo słabyyyyyyyyy
Po tym meczu jednak wiemy że w LIDZE grać może: Pawełek Baszczynski Singlar Kowalski Cleber Głowacki Brożek Diaz Łobo Boguski Sobol Cantoro Jiirsak Zienczuk Brożek 15 zawodników przy których nie było widać dużej różnicy w 1 składzie. Przy Małeckim Niedzielanie Dawidowskim widać jak CHHHH......uj.....
Ostatnio edytowane przez Raporter : 22.08.2008 o godz. 21:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ojj kolejna brzydka gra...
no ale cóż trzeba się cieszyć z 3 ptk. i z tego : lidera mamy!! za ch... go nie oddamy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Powiem tak Cleber zafundował nam 25 min horroru
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra momentami naprawde ladna, moglismy to wygrac ze 4:0
![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|