|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jakie polecacie portale z ofertami pracy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ma może ktoś dostęp do WSZYSTKICH wersji reklam EUROBANKU z tym "milionem powodów" (żurawski ma wspaniałe pomysły)
Szczególnie tą wersje gdzie Żurawski mówi "Zuraw wielofunkcyjny"
Ostatnio edytowane przez wislak_olkusz : 14.06.2008 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
podajcie listę sparingów Wisły w tej przerwie (nigdzie nie mogę jej znaleźć)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Przed chwilą wyszperałem na wikipedii:
Nazwy miejscowe Nowohucianie mają swoje własne określenia na niektóre miejsca i obiekty. Oto niektóre z nich: Pałac Dożów - budynki Centrum Administracyjnego Huty (inne nazwy "Watykan", "Pentagon" - bo połowa się pęta, a połowa goni) Lasek Buloński - lasek pod kombinatem, gdzie hutnicy piją po pracy. Meksyk - pierwsze osiedla robotnicze w Pleszowie i Grębałowie Dom Szwedzki - budynek na os. Szklane Domy Dom Francuski - budynek na os. Centrum B Arka Pana - kościół Matki Boskiej w Bieńczycach Tajwan - odległe osiedle (najpierw Teatralne a potem Na Wzgórzach) Blok Cudów - budynek z mieszkaniami rotacyjnymi na os. Górali Piccadilly - Park Ratuszowy Może ktoś wyjaśnić o jakie to mieszkania rotacyjne chodzi? ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Ustalono także dokładny termin spotkania z Austrią Wiedeń. Ten mecz towarzyski odbędzie się tydzień wcześniej, 3 lipca o godzinie 18.30, również w Bad Waltersdorf. Natomiast 8 lipca podopieczni Macieja Skorży zmierzą się z FC Kopenhaga w miejscowości Bad Radkersburg (...) Dokładna godzina rozegrania spotkania nie jest jeszcze znana. (...) źródło- wislakrakow.com ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko trzy sparingi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
z info na stronce wynika że narazie te 3
Powód: przeredagowywałem tekst
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 14.06.2008 o godz. 19:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeszcze jakieś ploty chodziły o PAO ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
być może ustawią się na sparing z Mladą Boleslav i TSV Monachium bo grają w pobliżu swoje sparingi. Ale to tylko moje domysły.
Powód: brak
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 14.06.2008 o godz. 19:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie co kupić dziewczynie na urodziny może to być coś Wislackiego ale najlepiej żeby to nie była koszulka
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
możesz poszukać na allegro czy gdzieś jakiejś piłki z autografami czy cuś w ten deseń
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
czy wszyscy spią?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
nie! Nie spimy..... cos tam cos tam
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niczym nasz sportowy dyrektor. My nie śpimy - my czuwamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wiecie może czym najszybciej dojechać na ul. Miechowity (jadąc z Bronowic)?
Ostatnio edytowane przez Carlton : 15.06.2008 o godz. 12:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
z bronowic najlepiej podjedź 139 pod stację benzynową BP na al. 29 listopada i tam przesiądź się w 159 albo 129. jedziesz 3 albo 4 przystanki (zależy na którą część miechowity chcesz się dostać)
jeżeli chcesz jechać tramwajem to podjeżdżasz czymkolwiek na plac inwalidów i albo łapiesz 159 albo podjeżdżasz na 29 na stację i dalej patrz pkt 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że albo autobusem 172 z Bronowic Małych i wysiąść na przystanku Olsza II i na piechotę kawałek, albo jakimkolwiek tramwajem z Bron. Małych na plac Inwalidów i autobusem 159 w stronę Os. Piastów i wysiąść na przystanku Miechowity.
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dzięki serdeczne panowie!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.pracuj.pl/ http://www.cvonline.pl/ http://praca.onet.pl/pl/jobseeker/ http://www.hrk.pl/ http://www.jobpilot.pl/ Polecam się zarejestrować na www.linkedin.com oraz www.goldenline.pl Oczywiście wszystko zależy też jakiej pracy szukasz. Na gumtree przeważają oferty na barmanów oraz inne ale na umowę zlecenie czy staż. Dawno nie widziałem tam konkretnego ogłoszenia na umowę o pracę. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje jakies male mapy do cs'a 1.6
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kocur - dziękówa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mała mapa to Ice world.
Jak się nazywa, lub czy ktoś ma czcionkę, taką jak w Fakt, chodzi tu o nagłówki artykułów.. http://supergigant.blox.pl/resource/fakt.zenada.jpg
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 15.06.2008 o godz. 14:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie potrzebuję namiary na dobrego mechanika samochodowego , najlepiej gdzieś w Krakowie.
Moje auto - KIA - w****ia mnie coraz bardziej i czas chyba wreszcie zrobić z nim porządek. Potrzebny będzie ktoś kto przede wszystkim potrafi zrobić z hamulcami - są fatalne. Dodatkowo jeszcze problem z alarmem - włącza się jebany kiedy chce, ale jakby mi zostawili auto na cegłach to by nawet nie pisnął. Pomóżta! ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jaki dziś leci mecz w Polsacie otwartym?
edit. już wiem, że Czechy
Ostatnio edytowane przez Tomy : 15.06.2008 o godz. 17:11.
![]()
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bardzo prosiła bym o podanie dokładnej daty meczu Barcelona - Real, podczas którego rzucano w Figo różnymi przedmiotami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Szukam cracka do Simsów 2 Czas Wolny
tylko nie pisać bzdur! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
www.gamecopyworld.com cracki do wszstkiego czego dusza zapragnie. Ewentualnie jakby tam nie było to szukaj tutaj www.gameburnworld.com
![]()
|
|
|