|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Miejcie litość i jak nie zależy Wam na atmosferze to nie kupujcie abonamentów/ biletów na sektor G. A tym, którym zależy niech szybko lgną do kas żeby zastawić drogę tym którym na niej nie zależy ![]() za 4 mecze zapłacimy tyle ile Legia za jeden |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Co warte podkreślenia:
Cytat:
Ceny są przystępne.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 20.09.2010 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wybiera się ktoś jutro/pojutrze po karnet? Byłbym wdzięczny jeśli znalazłby się ktoś chętny mi pomóc w kupnie abonamentu na G (80zl).
Pieniądze przelewam na konto (przedpłata) - 90, 100zł, ile kto sobie życzy i wysyłam screena jako dowód wpłaty.Odbiór: Wysyłka poleconym priorytetowym na mój adres (spokojnie dojdzie w 1-2 dni, koszt ok. 4zł). Imię, nazwisko i PESEL podam na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jak już ktoś wspomniał cena karnetu jest w okolicach jednego biletu na Legię więc niech do ku*** nędzy zamilczą Ci którzy jęczą, że za drogo!
BTW: Jak już będzie otwarty cały stadion to na C (stare D) cena jednego biletu niech będzie o 5zł większa niż na G (stare E) to powinno zredukować ilośc januszy w młynie, poza tym na oficjalnej w tabelce gdzie widnieje cena karnetu jest * a obok niej podpis "TRYBUNA DLA NAJZAGORZALSZYCH KIBICÓW DOPINGUJĄCYCH CAŁY MECZ"!
Ostatnio edytowane przez arsfan90 : 20.09.2010 o godz. 22:32.
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A teraz mam pytanie takie, biorąc pod uwage że cały stadion ma być otwarty na ległą (nie wierze ze im sie uda), to młyn się przeniesie na stare D, wiec co z osobami które kupią karnety na G?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() informacja pojawia sie dwukrotnie, pod cennikiem który dla kazdego kibica jest w tym wszystkim nie do pominięcia.
Ostatnio edytowane przez WRzŚ : 21.09.2010 o godz. 01:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie, że się cieszę bo to chyba historyczny moment. Przynajmniej ja nie pamiętam takiej informacji na głównej. Niemniej jednak jak tylko się da, to uważam że powinno się pójść za ciosem.
BTW, kto tyle bolda w tekście używa... No nic, bo chyba zaczynam się czepiać ![]() Nowe karty kibica, bilety przez Internet, informacja o specyfice trybuny G... Jeśli zarząd rzeczywiście zrealizowałby te deklaracje byłoby super. I nawet o oddaniu pozostałych trybun na wiosnę 2011 bym mniej pamiętał uznając to za jednorazową niedogodność... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
I cennik i karety to poprostu oficjalne info ze stadion nie bedzie w tym roku w pelni otwarty?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No ciekawe czy teraz po karnety też ustawi się taka kolejka chętnych, jak przed Koroną...?
![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jest tutaj przekonanie, że jak otworzą cały stadion, to autamatycznie ceny zejdą trochę w dół żeby zapełnić więcej krzesełek podczas meczu.
Ale nie rozumiem lamentu co poniektórych ludzi o cenach biletów/abonamentów. Niektórzy to by chcieli mieć bilet za 10 zł + darmowe wejście na kosza. ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
A potem Ci sami w transferowym krytykują klub, że wzmocnień nie ma ![]() "gdzie transfery?, gdzie nowi zawodnicy!?, co Cupiał robi z pieniędzmi?!!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
na szczescie otwarli punkty w WS i te w kontenerze na zewnatrz. przed otwarciem kolejka skrocila sie do paru mniejszych kolejek do poszczegolnych okienek. podejrzewam, ze bedzie mlyn do wieczora, bo coraz wiecej ludzi przyjezdza/przychodzi. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja też wyruszam. Jak wrócę, to zdam relację, co było, a co nie.
![]() Kto jeszcze wybiera się na F? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
? 8 dni temu były o wiele większe kolejki i jakoś mnóstwo biletów jeszcze zostało. Chyba, że za młyn uważasz samo G3, wtedy zwracam honor ![]() Nie siejcie paniki, moim zdaniem abonamentów spokojnie starczy dla każdego chętnego, a i pewnie w tygodniu poprzedzającym mecz będzie mozna kupić. Choć przed meczem z Legią pewnie hardcor będzie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Przed Koroną były podobne obawy,a w efekcie bilety można było nabyć jeszcze w dzień meczu. Został ludziom chyba jakiś mały uraz z czasów, gdy stadion miał 10 tyś miejsc, a na starej murowanej kasie wisiała kartka "Biletów, karnetów brak" - jak sprzed 6 lat ;-)
Stąd pewnie te posty... ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
No kolejki są, idzie mniej więcej sprawnie, są otwarte wszystkie okienka wewnątrz jak i na zewnątrz, odstać trzeba jednak swoje, gdyby organizacja była jak przy sprzedaży na Koronę to kolejka była by nie dużo krótsza odb tej z wtedy.
Sprzedają się bilety na środek czyli tam gdzie widok najlepszy, dolne rzędy szybko znikają na najdroższych dostępne miejsca są od 4 rzędu, jak również na boki e25. Karnet jest, jest dobrze. Zapominam o kolejkach ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wszystko idzie sprawnie moim zdaniem także ruszać wszyscy po karnet !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ja odczekałem raptem 10 minut, średnio po 5-7 osób w kolejce do każdej kasy, pewnie po poludniu bedzie tłoczniej jak ludzie wrócą z pracy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A i jeszcze jedno - Rozumiem, że można kupić np. 3 karnety mając 3 numery pesel ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, podajesz pesel, nazwisko imie dostajesz karte taka jak normalnie sie wyrabialo z nabitym na nia karnetem
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak kupowałem chwilę po 13.00 to kolejek w sumie zero. Po jednej, po dwie osoby podchodziło. Przy baraczku dosłownie jedna osoba stała.
Karnet zatem zakupiony, no i święty spokój. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy przed zakupem da się zajrzeć na ekran z dostępnymi miejscówkami?
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja byłem gdzieś ok godz 14.00 ,kolejek nie było praktycznie 2-3 osoby stały po karnety.Takze dla tych którzy jeszcze sie zastanawiają czy kupić minikartnet śmiało walić do WŚ i kupować ;-) zeby potem płaczu nie było,ze biletów nie ma ;-).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się nie da jak się da. Jak się wychylisz i zajrzysz w monitor to nie ma problemu żeby zobaczyć co wolne a co zajete
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to przyjdz tu i mi spojrzyj za monitor to pogadamy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja swoje miejsca widziałem jak kupowałem i tym razem i na Koronę. Ale mówię o WŚ, nie o kontenerze, bo tam okienko z deka małe
![]() ![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
wielka prośba do osób wybierających się np. jutro po karnet.
Proszę o kontakt na PW osobę, która zechciałaby kupić mi 2 karnety. Jestem w tej chwili poza Krakowem, nie mam więc możliwości zakupu. Oczywiście, przelewam jako przedpłatę środki na konto, wysyłam screen na maila i podaję potrzebne dane. Odbiór: wysyłka poleconym. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|