|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejna kolejka i kolejne rozstrzygnięcia w naszej zabawie. Byłem pesymistą ale i tak typowałem optymistycznie, jak na swoje przekonania. Szacun dla Was ultra realisto-pesymiści, że się znacie lepiej ode mnie i typowaliście lepiej. Chociaż i tak się uja znacie bo wątpię w te 25 pkt do których nadal możemy dobić, także większość z Was realisto-pesymistów i tak gówno wie o Wiśle i piłce
A no tak se ironizuje z tego w....ienia. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pozostało w swoich typach 3 z 34 osób biorących udział w zabawie
Sylwus1988 25/27 Patryko 20 Sandomingo 25 Chciałbym żeby wygrał Sandomingo, ale bliżej jednak wyniku Patryko |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czyli jak wygram, to dostaję w nagrodę posadę dyrektora sportowego?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Już wygrałeś.
Swoją drogą sam fakt że nawet ja przestrzeliłem tak mocno z wynikiem Wisły pokazuje jak tragiczna była ta runda ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jak typowałem to z takiego klucza, że gorzej od Sobola ani od swoich zdobyczy pkt w Kostaryce (porównywalna liga do naszej I i porównywalny klub co do potencjału na daną ligę) Rude nie zejdzie. Jak się okazało I liga i patologiczna Wisła brutalnie zweryfikowała analityka. Co klub to gorsze wyniki, co mniejsza przewaga klubu x w danej lidze nad innymi, to wyniki gorsze.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Patryko, gratulacje.
Rude swoimi 19/42 pkt dokonał wręcz niemożliwego. Jeszcze w momencie zatrudniania mówiłem, że jeśli już mieli zatrudniać Rude to mogli od razu na starcie sezonu, ale nie w tak kluczowym momencie. Po prawdzie to gdyby tak było to trwała by właśnie desperacka walka o miejsca 10-14 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ale serio, Rude mógłby spuścić Wisłę z 1 ligi. Niebywały kasztan. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Najlepsze kasztany na placu Pigalle. Alfons z Kostaryki. Dziwnie sie to wszystko laczy.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Rude ma srednia 1.34. Gwarantuje to utrzymanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Ale liczysz średnią wraz z okresem efektu nowej miotły czyli czasu do przerwy reprezentacyjnej. Sobol tez ogólnie miał średnią z 2 sezonów 1,70 coś, dzięki tej serii 7 wygranych pod rząd. A z sezonu tego miał 1,45 bodajże. Tak, tak markus, drozd, wolfy, lesiu, Pan Wielki Trener i Analityk w jednym Albert Rude ma gorszą średnią niż schyłkowy Sobol
Wolfy po meczu z Odrą 2 marca: Cytat:
Cytat:
Rude od momentu po meczach repry. Bilans 2-3-4. 9 meczów 9 pkt. Średnia iście Brzęczkowa ale z EKSTRAKLASY!!! z ekstraklasy gdzie Wisła miała w porównaniu do ligi słaby skład, nie tak wielki budżet jak najlepsi, nie tak duży budżet płacowy jak najlepsi. Wtedy byliśmy średniakiem ekstraklasy. Rude z drużyna w I lidze, z czołową drużyną pod względem budżetu, płac itd dokonał niemożliwego. Średnia 1,0 pkt na mecz. Chwała mu za to bo pisze historie na naszych oczach. Ale wygrana z Termalicą da 1,2 pkt na mecz średnio. ![]()
drozd:
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Excepted points było zapewne z 36. Wszystko można logicznie wytłumaczyć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jeszcze oficjalnie Patryko - gratulujemy, 20 pkt przy 19 faktycznie zdobytych po przez Rude jest niesamowicie trafnym wynikiem. Myślę że nawet AI nie mogłaby takiego wyniku wymyślić. Tobie się udało.
Nikt nie typował tak niewielu punktów, dwie osoby typowaly mniejsza ilośc, ale ze to że Rude odejdzie w trakcie rundy i ktoś jeszcze będzie to ratował, więc nie można tego zaliczyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pomyliłem się rzeczywiście niewiele, ale niestety nawet 20 zdobytych punktów nie dałoby baraży, które obstawiałem. W tym roku poprzeczka była zawieszona nieco wyżej, a dokładnie o 2 punkty.
Natomiast co do punktu 4 mojego posta myślę, że sprawa jest otwarta i może JK w końcu pójdzie po rozum do głowy i zatrudni kogoś z kwalifikacjami. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Konkurs podsumowali już inni. Gratuluję Patryko. Pytanie 4 czy Rude zostanie jest nadal aktualne ale było ono bardziej w formie zabawy niż jakiegoś obstawiania bo jak wiadomo nawet po takiej klapie Jaro może z bananem na ustach zostawić parodystę.
Myślę, że blisko wygranej mógł być też krysztal gdyby nie PP to pewnie była opcja, że Rude sam stąd wypieprzy po kompromitacji w pierwszych 10 meczach. Pytania 2-3 zaskoczyły wszystkich. Rude odjebał taką szopkę, której nikt się nie spodziewał a brak chociażby jednej wygranej w 3 ostatnich meczach wyrzucił nas daleko poza top6. Można poczytać typy wszystkich, fajne pokazuje to skalę kompromitacji Rudego, Królewskiego i Wisły bo nikt nie myslał, że pozbywając się Sobola, z klubu lekko zakładając top6, staniemy się w przeciągu 3 miesięcy średniakiej I LIGI! ![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
|
|