|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
dobrze, ze temat wrocil do tego jaki powinien byc
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie mam zamiaru omawiać tego meczu ani postawy poszczególnych grajków (choć logika ekstraklapy w przypadku Lisa zadziałała ewidentnie).
Najważniejsze: WISŁA KRAKÓW AEJAEJAOOOOO AEJAEJAOOOO KAŻDY TO POWIE, WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła PANY!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Brawo Jesus, brawo Lis (choć obawiałem się jak cholera, ale było spoko), brawo drużyna, brawo kibice
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Uroczyście zwracam honor Panu Bramkarzowi Mateuszowi Lisowi, przyznając się, że nie wierzyłem w jego dobrą postawę w dzisiejszym meczu. Dla swojej obrony dodam, że cały czas wierzyłem w Imaza i fajnie, że przełamał się akurat dzisiaj.
Gra, styl, to, że w drugiej połowie staliśmy i czekaliśmy co zrobi sąsiadka - nie ważne. Liczy się tylko piękny wynik ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Wierzę w Jezusa i w Mateusza!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Połówka rozbita!
Jeszcze tylko 20 punktów do utrzymania się ![]() ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Tak jak pisałem, że ich pojedziemy, tak się stało. Status quo zachowany.
Niech podsumowaniem będzie cytat: "Dzięki wygranej Wisła wskoczyła na trzecie miejsce w tabeli i ma tylko punkt mniej od Legii i Lechii. cracovia cały czas jest ostatnia". Miłego dnia! |
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Kraków jest nasz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W zasadzie to był najniższy wymiar kary dla sąsiadki.
Wisła grała na pół gwizdka, a w drugiej połowie to w zasadzie tylko od niechcenia, a i tak zwycięstwo jest nasze. Nie było się czym podniecać (sportowo, rzecz jasna). Kwik na sąsiednim forum wprawia mnie w zachwyt. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Miasto - NASZE
DERBY - NASZE Wszystko - NASZE kolejne derby do przodu chociaz tym razem mielismy duzo szczescia ALE w Derbach najwazniejsze jest zwyciestwo i to sie nam udalo. KAZDY TO POWIE, WISEŁKA RZADZI W KRAKOWIE!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła PANY!!!
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wspaniały wieczór. Kolejny!
Panowie, z całego serca DZIĘKUJĘ! Po raz pierwszy za mojego życia mam okazję świętować trzecie z rzędu zwycięstwo nad sąsiadką. Cudowne uczucie.Jesus, jesteś MISTRZ! Mateusz - rewelacyjny mecz, oby tak dalej! Cała drużyna - czapki z głów! Wisła Pany! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Imaz, wybaczam ci wszystkie spartolone setki w tym sezonie.
Lis dzisiaj 10/10. Stadion w większości przejęty przez młodych Wiślaków - miód na moje uszy. Wedle opinii z pewnego forum nawet młyn został przejęty przez przedstawicieli ABG W Krakowie bez zmian... WISŁA PANY!!! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
chyba zrobie cos o czym nigdy nawet nie myslałem.wejdę na to koszerne forumpoczytam jak placzą
![]() a ten wpis to miód na moje serce 22 minut(y) temu #242 ***** dawno się nie czułem tak upokorzony, w....... i psy na młynie, ***** jak można do tego dopuścić, przecież przynajmniej opiekunów da się zweryfikować, a opiekunami były psy. Jakby mnie wielki spocony murzyn zgwałcił.
Ostatnio edytowane przez picasso : 07.10.2018 o godz. 19:31.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wisła Pany!
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wisła pany!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
daktos l;inka do parchatego forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z kałuży flety
Puszczają doping z kasety Jeszcze raz brawo Młoda ABG! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kilkanaście lat pracy z młodzieżą szkolną przynosi efekty!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
nerwow co niemiara. Do konca w niepewnosci ale wygrali. Druga polowa dramat ale szczescie przy nas. No i tak ma byc
![]() Doping z glosnikow aby zagluszyc doping dla Wisly. Milo sie czyta takie rzeczy, ze nie maja swoich gardel. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy szkoły coś płacą za sektor MABG ale klub powinien dotrzeć do tych dzieciaków, które tam dzisiaj były i zaprosić je na kolejny mecz do domu przy R22. A my wszyscy powinniśmy im podziękować bo w dużej mierze przyczyniły się do jeszcze większego upokorzenia parchów. Coś wspaniałego, dzięki dzieciaki.
Zawsze naD WAmi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam wrażenie że mamy na tym forum masę kryptoparchów. Ale dzisiaj świętujemy my ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Brawa dla całej drużyny! Pozytywnie zaskoczył mnie Lis.Oby to był mecz, który zbuduje go na cały sezon.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Brawo Drużyna! Wisła Pany!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Nie ma nic piękniejszego od płaczu parchatego ;>
Środek pola (Kort-Basha) w dołku od kilku spotkań, więc chociaż Kort to człowiek Stolara, to nie wiem czy powoli nie powinien być podmieniony na Tibora. Arsenić musi grać, dla mnie Pietrzak na ławkę chyba... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Właśnie przywiozłem syna z meczu, gardło zachrypnięte
Chłopaki się umówili i pod bluzami wszyscy w koszulkach Wisły, niektórzy nawet szaliki przemycili.Ciekawostka - przed meczem rozdawali śpiewniki Cracovii...niewiele im to dało ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|