|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Lech Poznań wspólnie z wielkopolską "Solidarnością" podpisał we wtorek umowę o wzajemnej współpracy. Jej celem jest promocja klubu, związku oraz pozyskanie nowych kibiców. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Śląsk zrobi jakąś sensację
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie oglądam meczu. Może mi ktoś w skrócie napisać jak sobie radzi Śląsk z Jagą po pierwszej połowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wyrównany mecz, lekka przewaga Śląska potwierdzona bramką Kaźmierczaka w 37 minucie.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaga - Slask 0:1
Bardzo ladna bramka Kazmierczaka. Ogolnie to mecz wyrownany, z lekka przewaga Jagi, Slask z kontry |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
No to Śląsk prowadzi!
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Kaźmierczak zaskoczył wszystkich, zawsze dzida na siłe a teraz taka techniczna malinka, bardzo ładna brameczka i niech Śląsk dalej tak gra
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Śląsk z napastnikiem przynajmniej pokroju Robaka byłby z taką grą w ścisłej czołówce. Bardzo solidni w defensywie, dobre rozegranie piłki w środku pola, tylko napastnika brak...Gikiewicz to nie ten poziom, którego im potrzeba.
Ostatnio w lidze padają bramki jak nie u nas, to już chyba szósta czy siódma bramka wiosną w Ekstraklasie, którą można zaliczyć do grona bardzo ładnych bramek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Orest to jest jednak kot. W kilka miesięcy zespół, który był kandydatem do spadku z tym samym stanem kadrowym poustawiał tak, że Legia, Wisła i Amica mogą mieć z nimi problem. Bardzo dobrze grają w defensywie, wyłączyli praktycznie Frankowskiego z gry, środek z Burkhardtem i Hermesem potrafią zdominować, a kontrataki ładnie rozciągają skrzydłami. Do szczęścia potrzebują tylko napadziora.
Szkoda, że gramy z nimi w piątek. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo ładny gol Kaźmierczaka, ale co do całego meczu - wprawdzie stosunkowo dynamiczny i ciekawy, to jednak widać po obu drużynach, że jednak nie weszły jeszcze w rytm. Obie drużyny grają bardzo niedokładnie. Zapowiada się fajne rozegranie, szybka wymiana piłki, całkiem kreatywne podania i nagle bezsensowny balon do nikogo albo podanie prosto w aut. Bardziej niedokładna jest Jagiellonia i dlatego przegrywa.
Zapowiada się dobry wynik dla dwójki liderów, ale z drugiej strony w wygrajligę mi kapitan Sandomierski nie zdobędzie punktów ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Śląsk gra dużo lepiej i moim zdaniem nie przegra tego meczu jak będzie tak dalej. Jaga strasznie słabo, nie stworzyli sobie sytuacji. Świetny mecz Pepe, oby wygrali ten mecz to będziemy już pełnoprawnym liderem!!! ŚLĄSK! ŚLĄSK! WKS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
i co, brak Grosika widoczny czy nie?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
na razie jest dobrze . hej Śląsk !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Grosicki by wiele nie pomógł. "Najlepsza obrona w lidze" gra marniawo.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja nie ogladam meczu,dlatego beznapinkowo zapytalem
![]() E: Lol, wg.onet interesujemy sie Michelem Platinim...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 08.03.2011 o godz. 19:32.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ładnie Śląsk gra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten sędzia to jakiś idiota ja .......e ...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Głupi, ale jednak słuszny karny...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
karny prawidłowy wiec o co ci chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Kurde ale im prezent Pawelec zrobił...
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Był faul? Był.
Faul miał miejsce w polu karnym? Miał. Karny niestety prawidłowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mi sie od razu wydawalo, ze karny - nawet nie potrzebowalem powtorki.
Mysle, ze raczej ewidentny - liniowy byl pewny. Nie wiem czemu WIeszczu sie tak pluje - karny to karny. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ludzie, bez jaj, za takie coś się karnych nie dyktuje. Jakie kurde kopnięcie?
Teraz Jaga pewnie na fali strzeli jeszcze jedną i tyle mieliśmy lidera. No ale nie marudzę, tylko idę oglądać i kibicuje Śląskowi, chociaż taki wynik jak teraz jest, też nie jest zły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie karnego nie było.Slask ma pecha ,z pejsami nie podyktowali dla nich ewidentnego karnego ,teraz karny z du*y przeciwko nim.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ludzie opanujcie się bądźcie obiektywni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kupisz to jednak najwieksza panienka naszej ligi, on sie przewraca zawsze, po kazdym kontakcie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jesli za takie starcie na granicy pola karnego dyktuje się karne to ja nie mam pytań. Praktycznie każda obecność napastnika w polu karnym powinna zakończyć się wapnem.
Jak dla mnie przekręcono Śląsk |
|
|