|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Mianem sflaczałego wyjca raczej określiłbym popisy GnR na najnowszej płycie, no może z wyjątkiem 2 utworów. Nie jestem jakimś wielkim fanem Rojka, ale na tle polskiej pseudosceny muzycznej jest zdecydowanie dobrym artystą (np. "Cisza i Wiatr" w jego wykonaniu)... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
No to chyba będziemy musieli jakiegoś moda grzecznie poprosić, o przeniesienie dyskusji "magicznymi klawiszami" do tematu o muzyce. Nie podoba mi się nowa płyta "Gn'R". Nie ze względu na kompozycje, które w większości są wyjątkowo fajne, nie ze względu na teksty(bo te, jak zwykle u Axl'a są... wyjątkowi A co do Rojka. Nie potrafię gościa znieść. Muzyka też mi nie odpowiada, tak samo jak te wszystkie natchnione brytyjskie wynalazki w stylu Oasis, którzy śpiewają o tym, że ptaszki umierają i niemogą z tym żyć w tym wielkim, okrutnym świecie. Koleś śpiewa naprawdę irytująco. Jeżeli to kogoś urazi - pardon, ale nikt nie musi też lubić piskliwego Rose'a, ale Rojek dla mnie wpada do tego samego wora co Czesiek z Feel'a i Beata Kozidrak. Nie potrafię znieść ich głosów. Tak po prostu. Jakiś czas temu(parę lat szczerze mówiąc) oglądałem w publicznej telewizji jakiś polski festiwal i przed występem Rojek powiedział, że przeprasza bardzo słuchaczy, ale będą grali na żywo, a nie z playback'u. Chciał pokazać jaka to z nich niekonwencjonalna kapela, a ja sobie po występie pomyślałem - "dobrze, że przeprosił". Bo było za co. I na zakończenie. Ja nie narzucam się nikomu z moją muzyką i oczekuję tego od innych. Nie oglądam festiwali na których usłyszę coś, czego nie lubię. Włączam TV tylko na wybrane programy(dwa-trzy razy w tygodniu) i chcę zobaczyć to, co miało lecieć, a nie jakiś zastępnik. Rojkowi oberwało się za "problemy techniczne" i moją irytację tym wywołaną. Amen! EDIT: Jeszcze raz przepraszam za off top'a, ale jakoś tak samo wyszło. ![]()
Ostatnio edytowane przez leyzer87 : 19.06.2009 o godz. 01:52.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czym się różni router od switcha i do czego się używa jednego, a do czego drugiego?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kiedyś znalazłem stronę która pokazywała całą historię zakupów/sprzedaży na allegro danej osoby (całą całą, bo pokazywała mi za ile kupiłem książkę 5 lat temu) - wie ktoś jak ta strona może się nazywać?
Allegro pokazuje niestety tylko ostatnie transakcje, a muszę sprawdzić za ile kupiłem pewne rzeczy w zeszłym roku. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Router ma więcej możliwośc jest urządzeniem bardziej ogólnym niż switch. Bardziej szczegółowo, to switch jest łącznikiem w sieci, natomiast router jest łacznikiem sieci. Może podaj jaką sieć chcesz zmontować to zastanowimy się, którego użyć.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Czy kierowca może prowadzic samochód w japonkach ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi sie,że to w czym będzie prowadził zależy od kierowcy,a w japonkach jest chyba nie wygodnie.Po za tym jak widzę typa w japonkach to mnie trzepie
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 19.06.2009 o godz. 10:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jak to jest w tym roku z basenem na Wiśle bo słyszałem ze ma byc zamkniety w tym roku ? jakies info ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie sądzisz że pomyliłeś tematy?(i nie chodzi mi akurat o ten post).
to jest temat mam pytanie a nie czy Rojek jest cool albo be , a że przypadkowo go bardzo lubię, w przeciwieństwie do muzyki pana z Twojego obrazka....hehe , no widzisz - Też byś pewnie zareagował gdybym napisał , czemu nie ma Dextera, tylko dają jakiegoś starego dziada, grającego rocka rolniczego .![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Więc tak - Jakies 3 dni temu pisałam normalnie sms-y z Orange po czym w pewnym momencie zaczęło mi wyskakiwać że "Wysyłanie nie powiodło się" od tamtej pory cały czas tak wyskakuje i nie mogę sms-ów wysyłać. Kase na koncie mam, dzownić mogę, a jak próbowałam się dodzwonić do Biura Obsługi Klienta na ten numer *100 to mi sekretarka mówi że nie można połączenia zrealizować. Mial ktoś tak? Co mam zrobić z tym by znowy dało się normalnie wysyłać te sms-y?
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
po 2 dniach dołądowałem za 50 dyszek bo mi wychodził termin i juz normalnie działał w****........ mnie jedno bo jakims cudem uciekło mi z konta 5 zeta |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeśli doprowadzi się stan konta do ujemnej kwoty to wtedy blokują na jakiś czas możliwość wysyłania smsów, więc może tu leży przyczyna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niemożliwe bo mam 14 złotych na koncie jeszcze i pakiet z ponad 300 sms-ami. I tu ból... ;P
![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja tak kiedyś miałem. wina sieci prawdopodobnie. do mnie nawet smsy nie dochodziły. wyłącz na chwilę telefon później włącz. może to coś pomoże. pozdrawiam
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mi sie w japonkach prowadzi ****.owo,nie wiem jak Tobie
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam mam takie pytanie czy ktoś wie skąd mogę ściągnąć ZA DARMO Mega Patch PL 06 do fify 06
Zarzućcie linkami może ktoś posiada. Będę bardzo wdzięczny ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 19.06.2009 o godz. 12:35.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pedalskie ?
Tak samo pedalskie dla mnie jest jak widze łysego na ulicy,w koszulce nike,spodenkach nike,butach nike shox i oczywiscie ze smokiem wytatuowanym na łydce,bo inaczej sie nie da. Nie zaczynajmy dyskusji na temat mody w tym temacie. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Znacie jakieś dobre szkoły tańca towarzyskiego z nie najwyższymi opłatami?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja niestety nie znam, ale przy okazji tez chetnie dowiedzialbym sie o dobrej szkole tanca w krk. poza tym mam pytanko odnosnie konkursu umbro ktory zakonczyl sie bodajze w niedziele. czy ktos ma jakiekolwiek info odnosnie tego, kiedy wyniki zostana ogloszone? jesli tak to bardzo prosze o jakies inf. pozdrawiam Wislaków!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja znowu w japonkach czuje sie najlepiej, jak bym mogl to bym wogole butow nie ubieral
Co do prowadzenia samochodu w japonkach to wolno nie ma w przepisach ruchu drogowego jakiegos szczegolnego zapisu. ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej na pewno nie bedzie otwarty dla publicznosci, zreszta jak zwykle bo koszty byly by wieksze od zysku ![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
wielkie dzięki.Pozdrowionka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak bedzie najlepiej rozwiazac taka sytuacje.
Mam internet na PC w postacli LIveboxa Neo. Na laptopie uzywam go poniewaz mam wbudowany Wi-Fi. Ale co bedzie nalezalo podlaczyc zebym mogl miec i zeby go wykrywal drugi komputer PC Nie posiadam w nim zadnego zlacza Wi-Fi...czy moze wystarczy taki wtykany modem jak jest od Liveboxa...czy to musi byc cos innego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak dojadę na ulice Kalwaryjską spod Galerii Krakowskiej? (autobus, tramwaj)
![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zalży od której strony na tą Kalwaryjską chcesz? Na Mateczne dojedziesz spod Galerii autobusami 179, 304. 19 dojedziesz na Grunwaldzkie, z niego w coś się wskoczyć co jedzie do Matecznego.
Na Matecznym w któryś tramwaj możesz wsiac jak gzieś dalej (8, 10, 11, 23) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|