|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
![]() Koleś jest słabiutki, powinien co najwyżej robić za jokera wpuszczanego pod koniec meczu na zmęczonego przeciwnika. Fakt, że w obecnej Wiśle nie ma kto przeciwników zmęczyć, a on gra na pozycji do której się nie nadaje nie świadczy o nim, ale o naszej polityce transferowej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
..i Bunoza już jest na weszło
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/6158 ![]() Pozdrawiamy Weszło i Krzysia Stanowskiego, na pewno nas czyta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Niestety Wisła Brożków to słaba Wisła, słaba piłkarsko i cieszę się że odeszli. Będzie można teraz powiedzieć "sprawdzam" i zobaczyć ile warty jest ich geniusz piłkarski. I życzę im powodzenia.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Gratulacje SZYMEK_TSW intenetowy wariacie, jesteś na weszło.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ale rozpaczacie, te zdjęcia Bunozy już dawno widziałem bo są ogólnodostępne, a że w weszlo robią same debile to musieli czekać aż ktos to wklei na forum
swoją drogą te szczury internetowe z weszlo są niesamowite, od rana do wieczora przegladają każdą stronę , każdy temat, wszystkie tysiąc postów na 100 portalach klubowych, wy śpicie chociaż, macie życie prywatne? siedzi łeb ze smarkiem zwisającym z nosa przed szkiełkiem i czyha z jęzorem wysuniętym na fotke Bunozy bez koszulki, łaaał, ależ historia
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.01.2011 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ale sorry, to jest śmieszne (w sensie Bunoza
Ostatnio edytowane przez murray : 20.01.2011 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Się zrobił wjazd na weszło
Spokojnie ludzie, śmialiśmy się (nie tylko my) z Rybusa więc nie brońmy teraz Bunozy. Jak dla mnie "słit focie" są ogólnie bezsensowne, a jak już strzelają je piłkarze (a właściwie zwykli kopacze) to mnie to zaczyna przerażać. To są przecież w końcu jakieś wzory dla dzieciaków, a czego uczą takimi "słit fociami"? Jak dla mnie: minus dla Gordana, choć fakt- to jest jego życie prywatne i może robić co chce. Szkopuł w tym, że przecież reprezentuje Wisłę... Koniec końców nie ma co dramatyzować. A "weszło"? Cóż... Taka ich praca i tyle. Nikt nikomu nie broni pisać w podobny sposób, komentować. Można coś tam u nich skrobnąć albo założyć swój blog/stronę. Pewnie, że mnie wkurzają czasem, ale trochę dystansu trzeba mieć. A czasy są takie, że każdy może się podzielić swoją opinią. Co do Małego- taki uduchowiony chłopak, a tak się potrafi głupio zachowywać. Tatuaże religijne ma bodajże dwa, podobnoż uczęszcza do kościoła itd, a głowa wiecznie tak gorąca jakby tej opatrzności nad nim za wiele nie było. Słowa Palijcia- może i ostre, ale to dobrze. Fajnie, jeśli jest szczery, dobrze, że powiedział o przygotowaniach u pana Henia, o tym wymachiwaniu rękoma. Jednak ja każdego zagranicznego piłkarza traktuję z przymrużeniem oka. Skoro Serb/Niemiec sobie nie poradził za granicą, a ma "już" 28 lat to coś przecież znaczy. To nie przypadek Kalu Uche A i wciąż mam uczucie takie, że Pietia "przegrał" z nim rywalizację, a nie przegrał. Faceta generalnie lubię, ale niech w tym wszystkim się czasem nie zagubi. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy pasuje to tutaj ... bo Melikson nie jest jeszcze piłkarzem Wisły
ale kto wie jesteśmy dobrej myśli.Program z jakiejś sportowej telewizji m.in. Dom, samochód, psy, " polska " mama ... Niestety słaba jakość. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No piękny jest nas GordOn. Zostawiam dyshke i licze na rewanzyk!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
oho widzę ze Palijic powoli obrywa...
może poprostu nie ma talentu do gry, ale jest pracowityi wykorzystuje to co może na 100% inny talent ma, łatwo mu wszystko przychodzi, ale mocno nie pracuje, wykorzystuje tylko część potencjału... więc Palijic racji mieć nie może dlatego ze ma mniejszy talent i jest zwyczajnie słaby?
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 20.01.2011 o godz. 20:30.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie wy widzicie tam u Bunozy tatuaż różańca
jak dla mnie to on ma na szyi łańcuszek z krzyżykiem plus coś różańcopodobnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
EE widze Buno i Mały są tattoo ziomami.
A Melikson fajne psy lol, przynajmniej nie trzyma pitbulla. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Paljić to akurat jeden z tych piłkarzy który nie zawodził. Zawsze grał na 100% i był przydatny dla zespołu. Owszem, gwiazdą nie był i nie będzie, ale takie walczaki też są potrzebne w zespole. A jeśli wziąć pod uwagę to że był za darmo, to okazał się wartościowym nabytkiem.
Mówiąc moim językiem - okazał się wartościowym szrotem lub jak kto woli darmowcem (wiadomo cenzura ). Tą okazją którą udało się przebrać spośród innych darmowców (szrotów)![]() Dobrze że do nas trafił, czego nie mogę jak na razie powiedzieć o Branco i Boukharim. Może się na wiosnę obudzą? Bo na razie nie przypadli mi do gustu. (Boukharii mały plus za derby i nic więcej) ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ale wy jesteście dziwni. Podział na dwa obozy:
Ci co twierdzą że Pajic jest dobry do wygłaszania opini Drudzy natomiast próbują mieszać go z błotem uważając za grajka drugiej kategorii. Dla mnie OSOBIŚCIE sprawa jest prosta, pseudokopacze niestety przeważnie polscy mający ego podwyższone do granic absurdu po prostu OPIER**LAJĄ SIĘ ile mogą i kasują mamonę, ot co taka mentalność wiecznie przegranych. Bo wydaje im się że są nie wiadomo kim, weźcie pod uwagę łaskawie że z takiej Polski czy innej Burkina Faso ŁATWIEJ jest zagrać z renomowaną drużyną np. Brazylia niż wybyć się w takich NIEMCZECH i zagrać w reprezentacji tam jest WALKA o dostanie się do składu a u nas?! U nas to próbuję się z gościa który hasał z flagą Kolumbi krzycząc uwaziaj, uwaziaj zrobić REPREZENTANTA POLSKI. Aż w oczy kole że nie mamy kim zagrać na Euro. Ponad to racje ma Pajic że u nas treningi są lekkie oraz racje ma Żurawski że za granicą Polski pseudokopacz musi dwa razy ciężej trenować, ale wiecie dlaczego on dwa razy ciężej trenuje Niestety nasz kraj ce..... byle jakość i tumiwisizm mało kto naprawdę w życiu prywatnym czy też publicznym bierze się za swoją robotę na 100%. U nas raczej jest metoda 10%,10% ................ a jak się zbliża godzina zero to nagle 1000%. Sam też biję się w pierś, a wy zamiast bronić jak furiaty co poniektóre ciotki weźcie się popatrzcie na ich wyniki. Sprawa jest prosta jaka praca wykonana >> TAKI WYNIK. W każdej dziedzinie zawsze tak było i będzie. P.S. Edit dotyczący słet foci, jakby pracowali jak należy to nie mieli by nawet czasu pomyśleć to takiej foci.
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 20.01.2011 o godz. 21:11.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pozwolę w sprawie Paljica wtrącić swoje 3 grosze.
Paljić żadną gwiazdą nie jest. Jest bardzo, bardzo przeciętny. Ale nie rozumiem jednego- on ani nikogo nie skrytykował, ani nie obraził. To większość z Was włożyła mu jakieś słowa do ust. Myślę, że w sferze mentalności, pracy, ambicji, trenowania, podejścia do zawodu, obowiązków, polscy, nawet najlepsi w polskiej lidze, piłkarze mogą się tyyyyyyyyyyyyyyle uczyć od nawet rezerwowych w najsłabszych klubach 2. Bundesligi. Tam nie ma techników, nie ma gwiazd. Liczy się dobre przygotowanie wydolnościowe i szybkościowe, do tego solidne piłkarskie abecadło. Więc żeby chociaż siedzieć na ławie i z niej wchodzić trzeba zapierdzielać, starać się niesamowicie, zwłaszcza jak wielkiego talentu się nie ma- a takim z pewnością Paljic obdarzony nie jest. @Wolfy- Brożkowie, co najmniej od przyjścia Skorży, nie mają ŻADNEJ konkurencji. Po prostu ŻADNEJ. (Piotrek od odejścia Dudki). Ci piłkarze nie są przyzwyczajeni do rywalizacji, presji. Co by nie było, zawsze wychodzili w 1. składzie. Oczywiście efekt był taki, że Piotrka Maaskant posadził na ławce, a ten zamiast pracować i walczyć o miejsce, zaczął wspominać o odejściu. A skoro Piotrek zakłada, że nie może wygryźć Paljica- gratuluję... Takie to nasze legendy. Nie wiemy, jak w takiej sytuacji zachowałby się Paweł, bo w takiej sytuacji, odkąd zaczął dość regularnie strzelać, nie był postawiony. Sądzę, a wręcz jestem przekonany, że byłoby podobnie. Brożkom należy się mimo wszystko ogromny szacunek. Za strzelone bramki, walkę na boisku (choć nie zawsze) i grę tyle lat z Gwiazdą na piersi. Ale stawiać ich za przykład nigdy nie będę. I inni także tak robić nie powinni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może Maaskant by spróbował z Bunozą w ataku hm ?
Jakby sobie chłop nie radził na obronie ,ew gdybyśmy kupili nowego obrońcę. Na szpicę go, niech strąca baloniki ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Bunoza troche za słaby technicznie i za wolny jak na napastnika ale Marcelo by sie nadał jednak już gra w PSV
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.01.2011 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja chciałem zasygnalizować nieco inny temat który powraca co jakiś czas przy okazji aresztowań kolejnych graczy zamieszanych w aferę korupcyjną. Jak wiadomo ostatnie skalpy wrocławskiej prokuratury to Drumlak i Bojarski za mecz z Zagłębiem 5 lat temu. Piłkarzem Lubina był wtedy nasz Wojcieszko Łobodziński. Jak dla mnie wizyta Łobo we Wrocałwiu (nie mówię że od razu w charakterze podejrzanego) zbliża się wielkimi krokami. Z jednej strony jego zamieszanie w tę sprawę mogłoby być przyczynkiem do rozwiązania z nim bajecznego kontraktu, z drugiej strony wizerunek klubu by ucierpiał bo w świat poszłaby wiadomość, że trzymamy sprzedawczyka. Myślicie, że klub by go wtedy wywalił
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bądź co bądź Łobo to nasz piłkarz i dopóki nie będzie 100% pewności, że sprzedawał, mamy go bronić, a przynajmniej nie oskarżać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi sie, ze duzo racji jest w powiedzeniu, ze Paljic "wygrał", a nie wygrał rywalizację z Piotrkiem. Wirtuozem nie jest, ale chyba żaden z letniego okienka nim nie jest. Z niektórych może coś być (patrz Erik) natomiast Paljic wydaje mi sie, że jest na "teraz", na ligę sie sprawdza, a na puchary niestety trzeba będzie go zastąpić. Ale nie oszukujmy się, ze My jesteśmy Wisła Kraków i wszyscy będą sie do Nas garnąć, bo potrafimy wygać MP i czasem zagrać w pucharach, ale i tak wiecej sie w nich skompromitujemy.
Jeśli owe zapowiadane transfery doszłyby do skutku to z każdym kolejnym może być już tylko łatwiej. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Jeszcze jedno nie pisz, że Brożkowie nie walczyli na boisku za Wisłę bo jesteś w tym momencie śmieszny. A co do machania rękami to tak Małecki i Paweł machali bo mieli wyniki w dupie i im nie zależało. Ale tak może powiedziec tylko ktos co w pilke nigdy nie grał i nie ma o tym pojecia. I jeszcze ktoś wcześniej podał żałosny argument jakoby Brożkowie nie byli przyzwyczajeni do ciężkiego treningu - a kogo Dan Petrescu w pierwszej kolejności chwalił? Także niektórzy zluzujcie z komentami bo się niedobrze robi jak sie to czyta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Rafał Boguski ma byc w niedziele gościem specjalnym charytatywnego turnieju halowego w Myślenicach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6158
Klub powinien za to karać edit: przepraszam, teraz zauważyłem, że już się pojawiło. I nie chodzi o pocisk, ale to tragedia jest naprawdę...
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 21.01.2011 o godz. 14:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
za co?
10 znaków ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno