The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2011, 18:45
nh79 napisał(a):Wyświetl post
Boukhari za czasow ''jego'' Wisly to wtedy byl w Ajaxie Amsterdam i watpie czy wtedy byl taki slaby.Zuraw teraz tez nie blyszczy , wiec bez sensu porownywac co bylo, wazne co jest teraz.Jak juz kiedys pisalem obys sie nie zdziwil jak Boukhari po przepracowanym okresie przygotowawczym bedzie wiodoca postacia naszego zespolu.
Ja się nie zdziwię, bo sam jako jeden z nielicznych o tym pisałem. Ma talent, inteligencję boiskową. Co nie zmienia faktu, że jest słaby, nieruchawy.

nh79 napisał(a):Wyświetl post
Pajlic wielke gowno wie Kazdy Polak co wyjezdza do Niemiec nagle dziwi, ze jest ciezko i trzeba zap...... a tym ktorym nie wyszlo to sobie wymyslaja wymowki, ze musieli 2 razy ciezej (buahahaha) pracowac, zeby sie do skladu zalapac.
Do składu takich drużyn, w jakich grał ( lub nie ) Pajlić, to z łatwością by się załapali. Cóż za zbieg okoliczności, akurat kiedy K-rn wróciło do poważnego futbolu, to dla niego miejsca w klubie zabrakło. Widać za słabo pracował
Koleś jest słabiutki, powinien co najwyżej robić za jokera wpuszczanego pod koniec meczu na zmęczonego przeciwnika. Fakt, że w obecnej Wiśle nie ma kto przeciwników zmęczyć, a on gra na pozycji do której się nie nadaje nie świadczy o nim, ale o naszej polityce transferowej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
rychu
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.01.2011, 18:54
..i Bunoza już jest na weszło
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.01.2011, 18:57
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
nasz własny Rybus... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2935443_n.jpg
Było tego nie wrzucać:
http://www.weszlo.com/news/6158

Pozdrawiamy Weszło i Krzysia Stanowskiego, na pewno nas czyta
Odpowiedz cytując
RoS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.01.2011, 19:03
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Do składu takich drużyn, w jakich grał ( lub nie ) Pajlić, to z łatwością by się załapali.
Przecież jednego z tych którzy niby by się załapali tam gdzie grał Pajlić to on wygryzł ze składu u nas i to jeszcze nie na swojej nominalnej pozycji więc jak to jest z tym poziomem?

A Pajlić to wielkie g... wie, bo o poważny futbol to on się nigdy nawet nie otarł. Przez całe życie grał w klubach, gdzie stawką był awans lub obrona przed spadkiem. Taki Małecki, o Brożkach nie wspominając wiedzą co to reprezentacja, wiedzą co to puchary - Pajlić stadion Barcelony to sobie może obejrzeć jak wykupi bilet. To jest bagaż doświadczenia, gra przed taką publicznością, a czym nasz szwabo-serb może się pochwalić? Lepiej może nie pisać...
Śmiem twierdzić że Budnesliga 2 to jednak bardziej poważny, zdrowy i profesjonalny futbol niż nasz ekstraklasa czy reprezentacja. I jaki to bagaż doświadczeń zebrały Brożki w Barcelonie? Cztery w plecy? Z kim to oni pograli w tej Europie jak równy z równymi?

Niestety Wisła Brożków to słaba Wisła, słaba piłkarsko i cieszę się że odeszli. Będzie można teraz powiedzieć "sprawdzam" i zobaczyć ile warty jest ich geniusz piłkarski. I życzę im powodzenia.

Są słabi, po prostu i o to chodziło Żurawskiemu. W "jego" Wiśle podawaliby piłki i to go pewnie bolało - że teraz taki koleś ma z buta miejsce w składzie. No bo wstyd się od razu do porażki przed Ober-Prezesem i kibicami przyznać, nie? Akurat Maciek musiał przejść niezłą terapię szokową po powrocie, widząc taką zbieraninę. Za jego czasów Wisła to była marak, a teraz żeby w niej grać to trzeba mieć obrotnego menago i śmieszne wymagania finansowe.
Ale Maciek obecnie jest na takim samym poziomie piłkarskim więc jemu też nic z buta się nie należny.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.01.2011, 19:05
Gratulacje SZYMEK_TSW intenetowy wariacie, jesteś na weszło.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 20.01.2011, 19:37
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Szymek - jezeli ta fotka pochodzi z facebook'a to wklejenie tego tutaj to jest zwykle s....ysynstwo.

edit. jezeli fotka jest ogolnodostepna to cofam, chociaz i tak nie sadze, zeby takie zdjecia powinny byc tutaj przeklejane. Wydawalo mi sie, ze Gordan ma zablokowane przegladanie profilu.
a co to za różnica czy to zdjęcie bu się tutaj na forum pojawiło czy nie ? prędzej czy później i tak by trafiło na weszło
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.01.2011, 19:38
Ale rozpaczacie, te zdjęcia Bunozy już dawno widziałem bo są ogólnodostępne, a że w weszlo robią same debile to musieli czekać aż ktos to wklei na forum
swoją drogą te szczury internetowe z weszlo są niesamowite, od rana do wieczora przegladają każdą stronę , każdy temat, wszystkie tysiąc postów na 100 portalach klubowych, wy śpicie chociaż, macie życie prywatne? siedzi łeb ze smarkiem zwisającym z nosa przed szkiełkiem i czyha z jęzorem wysuniętym na fotke Bunozy bez koszulki, łaaał, ależ historia
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.01.2011 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.01.2011, 19:40
tomsts napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedziałem, że Bunoza ma również wytatuowany różaniec. Czyżby Mały był jego idolem?
Ciekawe. Ja myślałem że on jest muslimem.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 20.01.2011, 19:47
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Ale rozpaczacie, te zdjęcia Bunozy już dawno widziałem bo są ogólnodostępne, a że w weszlo robią same debile to musieli czekać aż ktos to wklei na forum
swoją drogą te szczury internetowe z weszlo są niesamowite, od rana do wieczora przegladają każdą stronę , każdy temat, wszystkie tysiąc postów na 100 portalach klubowych, wy śpicie chociaż, macie życie prywatne? siedzi łeb ze smarkiem zwisającym z nosa przed szkiełkiem i czyha z jęzorem wysuniętym na fotke Bunozy bez koszulki, łaaał, ależ historia
Jakby moim jedynym zajęciem było siedzenie na dupie i raz na jakiś czas napisać na stronie internetowej tekst, który nikt nie przerobi, nikt nie wytnie pikantnych szczegółów i kasowałbym za to sporo hajsu, a jakoś trzeba materiał zebrać, to to właśnie bym robił.
Ale sorry, to jest śmieszne (w sensie Bunoza )...
Ostatnio edytowane przez murray : 20.01.2011 o godz. 20:09.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.01.2011, 20:06
Się zrobił wjazd na weszło
Spokojnie ludzie, śmialiśmy się (nie tylko my) z Rybusa więc nie brońmy teraz Bunozy. Jak dla mnie "słit focie" są ogólnie bezsensowne, a jak już strzelają je piłkarze (a właściwie zwykli kopacze) to mnie to zaczyna przerażać. To są przecież w końcu jakieś wzory dla dzieciaków, a czego uczą takimi "słit fociami"?
Jak dla mnie: minus dla Gordana, choć fakt- to jest jego życie prywatne i może robić co chce. Szkopuł w tym, że przecież reprezentuje Wisłę...

Koniec końców nie ma co dramatyzować.
A "weszło"? Cóż... Taka ich praca i tyle. Nikt nikomu nie broni pisać w podobny sposób, komentować. Można coś tam u nich skrobnąć albo założyć swój blog/stronę. Pewnie, że mnie wkurzają czasem, ale trochę dystansu trzeba mieć. A czasy są takie, że każdy może się podzielić swoją opinią.

Co do Małego- taki uduchowiony chłopak, a tak się potrafi głupio zachowywać. Tatuaże religijne ma bodajże dwa, podobnoż uczęszcza do kościoła itd, a głowa wiecznie tak gorąca jakby tej opatrzności nad nim za wiele nie było.

Słowa Palijcia- może i ostre, ale to dobrze. Fajnie, jeśli jest szczery, dobrze, że powiedział o przygotowaniach u pana Henia, o tym wymachiwaniu rękoma.
Jednak ja każdego zagranicznego piłkarza traktuję z przymrużeniem oka. Skoro Serb/Niemiec sobie nie poradził za granicą, a ma "już" 28 lat to coś przecież znaczy. To nie przypadek Kalu Uche
A i wciąż mam uczucie takie, że Pietia "przegrał" z nim rywalizację, a nie przegrał.
Faceta generalnie lubię, ale niech w tym wszystkim się czasem nie zagubi.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 20.01.2011, 20:06
Nie wiem czy pasuje to tutaj ... bo Melikson nie jest jeszcze piłkarzem Wisły ale kto wie jesteśmy dobrej myśli.

Program z jakiejś sportowej telewizji m.in. Dom, samochód, psy, " polska " mama ...
Niestety słaba jakość.
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.01.2011, 20:13
No piękny jest nas GordOn. Zostawiam dyshke i licze na rewanzyk!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 20.01.2011, 20:27
oho widzę ze Palijic powoli obrywa...

może poprostu nie ma talentu do gry, ale jest pracowityi wykorzystuje to co może na 100%

inny talent ma, łatwo mu wszystko przychodzi, ale mocno nie pracuje, wykorzystuje tylko część potencjału...

więc Palijic racji mieć nie może dlatego ze ma mniejszy talent i jest zwyczajnie słaby?
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 20.01.2011 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując
Przemas
Senior Member

Stary 20.01.2011, 20:44
gdzie wy widzicie tam u Bunozy tatuaż różańca
jak dla mnie to on ma na szyi łańcuszek z krzyżykiem plus coś różańcopodobnego.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.01.2011, 20:46
EE widze Buno i Mały są tattoo ziomami.
A Melikson fajne psy lol, przynajmniej nie trzyma pitbulla.
..
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.01.2011, 20:51
Paljić to akurat jeden z tych piłkarzy który nie zawodził. Zawsze grał na 100% i był przydatny dla zespołu. Owszem, gwiazdą nie był i nie będzie, ale takie walczaki też są potrzebne w zespole. A jeśli wziąć pod uwagę to że był za darmo, to okazał się wartościowym nabytkiem.

Mówiąc moim językiem - okazał się wartościowym szrotem lub jak kto woli darmowcem (wiadomo cenzura ). Tą okazją którą udało się przebrać spośród innych darmowców (szrotów)

Dobrze że do nas trafił, czego nie mogę jak na razie powiedzieć o Branco i Boukharim. Może się na wiosnę obudzą? Bo na razie nie przypadli mi do gustu. (Boukharii mały plus za derby i nic więcej)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Wsciekly Pies
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.01.2011, 21:09
Ale wy jesteście dziwni. Podział na dwa obozy:
Ci co twierdzą że Pajic jest dobry do wygłaszania opini
Drudzy natomiast próbują mieszać go z błotem uważając za grajka drugiej kategorii.

Dla mnie OSOBIŚCIE sprawa jest prosta, pseudokopacze niestety przeważnie polscy mający ego podwyższone do granic absurdu po prostu OPIER**LAJĄ SIĘ ile mogą i kasują mamonę, ot co taka mentalność wiecznie przegranych.
Bo wydaje im się że są nie wiadomo kim, weźcie pod uwagę łaskawie że z takiej Polski czy innej Burkina Faso ŁATWIEJ jest zagrać z renomowaną drużyną np. Brazylia niż wybyć się w takich NIEMCZECH i zagrać w reprezentacji tam jest WALKA o dostanie się do składu a u nas?! U nas to próbuję się z gościa który hasał z flagą Kolumbi krzycząc uwaziaj, uwaziaj zrobić REPREZENTANTA POLSKI. Aż w oczy kole że nie mamy kim zagrać na Euro.

Ponad to racje ma Pajic że u nas treningi są lekkie oraz racje ma Żurawski że za granicą Polski pseudokopacz musi dwa razy ciężej trenować, ale wiecie dlaczego on dwa razy ciężej trenuje? Bo u nich dwa razy ciężej to NORMA coś oczywistego, a nie tak jak u nas ekstremum.

Niestety nasz kraj ce..... byle jakość i tumiwisizm mało kto naprawdę w życiu prywatnym czy też publicznym bierze się za swoją robotę na 100%. U nas raczej jest metoda 10%,10% ................ a jak się zbliża godzina zero to nagle 1000%.
Sam też biję się w pierś, a wy zamiast bronić jak furiaty co poniektóre ciotki weźcie się popatrzcie na ich wyniki.
Sprawa jest prosta jaka praca wykonana >> TAKI WYNIK. W każdej dziedzinie zawsze tak było i będzie.

P.S. Edit dotyczący słet foci, jakby pracowali jak należy to nie mieli by nawet czasu pomyśleć to takiej foci.
Ostatnio edytowane przez Wsciekly Pies : 20.01.2011 o godz. 21:11.
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.01.2011, 22:14
Pozwolę w sprawie Paljica wtrącić swoje 3 grosze.
Paljić żadną gwiazdą nie jest. Jest bardzo, bardzo przeciętny. Ale nie rozumiem jednego- on ani nikogo nie skrytykował, ani nie obraził. To większość z Was włożyła mu jakieś słowa do ust. Myślę, że w sferze mentalności, pracy, ambicji, trenowania, podejścia do zawodu, obowiązków, polscy, nawet najlepsi w polskiej lidze, piłkarze mogą się tyyyyyyyyyyyyyyle uczyć od nawet rezerwowych w najsłabszych klubach 2. Bundesligi. Tam nie ma techników, nie ma gwiazd. Liczy się dobre przygotowanie wydolnościowe i szybkościowe, do tego solidne piłkarskie abecadło. Więc żeby chociaż siedzieć na ławie i z niej wchodzić trzeba zapierdzielać, starać się niesamowicie, zwłaszcza jak wielkiego talentu się nie ma- a takim z pewnością Paljic obdarzony nie jest.
@Wolfy- Brożkowie, co najmniej od przyjścia Skorży, nie mają ŻADNEJ konkurencji. Po prostu ŻADNEJ. (Piotrek od odejścia Dudki). Ci piłkarze nie są przyzwyczajeni do rywalizacji, presji. Co by nie było, zawsze wychodzili w 1. składzie. Oczywiście efekt był taki, że Piotrka Maaskant posadził na ławce, a ten zamiast pracować i walczyć o miejsce, zaczął wspominać o odejściu. A skoro Piotrek zakłada, że nie może wygryźć Paljica- gratuluję... Takie to nasze legendy. Nie wiemy, jak w takiej sytuacji zachowałby się Paweł, bo w takiej sytuacji, odkąd zaczął dość regularnie strzelać, nie był postawiony. Sądzę, a wręcz jestem przekonany, że byłoby podobnie.
Brożkom należy się mimo wszystko ogromny szacunek. Za strzelone bramki, walkę na boisku (choć nie zawsze) i grę tyle lat z Gwiazdą na piersi. Ale stawiać ich za przykład nigdy nie będę. I inni także tak robić nie powinni.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.01.2011, 09:43
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
nasz własny Rybus... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2935443_n.jpg

edit:
ludzie, wrzućcie chociaż czasami na luz. Główną zasadą tego forum staje się pocisnąć każdemu, nieważne komu. Fotkę zauważyłem całkiem przypadkowo to wrzuciłem w formie ciekawostki, raczej komiczno-tragicznej ciekawostki.
dokładnie to tragedia... wydawało by się dorosły facet a zachowuje się jak nieogarnięty małolat... wytłumaczcie mi proszę, co jest fajnego w robieniu sobie fotek z kiblem w tle? abstrahując od tego, że to sory za słowa, ale pedalskie.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 21.01.2011, 10:19
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
dokładnie to tragedia... wydawało by się dorosły facet a zachowuje się jak nieogarnięty małolat... wytłumaczcie mi proszę, co jest fajnego w robieniu sobie fotek z kiblem w tle? abstrahując od tego, że to sory za słowa, ale pedalskie.
Jego sprawa co sobie robi i gdzie. Też mi wielka afera, bo zdjęcie Bunozy bez koszulki obiegło internet - normalnie skandal jak z WikiLeaks.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.01.2011, 11:05
Może Maaskant by spróbował z Bunozą w ataku hm ?
Jakby sobie chłop nie radził na obronie ,ew gdybyśmy kupili nowego obrońcę.
Na szpicę go, niech strąca baloniki
..
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.01.2011, 11:12
tofik napisał(a):Wyświetl post
Może Maaskant by spróbował z Bunozą w ataku hm ?
Jakby sobie chłop nie radził na obronie ,ew gdybyśmy kupili nowego obrońcę.
Na szpicę go, niech strąca baloniki
łatwej jest zrobic z napastnika czy pomocnika obrońce niż na odwrót.Kiedyś Smuda z napastnika Kaliciaka zrobił całkiem solidnego lewego defensora.
Bunoza troche za słaby technicznie i za wolny jak na napastnika ale Marcelo by sie nadał jednak już gra w PSV
Ostatnio edytowane przez AYALA : 21.01.2011 o godz. 11:16.
Odpowiedz cytując
jarcze
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 21.01.2011, 11:41
Ja chciałem zasygnalizować nieco inny temat który powraca co jakiś czas przy okazji aresztowań kolejnych graczy zamieszanych w aferę korupcyjną. Jak wiadomo ostatnie skalpy wrocławskiej prokuratury to Drumlak i Bojarski za mecz z Zagłębiem 5 lat temu. Piłkarzem Lubina był wtedy nasz Wojcieszko Łobodziński. Jak dla mnie wizyta Łobo we Wrocałwiu (nie mówię że od razu w charakterze podejrzanego) zbliża się wielkimi krokami. Z jednej strony jego zamieszanie w tę sprawę mogłoby być przyczynkiem do rozwiązania z nim bajecznego kontraktu, z drugiej strony wizerunek klubu by ucierpiał bo w świat poszłaby wiadomość, że trzymamy sprzedawczyka. Myślicie, że klub by go wtedy wywalił?
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 21.01.2011, 12:35
Bądź co bądź Łobo to nasz piłkarz i dopóki nie będzie 100% pewności, że sprzedawał, mamy go bronić, a przynajmniej nie oskarżać.
Odpowiedz cytując
dziabong
Senior Member

Stary 21.01.2011, 12:42
Wydaje mi sie, ze duzo racji jest w powiedzeniu, ze Paljic "wygrał", a nie wygrał rywalizację z Piotrkiem. Wirtuozem nie jest, ale chyba żaden z letniego okienka nim nie jest. Z niektórych może coś być (patrz Erik) natomiast Paljic wydaje mi sie, że jest na "teraz", na ligę sie sprawdza, a na puchary niestety trzeba będzie go zastąpić. Ale nie oszukujmy się, ze My jesteśmy Wisła Kraków i wszyscy będą sie do Nas garnąć, bo potrafimy wygać MP i czasem zagrać w pucharach, ale i tak wiecej sie w nich skompromitujemy.
Jeśli owe zapowiadane transfery doszłyby do skutku to z każdym kolejnym może być już tylko łatwiej.
Kibic Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 21.01.2011, 13:05
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
@Wolfy- Brożkowie, co najmniej od przyjścia Skorży, nie mają ŻADNEJ konkurencji. Po prostu ŻADNEJ. (Piotrek od odejścia Dudki). Ci piłkarze nie są przyzwyczajeni do rywalizacji, presji. Co by nie było, zawsze wychodzili w 1. składzie. Oczywiście efekt był taki, że Piotrka Maaskant posadził na ławce, a ten zamiast pracować i walczyć o miejsce, zaczął wspominać o odejściu. A skoro Piotrek zakłada, że nie może wygryźć Paljica- gratuluję... Takie to nasze legendy. Nie wiemy, jak w takiej sytuacji zachowałby się Paweł, bo w takiej sytuacji, odkąd zaczął dość regularnie strzelać, nie był postawiony. Sądzę, a wręcz jestem przekonany, że byłoby podobnie.
Brożkom należy się mimo wszystko ogromny szacunek. Za strzelone bramki, walkę na boisku (choć nie zawsze) i grę tyle lat z Gwiazdą na piersi. Ale stawiać ich za przykład nigdy nie będę. I inni także tak robić nie powinni.
Co Ty człowieku piszesz? Junior Diaz to nie była konkurencja dla Piotrka? Na początku Diaz na ławeczce siedział potem na lewą pomoc go przesunięto żeby mógł grac... Paweł nie miał konkurencji? A Niedzielan? Usiadł grzecznie na ławce bo nie miał z nim szans. I teraz Piotrek wygryziony przez Palijcia, z którym Peszko jeździł jak z wiatrakiem. Dla mnie to dziwna sprawa.
Jeszcze jedno nie pisz, że Brożkowie nie walczyli na boisku za Wisłę bo jesteś w tym momencie śmieszny. A co do machania rękami to tak Małecki i Paweł machali bo mieli wyniki w dupie i im nie zależało. Ale tak może powiedziec tylko ktos co w pilke nigdy nie grał i nie ma o tym pojecia. I jeszcze ktoś wcześniej podał żałosny argument jakoby Brożkowie nie byli przyzwyczajeni do ciężkiego treningu - a kogo Dan Petrescu w pierwszej kolejności chwalił? Także niektórzy zluzujcie z komentami bo się niedobrze robi jak sie to czyta.
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 21.01.2011, 14:22
Rafał Boguski ma byc w niedziele gościem specjalnym charytatywnego turnieju halowego w Myślenicach
Odpowiedz cytując
Stanlej13
Senior Member

Stary 21.01.2011, 14:24
http://www.weszlo.com/news/6158
Klub powinien za to karać
edit: przepraszam, teraz zauważyłem, że już się pojawiło. I nie chodzi o pocisk, ale to tragedia jest naprawdę...
Ostatnio edytowane przez Stanlej13 : 21.01.2011 o godz. 14:27.
dagmara99 napisał(a):Wyświetl post
Legia według mnie nie zachowywała się zbyt dobrze brutalnie sfaulowała zawodnika Wisły kopiąc go w brzuch
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 21.01.2011, 14:26
za co?

10 znaków
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
1227
Member