|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dokładnie jego odejście to dla drużyny zysk, tak jak w przypadku Yawa.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że ma przyjść napastnik, to pewnie jeden z dwójki Kliment i Forbes odejdzie.
Ciekawe co z Sadlokiem. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Odejście Sadloka byłoby również sporym wzmocnieniem.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pojawiła się na SF pogłoska o powrocie Ondraska. Jak dla mnie oka ale tylko jeśli ktoś z dwójki FBF Kliment odejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ondrasek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Też jestem bardzo sceptyczny jeśli chodzi o powrót Ondraska.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ondrasek w tym sezonie występował już w 2 klubach.
W trzecim może co najwyżej trenować. Czy się mylę? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko nie Ondrasek.... toż to starsza wersja Forbesa. Spoko gość, ale niech idzie gdzie indziej. Potrzebujemy napastnika półkę-dwie wyżej niż ci, których mamy.
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Nieee, sezon w Norwegii skończył się teraz, więc może normalnie jam co u nas grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kolejny drągal bez szybkości. Nie, dziękuję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak mamy ściągać rocznikowo 34 letniego Ondraska, który w ostatnim roku miał więcej klubów niż strzelił goli to lepiej nie ściągać nikogo
Nawet w przypadku odejścia FBF wolałbym żeby za zmiennika Klimenta robił Sobol Moim zdaniem bardziej od napastnika potrzebujemy 2-3 ludzi (6,10, skrzydłowy) do pomocy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Ondrasek to jakiś żart
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
To kompromitacja a nie żart . Tak będziemy przepalać kasę za jeboaha. Było dwóch beznadziejnych identycznych napastników a będzie trzech
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wstrzymalibyście się z wnioskami, "żartami i kompromitacjami". Okienko transferowe trwa, ocenimy je za dwa, trzy tygodnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doświadczenia ostatnich okienek pokazują, że realnie można je oceniać rundę a najlepiej dwie rundy po
![]() Chuca, Savić czy Kilof - na papierze genialne grajki jak na nasze warunki. Kliment, Hanousek? Co tu się może nie udać. A takich przykładów jest więcej. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A to już inna kwestia
Zwyczajnie poczekajmy - w klubie mocno pracowano nad tym, by wzmocnić skład. Czy uda się zrealizować cele transferowe niebawem się przekonamy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pewnie. Co nam innego pozostało.
Mnie po prostu niezmiennie dziwi, że pomimo tylu doświadczeń nadal tak wielu z nas ocenia nowych grajków "na bieżąco". ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To się nigdy nie zmieni. I ze skrajności w skrajność
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Może to trochę uspokoi ten niezwykły skowyt. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak
Śmierć, podatki i wiślackie nastroje![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ondrasek jako drugi/trzeci napastnik to przecież jest niezła opcja.
Sobol nie przekonuje i przyda mu się wypożyczenie, Zdybowicz powinien chyba już odejść, bo niczego tu nie zwojuje. FBF pewnie odejdzie w takim wypadku (i liczę na transfer gotówkowy), a Ondrasek myślę, że będzie pewniejszy niż Felicio jako drugi//trzeci napastnik. Pytanie kto dołączy do rywalizacji i jak z tego wyjdzie Kliment. ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Delikatnie mowiac bylem nastawiony sceptycznie co do Ondraska, a w zasadzie bylem mocno anty, ale...
Jesli ktorys z pary Kliment/FBF odejdzie, a dojdzie napastnik "jedynka" plus Ondrasek nie dostanie kokosow to w sumie czemu nie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Brac wiecej zawodnikow od menaga Yaha, mistrzostwo zeby go sprzedac za taka kase.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trochę szkoda pieniędzy na tego Ondraska. Gdybyśmy jednak nagle stali się bogatsi, to na pewno jest to lepszy pomysł niż Teodorczyk. Sportowo skończy się na bramce-dwóch przez dwa lata, ale przynajmniej pomoże z kryzysem mentalnym w szatni.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dwa lata kontraktu dla ondraska ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pół roku z opcją przedłużenia, w razie kopania się po czole szybkie zakończenie współpracy.
|
|

|
||||||
![]() |
|
|