|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ma ktos foto smyczki Azorów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanie dotyczące naszych barw. Ktoś może zna ich historię, od jak dawna są? Oraz, poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy barwa niebieska w naszych flagach nie powinna być jaśniejsza. Mniej więcej taki kolor jaki miała Wisła kolor koszulek w meczu z Cracovią sezon 2004/05 runda wiosenna? W końcu pierwszy raz jak pojawiła się gwiazda na koszulkach Wisły to miała kolor...jasno niebieski. Ze starszych zdjęć widziałem także że jednak ten kolor jest jaśniejszy, ktoś wie jak to jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
najlepiej skanując kompa pod kątem wirusów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uruchom i czekaj (program robi analize dysków, skanowanie, usuwanie), na poczatku wyskocza pewnie ze dwa pytania po angielsku to daj Yes. Moze to potrwac z 10-15 minut, program kończy swoje działanie tym, ze wyskakuje długi tekst w notatniku.Zamknij go i po tym usun folder Quobox (chyba znajduje sie na dysku C) i wszystkie pliki Combofixa oraz folder erdnt z katalogu C:\Windows. Po tym zrób restart. Aha, program po uzyciu przywraca fabryczne funkcje, tzn. włacza przywracanie dysków, zapore i automatyczne aktualizacje. Jak Ci niepotrzebne/nie uzywasz to powylaczaj. Powinno pomóc.
Ostatnio edytowane przez impreza : 15.06.2009 o godz. 11:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jest może ktoś, kto poprawiał maturę?
Mam może takie trochę dziwne pytanie, ale już się pogubiłam Czy jak jestem tegoroczną maturzystką, ale chciałabym poprawiać w przyszłym, to przy rekrutacji jestem traktowana jako kandydat z maturą 2010 czy jednak 2009? Chodzi o to,że tam wchodzą te zmiany itp. to wtedy przy poprawianiu ja też mam obowiązkową matmę?![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
pierwsze z lewej to co to ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
safari.........................
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie znajde cos w stylu tapicerki czy obicia drzwi.
Dokladnie to potzrebuje sobie wyciszyc drzwi z obu stron i ladnie je obic tapicerka jakas ladna tylko gdzie takie punkty znajde bo szukam i nic ciekawego nie widze... |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Prosiłbym o taki wieniec w duzej rozdizelczosc(!) jaki wystepuje na tej vlepie:
http://i44.tinypic.com/29pcild.png najlepiej priv z gory dzieki ![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie, bo chce sobie gg mobilne -WAP pobrać na telefon (samsung) i chodzi o to, że wejde na internet w telefonie w celu wyszukania i pobrania, i nie chce się plątać po necie bo to sporo kosztuje tylko szybko znaleźć odpowiedniego linka i nie wiem też jak się pobiera w taki sposób?
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
http://www2.wislakrakow.com/forum/member.php?u=35891 ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Spotkał się ktoś z was z programem System Security?
Wziął się u mnie niewiadomo skąd, wywalił ogromne ostrzeżenie na pulpicie zamiast tapety i wykrywa masę wirusów. Jeżeli chciałbym je usunąć muszę zakupić licencje za 80$! Bardzo prosze o pomoc, co mogę z tym zrobić? ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wislacki - próbowałeś to co proponują tutaj: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...ystem+Security
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wszystkie metody jakie znalazłem u mnie nie działają ponieważ nie mogę niczego ściągnąć ani uruchomić. Robię wszystko zgodnie z instrukcjami, lecz gdy przychodzi do uruchomienia skanerów czy innych plików nie włączają się, podejrzewam, że blokuje je System Security. Dlatego pytam, czy ktoś miał już styczność z tym programem i może mi pomóc? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ktoś wie coś więcej o promocji z umbro.pl ?
"PROMOCJA DLA KIBICÓW WISŁY 05.06.2009 16:26 Umbro - Sponsor Wisły Kraków gratuluje Drużynie i Kibicom tytułu Mistrza Polski 2009. Świętując sukces i dziękując za gorący doping, zapraszamy wszystkich posiadaczy Kart Kibica Wisły Kraków do udziału w promocji. Każdy, kto w terminie 6-27 czerwca, zakupi w wybranych punktach* dowolną koszulkę Wisły Kraków (m.in. koszulka meczowa, koszulki - jubileuszowa i Mistrz Polski 2009) marki Umbro, otrzyma od nas wyjątkowe prezenty - okolicznościowy plakat Wisła Mistrz Polski 2009 i smycz Umbro.** *W promocji udział biorą sklepy: Umbro Galeria Krakowska, wszystkie sklepy sieci Sizeer w Krakowie oraz sklep internetowy sklep.sizeer.com. **Promocja trwa do 27 czerwca lub wyczerpania zapasów." Niestety w najbliższym czasie nie będe w Kraskowie i chciałem to załatwić przez internet. W info jest podana strona sklep.sizeer.com. ale przeglądam ją i nic takiego nie widze prócz identycznego info. Jakie ten plakacik jest?
Ostatnio edytowane przez julo : 15.06.2009 o godz. 17:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z tego co pamietam, to usuwalem u znajomego cos podobnego. Sproboj sciagnac combofixa [STĄD!], moze uda ci sie uruchomic. Jezeli ten caly SS blokuje to 'zabij proces' [alt+ctrl+del]. Ewentualnie napisz na tym forum ktore podalem przy linku do combofixie i opisz dokladnie swoj problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam,
mam pytanie, czy ktoś wie jak dojechać (jakim autobusem) ze Strusia, albo Wiślickiej na ul. Dobrego Pasterza 100 (Czerwonoprądnicki Dom Kultury), na jakim przystanku mam wysiąść i gdzie się pokierować, proszę o szybką odpowiedź bo jutro mam się tam stawić na WKU a za Chiny nie wiem gdzie to jest i jak się tam dostać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() w razie czego polecam http://mapy.google.pl/ ![]()
Ostatnio edytowane przez globoos : 15.06.2009 o godz. 17:51.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnąłem gg na telefon i takie coś mi wyskakuje: " The aplication has unexpectedly quit it ran out of memory" co to oznacza i co mam zrobić w razie czego ? ;p
![]() ![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Może to też wina RAMu (bo każdy telefon go ma), spróbuj pobrać inną wersję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam wystarczająca ilość pamięci. No ale to GG na telefony z Javą takze na każy model z Javą 2.0 ma iść a nie idzie....
![]()
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie: ma ktoś jakieś wiślackie motywy do komunikatora aqq?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Combofixa miałem na dysku, skąd? To już nie mnie pytajcie Oczywiście uruchomić się nie chciał ale zrobiłem to w trybie awaryjnym i wszystko już wporzo. Dzięki za pomoc ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jesteście ostatnią moją nadzieją - chce zaktualizowac sobie składy w Fifie 08 i podczas aktualizacji(program eastern) wyskakuje mi coś takiego:
http://img236.imageshack.us/i/beztytuudw0.jpg/ Wie ktoś może co mam zrobic żeby hulało? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Aparat Samsung L310W
Zdjęcie o takich parametrach "- 4240 x 3180, 13.5MP, 4:3" ile może ważyc? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie do Was, prosze o szybką i konkretną odpowiedź,
jest promocja w UMBRO że jak sie kupi koszulke Wisły Kraków i pokaże sie Karte Kibica to dostaje sie różne gratisy. Problem jest taki, że ja nie mam karty kibica, i chcialbym pozyczyc od kolegi. Z tym że on juz wczesniej pozyczyl ta karte innemu koledze na promocje UMBRO i ten kolega skorzytsał z tej promocji. Moje pytanie jest takie: czy oni jakoś zapisują w pamięci że na tą karte kibica kupiono już koszulke? Czy nie bedzie problemu z kupnem drugiej koszulki wraz z gratisami? Prosze o odpowiedź ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
jakie gratisy jaka koszulkę
?![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was To My Kibice czerwcowe? bo byłem wczoraj w empiku to jeszcze nie było
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|