The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2014, 16:46
NOMINACJA!

Cytat:
presja władz, mediów itp nie pozwoli mu zrealizować wszystkich, szczególnie tych kontrowersyjnych aspektów
M.in.? Akurat Boniek z platformersami za pan brat. Z czym się gryzą? Media też ma po swojej stronie. Które na niego najeżdzały i kiedy?

Cytat:
Zwycięstwo nad Niemcami odbudowało atmosferę w szatni, otoczkę odbudował Boniek.
No to hop-siup. Osiągnięcia Bońka. Takie, które bezsprzecznie należą się jemu, a nie kopaczom czy trenerowi.

Cytat:
Wystarczy spojrzeć jakie jest zapotrzebowanie biletów na mecze reprezentacji.
Patrzysz przez pryzmat meczu z Niemcami? Bo wg mnie było zawsze. 43 tys. na San Marino (Narodowy), 30 tys. na Mołdawie we Wrocku.

Cytat:
Boniek wyszedł do ludzi, do mediów.
Co Ty z tymi mediami?

Cytat:
Nawet do hasła: "Łączy nas piłka." Bo Ty, gdybyś miał wybierać zapewne między mistrzostwem świata Polski a racami na trybunach podczas jej meczów wybrałbyś to drugie zapewne.
Do hasła nic nie mam. Gdybania nienawidzę. "Gdyby mama miała fi**a, to by była ojcem" - Kazik.

Cytat:
Musicie w końcu zrozumieć, że to wszystko kręci się wokół piłki i boiska, nie - rac i opraw. One są dodatkiem. Też kiedyś byłem młody, też krzyczałem podobnie...
Media, media. Stary, a tak łyka papkę po papce od justyny popapke. Boli (?) to, że robi to gość, który mniema o sobie, że sprawy kibicowskie były dla niego ważne. Robisz podjazd odnośnie rac znajdując idealnie temat zastępczy nie wgłębiając się w meritum sprawy.

Bliżej 3 niż 1 z przodu. Nie bój się, taki młody już nie jestem.

O "przygodzie" pt "Zibi selekcjoner s-kadry już nie pamiętamy?

Takie wnioski po jednym meczu, moder czy admin na fali uniesienia zmienia nazwę tematu "bo im się należy". Dostaną od Szkotów to ponowna zmiana? Nawałka już nie taki cacy z piłkarzami?

Wyłażą kompleksy wielkie jak Burj Dubai.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 13.10.2014 o godz. 16:56.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 13.10.2014, 17:44
Ludzie...
zwykły fuks, taki sam jak Jagielloni z nami, nawet przebieg meczu identyczny....
a wy się podniecacie jak naiwniaki.
Zaraz przegrają bo fuksa nie będzie, słabszy mecz i po tej waszej atmosferze
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
wiesniak84
Guest

Stary 13.10.2014, 17:59
Kazdy kto choc troche ma cos wspolnego z ruchem kibicowskim w Polsce dobrze wie, ze reprezentacja PZPNu wziela sie nie tylko od farbowanych lisow. Amosfera z dopingiem na kadrze zostala pojebana przez kibicow glownie ze wzgledu na podejscie PZPNu do tematu. Liczy sie kasa.... i nic wiecej. Janki z powymalowanymi ryjami placa gruba kase, nic sie nie dzieje, krzykna raz na pol godziny, kazdy zadowolony. Kto szuka innych wrazen jedzie na wyjazd bo tam Januszow juz nie ma bo za daleko, bo organizowac czas trzeba to tamto i sramto, zupelnie jak na stadionach ekstraklasy z ta roznica, ze tutaj gramy z takimi Niemcami, Angolami itp itd a w ekstraklasie gramy z klubami pokroju jakichs Kazachow, Azerow albo i gorzej nie umniejszajac poziomowi druzyn z tych krajow.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak84 : 13.10.2014 o godz. 18:00.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.10.2014, 18:10
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ludzie...
zwykły fuks, taki sam jak Jagielloni z nami, nawet przebieg meczu identyczny....
a wy się podniecacie jak naiwniaki.
Zaraz przegrają bo fuksa nie będzie, słabszy mecz i po tej waszej atmosferze
Co nie zmienia faktu, że gryźli trawę zdecydowanie bardziej aniżeli Jaga z nami, a i poziom gry Niemców też "ciut" lepszy niż Wisły. Jakby to powiedzieć - więcej w tym wszystkim było jakości niż w polskiej lidze i nie próbuj z tym dyskutować. Nie dziwi Cię też chyba, że zespół był ustawiony na zagranie na 0 z tyłu i próbę zrobienia tej jednej-dwóch kontr. Wpadło, udało się, szczęście dopisało i super, trzeba się z tego cieszyć. Ileż to już razy próbowaliśmy grać z mocniejszymi efektownie, a wychodziły z tego porażki? Dla tej drużyny najważniejsze było właśnie takie budujące zwycięstwo, z kimś wartościowym. Ostatnie takie przytrafiło się z Czechami w 2008 roku...

Jutro za to nastąpi weryfikacja, czy potrafimy zagrać coś atakiem pozycyjnym, bo Szkoci na pewno nie będą tak cisnąć jak Niemiaszki i zarówno posiadanie jak i inicjatywa w grze powinna być po naszej stronie.
Pewne jest jedno - zawodnicy wreszcie przełamali tę fatalną passę, niemiecką klątwę, której nie udało się zwyciężyć w najlepszych dla polskiej piłki czasach. Widać też, że mają wreszcie nieco inaczej ułożone w głowach, nie wiem czy to kwestia że dorośli, aby zacząć grać ZA KADRĘ, czy wreszcie pojawił się team spirit? Zobaczymy. Wierzę, że idą lepsze czasy dla repry.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 13.10.2014, 18:42
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Co nie zmienia faktu, że gryźli trawę zdecydowanie bardziej aniżeli Jaga z nami, a i poziom gry Niemców też "ciut" lepszy niż Wisły. Jakby to powiedzieć - więcej w tym wszystkim było jakości niż w polskiej lidze i nie próbuj z tym dyskutować. Nie dziwi Cię też chyba, że zespół był ustawiony na zagranie na 0 z tyłu i próbę zrobienia tej jednej-dwóch kontr. Wpadło, udało się, szczęście dopisało i super, trzeba się z tego cieszyć. Ileż to już razy próbowaliśmy grać z mocniejszymi efektownie, a wychodziły z tego porażki? Dla tej drużyny najważniejsze było właśnie takie budujące zwycięstwo, z kimś wartościowym. Ostatnie takie przytrafiło się z Czechami w 2008 roku...

Jutro za to nastąpi weryfikacja, czy potrafimy zagrać coś atakiem pozycyjnym, bo Szkoci na pewno nie będą tak cisnąć jak Niemiaszki i zarówno posiadanie jak i inicjatywa w grze powinna być po naszej stronie.
Pewne jest jedno - zawodnicy wreszcie przełamali tę fatalną passę, niemiecką klątwę, której nie udało się zwyciężyć w najlepszych dla polskiej piłki czasach. Widać też, że mają wreszcie nieco inaczej ułożone w głowach, nie wiem czy to kwestia że dorośli, aby zacząć grać ZA KADRĘ, czy wreszcie pojawił się team spirit? Zobaczymy. Wierzę, że idą lepsze czasy dla repry.
Matko
1) Ja nie porównuje poziomu gry w tych dwóch meczach do siebie, tylko porównuje przebieg wydarzeń. A był on identyczny. Nawet bramki padały w podobny sposób w podobnych minutach. strzałów było tyle samo chyba nawet, czy posiadanie piłki.
2) Prawda jest taka, że Niemcy mieli sytuacje na 0:2 do przerwy, a na 0:5 w meczu a my... 3 kontry z tego dwie skuteczne a tak się nie wygrywa na dłuższą metę i dlatego piszę, żeby się nie podniecać, bo teraz robicie z nich bohaterów, dlatego, że wygrali fuksem. Jak przegrają to napiszecie że go gnoje nieudacznicy, leserzy - polska specjalność. I tak będzie, coś przegrają w słabym stylu bo w przyrodzie szczęście musi się zgadzać.
3) Ja się nie cieszę meczami reprezentacji. Jakoś nie potrafię
Ostatnio edytowane przez palikot : 13.10.2014 o godz. 18:44.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 13.10.2014, 19:17
Ale głupoty piszecie, szkoda się tutaj logować i tracić czasu na pisanie.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.10.2014, 19:24
To może chociaż ten temat Cię zaciekawi:

http://wislakrakow.com/forum/showthr...25#post1379825

http://www.youtube.com/watch?v=2PGIUBioGGU

Zajrzyj zanim się wylogujesz.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.10.2014 o godz. 22:02.
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 13.10.2014, 19:27
Próba gry ofensywnej i przejmowania inicjatywy w meczu z Niemcami skończyłaby się pewnie podobnie jak w meczu z Hiszpanią za kadencji Smudy. A że Nawałka jest widocznie mądrzejszy od Franka i zdaje sobie sprawę z róznicy w umiejętnościach, to wybrał jedyną słuszną taktykę, no i wreszcie się sprawdziła. Zresztą Niemcy nie mieli znowu aż tak dużo naprawdę stuprocentowych sytuacji, myślę, że znalazły by się 3-4. Reszta to był raczej podania do Szczęsnego.
Mecz w sumie był dość podobny do tego na MŚ w Niemczech (choć tam przewage mieli jednak większą), a już wtedy niewiele zabrakło do szczęścia.
3 kontry z tego dwie skuteczne a tak się nie wygrywa na dłuższą metę.
Chelsea za kadencji Di Matteo grała tak niemal całą fazę pucharową LM (czego apogeum było w dwumeczu z Barcelona), i raczej dobrze na tym wyszła Podobnie Mourinho z Interem. Zdaję sobie sprawę, że to trochę nie ten poziom, ale taktyka dobra jak każda inna.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 13.10.2014, 22:48
Matko
1) Ja nie porównuje poziomu gry w tych dwóch meczach do siebie, tylko porównuje przebieg wydarzeń. A był on identyczny. Nawet bramki padały w podobny sposób w podobnych minutach. strzałów było tyle samo chyba nawet, czy posiadanie piłki.
2) Prawda jest taka, że Niemcy mieli sytuacje na 0:2 do przerwy, a na 0:5 w meczu a my... 3 kontry z tego dwie skuteczne a tak się nie wygrywa na dłuższą metę i dlatego piszę, żeby się nie podniecać, bo teraz robicie z nich bohaterów, dlatego, że wygrali fuksem. Jak przegrają to napiszecie że go gnoje nieudacznicy, leserzy - polska specjalność. I tak będzie, coś przegrają w słabym stylu bo w przyrodzie szczęście musi się zgadzać.
3) Ja się nie cieszę meczami reprezentacji. Jakoś nie potrafię

No i co z tego, że mieli? Liczy się to, co w sieci. Bronił im ktoś trafiać? Za ten jebany 74' i wiele innych upokorzeń należało im się wreszcie dostać w pałę, choć i tym razem obijali nas jak chcieli. Na szczęście mur przetrwał.

Ty już tak masz, że potrafisz się cieszyć tylko meczami Wisły. No i ok, ale nie odbieraj innym, że czasem potrafią wyjść ponadto i podjarać się reprezentacją. Zwłaszcza, że stało się to po tyyyylu latach postu. Oby na mistrzostwo Polski Wiślaków nie trzeba było czekać tyle lat, co na miłe zwycięstwo Biało-Czerwonych.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 14.10.2014, 21:47
Euforia po dzisiejszym meczu troche mniejsza ale myslałem, ze bedzie gorzej.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 14.10.2014, 21:59
Szkoda tego słupka przy akcji Sebka Mili. Byłby to piękny gol. Dałby nam komfort w naszej grupie, ale O'Shea pozwolił nam łagodniej znieść rozczarowujący remis ze Szkotami. Miałem nadzieję, że u siebie zdobędziemy komplet punktów i z w 18 punktami awansujemy na EURO nie patrząc na mecze wyjazdowe (oprócz Gibków), no ale stało się inaczej. Piłka jest mega nieprzewidywalna.

PS. Lewy jest za słaby na kadrę, ale - na szczęście dla niego - poza Milikiem nie mamy lepszego napadziora.

PS2. Brak Kuby zanadto widoczny.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.10.2014, 22:13
Teraz konieczne będą 3 punkty z Gruzją.
Ogólnie to 6 pkt z Gruzją, 3 z Gibraltarem i remisy z Irlandią i Szkocją mogą dać awans...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 14.10.2014, 23:22
Mnie ten wynik cieszy z dwóch powodów:
1) drużyna pozytywnie zareagowała na gola na 1:2, okazało się, ze potrafi narzucić swój styl gry, a gol Milika i akcja Mila-Grosicki to absolutny majstersztyk. Trzeba wierzyć, że będą ciułać kolejne oczka. Ważne, aby inne drużyny nawzajem się wykrwawiały.
2) media i "eksperci", którzy tych chłopaków ozlocili i kazali ęygrać 3-0 ze Szkocja, bo to przecież cieniasy. Nie, ten zimny kubeł był potrzebny natychmiast, niech nic nie dzieje się za szybko, a wszystko małymi ale pewnymi konkretnymi krokami. Dziś byl jeden z nich.

ps. gdy zobaczylem, ze sędziuje Hiszpan, wiedziałem że nie bedzie to sędziowanie najwyższych lotów. Całe szczęście, że chłopaki nie zeszły połamane i że nie wyjebal jakiegoś kartofla z karnym z kapelusza.
2)
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 15.10.2014, 07:31
Patrząc ogólnie na sędziowanie podczas tych eliminacji... chyba przestanę narzekać na naszą ligę. Tyle błędów w pozornie prostych sytuacjach (wejście prostą nogą na goleń... stopa na ziemi i noga połamana w cholerę), rózne nastawienie odnośnie podobnych fauli (raz nawet nie gwizdnie, raz da żółtą kartkę), u nas nawet problemy z doliczonym (przerwy w grze były, a 2 minuty się za same zmiany należały)...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 15.10.2014, 09:02
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda tego słupka przy akcji Sebka Mili. Byłby to piękny gol. Dałby nam komfort w naszej grupie, ale O'Shea pozwolił nam łagodniej znieść rozczarowujący remis ze Szkotami. Miałem nadzieję, że u siebie zdobędziemy komplet punktów i z w 18 punktami awansujemy na EURO nie patrząc na mecze wyjazdowe (oprócz Gibków), no ale stało się inaczej. Piłka jest mega nieprzewidywalna.

PS. Lewy jest za słaby na kadrę, ale - na szczęście dla niego - poza Milikiem nie mamy lepszego napadziora.

PS2. Brak Kuby zanadto widoczny.
Co jak co, ale jestem mu wczoraj w stanie wybaczyć ten występ, gdzie powinien w 10 minucie nie wrócić już na murawę. Poza tym zrobił w tym meczu, grając z kontuzją więcej niż np. Sobota, grający bez kontuzji.

Fakt jest jednak taki że nie wiem czemu go Nawałka trzymał cały mecz.

Życzę Kubie jak najlepiej, ale myślę że na wiosnę będzie z niego dopiero pożytek. Trzymam mocno kciuki za niego.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.10.2014, 07:52
Błaszczykowski jest już w takim wieku, że wątpię, aby odegrał jeszcze jakąś rolę w reprezentacji. Raczej czeka go zjazd w BvB i zmiana klubu oraz rola zmiennika w reprze.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 16.10.2014, 18:44
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Co jak co, ale jestem mu wczoraj w stanie wybaczyć ten występ, gdzie powinien w 10 minucie nie wrócić już na murawę. Poza tym zrobił w tym meczu, grając z kontuzją więcej niż np. Sobota, grający bez kontuzji.

Fakt jest jednak taki że nie wiem czemu go Nawałka trzymał cały mecz.

Życzę Kubie jak najlepiej, ale myślę że na wiosnę będzie z niego dopiero pożytek. Trzymam mocno kciuki za niego.
Wstawiłby Teodora czy innego i Szkoci zaczęliby grać bardziej ofensywnie widząc, że nie ma naszego najlepszego napastnika.
Co do Kuby - ile straci na szybkości i dynamice po takim urazie... No i jak psyche?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.10.2014, 13:58
Są już zagraniczne powołania na mecze z Gruzją i Szwajcarią
http://www.pzpn.pl/reprezentacje/rep...a-i-szwajcaria

Bez niespodzianek, poza Piotrkiem Zielińskim, który jest rezerwowym w 17. drużynie Serie A. No zobaczymy, czy selekcjoner da mu zagrać.
Odpowiedz cytując
piotrex007
Member

Od: 07.2011

Stary 31.10.2014, 16:31
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Są już zagraniczne powołania na mecze z Gruzją i Szwajcarią
http://www.pzpn.pl/reprezentacje/rep...a-i-szwajcaria

Bez niespodzianek, poza Piotrkiem Zielińskim, który jest rezerwowym w 17. drużynie Serie A. No zobaczymy, czy selekcjoner da mu zagrać.
Ostatnio właśnie wyszedł w podstawowym składzie Empoli na mecz z Sassuolo i zaliczył asystę, chociaż jego drużyna przegrała 1:3

http://www.livesports.pl/mecz/KnzjbBVc/#szczegoly-meczu
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2014, 20:39
Gruzja - Polska 0:4

no no, ładnie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 14.11.2014, 21:15
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Gruzja - Polska 0:4

no no, ładnie
Gruzja w potężnym kryzysie, zajmiemy 4 miejsce w grupie,poważne mecze przed nami , Irlandia,Szkocja, Niemcy, pożyjemy zobaczymy
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.11.2014, 21:27
Nie ma się co podniecać ale start mamy na razie odpukać idealny.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.11.2014, 22:29
10 punktów zdobytych i 10 brakuje do awansu. Zakładając 3 pkt z Gibraltarem trzeba zdobyć jeszcze 7 w meczach z Gruzją i Irlandią u siebie oraz Irlandią i Szkocją na wyjeździe.
Ten awans jest naprawdę w zasięgu.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.11.2014, 09:37
Jeszcze wstrzymałbym się z huraoptymizmem. Na początku marca gramy w Irlandii, natomiast Szkocja zagra z Gibraltarem, a Niemcy grają w Gruzji. Równie dobrze może być taka sytuacja, że cała czwórka będzie mieć po 10 punktów po 5 kolejce.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.11.2014, 10:18
Dokładnie, nie rozumiem tego hurraoptymizmu. Czyzby przeszlosc nas niczego nie nauczyla ? My jestesmy przeciez Polacy czyli potrafimy spieprzyć sytuację, która jest trudna do spieprzenia.
Podoba mi sie, że ta kadra walczy do pierwszej do ostatniej minuty - patrze akcja Lewego, po której podwyższyliśmy na 4:0.
Ta grupa jest za silna. Jak patrzę na grupę z Węgrami, Rumunią, Irlandią Północną i Grecją to szkoda, że od nas nie mogą awansować 4 zespoły.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.11.2014, 17:23
Chyba po zwycięstwie z Niemcami, nieżłym meczu ze Szkocją i rozbiciu Gruzinów 4:0 trudno żeby się załamywać i myśleć, że nie awansujemy? Oczywiście wszystko jest możliwe ale w końcu można powiedzieć, że ta zbieranina kopaczy zaczyna przypominać piłkarzy i ta ich gra znowu cieszy. A tak już nie było dawno, w takiej sytuacji trzeba patrzeć z optymizmem na przyszłość. Myślę, że 9 pkt u siebie z Gibraltarem, Irlandią i Gruzją są jak najbardziej możliwe. Do tego mamy 3 wyjazdy, Niemcy, Szkocja, Irlandia. Tutaj nikogo 2 porażki nie zdziwią, nie załamią i nie powinny nam przeszkodzić w awansie, może z Irlandią jakis remisik, albo ze Szkocją?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.11.2014, 17:39
Wszystko też zależy czy Adaś nie zacznie mieszać i kombinować ze składem.Oraz by piłkarze byli w formie i bez kontuzji to będzie dobrze.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 30.12.2014, 16:21
AS Wywiadu 5 - Michał Kołodziejczyk
https://www.youtube.com/watch?v=j99a...ature=youtu.be
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 01.01.2015, 08:25
Kołodzieja kojarzę zawsze z tego, że się często pozytywnie wypowiada na temat Wisły. Jeden z nielicznych dziennikarzy, którzy trzeźwo patrzą na naszą kopaną.
Odpowiedz cytując
Only777
Banita

Od: 01.2015

Stary 12.01.2015, 15:17
A o Gliku z dnia na dzień głośniej. Możemy być z niego dumni.
http://www............../2015/01/11/gl...fanow-il-toro/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów