|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jakie polecacie strzelanki, ale nie futurystyczne, na komputer o parametrach 1,5Ghz, 512RAMu i 128MB karta graficzna(dzielona z RAMem)?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Counter Strike.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
PS I żeby to nie był CS
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam,
Gra ktos moze w hoolsgame? Jesli nie to dawac i wspierac Wisle Jesli ktos sie zdecyduje i ma jakies pytania to piszcie na nick -=Qbz=-Krotko opisujac.. W grze kazdy gracz ma ekipe, ktora musi trenowac i powiekszac robiac ustawki z innymi graczami. Kazda wygrana ustawka dodaje nam % do nowego hoolsa. Mozna rowniez nalezec do sojuszu (jest pare wislackich) i logowac sie na lige, czyli walki miedzy klubami (Wisla jest klubem o sredniej sile w pierwszej lidze, dlatego tez trzeba zrzucic Legie ze stolka ) Na lige logowac sie mozna w godzinach 17.00-19.00 (jedna ustawka dziennie), a na sojusz 5 (jest 5 ustawek na ktore mozna sie zaczac logowac 15 min. przed.. Ustawki o 9 12 15 18 19, czyli np. na 9 mozna logowac sie od 8.45-8.59.Pozdrawiam Link: http://www.hoolsgame.com/ref.php?id=1288 ew. www.hoolsgame.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gralem w to mialem duzo hoolsow ale gra sie szybko mi znudzila .. ale trzeba przyznac ze dosyc Fajna Byla..Warto tez podkreslic ze mozna krojic szale i palic dywany...Jak by ktos chcial konto to piszcie nawet za darmo moge dac
![]()
Ostatnio edytowane przez tembeltsw : 09.04.2009 o godz. 18:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Daj konto
zagram chwile a pozniej stworze wszystko od podstaw |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Na tym etapie ciezko bedzie Wam juz dogonic od zera czolowke. Zrobcie sobie konta pograjcie chwile, czy gra Wam sie podoba, a jesli tak to kupcie sobie konta, ostatnio jest b. duzo ofert za grosze.. Moge pomoc szukac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
360982 pisz to ci dam
Ostatnio edytowane przez tembeltsw : 09.04.2009 o godz. 21:15.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Swego czasu grałem , przez 3 miesiace byłem w Top10 kont w grze.
Sprzedałem konto pół roku temu. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gonzagi?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tego typu pytania pisz do niego na prv niech temat dotyczy gry a nie loginow pzdr
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
grał ktoś w Assassin's Creed ? jakie opinie ? bo dawno w nic nie grałem , a jedyne gry na dysku to FM i Gothic 3- nie przeszedłem jeszcze, znudził mnie
![]() ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Assasin's Creed-polecam przy dobrym komputerze. Przede wszystkim fajna grywalnosc, grafika oraz fabula.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Posiada ktos cracka do takiej pewnej starej gry ja Diablo II lord of destruction
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ma ktos gdzies gre Cezar IV do pobrania?
bo nigdzie tego nie moge znalezc a potrzebna jest mi ta gra. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeśli chcesz ściągnąć jakąs grę z rapidshare to najprościej wpisać w google 'tytuł gry peb rapidshare'
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest gdzieś w necie DZIAŁAJĄCE spolszczenie do Assassin's Creed ?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Coś są jaja z tym spolszczeniem do AC... Lepiej nie ściągać bo podobno grę potrafią zepsuć ostro a efektu nie ma ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Polecam serwis WEMP.PL
Co to jest Winning Eleven 2002? Jest to japońska wersja Pro Evolution Soccer wydana przez Konami, któa wyszła na konsolę PSX. Grę ce..... ogromna grywalność i profesionalne podejście twórców to tematu. Gra jest o wiele bardziej realistyczna od nowszych PESów. Choć nie powala grafiką to warto się nią zainteresować. Co to jest WEMP Patch? Jest to modyfikacja do gry Winning Eleven 2002, która zawiera. -Nowe piłki (Adidas Tango!) -nowe siatki -38 reprezentacji (od mocarzy np Brazylia do "cieniasów" np san marino" -zmienione bandy - nowe stadiony W TYM BOISKO ZE ŚNIEGIEM!!!!!! Wersja WEMP dodaje także moduł do gry online! --------GRACIE Z ŻYWYM PRZECIWNIKIEM !!!! W przyszłości: -Orange Ekstraklasa i 1. Liga -Jeszcze więcej reprezentacji. -Najlepsze kluby europejskie Na stronie znajduje się instrukcja jak zagrać online Patcha mozna pobrać stąd http://www.4shared.com/file/94947625...EMP_05_09.html Na wemp.pl są organizowane RANKING, LIGA I TURNIEJE!! Zapraszam wszystkich serdecznie. Miła atmosfera i dobry kontakt z administratorami! Znakomita zabawa! Sam się o tym przekonałem! Patch stworzony przez serwis www.wemp.pl Wymagania sprzętowe Procesor: Pentium 600Mhz Karta graficzna: 32MB Pamięć: 64MB RAM Minimum 370 MB wolnego miejsca na dysku Klawiatura lub PAD Łącze internetowe 128/64 Zalecany system: Windows XP SP2 Do zobaczenia na serwerach lub stronie! Jeżeli masz jakiś problem z grą to wejdź na stronę www.wemp.pl i napisz o nim w dziale problemy techniczne. Napewno ktoś ci pomoże. Wszelkie info na GG: 12996043 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie mi polecicie gry na procesor Athlon 1.3 i 256 MB ramu?
Preferują wszystkie gatunki poza strategiami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
PAKIET PRZYŚPIEWEK "TYLKO WISŁA" by jaitylkoja
http://www.megaupload.com/?d=6YJITJRB Pakiet przyśpiewek do gry Pro Evolution Soccer 2009 mojej własnej roboty. Przyśpiewki "anty" m.in. dla Lecha/Amici Legii, Ruchu, Widzewa, Łksu i innych (poznańskie obyczaje, lech zdech, gdzie twoje berło,cała Polska o tym wie..., etc.), oraz lepsze (w moim odczuciu Jest to mój pierwszy pliczek więc proszę o wyrozumiałe komentarze ![]() Pliki trzeba wrzucić do folderu z grą, np. PES 2009\kitserver\img\cs0d.img (u mnie jest to D:\gry\PES 2009\kitserver\img\cs0d.img) Powód: ścieżka
Ostatnio edytowane przez jaitylkoja : 01.05.2009 o godz. 10:36.
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile godzin gameplayu ma Max Payne? I jak oceniacie jego trudność?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaką polecicie mi grę wyścigową
Tylko żeby to nie był NFS Toca czy tam Colin tylko jakaś mniej znana gra z góry dziękiPs. Co sądzicie o World in conflitct ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Darmowa, dużo tras, w sam raz na Twoj komputer. Cytat:
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sciagac sie nie oplaca co innego kupic. World in Conflict to w mojej opinii jedna z najlepszych gier strategicznych jakie wyszly w ostatnim czasie. Chyba tylko jedynie Starcraft 2 ja przebije jesli chodzi o grywalnosc. Polecam kazdemu w tej chwili powinna kosztowac w granicach 49 zlotych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za tego TracMotion ale już grałem
w sumie bardzo fajna gierka ale po 2 miesiącach GRY się nudzi ![]() jeszcze coś do zaoferowania macie nie konieczne wyścigi a co do World in conflitct to już 93 % się ściągneło takżę spoko że fajna mówicie już doczekać się nie moge ![]() ![]() ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bartuk1906, jezeli potrzebujesz wyścigów to zapraszam do naszej ligi online
[informacje w podpisie] |