The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.11.2010, 21:37
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_wisly_w_tle/

Wcześniej jednak mikrofon przejął Marcin Daniec, który wprowadził publiczność w wyśmienity humor. „Nie ukrywam, że mam mały żal, ponieważ dowiedziałem się, że było to nagrywane 3,5 roku temu i nie wziąłem w tym udziału, ale może to i lepiej, że się nie wypowiadałem, bo Iwan był w takim gazie, że nic tu po mnie” – mówił znany kabareciarz. Potem artysta zwrócił się żartobliwie do Patryka Małeckiego. „Patrykowi Małeckiemu życzę, żeby wiedział, że mały kranik z wodą sodową można odkręcić wtedy, kiedy będzie się grało jak Boniek, Deyna, Musiał” – powiedział do zawodnika.

Brawo Marcin
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 23.11.2010, 14:44
Cytat:
Tradycyjnie, jak pod koniec każdego roku, “Dziennik Polski” przeprowadza plebiscyt na dziesięciu Asów Małopolski. Pośród trzydziestu wytypowanych przez gazetę kandydatów znajduje się trzech zawodników Wisły Kraków: Paweł Brożek, Patryk Małecki i Radosław Sobolewski.

Od tego roku Asów można wybierać na dwa sposoby: wypełniając tradycyjnie kupon zamieszczony w “Dzienniku Polskim” oraz wysyłając smsa ze swoim kandydatem na zwycięzcę plebiscytu.

Każdy może wypełnić dowolną liczbę kuponów, ale tylko tych, zamieszczanych w „Dzienniku Polskim”, następnie przysłać lub przynieść je do redakcji. Kupony będą drukowane do 13 grudnia. Należy wypełnić wszystkie 10 miejsc na kuponie. Na kuponie – 1. miejsce oznacza 10 pkt dla kandydata, 2 miejsce – 9, itd do 10 miejsca – 1 pkt.

W tym roku po raz pierwszy można głosować na Asy Małopolski także poprzez smsy. Zgłosić będzie można tylko jednego swego wybrańca. Te propozycje będą na koniec plebiscytu zsumowane z głosami na nadsyłanych kuponach. Można wysłać dowolną liczbę smsów. Wysyłać je należy na numer 71466 o treści: As.numer. W miejsce numeru trzeba wpisać liczbę, jaki każdy kandydat ma wpisaną przy sobie. Dla ułatwienia podajemy numery, z jakimi kandydują zawodnicy Wisły:
4. Paweł Brożek
13. Patryk Małecki
19. Radosław Sobolewski
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ow_malopolski/
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.11.2010 o godz. 14:48.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.11.2010, 15:14
Brożek asem w tym roku ?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 23.11.2010, 15:34
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Brożek asem w tym roku ?
Myślę, że pokona np. Justynę Kowalczyk na spoko..
Odpowiedz cytując
kfilk
Member

Od: 11.2002

Stary 23.11.2010, 15:36
Co do wypowiedzi Dańca to uważam, że nie ładnie jest zabijać żartem osobę, która nie jest zdolna do ciętej riposty.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.11.2010, 15:36
arti napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że pokona np. Justynę Kowalczyk na spoko..
a Kubice w cuglach
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.11.2010, 00:02
Co do Małeckiego zauważyłem taką tendencje że Patryk po doscy dobrych meczach chociażby ten z Legia ma tendencje do słabszych tak jak z Zagłębiem. Wydyaję mi się że jemu po prostu odbija sodów po dobrych meczach gdzie wypełnia zadania taktyczne gra zespołowo itp. W następnych występach zaczyna się kiwanie z samym sobą, ironiczne zachowania, bezmyslnasc w grze. Szczytem idiotyzmu był ślimaczenie się przy zmianie przy stanie 0:0 .... wiadomo, że koledzy z SKWK pogwiżdżą na trenera bo jak to Małego ściągać...
jeszcze tylko brakuje tego aby SKWK robiło zmiany.... cytując pana Szymańskiego: "Komus się chyba rolę pomyliły..."
Z Małeckim trzeba cos zrobic bo zaczyna byc tak jak z Milajoviciem... ile można dawać tych szans.

Nie wiem kiedy pewni ludzie zrozumieją że popierając zachowania Małeckiego robią mu po prostu krzywdę. Teraz mu powiedzą " dobrze Mały zrobiłes jeb** frajerów itp" Ciekawe co mu powiedzą jak go w końcu wywalą...

EURO 2012 już przegrał.... dyskutując z ludźmi z SKWK dowiedziałem się " Smuda od początku miał coś do Małego" także pocieszenie wśród kolegów na pewno znalazł.

Odkąd z klubu odszedł Głowacki Patrykowi kompletnie odbiło.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.11.2010 o godz. 00:16.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 24.11.2010, 11:07
Ja tez uwazam ze za duzo sie Maleckiemu poblaza i wybacza. Prawda jest taka ze On jest bardzo slaby psychicznie i lasy na komplementy. A ze i rozumem nie grzeszy to szybko zadowala sie tym co ma a nie mysli ze trezba dlaej pracowac i sie poprawiac.
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 24.11.2010, 13:05
Witam,
Mam prośbę. Wczoraj na Discovery Historia emitowany był film o historii klubu Wisły Kraków... wiecie skąd i czy już można ściągnąć albo gdzie obejrzeć w całości ten film. Najlepiej info na priv albo w komentarzach. Dzięki
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.11.2010, 13:47
Podobno, niedługo będzie do zakupu w Wiślackim Świecie.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 24.11.2010, 13:58
Cytat:
Dziś piłkarze na obiad jedli... czeski gulasz z knedlikami, który przygotowała żona Tomka Jirsaka
http://www.facebook.com/home.php?#!/...w/185885066281

Czeski film
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 24.11.2010, 14:10
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Podobno, niedługo będzie do zakupu w Wiślackim Świecie.
super sprawa jeśli tak będzie
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 24.11.2010, 14:54
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
Ja tez uwazam ze za duzo sie Maleckiemu poblaza i wybacza. Prawda jest taka ze On jest bardzo slaby psychicznie i lasy na komplementy. A ze i rozumem nie grzeszy to szybko zadowala sie tym co ma a nie mysli ze trezba dlaej pracowac i sie poprawiac.
Dokładnie... chłopak ma niesamowity talent do piłki, ale musi wreszcie zejść na ziemię i nauczyć się pokory. Niech zastanowi się nad sobą, może rozmowa z psychologiem. Niech Sobol nagada mu, żeby poszło w pięty. Musi się zmienić częściowo w swoich zachowaniach.

Chciałbym też nawiązać do dopingu na ostatnim meczu. Wszystko super, ale czemu skandowali Patryka, kiedy schodził z boiska? Część kibiców w taki sposób daje mu powody do tego, żeby myślał, że dobrze robi i jest wszystko cacy.

Na marginesie smuci mnie to, że nie skandowano na meczach u siebie Clebera.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 24.11.2010, 14:59
Cytat:
Piłkarze Wisły po jednodniowej przerwie wrócili do treningów i tym sam rozpoczęli przygotowania do meczu z Polonią Warszawa. W środę z drużyną nie trenowało trzech pomocników: Radosław Sobolewski, Łukasz Garguła i Nourdin Boukhari.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ki_pomocnikow/
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 24.11.2010, 15:05
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...aglebia/42324/

Ja się nie dziwie piłkarzom że im grać się nie chce Bardzo ładne te cheerladerki
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.11.2010, 15:48
Odnośnie Patryka w nowym numerze PN wywiad z Maaskantem i m.in. takie pytanie: Czy PM będzie panu potrzebny w drużynie (po zimie)? Odp. Nie odpowiem na to pytanie.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 24.11.2010, 18:08
jest gdzieś cały wywiad ?
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 24.11.2010, 18:33
jendrus napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...aglebia/42324/

Ja się nie dziwie piłkarzom że im grać się nie chce Bardzo ładne te cheerladerki

;-)
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 24.11.2010, 18:40
Żmijka napisał(a):Wyświetl post

;-)
Żmijka masz więcej takich perełek?
Śmiało zarzucaj
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 24.11.2010, 18:44
Dupy nie widziałeś?
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.11.2010, 18:45
Po czym wnioskujecie że ładne ?
..
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 24.11.2010, 18:47
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Dupy nie widziałeś?
Dobrych dupeczek nigdy za wiele
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.11.2010, 18:53
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Dobrych dupeczek nigdy za wiele
Może znajdź sobie dziewczyne ?
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Stary 24.11.2010, 19:49
Przypomnieliście mi mojego sąsiada...kiedyś wyskakuje z tekstem" ja już vivy nie oglądam". Ja się pytam dlaczego, przecież lubisz muzyke..a on na to - lubie, ale .......e, włącze sobie radio i niech leci..Czemu sie pytam? Jego Odp. "Same gołe dupy, w każdym teledysku, ogladać się nie da"
Dla mnie to jedyny powód, żebym vive włączył, a dla niego powód, żeby jej nie oglądać..
Jeszcze sie taki nie narodził...
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Od: 07.2010

Stary 24.11.2010, 20:54
Jak to mówią: "Fajna dupa z twarzy"
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 24.11.2010, 21:37
no właśnie chyba lepsza z dupy niż z twarzy
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 24.11.2010, 21:49
Cytat:
Milan Jovanić, Nourdin Boukhari, Serge Branco, Dragan Paljić i Gordan Bunoza wspierali dziś z trybun koszykarki Wisły, które wygrały swoje spotkanie w Eurolidze. Zawodnicy nie tylko oglądali mecz, ale też włączali się w doping na hali!
za http://www.facebook.com/pages/Wisla-Krakow/185885066281
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 24.11.2010, 22:15
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.11.2010, 22:37
Żmijka napisał(a):Wyświetl post

;-)

czy one nie ubierają się troszeczkę za wyzywająco ? fajnie się to ogląda, ale na stadionie są dzieci no chyba, że to była jakaś akcja uświadamiająca
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.11.2010, 22:45
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
czy one nie ubierają się troszeczkę za wyzywająco ? fajnie się to ogląda, ale na stadionie są dzieci no chyba, że to była jakaś akcja uświadamiająca
to pokaż później dzieciom zakonnice dla równowagi.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów