|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_wisly_w_tle/
Wcześniej jednak mikrofon przejął Marcin Daniec, który wprowadził publiczność w wyśmienity humor. „Nie ukrywam, że mam mały żal, ponieważ dowiedziałem się, że było to nagrywane 3,5 roku temu i nie wziąłem w tym udziału, ale może to i lepiej, że się nie wypowiadałem, bo Iwan był w takim gazie, że nic tu po mnie” – mówił znany kabareciarz. Potem artysta zwrócił się żartobliwie do Patryka Małeckiego. „Patrykowi Małeckiemu życzę, żeby wiedział, że mały kranik z wodą sodową można odkręcić wtedy, kiedy będzie się grało jak Boniek, Deyna, Musiał” – powiedział do zawodnika. Brawo Marcin ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 23.11.2010 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Brożek asem w tym roku ?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co do wypowiedzi Dańca to uważam, że nie ładnie jest zabijać żartem osobę, która nie jest zdolna do ciętej riposty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Co do Małeckiego zauważyłem taką tendencje że Patryk po doscy dobrych meczach chociażby ten z Legia ma tendencje do słabszych tak jak z Zagłębiem. Wydyaję mi się że jemu po prostu odbija sodów po dobrych meczach gdzie wypełnia zadania taktyczne gra zespołowo itp. W następnych występach zaczyna się kiwanie z samym sobą, ironiczne zachowania, bezmyslnasc w grze. Szczytem idiotyzmu był ślimaczenie się przy zmianie przy stanie 0:0 .... wiadomo, że koledzy z SKWK pogwiżdżą na trenera bo jak to Małego ściągać...
jeszcze tylko brakuje tego aby SKWK robiło zmiany.... cytując pana Szymańskiego: "Komus się chyba rolę pomyliły..." Z Małeckim trzeba cos zrobic bo zaczyna byc tak jak z Milajoviciem... ile można dawać tych szans. Nie wiem kiedy pewni ludzie zrozumieją że popierając zachowania Małeckiego robią mu po prostu krzywdę. Teraz mu powiedzą " dobrze Mały zrobiłes jeb** frajerów itp" Ciekawe co mu powiedzą jak go w końcu wywalą... EURO 2012 już przegrał.... dyskutując z ludźmi z SKWK dowiedziałem się " Smuda od początku miał coś do Małego" także pocieszenie wśród kolegów na pewno znalazł. Odkąd z klubu odszedł Głowacki Patrykowi kompletnie odbiło.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.11.2010 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja tez uwazam ze za duzo sie Maleckiemu poblaza i wybacza. Prawda jest taka ze On jest bardzo slaby psychicznie i lasy na komplementy. A ze i rozumem nie grzeszy to szybko zadowala sie tym co ma a nie mysli ze trezba dlaej pracowac i sie poprawiac.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam,
Mam prośbę. Wczoraj na Discovery Historia emitowany był film o historii klubu Wisły Kraków... wiecie skąd i czy już można ściągnąć albo gdzie obejrzeć w całości ten film. Najlepiej info na priv albo w komentarzach. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno, niedługo będzie do zakupu w Wiślackim Świecie.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Czeski film ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
super sprawa jeśli tak będzie
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Chciałbym też nawiązać do dopingu na ostatnim meczu. Wszystko super, ale czemu skandowali Patryka, kiedy schodził z boiska? Część kibiców w taki sposób daje mu powody do tego, żeby myślał, że dobrze robi i jest wszystko cacy. Na marginesie smuci mnie to, że nie skandowano na meczach u siebie Clebera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...aglebia/42324/
Ja się nie dziwie piłkarzom że im grać się nie chce Bardzo ładne te cheerladerki![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Odnośnie Patryka w nowym numerze PN wywiad z Maaskantem i m.in. takie pytanie: Czy PM będzie panu potrzebny w drużynie (po zimie)? Odp. Nie odpowiem na to pytanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
jest gdzieś cały wywiad ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ;-) |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dupy nie widziałeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Po czym wnioskujecie że ładne ?
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przypomnieliście mi mojego sąsiada...kiedyś wyskakuje z tekstem" ja już vivy nie oglądam". Ja się pytam dlaczego, przecież lubisz muzyke..a on na to - lubie, ale .......e, włącze sobie radio i niech leci..Czemu sie pytam? Jego Odp. "Same gołe dupy, w każdym teledysku, ogladać się nie da"
![]() Dla mnie to jedyny powód, żebym vive włączył, a dla niego powód, żeby jej nie oglądać.. Jeszcze sie taki nie narodził... |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak to mówią: "Fajna dupa z twarzy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
no właśnie chyba lepsza z dupy niż z twarzy
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
to pokaż później dzieciom zakonnice dla równowagi.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|