The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2011, 21:49
Jeszcze może się okazać, że Cracovia trafi w końcówce jakiegoś farfocla i wygra 4:3
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 25.02.2011, 22:00
Chcialem tylko napisac ze ogladajac ten mecz w tv i widzac w jaki sposob strzela bramki Cracovia, nie boje sie stwierdzic ze sedziowie zachowywali sie dziwnie, bardzo dziwnie. Ja rozumiem ze darowali nam czerwona kartke dla Borysiuka pod koniec meczu, ale nie zmienia to faktu ze dali dupy i to solidnie.
Przynajmniej mamy pierwszy remis

Panie sedzio - kij panu w odbyt

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.02.2011, 22:03
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Śmiem stwierdzić, że gdyby dzisiaj Małecki usiadł na ławce, to nie wiele byśmy stracili. Nie potrafię patrzeć na to, jak ten człowiek trzyma piłkę podczas, gdy na drugiej stronie wystawia mu się dwóch wolnych graczy. Jest okropnym samolubem, a co gorsza, jeśli jemu się nie poda, to żałośnie macha rękoma.
He he he...
the end
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 25.02.2011, 22:04
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Śmiem stwierdzić, że gdyby dzisiaj Małecki usiadł na ławce, to nie wiele byśmy stracili. Nie potrafię patrzeć na to, jak ten człowiek trzyma piłkę podczas, gdy na drugiej stronie wystawia mu się dwóch wolnych graczy. Jest okropnym samolubem, a co gorsza, jeśli jemu się nie poda, to żałośnie macha rękoma.
Mimo wszystko obronił się
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 25.02.2011, 22:05
Widocznie sedxiowie maja wgrany nowy software z comarchu.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 25.02.2011, 22:11
Powiem szczerze ze mialem wyjebane na Cracovie, ale od dzisiaj zycze jej zeby spadla do A-Klasy a jej stadion z kibicami zostal zabetonowany na amen.

Tak jestem rozgoryczony bo o ile pierwsza bramka to blad Skaby ( na sile mozna by bylo podciagnac to pod faul i to bedzie w kontrowersjach ) o tyle dwie kolejne bramki to jest po prostu skandal. Nie chce mi sie opisywac kazdej z tych sytuacji, zobaczycie jak bedziecie chcieli i ocenicie.
Bramka dla nas nie uznana bo sedzia mial ....e na oczach, coz ...

Natomiast krzyki "Wypierdalaj" w momencie gdy Vrdoljak nieprzytomny lezy i wjezdza karetka swiadcza ze na stadionie bylo BYDLO. Zero szacunku dla tych szmat w pasiakach.

Wracajac do meczu. Pierwszy remis Astiz cofa sie w rozwoju, Skaba 2 razy ladnie broni ale wypluwa pilki i zawala bramki, Manu drewno do potegi i Czini powinien zostac wycofany z rozgrywek bo pomijajac fryzure cala reszta byla zenujaca.

Na plus Kelhar Hubnik Kucharz i Rzezniczak.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 25.02.2011 o godz. 22:17.

Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 25.02.2011, 22:15
kreseq, to chyba nie widziales tego co u nas sedzia odwalał. Widziales kiedys zeby doliczony czas trwal zamiast zalozonych 3 minut - 5 minut (nie bylo w doliczonym jakis mega przerw).
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.02.2011, 22:19
kreseq - ale z Hubnika to będziecie mieli dużo radości. Bramkę strzelił zaje#%!@*.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.02.2011, 22:21
Vrdoljak wypierdalaj na pohybel
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.02.2011, 22:25
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
kreseq, to chyba nie widziales tego co u nas sedzia odwalał. Widziales kiedys zeby doliczony czas trwal zamiast zalozonych 3 minut - 5 minut (nie bylo w doliczonym jakis mega przerw).
Już nie przesadzaj, Melikson z półtora minuty to luzem leżał na boisku. A karny owszem był, ale jak to widać dopiero na dokładnych powtórkach. Ponadto błedów nie robił zbytnio.

PS. Tylko mi Hubnik z pyska przypomina starego dobrego Nędzę?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2011, 22:26
Przed chwilą był skrót meczu z Krakowa i dowiedziałem się, że Vrdoljak został odwieziony karetką do ... szatni.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 25.02.2011, 22:28
Po kontuzji Vrdoljaka nie mogłem do końca oglądać tego meczu. Jednak można było tą kolejkę przełożyć...
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 25.02.2011, 22:29
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Przed chwilą był skrót meczu z Krakowa i dowiedziałem się, że Vrdoljak został odwieziony karetką do ... szatni.
Haha dokładnie
Ciekawy mecz był w Kauflandzie.
Zgodzę się ze naszym gościem z 022: dziwne były te bramki dla cyrankiewiczowych dzieci

PS. Za Weszło:
Cytat:
Zapomnielibyśmy. Oto cytat dnia, wywiad z Szatałowem...
- Panie trenerze, czy zna pan powiedzienie "nie od razu Kraków zbudowano"?
- No raczej tak, każde miasto długo się buduje.
Ostatnio edytowane przez murray : 25.02.2011 o godz. 22:33.
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 25.02.2011, 22:37
Po Cracovii nie spodziewałem sie tak dobrego meczu, szczelic Legii 3 bramki Za brakło im szczęścia, wychodząc na prowadzanie i po chwili remisować coś nie tak Dla nich każde spotkanie walka o przetrwanie, ciekawy będzie ich następny mecz
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.02.2011, 22:38
Co do nieuznanej bramki Legii to piłka nie przekroczyła całym obwodem linii bramkowej więc nie wiem o co wam chodzi... Reszty sytuacji nie komentuję bo nie widziałem całego meczu. Ciekawie nam się zaczęła runda wiosenna, oby tak dalej.

PS. Mam nadzieję, że Vrdoljakowi nic poważnego się nie stało bo nieciekawie to wyglądało.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.02.2011, 22:38
kreseq dobrze to ująłeś, bydło!
What's new?

Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 25.02.2011, 22:43
Dopiero teraz w C+ pokazali dokladnie powtorke i w sumie to nie calym obwodem pilka przeszla, chociaz wielu sie upiera ze tak na styk

Nie wspominali jednak o rece mudzina i spalonym Coz za profesionalizm. Do tego tekst o sprawiedliwym remisie mnie rozwalil

CO do IV to dolaczyl juz do kolegow bo go zwolnili po badaniach.
Cale szczescie bo myslalem ze po stracie przytomnosci bedzie goraco.

PS: Bramkarz Cracovii mial dobry dzien, beda z niego ludzie

Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.02.2011, 22:45
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Na meczu był komentarz: "Świetnie czuje się z nogą przy nodze"
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Stary 25.02.2011, 22:46
Podobna sytuacja jak w POZnan*iu z Cleberem, warci siebie są.

Ten nowy napastnik Legii bardzo dobrze się zapowiada i wygląda na dobry ruch transferowy
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.02.2011, 22:49
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nie wspominali jednak o rece mudzina i spalonym Coz za profesionalizm. Do tego tekst o sprawiedliwym remisie mnie rozwalil
Jeżeli chodzi o ten super piątek czy jak to się nazywa to rękę pokazali...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
trombczanin
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 25.02.2011, 22:50
Natomiast krzyki "Wypierdalaj" w momencie gdy Vrdoljak nieprzytomny lezy i wjezdza karetka swiadcza ze na stadionie bylo BYDLO. Zero szacunku dla tych szmat w pasiakach.

To samo było gdy na lechu Cleber prawie złamał kręgosłup, ot i cała triada.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.02.2011, 22:50
Jak myśleliście,że wszystko widzieliście to się mylicie. Nie mam wątpliwości,że Cracovia się utrzyma.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 25.02.2011, 22:51
Uff na szczęście wszystko w porządku. Czekałem 3 miesiące na rundę wiosenną i powiem szczerze, że ten mecz to było za dużo jak na moje serce. Trudno obiektywnie go oceniać, ale było w nim dużo walki, sporo kartek, fatalna sytuacja z Vrdoljakiem (dawno się tak nie przejąłem), sporo błędów sędziowskich, błędy bramkarzy i obrońców, a pzede wszystkim grad goli.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.02.2011, 22:52
Wiecie co. Po pierwsze Hubnik faktycznie wygląda na kogoś, kto wie co robi. Od poczatku mi tak wyglądał. Miałem przeczucie, że Legia nie pozostanie z totalnym marazmem. Teraz zamiast bramkarza ratującego dupę będą mieli napierdalacza goli.
Po drugie, może to nie było takie głupie, że Beret tyle czekał z transferami. Tak pół żartem pół serio nie zdążyli za długo pobyć na "przygotowaniach" Skorzy, gdzie pewnie oduczyłby ich grać w piłkę. A tak mają dobrych od razu do gry przynajmniej na te rundę.

PS. Kreseq, im bardziej jesteś zirytowany tym więcej emotek wstawiasz, zauważyłeś ? Podobno Chinczycy jak się śmieją to się denerwują hehe
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 25.02.2011, 22:56
Z tymi emotami to kiedys wstawialem ich wiecej... w tej wypowiedzi nie bedzie zadnej, bedzie tylko "hehe"... hehe.

Hubnik niezle wyglada, ale sie zobaczy jak to dalej bedzie, na dzisiaj widac ze moze byc swietnym zawodnikiem jak na nasza kopana.

Co do reki to pokazywali kilka razy zlepek akcji i dwa razy nawet nie pokazali tej akcji calej, tylko faul Astiza.

Borysiuk faulowac musi czasami, taka rola def mida ale trzeba czasami pomyslec jak tego goscia skosic, a z tym u Ariela cienko.

No i ten przez wielu wysmiewany Malecki daje Wisle 3 punkty, teraz pytanie : Po ilu meczach Wisly, w ktorych Malecki bedzie zachowywal sie egoistycznie znowu zaczna sie teksty by go wy...no wywalic ? Stawiam na max 3 spotkania.

Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 25.02.2011, 22:57
Nie macie wrażenia, że poziom ligi się podnosi?

Oglądałem dwa mecze równocześnie... oba na dobrym poziomie...
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.02.2011, 22:59
Pasieka to bardzo dobry trener według mnie. Arka kadrowo najsłabsza w lidze a gra naprawdę porządną piłkę, szczególnie w obronie. Problem w tym, że tam nie ma nawet pół napastnika
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 25.02.2011, 23:00
Powiedziałbym więcej. Progres Legii, jak i Pasów naprawdę spory od jesieni. Zobaczymy jak będą wyglądały mecze sobotnie i niedzielne.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 25.02.2011, 23:04
pablo92TSW napisał(a):Wyświetl post
Na meczu był komentarz: "Świetnie czuje się z nogą przy nodze"
No tak, to na naszym było. Sami czasem nie słyszą tego co mówią. Już nie wspomnę, gdy w pierwszej akcji Arki Chaveza ochrzczono Jaliensem.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 25.02.2011, 23:10
Dobrze kojarzę ten paradoks, że gdyby Legia dzisiaj wygrała mielibyśmy teraz pierwsze miejsce, a przy ich remisie mamy drugie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów