|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeszcze może się okazać, że Cracovia trafi w końcówce jakiegoś farfocla i wygra 4:3
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Chcialem tylko napisac ze ogladajac ten mecz w tv i widzac w jaki sposob strzela bramki Cracovia, nie boje sie stwierdzic ze sedziowie zachowywali sie dziwnie, bardzo dziwnie. Ja rozumiem ze darowali nam czerwona kartke dla Borysiuka pod koniec meczu, ale nie zmienia to faktu ze dali dupy i to solidnie.
Przynajmniej mamy pierwszy remis Panie sedzio - kij panu w odbyt ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widocznie sedxiowie maja wgrany nowy software z comarchu.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Powiem szczerze ze mialem wyjebane na Cracovie, ale od dzisiaj zycze jej zeby spadla do A-Klasy a jej stadion z kibicami zostal zabetonowany na amen.
Tak jestem rozgoryczony bo o ile pierwsza bramka to blad Skaby ( na sile mozna by bylo podciagnac to pod faul i to bedzie w kontrowersjach ) o tyle dwie kolejne bramki to jest po prostu skandal. Nie chce mi sie opisywac kazdej z tych sytuacji, zobaczycie jak bedziecie chcieli i ocenicie. Bramka dla nas nie uznana bo sedzia mial ....e na oczach, coz ... Natomiast krzyki "Wypierdalaj" w momencie gdy Vrdoljak nieprzytomny lezy i wjezdza karetka swiadcza ze na stadionie bylo BYDLO. Zero szacunku dla tych szmat w pasiakach. Wracajac do meczu. Pierwszy remis Astiz cofa sie w rozwoju, Skaba 2 razy ladnie broni ale wypluwa pilki i zawala bramki, Manu drewno do potegi i Czini powinien zostac wycofany z rozgrywek bo pomijajac fryzure cala reszta byla zenujaca.Na plus Kelhar Hubnik Kucharz i Rzezniczak.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 25.02.2011 o godz. 22:17.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
kreseq, to chyba nie widziales tego co u nas sedzia odwalał. Widziales kiedys zeby doliczony czas trwal zamiast zalozonych 3 minut - 5 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kreseq - ale z Hubnika to będziecie mieli dużo radości. Bramkę strzelił zaje#%!@*.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Vrdoljak wypierdalaj na pohybel
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
PS. Tylko mi Hubnik z pyska przypomina starego dobrego Nędzę? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przed chwilą był skrót meczu z Krakowa i dowiedziałem się, że Vrdoljak został odwieziony karetką do ... szatni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Po kontuzji Vrdoljaka nie mogłem do końca oglądać tego meczu. Jednak można było tą kolejkę przełożyć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
![]() Ciekawy mecz był w Kauflandzie. Zgodzę się ze naszym gościem z 022: dziwne były te bramki dla cyrankiewiczowych dzieci PS. Za Weszło: Cytat:
Ostatnio edytowane przez murray : 25.02.2011 o godz. 22:33.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Po Cracovii nie spodziewałem sie tak dobrego meczu, szczelic Legii 3 bramki
Dla nich każde spotkanie walka o przetrwanie, ciekawy będzie ich następny mecz |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co do nieuznanej bramki Legii to piłka nie przekroczyła całym obwodem linii bramkowej więc nie wiem o co wam chodzi... Reszty sytuacji nie komentuję bo nie widziałem całego meczu. Ciekawie nam się zaczęła runda wiosenna, oby tak dalej.
PS. Mam nadzieję, że Vrdoljakowi nic poważnego się nie stało bo nieciekawie to wyglądało. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
kreseq dobrze to ująłeś, bydło!
![]()
What's new?
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Dopiero teraz w C+ pokazali dokladnie powtorke i w sumie to nie calym obwodem pilka przeszla, chociaz wielu sie upiera ze tak na styk
![]() Nie wspominali jednak o rece mudzina i spalonym Coz za profesionalizm. Do tego tekst o sprawiedliwym remisie mnie rozwalil CO do IV to dolaczyl juz do kolegow bo go zwolnili po badaniach. Cale szczescie bo myslalem ze po stracie przytomnosci bedzie goraco. PS: Bramkarz Cracovii mial dobry dzien, beda z niego ludzie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobna sytuacja jak w POZnan*iu z Cleberem, warci siebie są.
Ten nowy napastnik Legii bardzo dobrze się zapowiada i wygląda na dobry ruch transferowy ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o ten super piątek czy jak to się nazywa to rękę pokazali...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Natomiast krzyki "Wypierdalaj" w momencie gdy Vrdoljak nieprzytomny lezy i wjezdza karetka swiadcza ze na stadionie bylo BYDLO. Zero szacunku dla tych szmat w pasiakach.
To samo było gdy na lechu Cleber prawie złamał kręgosłup, ot i cała triada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak myśleliście,że wszystko widzieliście to się mylicie. Nie mam wątpliwości,że Cracovia się utrzyma.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uff na szczęście wszystko w porządku. Czekałem 3 miesiące na rundę wiosenną i powiem szczerze, że ten mecz to było za dużo jak na moje serce. Trudno obiektywnie go oceniać, ale było w nim dużo walki, sporo kartek, fatalna sytuacja z Vrdoljakiem (dawno się tak nie przejąłem), sporo błędów sędziowskich, błędy bramkarzy i obrońców, a pzede wszystkim grad goli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wiecie co. Po pierwsze Hubnik faktycznie wygląda na kogoś, kto wie co robi. Od poczatku mi tak wyglądał. Miałem przeczucie, że Legia nie pozostanie z totalnym marazmem. Teraz zamiast bramkarza ratującego dupę będą mieli napierdalacza goli.
![]() Po drugie, może to nie było takie głupie, że Beret tyle czekał z transferami. Tak pół żartem pół serio nie zdążyli za długo pobyć na "przygotowaniach" Skorzy, gdzie pewnie oduczyłby ich grać w piłkę. A tak mają dobrych od razu do gry przynajmniej na te rundę. PS. Kreseq, im bardziej jesteś zirytowany tym więcej emotek wstawiasz, zauważyłeś ? Podobno Chinczycy jak się śmieją to się denerwują hehe![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Z tymi emotami to kiedys wstawialem ich wiecej... w tej wypowiedzi nie bedzie zadnej, bedzie tylko "hehe"... hehe.
Hubnik niezle wyglada, ale sie zobaczy jak to dalej bedzie, na dzisiaj widac ze moze byc swietnym zawodnikiem jak na nasza kopana. Co do reki to pokazywali kilka razy zlepek akcji i dwa razy nawet nie pokazali tej akcji calej, tylko faul Astiza. Borysiuk faulowac musi czasami, taka rola def mida ale trzeba czasami pomyslec jak tego goscia skosic, a z tym u Ariela cienko. No i ten przez wielu wysmiewany Malecki daje Wisle 3 punkty, teraz pytanie : Po ilu meczach Wisly, w ktorych Malecki bedzie zachowywal sie egoistycznie znowu zaczna sie teksty by go wy...no wywalic ? Stawiam na max 3 spotkania. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie macie wrażenia, że poziom ligi się podnosi?
Oglądałem dwa mecze równocześnie... oba na dobrym poziomie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pasieka to bardzo dobry trener według mnie. Arka kadrowo najsłabsza w lidze a gra naprawdę porządną piłkę, szczególnie w obronie. Problem w tym, że tam nie ma nawet pół napastnika
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powiedziałbym więcej. Progres Legii, jak i Pasów naprawdę spory od jesieni. Zobaczymy jak będą wyglądały mecze sobotnie i niedzielne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No tak, to na naszym było. Sami czasem nie słyszą tego co mówią. Już nie wspomnę, gdy w pierwszej akcji Arki Chaveza ochrzczono Jaliensem.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dobrze kojarzę ten paradoks, że gdyby Legia dzisiaj wygrała mielibyśmy teraz pierwsze miejsce, a przy ich remisie mamy drugie?
|
|
|