|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ha mały o transferze do Legiunii :*^^ "Zżyłem się z kibicami Wisły i jest mi tutaj dobrze i nie mógłbym im tego zrobić by przyjść do Legii" Fakt i wszystko jasne
![]() Zapomniałem Powiedział też, że jest przywiązany do braw klubowych
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.11.2010 o godz. 21:43.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak dla mnie informacja o transferze Małeckiego do Legii, czy też same takie pogłoski to te z cyklu talibowie w Klewkach. Ciekawe jest to czy jego gadka to nie jest specjalnie pod publiczkę by przypucować się trochę wszystkim jaki to on nie jest ... .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak to jest, że w zestawieniu 11 kolejki wg. www.sport.pl ( GW ) z drużyny Wisły jest Bunoza i Paljic a nie ma Sobolewskiego lub Chaveza? Wiem, że to subiektywne zestawienie ale Bunoza nic ciekawego poza poprawną grą nie pokazał.
Ostatnio edytowane przez Marwell : 15.11.2010 o godz. 17:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jak to naprawdę jest z naszymi zawodnikami. Taki Bunoza w oczach jednych jest piłkarskim łamagą by w oczach drugich być obiecujacym młodym obrońcą z pewnymi brakami ale do wyćwiczenia. Paljic z koleji dla jednych nie ma nic oprócz szybkości a dla drugich jest jednym z lepszych transferów do klubu grajacy z zaangażowaniem i w dodatku na nie swojej pozycji. Cikos do niedawna był obrazany tutaj na tym forum by teraz z koleji stać się następcą Baszcza. Rios na poczatku nazywany był wielkim talentem by teraz w ogóle nie istnieć w świadomości kibiców (patrz składy na Zagłębie). Jirsak był wielkim niewypałem transferowym Bednarza a teraz większość z nas nie wyobraża sobie by miało by zabraknąć miejsca w podstawowej 11 na mecz z Zagłebiem. Jovanic na początku był lepszy od Pawełka (nie popełnił ani jednego babola) by teraz nie powąchać murawy od 3 miesięcy.
Jak to z nimi naprawdę jest? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
W danym momencie gra lepszy, a to kto jest lepszy, widać po każdym tygodniu treningów. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._morza_nie_ma/
fajny wywiad z Chavezem. Oby były z niego ludzie! ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Świetny, ułożony człowiek. Ma swoje priorytety, których się trzyma. Ja też liczę na to, że zostaniesz tu wiele lat. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Teraz , zarówno po zobaczeniu jego gry , jak i po tym wywiadzie jestem pewny na 100% że Chavez nieumyślnie nadepnął tego kopacza z GKS-u Bełchatów.
Chavez na daną chwilę jest najbardziej wartościowym wzmocnieniem jak na moje oko. Nie chcę się rozmieniać na drobne przy jego ocenie , po prostu takich ludzi nam trzeba i uważam że on może być jeszcze o wiele lepszy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obserując jego zachowanie na murawie, wywiady oraz sposób bycia stwierdzam że z Osmana to taki ciepły miś i zarazem bardzo religijny człowiek. W meczu z Legią był jednym z najlepszym na murawie. Doskonale pamietam jak Legionisci odbijają się od niego jak od ściany. W pamieć zapadła mi jedna sytuacja gdy został uderzony w tył głowy przez Pawełka i kopnięty przez jednego z legionistów w twarz i to w jednym momencie. Osman został zniesiony z boiska po to by zaraz wstać, otrzepać się, wrócic na boisko i delej wykonywać powierzone mu zadania. Tak samo w II połowie kilkakrotnie został nieźle poturbowany ale widać ze to twardy chłopak, jak pisałem na poczatku taki trochę misiowaty ale bardzo dobry obrońca. Ja się tylko boję o jego słabą zwrotność i szybkość. Bo widać że siłą biję innych z naszej ligi na głowę. Przypomina mi trochę Mousse Outtare z Legii (kto go pamięta?)
|
|
|
|
Guest
|
|
Wracając... życzyłbym sobie takich dwóch wież w obronie Wisły. gdzies w innym wywiadzie powiedział, że poza zakończeniu kariery piłkarskiej ma zamiar zostac pastorem. I takiego człowieka Komisja Ligi zdyskwalifikowała za brutalność... ![]() @FraMat Uważasz, że tamto zdarzenie było przypadkowe czy celowe - i w związku z tym jesteś zdziwiony tekstem o pastorze?
Ostatnio edytowane przez arti : 16.11.2010 o godz. 14:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
to przecież dla nich norma ![]() ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla tych, którzy jeszcze nie czytali o powolaniu Chaveza (bynajmniej nie do kadry Hondurasu):
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...b411&_ticrsn=3 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gołym okiem było widać,że Chavez wtedy nadepnął na faceta przez przypadek. Starał się uciec z nogą i akurat tamtej swoją podjechał i tyle. Dopatrzyć się w tym umyślnego faulu,to naprawdę trzeba mięć nie lada fantazje.
Żeby on z tego powołania nie odmówił gry w niedziele. Jeden przypadek już taki był. Z drugiej strony ciekawe czy jakieś dysputy religijne prowadzi z Bukharim On ponoć też lekko zafascynowany jest swoją religią.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 16.11.2010 o godz. 17:18.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ach... jak teraz czytam te wszystkie zachwyty i przypominam sobie niedawne jęki, że Chavez to dno, skoro Maaskant nic mu nie daje pograć, były nawet teorie, że specjalnie próbuje to ukrywać w wywiadach i takie teksty pojawiały się nawet przed debiutem Osmana (!), to teraz mnie tylko pusty śmiech ogarnia, nic więcej.
Forumowa hipokryzja, zawsze i wszędzie. E: Chavez po prostu nie był optymalnie przygotowany do rozgrywek po Mundialu, Maaskant wielokrotnie to podkreślał, wcale nie przegrywał z nikim rywalizacji - po prostu musiał poprawić kondychę itp.
Ostatnio edytowane przez TS Girl : 16.11.2010 o godz. 18:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Chavez raz pechowo(?) nadepnął zawodnika - wiadomo. Borysiuk gra jak drwal, zahamował/zniszczył karierę Boguskiemu - zero reakcji. Komorowski fauluje jak debil, wcześniej czy później albo zrobi komuś krzywdę, albo sam zostanie przejechany przez którąś ze swoich ofiar - Komisja L(e)gii ma klapki na oczach. O Vrodjaku pisał nie będę, bo i po co? Chavez miał być pewnym punktem obrony, kimś kto postara się zastąpić Głowackiego i Marcelo. Gdy przyszedł, długo nie mógł wygrać rywalizacji z Kowalski i Bunozą, a to coś mówi. Do tego miał w międzyczasie katastrofalny występ w ME. Sam zresztą mówi w wywiadzie, że był bez formy. Teraz gra dobrze (od trzech meczy), więc i recenzje zbiera lepsze.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.11.2010 o godz. 18:37.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bo tak to jest. Dziewczynę oszukasz, brata oszukasz, US oszukasz, siebie oszukasz, ale nas nie oszukasz. Wszystko widzimy i sprawiedliwym okiem ocenimy
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Daleki byłbym od gloryfikowania Chaveza, choć miałem co do niego naprawdę spore oczekiwania. Niemniej - na chwilę obecną nasz najpewniejszy obrońca, do tego dobry ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od samego początku, od tego nieszczęsnego wydarzenia pisałem na tym forum, że nie było widać jakoby Chavez miał zamiar kogoś podeptać - przypadek. Ale to przypadek, kolejny raz wydobyty na wierzch i uwypuklony, zmediatyzowany przez przemądrzalców z C+
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ale tez prawdą jest że połowa forum tu grzmiała że faul był z premedytacją i gość ma wypierdalać
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Z Chaveza juz teraz widac ze bedzie naprawde dobry stoper ,i jak widac gosc rozkreca sie z meczu na mecz.
jesli mowi ze jeszcze nie jest w pelni formy to napewno bedzie jescze lepszy co jest dla nas dobra wiadomoscia ![]() a te historie z jego zycia,itd widac ze jest bardzo poukladany i zyce dalo mu juz w kosc.Zycze mu jak najlepiej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
W dzisiejszym Dzienniku Polskim spory wywiad z Pawełkiem... ciepłe słowa w kierunku trenerów Kurdziela i Łaciaka, Kazimierski jest raczej pominięty milczeniem...
Poza tym Mario mówi, że czeka na nowy kontrakt od Wisły i chciałby wiedzieć na czym stoi (Żmijko...?) |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Miałaś kilka dni temu krótką hmm... dyskusję z Markusem w czasie której napisałaś, że Mario ma już nowy kontrakt... niekoniecznie z Wisłą. Na ile wiarygodna jest informacja dotycząca tej sprawy w dzisiejszym DP? ooo już odpowiedziałaś
29.10.2010 popołudniu Śmieszy jesteś, serio Z dnia na dzień coraz bardziej ... Chyba burząc Twój światopogląd legnie w gruzach gdy Ci powiem, że nowy kontrakt już ma ... Niektórzy widzę wykazują tu jakiekolwiek...
Ostatnio edytowane przez arti : 18.11.2010 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo nie znajdziesz. Napisałam tylko, że ma już zagwarantowany (załatwiony? zapewniony? nie pamiętam) nowy kontrakt. I że nie od (z) Wisły. I jeszcze jakoś później, że nie zostanie wg mnie w Wiśle napewno (chyba ze to mówiłam komuś z forum live, łotewer). I tego się trzymam.
Dla mnie w Wiśle nie zostanie, no chyba ze ostatnie sprawy coś zmieniły, a Wisła przestraszona że zostaje bez bramkarza rzuci na stół nie wiadomo jaki konktrakt. Ale nie sądzę. I osobiście bardzo bym chciała, żeby tak się stało - tzn. żeby Marian odszedł do nnego klubu. P.S. Chociaż płakac nie będę jeśli by został i chętnie nawet naraze się na rzucających się forumowiczów ![]() P.S. edit. Arti - nie wiem co w DP, nie czytałam. Ale wiem że jest oparte na wywiadzie z Mariuszem który rzeczywiście sie odbył, więc pewnie coś takiego powiedział chociaz kto wie ... ![]()
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 18.11.2010 o godz. 12:10.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|