|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
pisałem meila w sprawie biletów na legie na G ! taką odpowiedź dostałem
Na sektor G1 jest jeszcze sporo wolnych miejsc, natomiast na G2 zostało kilkadziesiąt sztuk, na G3 na chwilę obecną też nie ma problemów z nabyciem wejściówek aczkolwiek jest ich mniej niż na G1. ![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
w tym watku rozmawiamy o biletach czy o tym czym dla kogo jest Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Na kosza, futsal, akcje charytatywne, turnieje SKWK I TKWM chodzą w miare możliwości. (nawet raz siatkówka jak był "organizowany" doping). Nie z taką częstotliwością jak na piłke, ale to dlatego że wiele znajomych mi osób niechce chodzić na hale. Do tego nie interesuję się koszykówką czy siatkówką. Więc odpadają dwa główne powody. A jednak przez ostatnie 3 lata byłem na pewno ponad 30 razy na samym koszu. Pare razy futsal, siatka, 2 turnieje, mecz piłkarzy z koszykarkami. I dalej będę dopingował na meczu, chyba że zostanie podjęta decyzja żeby dopingu nie było. Nie zgodzę się z taką decyzją, ale ją uszanuję i nie będę dopingował. Aczkolwiek uważam, że pare tysięcy ludzi chodzi na mecze własnie dla zabawy. Dla innych ludzi, nie tych na boisku, a tych na trybunach. Po to żeby pokazać, że Wisła jest wysoko w hierarchii kibicowskiej w Polsce. 2 Lata temu twierdziłem już że na Wiśle narazie nie da się budować frekwencji na wynikach. Owszem, będą wyniki, przyjdą ludzie, ale na mecze z Podbeskidziem, ŁKS-em przyjdzie znowu 12k. Klub mógłby zacząć budować atmosfera od najmłodszych (akcje SKWK) po to by w przyszłości na Wiśle było nei 3000 fanatykow, a 10000. I wtedy ludzi chodzących na kazdy mecz będzie nei 10 000, tylko 17 000. Nie zależnie od wyników. A teraz, ruszajcie dupe z domu po bilety. C wiadomo że będzie pełne. Zostało jeszcze pare trybun, które też pasuje zapełnic! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Informacja dla tych co jeszcze nie maja biletów,kolejka na godzinę 19 jest a kolejka wychodzi poza stadion.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ja mam pytanko, ile PP obejmuje karnet?
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Obejmował tylko mecz 1/4 PP
Na mecz z Ruchem karnetowcy będą mieli zniżkę i pierwszeństwo zakupy zapewne ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
dzisiaj spotkałem się z takim "problemem":
mam karnet na G, na mecz z Legią przyjeżdża do mnie kilka osób nie majacych karnetu.....chcialem kupić bilet na E tak żeby z nimi siedzieć......niestety Pani powiedziala że jak mam karnet to nie moge kupic biletu pojedynczego.....troche tego nie rozumiem , bo mając karnet chcę jeszcze DODATKOWO ponieść koszty i kupić bilet, a więc zasilić klubową kasę a tu lipa........ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@bojantsw
ja wiem, czy to takie dziwne? raczej normalne, że na jeden numer pesel można zakupić tylko jeden bilet. w przeciwnym wypadku ktoś mógłby kupić sobie dziesięć biletów, bo ma taki kaprys, a zająć jedynie jedno miejsce i pozostałe dziewięć stałoby puste a nie mogą twoi znajomi kupić biletów na G? wtedy bylibyście razem i po problemie |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś ile jest na tą chwile sprzedanych biletów? Jest już przynajmniej z 12 k sprzedanych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
gdyby do dziś było sprzedanych 12k biletów, to razem z karnetami dałoby to 23 tysiące. A do meczu jeszcze trzy dni, w takim tempie w piątek biletów by już nie było. Tak dobrze to nie ma, ale i tak powinno być przyzwoicie, pewnie ok. 6 tysięcy biletów sprzedanych, na meczu ok 23-24 tysiące ludzi.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypowiem się za kolege. Własnie ciężko, raz też maiłem taką sytuacje że miałem karnet na C, a Ojciec chciał iśc na mecz i nie miał z kim, więc powiedziałem ze z nim pójdę. Jest w takim wieku, że już bardziej go interesuje to co się dzieje na boisku niż na trybunach co jest oczywiście zrozumiałe, dlatego C odpadało. Niestety z powodu takich a nie innych zasad, musiał jednak kupić bilet na C, i po raz pierwszy byłem wtedy na C5. Takich przypadków jest dużo i tego się nie da uniknąc dopóki ten problem nie zniknie.
A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Werewolf : 28.03.2012 o godz. 02:09.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ale moim zdaniem zmiana miejsca z karnetu na pojedyncze mecze powinna być bardzo prosta i bezproblemowa. Ale to jak z przepisaniem biletu na inna osobę wymaga nieco elastycznosci ze strony klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Niestety ale taka sama sytuacja jest z zamianą osoby na wykupionym bilecie. Z tego co wiem to na Legii można na kilka dni przed meczem zmienić nawet osobę na wchodzącym karnecie, żeby miejsce nie było puste |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Mówiłem, że będzie dobra frekwencja?
![]() http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...piatkowy_mecz/ Tak było w dniu meczu z Amiczką(Frekwencja 21100) Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.03.2012 o godz. 14:08.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
będzie max 26 tysięcy (łącznie z Legią)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz
), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie ma już biletów na sektor D.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
i po co wprowadzasz w błąd?!
na D11-D12 nie ma, reszta dostępna ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
jakby rozdali z 1000 darmowych biletów to pewnie tak a dali 3 na krzyż
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
po co każdemu wrzucasz ten tekst ?
sam popierałeś ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są jeszcze bilety na G?
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
na G zostało ostatnie pare sztuk
|
|
|