The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2012, 15:46
pisałem meila w sprawie biletów na legie na G ! taką odpowiedź dostałem

Na sektor G1 jest jeszcze sporo wolnych miejsc, natomiast na G2 zostało kilkadziesiąt sztuk, na G3 na chwilę obecną też nie ma problemów z nabyciem wejściówek aczkolwiek jest ich mniej niż na G1.
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.03.2012, 15:52
w tym watku rozmawiamy o biletach czy o tym czym dla kogo jest Wisła
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.03.2012, 16:33
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
I dopingując np Kirma, który po meczu w chorzowie stwierdził, że ta porażka to nic szczególnego, ot, po prostu jeden mecz mniej do końca sezonu chcesz to pokazać?
Trochę to dziwne.

Chcesz pokazać, że jesteś fanatykiem?
Przyjdź na kosza (x2), na siatkarki, wesprzyj złotówką sekcję strzelecką. A piłkarzy chwilowo olej, to im da do myślenia, a nie gorący doping przez cały mecz.

Bo jak na ten moment to tacy z Was "fanatycy" jak z koziej d..y flecik. Frekwencja na innych dyscyplinach Wisły to ukazuje dobitnie.
Chyba, że tu są sami fanatycy Wisły Kraków S.S.A. to przepraszam, pomyliłem fora.

Palikot fanatyku ile razy w tym sezonie byłeś na koszu kobiet, mężczyzn, na siatkówce, oraz na futsalu? Ja nawet na strzelnicy się pojawiłem.
Chcesz mi udowadniać, że mi dupa do krzesełka przyrosła? Przegrasz w przedbiegach.
Chciałem jeszcze dopisać, że nie mam pretensji, że się tak wyrażasz o mnie, jak byłem 15 lat młodszy to uważałem dokładnie tak samo.
Teraz mi się już nie chce klepać po pupie piłkarzy zarabiających kosmiczną jak dla mnie kasę za obijanie się i szarganie dobrego imienia Wisły Kraków, zmądrzałem
Zaczne od tego czemu chodze na Wisłe. Ostatnio na mecze chodzę nie dla piłkarzy, nie dla wyników. Ide się pobawić, podopingować z kumplami. Jeśli pomoge przy tym piłkarzom to jest ekstra. Jeśli mają mnie w dupie? Trudno, ja też ich moge mieć. Jednak piłką się interesuję, mogę oceniać piłkarzy, podziwiać akcje Meliksona czy dawać wsparcie Pareice. To jest następny powód dlaczego chodzę. Móglbym wymienić jeszcze kilka, ale to nie ten temat.

Na kosza, futsal, akcje charytatywne, turnieje SKWK I TKWM chodzą w miare możliwości. (nawet raz siatkówka jak był "organizowany" doping). Nie z taką częstotliwością jak na piłke, ale to dlatego że wiele znajomych mi osób niechce chodzić na hale. Do tego nie interesuję się koszykówką czy siatkówką. Więc odpadają dwa główne powody. A jednak przez ostatnie 3 lata byłem na pewno ponad 30 razy na samym koszu. Pare razy futsal, siatka, 2 turnieje, mecz piłkarzy z koszykarkami.

I dalej będę dopingował na meczu, chyba że zostanie podjęta decyzja żeby dopingu nie było. Nie zgodzę się z taką decyzją, ale ją uszanuję i nie będę dopingował. Aczkolwiek uważam, że pare tysięcy ludzi chodzi na mecze własnie dla zabawy. Dla innych ludzi, nie tych na boisku, a tych na trybunach. Po to żeby pokazać, że Wisła jest wysoko w hierarchii kibicowskiej w Polsce. 2 Lata temu twierdziłem już że na Wiśle narazie nie da się budować frekwencji na wynikach. Owszem, będą wyniki, przyjdą ludzie, ale na mecze z Podbeskidziem, ŁKS-em przyjdzie znowu 12k. Klub mógłby zacząć budować atmosfera od najmłodszych (akcje SKWK) po to by w przyszłości na Wiśle było nei 3000 fanatykow, a 10000. I wtedy ludzi chodzących na kazdy mecz będzie nei 10 000, tylko 17 000. Nie zależnie od wyników.

A teraz, ruszajcie dupe z domu po bilety. C wiadomo że będzie pełne. Zostało jeszcze pare trybun, które też pasuje zapełnic!
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.03.2012, 18:12
Informacja dla tych co jeszcze nie maja biletów,kolejka na godzinę 19 jest a kolejka wychodzi poza stadion.
Odpowiedz cytując
fc.nowica
Junior Member

Od: 12.2011

Stary 27.03.2012, 20:29
Ja mam pytanko, ile PP obejmuje karnet?
Odpowiedz cytując
bojantsw
Member

Od: 09.2008

Stary 27.03.2012, 20:44
fc.nowica napisał(a):Wyświetl post

tylko mecz z Amicą.......
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.03.2012, 20:45
fc.nowica napisał(a):Wyświetl post
Obejmował tylko mecz 1/4 PP
Na mecz z Ruchem karnetowcy będą mieli zniżkę i pierwszeństwo zakupy zapewne
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
bojantsw
Member

Od: 09.2008

Stary 27.03.2012, 20:49
dzisiaj spotkałem się z takim "problemem":
mam karnet na G, na mecz z Legią przyjeżdża do mnie kilka osób nie majacych karnetu.....chcialem kupić bilet na E tak żeby z nimi siedzieć......niestety Pani powiedziala że jak mam karnet to nie moge kupic biletu pojedynczego.....troche tego nie rozumiem , bo mając karnet chcę jeszcze DODATKOWO ponieść koszty i kupić bilet, a więc zasilić klubową kasę a tu lipa........
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.03.2012, 20:55
bojantsw napisał(a):Wyświetl post
dzisiaj spotkałem się z takim "problemem":
mam karnet na G, na mecz z Legią przyjeżdża do mnie kilka osób nie majacych karnetu.....chcialem kupić bilet na E tak żeby z nimi siedzieć......niestety Pani powiedziala że jak mam karnet to nie moge kupic biletu pojedynczego.....troche tego nie rozumiem , bo mając karnet chcę jeszcze DODATKOWO ponieść koszty i kupić bilet, a więc zasilić klubową kasę a tu lipa........
Popieraliście działania Donalda... to teraz macie
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 27.03.2012, 21:06
@bojantsw

ja wiem, czy to takie dziwne? raczej normalne, że na jeden numer pesel można zakupić tylko jeden bilet. w przeciwnym wypadku ktoś mógłby kupić sobie dziesięć biletów, bo ma taki kaprys, a zająć jedynie jedno miejsce i pozostałe dziewięć stałoby puste
a nie mogą twoi znajomi kupić biletów na G? wtedy bylibyście razem i po problemie
Odpowiedz cytując
Japycz
Junior Member

Od: 10.2009

Stary 27.03.2012, 21:22
Orientuje się ktoś ile jest na tą chwile sprzedanych biletów? Jest już przynajmniej z 12 k sprzedanych?
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.03.2012, 22:28
gdyby do dziś było sprzedanych 12k biletów, to razem z karnetami dałoby to 23 tysiące. A do meczu jeszcze trzy dni, w takim tempie w piątek biletów by już nie było. Tak dobrze to nie ma, ale i tak powinno być przyzwoicie, pewnie ok. 6 tysięcy biletów sprzedanych, na meczu ok 23-24 tysiące ludzi.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 27.03.2012, 23:38
gypsy napisał(a):Wyświetl post
a nie mogą twoi znajomi kupić biletów na G? wtedy bylibyście razem i po problemie
Wypowiem się za kolege. Własnie ciężko, raz też maiłem taką sytuacje że miałem karnet na C, a Ojciec chciał iśc na mecz i nie miał z kim, więc powiedziałem ze z nim pójdę. Jest w takim wieku, że już bardziej go interesuje to co się dzieje na boisku niż na trybunach co jest oczywiście zrozumiałe, dlatego C odpadało. Niestety z powodu takich a nie innych zasad, musiał jednak kupić bilet na C, i po raz pierwszy byłem wtedy na C5. Takich przypadków jest dużo i tego się nie da uniknąc dopóki ten problem nie zniknie.

A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją.
Odpowiedz cytując
Werewolf
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.03.2012, 02:06
mihiber napisał(a):Wyświetl post
napisałem do klubu kiedy wreszcie będzie można kupić bilety przez internet, bo mam problem z dwukrotnym zrobieniem 600 km (raz żeby na pewno kupić bilet na takie miejsce jak chcę, a drugi raz na mecz)

oto odpowiedź:

witam,
termin uruchomienia sprzedaży internetowej nie jest znany, a bilety można kupić w dniu meczu
pozdrawiam

(bez podpisu pracownika klubu)
W sumie mogli napisać żebym spierdalał, wychodzi na to samo a komunikat jaśniejszy.
dziwnym nie jest, że jako pracownik gazety wyborczej, w temacie okołoklubowym szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
Ostatnio edytowane przez Werewolf : 28.03.2012 o godz. 02:09.

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 28.03.2012, 07:07
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
A bardzo dużo osób bierze znajomych na mecze którzy woleliby sobie usiąśc, dopłacając 10 czy 20zł więcej. I dlatego takie osoby nie kupią biletu na G, bo tam wszyscy stoją.
Myśle, ze na G jest sporo osób, które skupiaja sie na wydarzeniach boiskowych. Więc na sektor G każdego można zabrać.

Ale moim zdaniem zmiana miejsca z karnetu na pojedyncze mecze powinna być bardzo prosta i bezproblemowa.
Ale to jak z przepisaniem biletu na inna osobę wymaga nieco elastycznosci ze strony klubu.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.03.2012, 11:02
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Wypowiem się za kolege. Własnie ciężko, raz też maiłem taką sytuacje że miałem karnet na C, a Ojciec chciał iśc na mecz i nie miał z kim, więc powiedziałem ze z nim pójdę. Jest w takim wieku, że już bardziej go interesuje to co się dzieje na boisku niż na trybunach co jest oczywiście zrozumiałe, dlatego C odpadało. Niestety z powodu takich a nie innych zasad, musiał jednak kupić bilet na C, i po raz pierwszy byłem wtedy na C5. Takich przypadków jest dużo i tego się nie da uniknąc dopóki ten problem nie zniknie.

Ja dokładnie własnie z tego powodu nie kupuje karnetu. Kiedy ide z kolegami to wiadmo że C. od czasu do czasu wyciągnę ojca więc wiadomo że E albo ewentualnie D. A na mecze mniej atrakcyjne zabieram chrzesniaka na sektor rodzinny. Póki nie będzie normalności i mozliwości zamiany miejsca karnetowowego (dajmy najpóxniej na 3 dni przed meczem) to go nie wykupię.

Niestety ale taka sama sytuacja jest z zamianą osoby na wykupionym bilecie.
Z tego co wiem to na Legii można na kilka dni przed meczem zmienić nawet osobę na wchodzącym karnecie, żeby miejsce nie było puste
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.03.2012, 11:33
Pero napisał(a):Wyświetl post
Ja dokładnie własnie z tego powodu nie kupuje karnetu. Kiedy ide z kolegami to wiadmo że C. od czasu do czasu wyciągnę ojca więc wiadomo że E albo ewentualnie D. A na mecze mniej atrakcyjne zabieram chrzesniaka na sektor rodzinny. Póki nie będzie normalności i mozliwości zamiany miejsca karnetowowego (dajmy najpóxniej na 3 dni przed meczem) to go nie wykupię.
Niestety nad powyższą wygode przedkładam wygode niestania w kolejkach po bilet lub przyjeżdzania specjalnie. Coś niestety za coś. Jest to dla mnie przyznam duzy problem i nie tylko chyba dla mnie.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.03.2012, 14:03
Mówiłem, że będzie dobra frekwencja?

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...piatkowy_mecz/

Tak było w dniu meczu z Amiczką(Frekwencja 21100)
Cytat:
Na razie na to spotkanie zajętych zostało prawie 18 000 miejsc. Nie ma juz biletów na cały sektor C oraz sektory A21, D21 oraz H23. Kończą się natomiast wejściówki na sektory B11, B12, B21, D11, D12, E22 i F21.
Tak jest na dziś (2 dni przed meczem)

Cytat:
Oprócz trybuny północnej, na której wszystkie miejsca zajęte są od początku tygodnia, nie ma już też biletów na sektory A21; B11; B12; D11; D12; D21; G2 oraz H23. Jeśli ktoś chce kupić wejściówki na sektory B21; E22; E25; F21 lub G3 to musi się pospieszyć, gdyż bilety na te części stadionu kończą się.
Więc tak jak mówiłem, należy się spodziewać frekwencji na poziomie ok 23 tys przynajmniej
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.03.2012 o godz. 14:08.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.03.2012, 14:07
będzie max 26 tysięcy (łącznie z Legią)
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.03.2012, 20:50
Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.03.2012, 20:59
Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz ), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską.
Odpowiedz cytując
bartek_strz
Member

Stary 28.03.2012, 21:14
Nie ma już biletów na sektor D.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 28.03.2012, 21:38
cinekw napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory poszło niecałe 7000 biletów, więc jak na razie 10700karnetów, 7000 biletów, 1650 Legii więc na tą chwile jest koło 19,5 tys. Na meczu będzie 22-23 tysie.
chyba jednak troche więcej, bo info było po 18, a sprzedaż jeszcze trwała przecież ..

ja się spodziewam 24-25
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 28.03.2012, 22:17
bartek_strz napisał(a):Wyświetl post
Nie ma już biletów na sektor D.
i po co wprowadzasz w błąd?!

na D11-D12 nie ma, reszta dostępna
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 28.03.2012, 22:21
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na co komu te szacowania, czy będzie 20 tysięcy, czy 25... Ile będzie, to będzie. Mnie bardziej cieszy, że w kwestii marketingowej zaczyna się coś dziać (pomijając plakaty reklamujące mecz ), chodzi mi głównie o tę dzisiejszą rozgrzewkę przed Galerią Krakowską.
myślisz że nam to frekwencje przysporzy?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 28.03.2012, 23:00
jakby rozdali z 1000 darmowych biletów to pewnie tak a dali 3 na krzyż
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.03.2012, 13:09
palikot napisał(a):Wyświetl post
Popieraliście działania Donalda... to teraz macie
po co każdemu wrzucasz ten tekst ?
sam popierałeś
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 29.03.2012, 13:26
Są jeszcze bilety na G?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 29.03.2012, 13:50
palikot napisał(a):Wyświetl post
Są jeszcze bilety na G?
Byłem ok.12.30 to na G1 były
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.03.2012, 14:23
na G zostało ostatnie pare sztuk
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów