|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ale przy zatrunianiu możesz powiedzieć że doniesiesz do miesiąca i po sprawie. Oni i tak go potrzebują dopiero przy rozliczeniu miesiąca jak wypłacają Ci pieniadze. A czeka sie do dwoch tygodni na wyrobienie. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na palcach
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ma ktos numer tel. do baru azjatyckiego ' phoenix-asia' na os. centrum. b? (na przeciwko banolli, taka mala buda).
wiem glupie, ale potrzebuje waszej pomocy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po maturkach przyszła ochota na powrót do FIFY 07 . Wcześniej wszystko instalowało się bez problemu. Montuję obraz z płyty w Daemonie po czym otwiera mi się ten wirtualny dysk. Klikam na Autorun i zamiast instalki pojawia się okienko w dosie i po chwili zamyka. Znacie ewentualną przyczynę ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a ja z innej beczki. Czy buty ze skóry syntetycznej się pastuje?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Syntetyczna skóra to zmodyfikowany plastik. Radziłbym nie pastować bo po którymś pastowaniu możesz ją po prostu zetrzeć.Możesz kremować specjalnym kremem do skóry syntetycznej, gdyż te buty i tak nie przepuszczają powietrza i znacznie szybciej niszczą się od skórzanych. To tak z mojego doświadczenia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy posiada ktoś może którąś z tych książek, bo potrzebuję do pracy magisterskiej, a strasznie ciężko je zdobyć w bibliotekach, a tym bardziej kupić?
"Rozwój rynku nieruchomości w Polsce na tle krajów wysoko rozwiniętych" Stanisław Belniak "Vademecum developera" Kazimierz Kirejczyk, Jacek Łaszek "Vademecum zarządcy nieruchomości" pod redakcją J. Brzeskiego Najbardziej zależy mi w tej chwili na 2 pierwszych pozycjach, jak coś to piszcie na pw. Dzięki z góry. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czym sie rozni przesylka z zadeklarowana wartoscia od przesylki ubezpieczonej ? Chodzi generalnie o uszkodzenie/zgubienie itd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehe, no teoretycznie jest taka możliwość, z tym, że w tym konkretnym przypadku mamy do czynienia jednak z "dorosłym" panem
Kojarze jego różne wypowiedzi, chocby z tematów samochodowych właśnie.Chyba, że chodziło Ci o to, że ma 18 lat i jeszcze w podstawówce- no tego już wykluczyć nie mogę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Go to FiFA 07 folder --> run setup.bat, wait until it finished 2. Go to FiFA.07.Music.Addon folder --> run setup-add.bat, wait until it finished 3. Go to Crack folder, copy fifa07.exe to FIFA 07 folder 4. Run the game by running fifa07.exe ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=5uzw4&s=5 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
zadeklarowana wartość to jak podajesz wartość rzeczy jaką przesyłasz( a poczta pobiera większą prowizję), a ubezpieczona to jak się gdzieś zgubi to od zadeklarowanej wartości zostają zwrócone ci pieniądze zgodnie i ich przepisami. Radziłbym nie podawać wartości bo listonosz to też człowiek Wystarczy ubezpieczyć.![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://img200.imageshack.us/img200/103/plikwsadowy.png ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukałem od razu pliku Setup i nigdzie go nie było.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąś stronke z filmami 3gp ?
![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
edit: Agnieszka widzę że mnie uprzedziła i rozwiązała to zadanie pierwsza... edit2: sorry Gordian, przeczytałem prośbę i rozwiązałem, a nie spojrzałem że ktoś to rozw. moj błąd. moje pytanie: mam tel, popsuł mi się ostatnio, pamiętam że mam jescze na niego gwarancję, ale nie mam na to żadnego papieru, czy w salonie mają jakieś terminy gwarancji, czy będą ode mnie tego wymagać? dadam że tel jest na abonament.
Ostatnio edytowane przez Proud : 22.05.2009 o godz. 23:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A no wyprzedziła Cię... Urwa niecałe 13 godzin! Po co powtarzasz coś co już jest rozwiązane?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
o której godzinie jest mecz Wisły ze Śląskiem za tydzień?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Wszystkie mecze w 2 ostatnich kolejkach są w sobote o 17 ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
proszę poratujcie !
muszę do godziny 23:59 wysłać nauczycielowi od informatyki stronke HTML własnego autorstwa,a za ch*ja tego nie umiem. Ma ktoś może gotową na takim poziomie szkolnym ? ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
moze sciagnij program do tworzenia stron www np. http://www.pajaczek.pl/ => w 1,5 h spokojnie stronke zrobisz!
albo: znajdujesz sobie jakakolwiek prosta strone w internecie, klikasz na niej prawym przyciskiem myszy, wybierasz: pokaz zrodlo i masz gotowa strone ![]() w razie czego pisz, bede radzic, troche html'a znam ![]()
Ostatnio edytowane przez re_set : 22.05.2009 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wie ktoś gdzie moge sciągnąć pełną i darmową i polską wersję footbal manager 09?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Myślę, że dobry nauczyciel skapuje,co robione w pajączku, a co nie... Rafi troche masz pecha, bo nie dawno robiłem format kompa i razem z większością plików które wydawały mi się niepotrzebne, poszła cała stronka własnej roboty o stadionach(nawet licencje na zdjęcia miałem) na poziomie 1 liceum. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
już zażegnałem problem,z pomocą użytkownika P.e.c.h
![]() dzieki wielkie! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie do posiadaczy kablówki UPC z pakietem Canal+, otóż: Działają wam kanały C+?
U mnie jest tak, że wszystkie kanały chodzą, a na c+ nie ma obrazu tylko "burczy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
ile wtep na Tuning Show dzisiaj ? ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj tuning show? Gdzie, o której?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Dzisiaj mecz!
![]() Sobota 23 maja 10:30-17:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio 11:30 – Konkurs dla wystawców: Pchanie auta na czas 12:00 – Drifting modeli „On Road” 12:30 – Konkurs dla wystawców: Dojazd do przeszkody na jedno hamowanie 14:30 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy wydech 16:30 – Konkurs dla wystawców: Jazda precyzyjna ze szklanką wody 17:00 – Drifting modeli „On Road” Niedziela 24 maja 10:30-15:00 – Konkurs dla wystawców: Najlepszy zestaw Car Audio 10:30-14:30 – Konkurs dla wystawców: Najlepiej stuningowany samochód 12:00 – Drifting modeli „On Road” 12:30 – Konkurs dla wystawców: Najniższy samochód 13:30 – Konkurs dla wystawców: Najgłośniejszy samochód 14:00 – Spotkanie z Rafałem Sonikiem – zdobywcą 3 miejsca w klasyfikacji generalnej Quadów podczas Rajdu Dakar 2009, 14:30 – Konkurs dla wystawców: Najliczniejszy zespół w samochodzie 15:00 – Drifting modeli „On Road” 16:30 – Konkurs dla wystawców: Palenie gumy 17:30 – Ogłoszenie wyników konkursów
Ostatnio edytowane przez DrewniaQ : 23.05.2009 o godz. 09:21.
![]() |
|
|