The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2013, 21:18
To szkoda, że się śmiejesz z tego co sam mówisz, bo ja tylko powtórzyłem te brednie, które ty wygadujesz i pod te brednie podstawiłem Wisłę lub inne fakty związane z grą Legii.
Nie wiem co ci mózg wyssało ale współczuję i przebaczam ci

Cytat:
A spotykać się z kimś potrafiącym wysmażyć powyższe nie mam najmniejszego zamiaru
Bo jesteś trollem internetowym, który tylko w internecie żyje. Tak jak pasożyty żyją na ludziach tak ty w innym środowisku niż internet się nie pokazujesz
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.12.2013, 02:14
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
wolfy j.w.
Wow, znalazłeś mecz z Pogonią(...)
No, dokładnie - dla normalnego kibica to jest faktycznie "wow". A jeśli liczysz, że będę teraz przygotowywał analizy waszych meczy, to wybacz, ale chyba Ci się lejce pochrzaniły. Te gify wkleiłem tylko dlatego, bo wrzucił je wkurzony kibic Pogoni. Tyle. Chciałeś przykład - masz przykład. Może tylko jeden, ale jaki!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.12.2013 o godz. 02:17.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.12.2013, 09:09
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
To szkoda, że się śmiejesz z tego co sam mówisz, bo ja tylko powtórzyłem te brednie, które ty wygadujesz i pod te brednie podstawiłem Wisłę lub inne fakty związane z grą Legii.
Nie wiem co ci mózg wyssało ale współczuję i przebaczam ci

Bo jesteś trollem internetowym, który tylko w internecie żyje. Tak jak pasożyty żyją na ludziach tak ty w innym środowisku niż internet się nie pokazujesz
Chyba żartujesz, wiem że nie masz zamiaru dowodzić gdzie niby w moich postach są pierwowzory tych bredni, ale w związku z tym nie dziw się moim podejrzeniom, że istnieją one jedynie w skomplikowanym umyśle błędnego rycerza.

Coś tam podstawiłeś ... bo samemu trudno cokolwiek wymyślić. Gdybyś jeszcze potrafił zrozumieć co piszę, a nie snuł własnych interpretacji typu . Legia jest skazana na zdobywanie Mistrza bo ma ciągle pomoc od sędziów. po czym z nimi dyskutował ... to może turlałbym się rzadziej czytając twoje wypociny.

A to kim jestem to moja osobista sprawa i takim Don Kichotom jak ty nic do tego .

raindog napisał(a):Wyświetl post
Dodaje go do ignorowanych, bo on jest chyba nieustannie narajany...
No to nara jany
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.12.2013 o godz. 09:24.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 13.12.2013, 09:30
Boniek i kartki:

Cytat:
- Członkowie Komisji Ligi Ekstraklasy, anulując czerwoną kartkę Jakubowi Wawrzyniakowi, pomylili swoje role. Do ich kompetencji nie należy ocena pracy sędziów. Jestem gotów zaskarżyć tę decyzję, zajmiemy się nią na piątkowym posiedzeniu zarządu – powiedział nam prezes PZPN-u Zbigniew Boniek.

- Przepisy mówią jasno - anulować kartkę można na wypadek rażącego błędu sędziego, gdy na przykład kartkę pokaże nie temu zawodnikowi, który faulował. Ale z pewnością nie w takiej sytuacji, jak ta z Wawrzyniakiem. Dlaczego w takim razie Komisja Ligi nie anulowała wcześniejszej kartki Deleu? - dziwi się Boniek.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.12.2013, 11:21
To sa juz jawne kpiny z ta.... komisja Legii !
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.12.2013, 16:04
Ale o co chodzi, anulowanie kartki Wawrzyniakowi ma działać na korzyść Legii? Raczej na jej szkodę
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.12.2013, 19:59
Czyli dwie dobre wiadomości:
1. Urban zostaje - "Legia godnie zakończyła rozgrywki europejskie"
2. Rumak zostaje do końca sezonu! Tak gdzieś wczoraj chyba czytałem, czy dzisiaj nawet.
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.12.2013, 21:32
Katuje sie właśnie polską ligą i patrzę na mecz Zawiszy z Amicą. To co Gil z liniowymi wyrabia... bilet do Wrocławia. Na ekspres. Te czarne ...urwy muszą obstawiac u buków.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 13.12.2013, 21:34
No jak to? Spalony był ale przecież wcześniej oszukali Lecha więc teraz mu oddają a dodatkowo i tak sędziowie pomagają tylko Legii
Do tego ten karny, którego nikt nie widział...żałosne.
Bonus "masz żółtą"

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.12.2013, 21:58
Ta liga jest od dawna moderowana. Nic się nie zmieniło.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.12.2013, 22:45
Za co pajac z Poznania dostał czerwień?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 13.12.2013, 23:32
Po tym co zobaczyłem na Schalke gdzie czterech piłkarzy gospodarzy było na pozycji spalonej a sędzia uznał prawidłowo zdobytego gola, później jeszcze czerwona kartka której nie było, nie uwierze w żadne teorię spiskowe.
Odpowiedz cytując
keth
Member

Od: 09.2013

Stary 13.12.2013, 23:42
nie wiem co się jeszcze musi stać by sędziowie mogli w kontrowersyjnych sytuacjach wspomóc się powtórkami video. To całe .......enie o takim uroku piłki tylko mnie w....ia i daje pole do wałków, a nawet jeśli jest to zwykła nieudolność sędziego to jedną fatalną decyzją jest wstanie zniweczyć wielomiesięczny wysiłek zawodników, trenera i całego klubu.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 14.12.2013, 01:06
Kolejny zakład można uznać za zakończony. Vasco strzelił, więc przez weekend wymyślę nagrodę/karę.
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 14.12.2013, 01:26
Czym podpadł Osuch?
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 14.12.2013, 02:04
Ja nawet nie chce dopuszczać myśli o możliwości robienia wałków przez sędziów. Wolę sobie to tłumaczyć, że są nieudolni i zwyczajnie kiepscy w swojej robocie. Z drugiej strony powiedzmy, że to środowisko to kumple, niech się zgada ze sobą część, że dajmy na to w tych trzech meczach, które sędziujemy mają paść takie a nie inne wyniki. Wtedy szybciutko jakieś podstawione ciotki, wujki, sąsiady lecą do buka stawiają grubą kasę i ciach! Siedzi. Druga pensja co miesiąc wpada. To bardzo prosty zarobek opierający się jedynie na olbrzymim zaufaniu zainteresowanych.
Z jednej strony nie chce mi się w to wierzyć, ale z drugiej ręki sobie uciąć nie dam, że takie zdarzenia nie miały/mają miejsca w polskim piłkarskim bagienku.
What's new?

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.12.2013, 10:21
żadne krętactwo w i wokół polskiej piłki mnie nie zdziwi. dopóki nie zacznie się mocne dawanie po łapach oszustom to zabawa będzie trwała w najlepsze. a jeśli nie oszukuje tylko myli się bo jest słaby to też fora ze dwora - tak jest w każdej normalnej pracy
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.12.2013, 11:16
W sumie jest przyzwolenie z moralnego punktu widzenia na ustawianie meczów bo jak taka szmata jak Wdowczyk wraca na stołek trenerski i jest szanowany jako wielki pan trener to o czym my mówimy. To samo z Reissem czy innymi piłkarzami, mieli zarzuty, ustawiali mecze a są traktowani nadal jak gwiazdy, do ligi+ są zapraszani itp. Przecież to jest śmieszne.
A jeśli chodzi o robienie kasy to pokażcie mi bardziej bezpieczny sposób na dorobienie się nieuczciwe. Poustawiasz mecze, najwyżej jak cię złapią to wylecisz ze stołka trenerskiego na jakiś czas (później sobie wrócisz), jak jesteś piłkarzem to w najgorszym wypadku wywalą cię z klubu ale jak nie ten klub to inny cię przygarnie, a jak jesteś sędzią to co prawda wyjebią cię na stałe ale co z tego. Sędzią i tak byś nie było do 60 roku życia więc jak się uda poustawiać mecze kilka lat to i tak się jest do przodu...
W 1 lidze co roku kwadratowe jaja z tymi wszystkimi Flotami czy Termalicami i co, stało się coś? Ja nie mówię, że tam jest to wszystko na 100% ustawione ale na pewno te drużyny lecą w chuja w końcówce rozgrywek i jakoś żyją. nikt się nie czepia, w mediach cisza, nie są napiętnowani. A powinni ich z tej ligi wyjebać ze 3 klasy w dół za takie frajerstwo.
Dziwna jest ta nasza piłka
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.12.2013, 16:58
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Po tym co zobaczyłem na Schalke gdzie czterech piłkarzy gospodarzy było na pozycji spalonej a sędzia uznał prawidłowo zdobytego gola, później jeszcze czerwona kartka której nie było, nie uwierze w żadne teorię spiskowe.
Racja, i dlatego żadnej korupcji w polskiej lidze nie ma i nie było, a Fryzjer to szanowany piłkarski działacz. Udowodnione przypadki kupowania i sprzedawania meczów to wymysły i teorie spiskowe.

W Bydgoszczy gra skazany właśnie niedawno kopacz Hermes a powinien być wypier...ny z ligi w trybie natychmiastowym. Rozpoczął się we Wrocławiu proces klubu z drugiej strony Błoń w sprawie kupowania meczów podczas tzw. awansu 2004 a w mediach cicho sza.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 14.12.2013 o godz. 17:01.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 14.12.2013, 18:52
Wielu piłkarzy,pracowników klubów i trenerów powinno zostać odsuniętych dożywotnio. Oczywiście na takie ruch nie ma szans. Pal sześć z piłkarzami bo oni się zmieniają, gorzej z tymi na górze. Wiadomo że nie polecą w niebyt na zawsze bo jak się w....ią, to zaczną śpiewać, a to by się skończyło nieciekawie dla reszty
Problemem jest u nas to, że korupcja która była faktem ( i nadal ma miejsce w większym czy mniejszym stopniu w niższych ligach ) przeplata się z po prostu słabym przygotowaniem sędziów.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.12.2013, 19:04
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Czym podpadł Osuch?
Tym , że nie wpuścił kibiców zaprzyjaźnionej dla Zawiszy bandy hoolsów na wniosek policji. Dlatego domagają się, żeby Osuch robił jak oni chcą albo spierdalał. Po tym co zobaczyłem podczas meczu w Bydgoszczy to życzę im odejścia Osucha. Swoim buractwem przewyższają parchatych.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 14.12.2013, 19:14
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Tym , że nie wpuścił kibiców zaprzyjaźnionej dla Zawiszy bandy hoolsów na wniosek policji. Dlatego domagają się, żeby Osuch robił jak oni chcą albo spierdalał. Po tym co zobaczyłem podczas meczu w Bydgoszczy to życzę im odejścia Osucha. Swoim buractwem przewyższają parchatych.
Cosik dzwoni ale nie w tym kościele...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.12.2013, 19:37
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
W szechterówce to wyczytałeś ? Bo po za tym , że rzecz dotyczy Bydgoszczy nic się nie zgadza.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.12.2013, 00:10
Nasza liga nasza ekipy.

Akurat Zawisza to naprawdę dobra banda,niech gra jak najdłużej w tej lidze.

Są inne zespoły do automatycznego spadku.....
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 15.12.2013, 12:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
W szechterówce to wyczytałeś ? Bo po za tym , że rzecz dotyczy Bydgoszczy nic się nie zgadza.
Mam dobrą pamieć. W 1997/98 mieliśy to samo, ale lepiej było odpuścić kilku kibiców niż zaprzepaścić szansę na rozwój.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.12.2013, 15:03
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Wielu piłkarzy,pracowników klubów i trenerów powinno zostać odsuniętych dożywotnio. Oczywiście na takie ruch nie ma szans. Pal sześć z piłkarzami bo oni się zmieniają, gorzej z tymi na górze. Wiadomo że nie polecą w niebyt na zawsze bo jak się w....ią, to zaczną śpiewać, a to by się skończyło nieciekawie dla reszty
Problemem jest u nas to, że korupcja która była faktem ( i nadal ma miejsce w większym czy mniejszym stopniu w niższych ligach ) przeplata się z po prostu słabym przygotowaniem sędziów.
Ot i cała prawda na ten temat. Kilka kozłów ofiarnych odcierpiało trochę, reszta przeszła suchą nogą. Korupcji nie ma i nie będzie
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 15.12.2013, 22:06
Wypaczanie wyniku powinno być naprawdę surowo karane, w końcu punkt decydujący o występie lub nie w pucharach, alb o spadku jest warty olbrzymie pieniądze, a dodatkowo ileś osób traci u buka. A za wałek na miliony powinien być odpowiedni, surowy paragraf. Jak jeden z drugim dostali by po np 8 albo 10 lat + naprawienie strat finansowych, to następni by naprawdę się zastanowili czy warto...
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 15.12.2013, 22:12
Masz na myśli - czy warto zostawać sędzią? Myślę, że mało kto by się wtedy w ten zawód pchał, więc sędziowanie spadłoby do poziomu nieznanego nawet dziś.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Janusz
Member

Od: 06.2013

Stary 15.12.2013, 22:16
Nie czy warto zostać sędzią ale czy warto dać się korumpować
Uważasz że możliwość handlowania meczami jest aż tak ważne przy wyborze tego zawodu?
Ostatnio edytowane przez Janusz : 15.12.2013 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 15.12.2013, 22:55
Jak powiedział to Rafał Nahorny sędziowie to najgorszy zawód świata.
Myślę, że jeśli ktoś kieruje się jakimiś zasadami w życiu to nie ważne czy jest sędzia, piłkarzem czy trenerem i pozostaje czysty.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów