|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To szkoda, że się śmiejesz z tego co sam mówisz, bo ja tylko powtórzyłem te brednie, które ty wygadujesz i pod te brednie podstawiłem Wisłę lub inne fakty związane z grą Legii.
Nie wiem co ci mózg wyssało ale współczuję i przebaczam ci Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No, dokładnie - dla normalnego kibica to jest faktycznie "wow". A jeśli liczysz, że będę teraz przygotowywał analizy waszych meczy, to wybacz, ale chyba Ci się lejce pochrzaniły. Te gify wkleiłem tylko dlatego, bo wrzucił je wkurzony kibic Pogoni. Tyle. Chciałeś przykład - masz przykład. Może tylko jeden, ale jaki!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.12.2013 o godz. 02:17.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Coś tam podstawiłeś ... bo samemu trudno cokolwiek wymyślić. Gdybyś jeszcze potrafił zrozumieć co piszę, a nie snuł własnych interpretacji typu . Legia jest skazana na zdobywanie Mistrza bo ma ciągle pomoc od sędziów. po czym z nimi dyskutował ... to może turlałbym się rzadziej czytając twoje wypociny.A to kim jestem to moja osobista sprawa i takim Don Kichotom jak ty nic do tego .No to nara jany ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.12.2013 o godz. 09:24.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Boniek i kartki:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To sa juz jawne kpiny z ta.... komisja Legii !
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ale o co chodzi, anulowanie kartki Wawrzyniakowi ma działać na korzyść Legii? Raczej na jej szkodę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czyli dwie dobre wiadomości:
1. Urban zostaje - "Legia godnie zakończyła rozgrywki europejskie" ![]() 2. Rumak zostaje do końca sezonu! Tak gdzieś wczoraj chyba czytałem, czy dzisiaj nawet. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Katuje sie właśnie polską ligą i patrzę na mecz Zawiszy z Amicą. To co Gil z liniowymi wyrabia... bilet do Wrocławia. Na ekspres. Te czarne ...urwy muszą obstawiac u buków.
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
No jak to? Spalony był ale przecież wcześniej oszukali Lecha więc teraz mu oddają a dodatkowo i tak sędziowie pomagają tylko Legii
![]() Do tego ten karny, którego nikt nie widział...żałosne. Bonus "masz żółtą" ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ta liga jest od dawna moderowana. Nic się nie zmieniło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Za co pajac z Poznania dostał czerwień?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po tym co zobaczyłem na Schalke gdzie czterech piłkarzy gospodarzy było na pozycji spalonej a sędzia uznał prawidłowo zdobytego gola, później jeszcze czerwona kartka której nie było, nie uwierze w żadne teorię spiskowe.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
nie wiem co się jeszcze musi stać by sędziowie mogli w kontrowersyjnych sytuacjach wspomóc się powtórkami video. To całe .......enie o takim uroku piłki tylko mnie w....ia i daje pole do wałków, a nawet jeśli jest to zwykła nieudolność sędziego to jedną fatalną decyzją jest wstanie zniweczyć wielomiesięczny wysiłek zawodników, trenera i całego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kolejny zakład można uznać za zakończony. Vasco strzelił, więc przez weekend wymyślę nagrodę/karę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czym podpadł Osuch?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja nawet nie chce dopuszczać myśli o możliwości robienia wałków przez sędziów. Wolę sobie to tłumaczyć, że są nieudolni i zwyczajnie kiepscy w swojej robocie. Z drugiej strony powiedzmy, że to środowisko to kumple, niech się zgada ze sobą część, że dajmy na to w tych trzech meczach, które sędziujemy mają paść takie a nie inne wyniki. Wtedy szybciutko jakieś podstawione ciotki, wujki, sąsiady lecą do buka stawiają grubą kasę i ciach! Siedzi. Druga pensja co miesiąc wpada. To bardzo prosty zarobek opierający się jedynie na olbrzymim zaufaniu zainteresowanych.
Z jednej strony nie chce mi się w to wierzyć, ale z drugiej ręki sobie uciąć nie dam, że takie zdarzenia nie miały/mają miejsca w polskim piłkarskim bagienku. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
żadne krętactwo w i wokół polskiej piłki mnie nie zdziwi. dopóki nie zacznie się mocne dawanie po łapach oszustom to zabawa będzie trwała w najlepsze. a jeśli nie oszukuje tylko myli się bo jest słaby to też fora ze dwora - tak jest w każdej normalnej pracy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie jest przyzwolenie z moralnego punktu widzenia na ustawianie meczów bo jak taka szmata jak Wdowczyk wraca na stołek trenerski i jest szanowany jako wielki pan trener to o czym my mówimy. To samo z Reissem czy innymi piłkarzami, mieli zarzuty, ustawiali mecze a są traktowani nadal jak gwiazdy, do ligi+ są zapraszani itp. Przecież to jest śmieszne.
A jeśli chodzi o robienie kasy to pokażcie mi bardziej bezpieczny sposób na dorobienie się nieuczciwe. Poustawiasz mecze, najwyżej jak cię złapią to wylecisz ze stołka trenerskiego na jakiś czas (później sobie wrócisz), jak jesteś piłkarzem to w najgorszym wypadku wywalą cię z klubu ale jak nie ten klub to inny cię przygarnie, a jak jesteś sędzią to co prawda wyjebią cię na stałe ale co z tego. Sędzią i tak byś nie było do 60 roku życia więc jak się uda poustawiać mecze kilka lat to i tak się jest do przodu... W 1 lidze co roku kwadratowe jaja z tymi wszystkimi Flotami czy Termalicami i co, stało się coś? Ja nie mówię, że tam jest to wszystko na 100% ustawione ale na pewno te drużyny lecą w chuja w końcówce rozgrywek i jakoś żyją. nikt się nie czepia, w mediach cisza, nie są napiętnowani. A powinni ich z tej ligi wyjebać ze 3 klasy w dół za takie frajerstwo. Dziwna jest ta nasza piłka ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
W Bydgoszczy gra skazany właśnie niedawno kopacz Hermes a powinien być wypier...ny z ligi w trybie natychmiastowym. Rozpoczął się we Wrocławiu proces klubu z drugiej strony Błoń w sprawie kupowania meczów podczas tzw. awansu 2004 a w mediach cicho sza.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 14.12.2013 o godz. 17:01.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wielu piłkarzy,pracowników klubów i trenerów powinno zostać odsuniętych dożywotnio. Oczywiście na takie ruch nie ma szans. Pal sześć z piłkarzami bo oni się zmieniają, gorzej z tymi na górze. Wiadomo że nie polecą w niebyt na zawsze bo jak się w....ią, to zaczną śpiewać, a to by się skończyło nieciekawie dla reszty
![]() Problemem jest u nas to, że korupcja która była faktem ( i nadal ma miejsce w większym czy mniejszym stopniu w niższych ligach ) przeplata się z po prostu słabym przygotowaniem sędziów. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Tym , że nie wpuścił kibiców zaprzyjaźnionej dla Zawiszy bandy hoolsów na wniosek policji. Dlatego domagają się, żeby Osuch robił jak oni chcą albo spierdalał. Po tym co zobaczyłem podczas meczu w Bydgoszczy to życzę im odejścia Osucha. Swoim buractwem przewyższają parchatych.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Cosik dzwoni ale nie w tym kościele...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W szechterówce to wyczytałeś ? Bo po za tym , że rzecz dotyczy Bydgoszczy nic się nie zgadza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nasza liga nasza ekipy.
Akurat Zawisza to naprawdę dobra banda,niech gra jak najdłużej w tej lidze. Są inne zespoły do automatycznego spadku..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mam dobrą pamieć. W 1997/98 mieliśy to samo, ale lepiej było odpuścić kilku kibiców niż zaprzepaścić szansę na rozwój.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wypaczanie wyniku powinno być naprawdę surowo karane, w końcu punkt decydujący o występie lub nie w pucharach, alb o spadku jest warty olbrzymie pieniądze, a dodatkowo ileś osób traci u buka. A za wałek na miliony powinien być odpowiedni, surowy paragraf. Jak jeden z drugim dostali by po np 8 albo 10 lat + naprawienie strat finansowych, to następni by naprawdę się zastanowili czy warto...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz na myśli - czy warto zostawać sędzią? Myślę, że mało kto by się wtedy w ten zawód pchał, więc sędziowanie spadłoby do poziomu nieznanego nawet dziś.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nie czy warto zostać sędzią ale czy warto dać się korumpować
Uważasz że możliwość handlowania meczami jest aż tak ważne przy wyborze tego zawodu?
Ostatnio edytowane przez Janusz : 15.12.2013 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak powiedział to Rafał Nahorny sędziowie to najgorszy zawód świata.
![]() Myślę, że jeśli ktoś kieruje się jakimiś zasadami w życiu to nie ważne czy jest sędzia, piłkarzem czy trenerem i pozostaje czysty. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|