|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Standardowo. Jaką komórkę polecicie, która zawiera następujące funkcje:
-aparat min. 5 Mpix -radio -GPS Mam teraz SE K800i i chciałbym zmienić na jakiś lepszy model. Najlepiej gdyby był to SE. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jakaś nokia XM
która najlepsza ? ![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Używam od dłuższego czasu Noki 5800. Polecam
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dotykowej nie chce, nie przepadam za takimi
![]() co mi powiecie o tej ? nokia 5630 XM?
Ostatnio edytowane przez ostach1906aka : 10.08.2010 o godz. 20:40.
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
SE W995 Polecam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Sam szukam telefonu i po przeczytaniu wielu for internetowych zdecydowalem się na ten model ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mam do wyboru 3 telefony : htc legend, iphone 3gs, nokia n97. Wstępnie wybrałem iphona tylko problem polega na tym ze ktos mi go kupi w USA czy nie bedzie problemu aby wgrac PL menu i ile to moze kosztowac ?
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Prawie miesiąc temu kupiłem LG, jednak mam problem z ekranem - zaczęły się pojawiać niebieskie plamki. Sęk w tym, że telefon jest w Orange, a ja zdjęłem simlocka w komisie. Orientuje się ktoś może czy mi anulują gwarancję? Temat szerzej opisałem Tutaj... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co się orientuję to da się wgrać tylko nie wiem czy nie będzie potrzebne coś w stylu odblokowania go lub jailbreack'a <- dokładnie nie wiem bo na iPhone'ach się nie znam.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Trochę z boku tematu ale też o telefonie. Mam łącze telefoniczne po linii TPsa. Chcę się przenieść z telefonii Novum do Netii ale żeby to zrobić muszę przejść przez czyścieć TPsa, tzn nie można przenieść się z jednego operatora do drugiego tylko najpierw muszę przynajmniej przez miesiąc być w TPsa.
Już samo dzwonienie na Błękitną i oferta przez nich proponowana utwierdziła mnie że im dalej od TP są tym lepiej. Mogę w TPsa podpisać umowę na czas niekreślony ale kosztuje on 366 zł. Wie ktoś może jak to można obejść ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam, jestem posiadaczem nokii 2730
jak ktos do mnie dzwoni to telefon zaczyna dzwonic po 2 sygnalach slyszanych u osoby dzwoniacej. Czemu tak jest? Wina telefonu? Jak sobie z tym poradzic? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ktoś miał styczność z Samsungiem Galaxy? Jakieś przemyślenia, wrażenia z obsługi.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Też szukam jak @NERO czegoś klasycznego.
Zależy mi na żywotnej baterii, aparacie. Nie chce dotykowego i nie chce kombajnu multimedialnego z klawiaturą qwerty. Chciałem wziąść jakiś fon za 1zł w abo LONGPLAY 69. (promocja 59zł) 350 darmowych minut do wszystkich, do playa na zawsze gratis. Myślałem nad tymi modelami nokii: http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/3699/3829/4275/3671/ Co polecacie ? A może jeszcze coś innego ?
Ostatnio edytowane przez julo : 21.08.2010 o godz. 06:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej kupić telefon? Komis, coś w stylu Media Markt czy allegro? Może polecicie jakiś dobry sklep/komis?
Jeśli komis, to który? Gdzie najlepsze ceny, wybór itp.?
Ostatnio edytowane przez RecordAble : 24.08.2010 o godz. 17:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Polecałbym komis lub allegro.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Szukam dobrego telefonu muzycznego.
Polecicie coś? Bo ja nie siedzę w komórkach za bardzo. ![]()
Wściekły byk!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nokia 5800
xpress music polecam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Który polecacie najbardziej, a który odradzacie i dlaczego?
Nokia 5630 Nokia X3 Sony Ericsson Yari Sony Ericsson K850i Samsung S7350 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
X3 to na mój gust zupełny przeżytek w dzisiejszych czasach, po za radiem, które działa bez słuchawek ten telefon nie ma nic, wyświetlacz beznadziejny, nie mówiąc o aparacie, bateria tez nie trzyma za długo. 5630 to już coś innego, po za muzyka można skorzystać też z kilku innych opcji i nie jest to jedynie odtwarzacz z funkcja dzwonienia i pisania sms. Yari jak każdy SE ma spore możliwości 'do zabawy', aparat, aplikacje, dobry, czytelny wyświetlacz i 5mpx w aparacie. K850i jest podobnie jak X3 już trochę starym dzieckiem SE, biorąc pod uwagę z jaka częstotliwością ta firma wypuszcza nowe modele na rynek, ale funkcyjnie jest zbliżony do Yari. Samsung natomiast ma podobne parametry jak SE, jednakże zdecydowanie polecam SE, bądź Nokię. Samsung robi dobre, ale.. telewizory. Praktycznie tez warto zaznaczyć, że jeżeli chodzi o wytrzymałość to Nokie bija każdy inny telefon na łeb, na szyję, Samsung też bardziej wytrzymały niż SE, ale jeżeli się dba o telefon to nie powinieneś mieć z żadnym problemów. Osobiście radzę w salonie poprosić o oba SE i Nokię 5630 i przejrzeć je trzymając telefon w rękach. Odradzam Samsunga i X3.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
potrzebuje pilnie kupic pudełko z telefonu SONY ERICSON C902 , nie ma ktos gdzieś w piwnicy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w mojej 6303 przestalo dzialac podswietlanie ekranika poza tym wszystko dziala w serwisie powiedzieli ze padla plyta glowna przez ingerencje cieczy. wie ktos gdzie znajde takiego magika ktory jest w stanie cos z tym zrobic
ewentulanie jesli juz ktos zminial plyte glowna w 6303 to jakie sa koszty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. SE Yari - Ma fantastyczny odtwarzacz Walkman 4.0 ( z jedną wadą - brak możliwości ręcznego ustawienia Equalizera), robi dość dobre fotki jak na komórkę (Jak chcesz to pisz PW, jakieś podeśle), slider bardzo dobrze wykonany. Telefon stoi na najnowszej platformie A2, obsługuje karty microSD tak więc zero problemów ze zwiechami (Nawiasem, platforme już do końca złamali łącznie z patchami, domowym zdejmowaniem Simlocka, kopiami GDFS itp), częste oficjalne aktualizacje od SE. Jedyna jak dla mnie wada - brak WiFi 2. SE K850i - Pierwszy telefon na platformie A2, co oznacza wieczne zwiechy, dobry odtwarzacz MP3, fotki jak dla mnie średnie wychodziły (niestety nie mam..) ; pozatym bywają kłopoty z dotykowymi przyciskami. Jak coś to pisz , postaram się bardziej rozbudować jeśli będziesz miał pytania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Który będzie najlepszy ?
Nokia 6300, X3 czy 7230 ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Posiada ktos moze Blackberry z messengerem tzn z BBM, jesli tak to prosze sie na priva odezwac mam pare pytan.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chłopaki macie moze jakiegoś ziomka co sciąga simlocki taniej niz w serwisach ? mam nokie 3720 sciagniecie simlocka kosztuje 160 zeta :/
Powód: 3720
Ostatnio edytowane przez Pajdo88 : 25.09.2010 o godz. 15:11.
|
|
|