|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podobno Onyszko przeszedł do Polonii Warszawa!!!
http://www.90minut.pl/news/123/news1...-Warszawa.html znowu nasz zarzad sie nie postarał. Chociaz Pawelek głupie błedy popełnia to jednak mamy z Lechem najmniej straconych bramek co nie zmienia faktu, ze Onyszko by sie przydał. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A mi sie wydaje, ze za duzo osob go krytykuje dlatego takie błedy popełnia. Dac mu troche swobody do grania a nie jechac po nim co chwile.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ja go zawsze darzyłam sympatią i dużym zaufaniem, szcz. ostatnio się poprawił- mimo, że puszczał czasami jakieś farfocle to umie gościu wyjąć kilka trudnych piłek. Żmijka- Mario nie miał wsparcia? Miał cholerne wsparcie od kibiców szcz. jak na to, że dookoła wszyscy go zawsze krytykowali. I przypominam ci, że właśnie tym "fakiem" poczęstował nas w chwili, gdy po wszystkich naszych piłkarzach sie jechało. Jak się nie ma nic ciekawego do dodania, to się siedzi cicho. Powód: ciężko pojąć niektórym
Ostatnio edytowane przez masterlag : 20.05.2010 o godz. 17:44.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Nic składniejszego nie jestem w stanie napisać czytając taką głupotę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Źle Ci się wydaje. Obejrzyj sobie powtórki obu meczy, w szczególności tego na Suchych Stawach. Zresztą - w tym akurat meczu na stoperze grał Jop.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wystarczy wiedzieć na co idzie kasa z kar zamiast głupoty pisać.
EDIT: Żmijka - pw.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 21.05.2010 o godz. 02:15.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Offline |
|
|
Jak to jest szkolenie młodziezy czy tam budowanie boisk, tak?
A widziałeś jakies pieniądze na to wyłozone przez ekstraklasę ...? Bo ja nie, a "żyję" dość piłką dzieciaków ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/4993
Grzyb sam się lepiej przygotował do gry niż cały zespół Wisły pod okiem tego maestro z Włoch. Panie Skorża. Już wie Pan kogo zatrudnić za jakieś 20 lat, kiedy potrzebny będzie spec od przygotowania fizycznego.. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Offline |
|
|
Dowiedz się kto jest u nas trenerem przygotowania fizycznego, potem pisz.
Myślę, że miejsce nie je ważne. Tak samo dobrze można przygotować się w Ciechocinku i na Malediwach. Chodzi o podejście ... EDIT: ooo ktoś wykasował swojego posta powyżej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2010 o godz. 18:52.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, pomyliło się. Przepraszam Włocha
![]() Pan Bahr powinien iść do Grzyba na korepetycje. A nawet gdyby to nie o jego metody przygotowania chodziło, a o podejście zawodników to też coś jest nie tak. Za dużo kolesiostwa, za mało profesjonalizmu. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Akurat Grzyb miał przygotowany plan treningów przez jakiegoś trenera, nie że sam sobie biegał po parku. W sumie trenował jak chciał a nie z resztą drużyny, więc mógł przygotowac się bardziej "pod siebie". Co nie zmienia faktu ze zagraniczne zgrupowania są mocno przesadzone
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ludzie jak Bahr sam pracował to mieliśmy 2 mistrzostwa, a jak doszedł Makaron to się wszystko posypało. Była powtórka z Ostrawy gdzie wcześniej pracował i doprowadził klub do najgorszego miejsca chyba w historii klubu, jak odszedł wszystko wróciło do normy..
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Legia-Wisła: to najwyżej 3 liga angielska
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
oto co się robi jak nie ma nawyku mistrzostwa Polski (czy tam majstra...):
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja natomiast wkleję kwiatek ze strony wyborczapinokio.pl, i o ile z filozofią prezentowaną przez tę stronę można się generalnie zgodzić, o tyle osobiście padłem przy następującym kwiatku:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sektorówka była z rozwalonym pałacem kultury i nie miała żadnego zwiazku z Powstaniem Warszawskim. Tylko Warszawianie w stylu Miklasa gadali bzdury, ze to brak szacunku do PW.
Niewiedza, nie kompleksy. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No tak, nie doczytałem że była to współczesna panorama.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Gdyby to nie był JM to bym powiedział, że ktoś na łeb upadł, ale jeśli to z JM wzięty tekst to śmiało moge uznać za żart...
![]()
TYLKO WISŁA !
http://www.zapunktuj.pl/rejestracja,30818.html zaloguj się tu a ja zaloguje się w twojego linka
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cała "cześć pamięci Powstańców" nie ma zapewne nic wspólnego ani z Warszawą, ani z Powstaniem Warszawskim. Raczej Wielkopolskim. EDIT: 0 22 - nie do Ciebie to było tylko do Wattsa. Moja wypowiedź miała być w zamierzeniu rozwinięciem Twojej wypowiedzi. Dlatego dodaje powyżej kursywą, żeby było jasne.
Ostatnio edytowane przez sandbender : 23.05.2010 o godz. 20:42.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poważnie? Ja tylko wyjaśniłem, że tamta sektorówka w żaden sposób nie uderzała w cześć innych Powstańców, co zarzucił Watts.
EDIT: No. ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 23.05.2010 o godz. 20:57.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Co to za bzdury? Darujcie już sobie ciągłe wklejanie linków z portalów typu joemonster, czy demotywatory. Nawet jeśli tekst był pisany "na serio", to co z tego? U nas w Krakowie jest inaczej, tak? Pełna kultura, tak? Po co skupiacie się na szukaniu na siłę wad u Lecha/Poznania? Zajmijcie się czymś pożytecznym, na przykład wymyślaniu, jak zapełnić nasz nowy stadion.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W szoku!!!!
Bardzo sie ciesze ;] ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ulatowski załata to miejsce z pewnością
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Lenczyk zobaczył jak słaby zespól przyszedł mu do prowadzenia. Zorientował się,że wzmocnień jakościowych nie będzie,to olał sprawę i tyle. Filipakowi zalezy tylko na tym aby ta druzyna utrzymywała się w lidze jak najmniejszym kosztem. W sumie mu się to opłaca. Za reklamę w TV zapłaciłby znacznie więcej niż rzuca na Craccovię. Wszak w czasie meczu jest to 90 minut reklamy,plus skróty w kanale otwartym,do tego zjęcia w gazetach z relacji ligowych. Jakby to przeliczyć ile to jest warte,to podejrzewam,że na Cracovie płaci dużo mniej. Przyjdzie nowy trener,może uda mu się nagromadzić punktów na początku,później równia pochyła,bo z takimi słabymi kopaczami inaczej być nie może i liczenie na szczęście,i nuż uda się utrzymać.
Poza tym uważam,że Filipak bardziej zajmie się TSV 1860.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 24.05.2010 o godz. 13:10.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|