|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Niestety nie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
No i widac kto procz nas nie ma czarne pedaly parchaci i żabole grono iscie wyborowe by nie powiedziec elitarne.Gratulacje dla zarzadu brawo oby tak dalej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Basałaj na to: Niemożliwe
![]() Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie mniejsza z tym tylko trzeba to w końcu wprowadzić. Teraz tak jak mówisz jest ok ale znowu przyjdą mecze o puchary i dobra gra Wisły (oby...) i będzie trzeba stać 4 godziny w kolejce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Od którego roku życia obowiązuje Karta Kibica? Od 13-go? Chodzi o dziecko poniżej 6 r.ż., wejście na sektor nie rodzinny, tylko 'normalny'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.03.2012 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie wylegitymowania się, nie mam jeszcze 18lat i uczęszczam do szkoły, lecz nie mam legitymacji bo zgubiłem jakiś czas temu, i wpadła mi myśl czy po okazaniu zaświadczenia ochroniarzowi, że chodze do szkoły zostanę wpuszczony na sektor.? Pytam ponieważ miałem ostatnio taki problem, i nie chciałbym sie z nim spotkać po raz kolejny.! Pozdro
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Właśnie chyba na G nie kupujcie, g zostawcie odpowiednim osobą wykupujcie na reszte trybun.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
kupowałem dziś bilet na sektor D21, było na nim jeszcze 10 wolnych miejsc. Na pozostałe sektory w narożniku również można bylo kupić bilety,ale zostało niewiele miejsc i do piątku na pewno zostaną wyprzedane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pewna to jest tylko zakichana śmierć w naszym życiu
![]() Generalnie sądzę iż dużo zależy od tego na jakiego ochroniarza trafisz. Mój kolega z pracy na przykład , kupił sobie bilet sporo przed meczem. Jako że od dłuższego czasu są one nabijane na karty kibica , to nie zabrał potwierdzenia zakupu. I zonk , na bramkach pokazywało że na karcie biletu nie ma ... I ochroniarze chcieli mu powiedzieć "spadaj". Jako że kumpel ma niezłe talenty dyplomatyczne to skończyło się na tym że wszedł bez sprawdzania czy rzeczywiście ten bilet wykupił. Także radzę Ci zabrać zaświadczenie , i w momencie kiedy ktoś poprosi Cię abyś okazał legitymację , pokaż papierek i powiedz że się dowiadywałeś w kasach i taka forma jest dopuszczalna gdy zgubiłeś legitymację. Na pewno załatwisz to bezproblemowo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...
Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić. ![]() .
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No mają cię wpuścić, a mi na meczu z korupterem sprawdzaili. Nie miałem czasu na dyskusję, bo już się mecz zaczynał jak wchodziłem, więc nie pytałem po jaki ciul to sprawdza.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Info biletowe!
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
to nie stadion III ligowy że wchodzisz gdzie chcesz.Przed każdym sektorem są bramki które musisz przejść.Także kupując bilet np na G to nie wejdziesz na inny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 07.03.2012 o godz. 23:01.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 07.03.2012 o godz. 23:20.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
wydaje mi się, że karnet będziesz mógł kupić dopiero w sobote, bo wtedy system anuluje mecz z Leszkiem i będzie tzw. "3 część sprzedaży karnetów"(o ile będzie) za cene mniejszą. Więc wg mojej opinii karnetu nie kupisz w piątek przed meczem jesli jutro zejdą wszystkie bilety na C.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce. w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam
Ostatnio edytowane przez PvD : 08.03.2012 o godz. 00:45.
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez John1906 : 08.03.2012 o godz. 00:55.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niema już biletów na młyn
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
KONIEC!!! Komplet
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_c/ Teraz wypełniać narożniki i sektor G!!! I jedziemy z tymi parchami P.s Są jakie kolejki? czy ni mo? ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Przy zakupie karnetu - liczy się, że w momencie zakupu przysługuje Ci ulga i przy wejściu nie musisz okazywać legitymacji. Przy zakupie biletu - legitymację musisz okazać i przy zakupie i przy wejściu - jeśli zostaniesz o to poproszony. NIE DOTYCZY TO NIELETNICH, jako że prawo nasze przewiduje obowiązek nauki do ukończenia 18. roku życia, zniżka z tego co wiem naliczana jest automatycznie. W takim przypadku nawet jeśli nie posiadasz legitymacji, bo ją zgubiłeś, nie podbiłeś jej, czy cokolwiek jeszcze innego - i tak dostaniesz ulgowy bilet, bo kasjer nie ma możliwości sprzedania normalnego. Jeśli ochrona nie chce Cię wpuścić - właśnie na obowiązek nauki do 18. roku życia i brak możliwości sprzedania takiej osobie normalnego biletu należy się powołać - i nie powinno być problemu. |
|
|