The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2012, 09:36
Niestety nie.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Joseff1906
Junior Member

Od: 12.2010

Stary 06.03.2012, 13:03
No i widac kto procz nas nie ma czarne pedaly parchaci i żabole grono iscie wyborowe by nie powiedziec elitarne.Gratulacje dla zarzadu brawo oby tak dalej.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.03.2012, 13:51
z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.03.2012, 14:38
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
oprócz nas nie mają tylko 3 kluby ! Co na to Basałaj ? hahaha
Basałaj na to: Niemożliwe
Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.03.2012, 14:57
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Basałaj na to: Niemożliwe
Mniejsza z tym, teraz frekwencja jest taka, że spokojnie dostaniesz bilet na dobre miejsce bez specjalnego kłopotu.
Nie mniejsza z tym tylko trzeba to w końcu wprowadzić. Teraz tak jak mówisz jest ok ale znowu przyjdą mecze o puchary i dobra gra Wisły (oby...) i będzie trzeba stać 4 godziny w kolejce...
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.03.2012, 16:27
Elendil napisał(a):Wyświetl post
z tego co dziś usłyszałem, to na C zostały tylko na C1.
Jeśli to prawda to kupujcie też na G. Pamiętajcie kto do nas przyjeżdża.
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.03.2012, 17:09
Od którego roku życia obowiązuje Karta Kibica? Od 13-go? Chodzi o dziecko poniżej 6 r.ż., wejście na sektor nie rodzinny, tylko 'normalny'.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.03.2012, 17:17
Cytat:
Darmowe bilety na mecz z Lechem!

Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków ufunduje wejściówki na to spotkanie dla chłopców poniżej 16 roku życia. Aby zapisać się na listę wystarczy posiadać Kartę Kibica i zjawić się w czwartek między godziną 15 a 19 w "Strefie Kiboli" w Starej Hali Wisły.

Zapraszamy każdego, kto chciałby zjawić się na meczu z Lechem, a na zakup biletu nie pozwalają mu środki finansowe. Akcja skierowana jest do młodych Wiślaków. Najstarszą osobą, która może ubiegać się o przyznanie darmowej wejściówki jest ta urodzona w 1995 roku. Dolna granica wieku nie jest ustalona.

Do tej pory akcja "Kto kocha ten wierzy" przebiegała na nieco innych zasadach. Teraz jednak uznaliśmy, że jest spore grono osób, które z jakichś powodów nie mogło w niej uczestniczyć. Jeżeli wszystko się powiedzie na kolejne mecze ligowe i być może wyjazdy, "zapisy" na darmowe wejściówki przebiegać będą na podobnych zasadach.

W czwartek do Strefy Kiboli (między godziną 15 a 19) należy przynieść zapisane na kartce dane osobowe (imię, nazwisko i numer PESEL). Konieczne będzie także okazanie Karty Kibica. Bilety odebrać będzie można w piątek od wczesnych godzin popołudniowych.

Przypominamy, że Strefa Kiboli mieści się w Starej Hali Wisły, na przeciwko sklepu z odżywkami (tuż przed wejściem na salę, gdzie swoje mecze rozgrywają między innymi koszykarki i futsalowcy).

Zdajemy sobie sprawę z tego, że nie każdy młody człowiek, którego ta akcja mogłaby dotyczyć czyta naszą stronę. Jeżeli więc ktoś zna dzieciaków ze swojego najbliższego otoczenia, które chciałyby chodzić na mecze, a ze względu na problemy finansowe nie jest im to dane proszony jest o poinformowanie ich o możliwości zdobycia darmowej wejściówki.

Startujemy od liczby 100 darmowych biletów. Jeżeli będzie taka konieczność pula zostanie powiększona.
SKWK..........
Ostatnio edytowane przez aNouc : 06.03.2012 o godz. 17:23.
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.03.2012, 18:53
Mam pytanie odnośnie wylegitymowania się, nie mam jeszcze 18lat i uczęszczam do szkoły, lecz nie mam legitymacji bo zgubiłem jakiś czas temu, i wpadła mi myśl czy po okazaniu zaświadczenia ochroniarzowi, że chodze do szkoły zostanę wpuszczony na sektor.? Pytam ponieważ miałem ostatnio taki problem, i nie chciałbym sie z nim spotkać po raz kolejny.! Pozdro
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
cinek1
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 06.03.2012, 19:07
Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu
Odpowiedz cytując
ManiekTS
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 06.03.2012, 19:31
cinek1 napisał(a):Wyświetl post
Z zaswiadczeniem powinnies nie miec problemu

Ale to jest pewne.?
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 06.03.2012, 20:51
Właśnie chyba na G nie kupujcie, g zostawcie odpowiednim osobą wykupujcie na reszte trybun.
Odpowiedz cytując
bronowice
Junior Member

Od: 03.2012

Stary 06.03.2012, 22:25
kupowałem dziś bilet na sektor D21, było na nim jeszcze 10 wolnych miejsc. Na pozostałe sektory w narożniku również można bylo kupić bilety,ale zostało niewiele miejsc i do piątku na pewno zostaną wyprzedane.
Odpowiedz cytując
jerry1990
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.03.2012, 22:55
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
Poświęciłem trochę minut ,żeby z ciekawości sprawdzić kto ma sprzedaż biletów (niektórzy również karnetów) on-line w naszej ekstraklasie i bardzo się zdziwiłem na plus bo wygląda to tak:

1 .Śląsk TAK
2.Polonia NIE
3.Legia TAK
4.Ruch TAK
5.Lech TAK
7.Podbeskidzie TAK
8.Widzew TAK
9.Korona TAK
10.Jagiellonia TAK
11.Górnik NIE
12.GKS Bełchatów TAK
13.Lechia TAK
14.Cracovia (chyba) NIE
15.ŁKS TAK
16.Zagłębie TAK
oprócz nas nie mają tylko 3 kluby ! Co na to Basałaj ? hahaha
Wstyd, bo kluby które nie mają to Cracovia (pewnie o nowego sezonu będą mieć), Górnik "nie ma stadionu", Polonia, która stadion ma no ale... W 1 lidze też są kluby które internetową sprzedaż prowadzą. Dla mnie ten temat jest o tyle interesujący że muszę jechać po bilet z Górnego Śląska.
Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 07.03.2012, 12:27
ManiekTS napisał(a):Wyświetl post
Ale to jest pewne.?
Pewna to jest tylko zakichana śmierć w naszym życiu
Generalnie sądzę iż dużo zależy od tego na jakiego ochroniarza trafisz.
Mój kolega z pracy na przykład , kupił sobie bilet sporo przed meczem. Jako że od dłuższego czasu są one nabijane na karty kibica , to nie zabrał potwierdzenia zakupu. I zonk , na bramkach pokazywało że na karcie biletu nie ma ... I ochroniarze chcieli mu powiedzieć "spadaj". Jako że kumpel ma niezłe talenty dyplomatyczne to skończyło się na tym że wszedł bez sprawdzania czy rzeczywiście ten bilet wykupił.

Także radzę Ci zabrać zaświadczenie , i w momencie kiedy ktoś poprosi Cię abyś okazał legitymację , pokaż papierek i powiedz że się dowiadywałeś w kasach i taka forma jest dopuszczalna gdy zgubiłeś legitymację. Na pewno załatwisz to bezproblemowo.
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.03.2012, 17:06
Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...

Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić.
.
Odpowiedz cytując
eto22
Member

Stary 07.03.2012, 18:01
No mają cię wpuścić, a mi na meczu z korupterem sprawdzaili. Nie miałem czasu na dyskusję, bo już się mecz zaczynał jak wchodziłem, więc nie pytałem po jaki ciul to sprawdza.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.03.2012, 21:35
Info biletowe!

Cytat:
Na piątkowe spotkanie nie ma już biletów na sektory C2, C3, C4, C5, A21, D21 oraz H23. Ostatnie sztuki wejściówek natomiast można nabyć na sektory B11, D12 oraz F21. Na pozostałe części stadionu można jeszcze kupić bilety w większej ilości.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.03.2012, 22:29
Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.03.2012, 22:47
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie znajomy chce kupić w piątek karnet na C, ale pewnie już nie będzie wolnych miejsc na ten sektor na mecz z Lechem, a więc czy na ten jeden mecz wejdzie na inny sektor czy jak to wygląda?
z góry dzięki jak ktoś zna odpowiedź
to nie stadion III ligowy że wchodzisz gdzie chcesz.Przed każdym sektorem są bramki które musisz przejść.Także kupując bilet np na G to nie wejdziesz na inny.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 07.03.2012, 22:58
Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 07.03.2012 o godz. 23:01.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 07.03.2012, 23:16
markowywislak napisał(a):Wyświetl post
to nie stadion III ligowy że wchodzisz gdzie chcesz.Przed każdym sektorem są bramki które musisz przejść.Także kupując bilet np na G to nie wejdziesz na inny.
Dzięki że mnie uświadomiłeś "mistrzu" nie wiedziałem naprawdę
Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 07.03.2012 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.03.2012, 00:22
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Dzięki że mnie uświadomiłeś "mistrzu" nie wiedziałem naprawdę
Naucz się czytać ze zrozumieniem tak przy okazji.
wydaje mi się, że karnet będziesz mógł kupić dopiero w sobote, bo wtedy system anuluje mecz z Leszkiem i będzie tzw. "3 część sprzedaży karnetów"(o ile będzie) za cene mniejszą. Więc wg mojej opinii karnetu nie kupisz w piątek przed meczem jesli jutro zejdą wszystkie bilety na C.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 08.03.2012, 00:32
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Ale ciekawa sytuacja,ale może zostawiają jakąś pulę minimalną dla ewentualnych karnetowców.Najlepiej niech się np PvD wypowie,bo on zna najlepiej tu reguły sprzedaży biletów.
zakup biletu na Lecha np. na C1-Rz.1-m.1 , wyklucza zakup karnetu na to samo miejsce. Więc jeżeli wykupione zostaną wejściówki na C na Lecha to wg mojej wiedzy karnetu na C w tej części sprzedaży nie będzie można nabyć.

Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce.

w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam
Ostatnio edytowane przez PvD : 08.03.2012 o godz. 00:45.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Stary 08.03.2012, 00:52
PvD napisał(a):Wyświetl post
zakup biletu na Lecha np. na C1-Rz.1-m.1 , wyklucza zakup karnetu na to samo miejsce. Więc jeżeli wykupione zostaną wejściówki na C na Lecha to wg mojej wiedzy karnetu na C w tej części sprzedaży nie będzie można nabyć.

Czy jest technicznie możliwe wyłączyć Lecha, a zostawić tylko pod karnety? Tego nie wiem. Jeśli była by taka możliwość to ile takich miejsc zostawić?, poza tym znając podejście niektórych fanów Wisły pojawiły by się głosy oburzenia, że jak to możliwe, że karnet na C który obejmuje mecz z Lechem można kupić, a biletu już nie skoro to jest to samo miejsce.

w razie jakiś pytań polecam wislalivebilety(at)gmail.com gdyż tutaj raz na jakiś czas zaglądam
Dzięki za odpowiedź o to mi właśnie chodziło.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 08.03.2012 o godz. 00:55.
Odpowiedz cytując
Killer1990
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 08.03.2012, 08:42
Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 08.03.2012, 11:02
Killer1990 napisał(a):Wyświetl post
Jedzie ktoś z lubelskiego, ew. Warszawy na mecz z Lechem?
Ja z wawy prawdopodbnie. Ale pociągiem
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Stary 08.03.2012, 12:44
Niema już biletów na młyn
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 08.03.2012, 12:44
KONIEC!!! Komplet

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_na_sektor_c/

Teraz wypełniać narożniki i sektor G!!! I jedziemy z tymi parchami

P.s Są jakie kolejki? czy ni mo?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
doodi
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 08.03.2012, 13:06
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o bilety ulgowe i brak legitki...

Jestem w takiej sytuacji, że kupowałem karnet, a w trakcie rundy kończy mi się "ulga". I czego się dowiedziałem: ważne jest, czy w momencie zakupu miałeś ulgę. Jeśli masz bilet ulgowy, mimo tego, ze nie masz przy sobie, czy też w ogóle, legitymacji, to muszą cię wpuścić.
Nie wprowadzaj kolegi w błąd. Karnet to karnet, a bilet to bilet.

Przy zakupie karnetu - liczy się, że w momencie zakupu przysługuje Ci ulga i przy wejściu nie musisz okazywać legitymacji.

Przy zakupie biletu - legitymację musisz okazać i przy zakupie i przy wejściu - jeśli zostaniesz o to poproszony.

NIE DOTYCZY TO NIELETNICH, jako że prawo nasze przewiduje obowiązek nauki do ukończenia 18. roku życia, zniżka z tego co wiem naliczana jest automatycznie. W takim przypadku nawet jeśli nie posiadasz legitymacji, bo ją zgubiłeś, nie podbiłeś jej, czy cokolwiek jeszcze innego - i tak dostaniesz ulgowy bilet, bo kasjer nie ma możliwości sprzedania normalnego. Jeśli ochrona nie chce Cię wpuścić - właśnie na obowiązek nauki do 18. roku życia i brak możliwości sprzedania takiej osobie normalnego biletu należy się powołać - i nie powinno być problemu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów