The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2010, 18:47
szprotson napisał(a):Wyświetl post
no jak to jaki?

Pewnie jakiś Cypr, ciepło i miło + lepsze pieniądze i czysta karta u kibiców

E: a tutaj zonk, i Mario ląduje w POZwronkach*. Były by jajca
Już był taki jeden co przecierał ten kierunek, dobrze nie skończył
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 29.10.2010, 18:48
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
I chwała Bogu! Kwiatek, buzi i żegnaj Mario!
Za FUCKI w stronę trybun to wypierdalaj...

Bogu dzięki jeśli od tego pa...na się uwolnimy. Gdyby ta piłka na Lechii mu przeszła pod nogą to dawno by go już tutaj nie było. Ale nie lepiej pisać o nim że się spina, że na treningach najlepszy. Tysiące wytłumaczeń.

U mnie oglądając każdy ostatni mecz piłka lecąca w jego stronę podnosi ciśnienie, nawet nie mogę sobie wyobrazić co czują ludzie którzy z nim trenują na co dzień.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.10.2010, 19:41
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Wszystkim osobom oceniającym Mariusza Pawełka proponuje przypomnieć sobie WSZYSTKIE lata jego pobytu w Wiśle. Na początku był zmiennikiem Majdana, potem walczył o miejsce w składzie z Dolhą. W tym czasie, gdy stał między słupkami, nikt do niego pretensji nie miał, błędów nie popełniał.
Niestety, nie masz racji. Już w pierwszym okresie pobytu Pawełka w Wisle część kibiców wyrobiła sobie o nim zdanie, jako o bramkarzu nie przystającym do potrzeb klubu walczącego o mistrzostwo Polski i o awans do LM. I dawała temu wraz na forum (w tym ja).
Pamiętam jeszcze jak dostawalo mi sie za to od zaślepionych propagandą klubową kibiców, przekonanych, że znaleźlismy nowego Casillasa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 29.10.2010, 21:39
Isfahan napisał(a):Wyświetl post
Wszystkim osobom oceniającym Mariusza Pawełka proponuje przypomnieć sobie WSZYSTKIE lata jego pobytu w Wiśle.
Tzn które?Z tego co pamiętam to Pawełek w miarę solidnie , bronił tylko za Petrescu a że zaczął bronić pod koniec rundy a Dana wywalili w połowie kolejnej, to dużo tego nie było

Teraz, nie przeczę, broni ok - natomiast jeśli chodzi o grę nogami to jest olbrzymi postęp, tyle że to za mało by podpisać z nim nowy kontrakt.

Problem jest tylko taki że ten co będzie po nim , może być jeszcze słabszy.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.10.2010, 21:52
MatMario napisał(a):Wyświetl post

Bogu dzięki jeśli od tego pa...na się uwolnimy. Gdyby ta piłka na Lechii mu przeszła pod nogą to dawno by go już tutaj nie było. Ale nie lepiej pisać o nim że się spina, że na treningach najlepszy. Tysiące wytłumaczeń.

U mnie oglądając każdy ostatni mecz piłka lecąca w jego stronę podnosi ciśnienie, nawet nie mogę sobie wyobrazić co czują ludzie którzy z nim trenują na co dzień.
Ona mu przeszła tylko słupek nas uratował
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 31.10.2010, 17:46
Markus napisał(a):Wyświetl post
. Śmieszyć mnie może najwyżej nagradzanie tego kolejnym kontraktem w kontekście ewentualnej budowy coraz silniejszego, a nie ciągle tak samo wybrakowanego sportowo zespołu. I nie buduję swojego "światopoglądu" w tej sprawie tylko na ostatnim okresie czasu.
Jesli Żmijka pisze prawdę, a pewnie tak to dziękuję Mariuszowi za te lata gry dla Wisły, udział w kilku MP itp. Ciekawe kogo wyczarują na Jego miejsce nasi bossowie.
"Ewentualna budowa coraz silniejszego..." ech - nie uwierzę póki nie zobaczę...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.10.2010, 19:53
Co z Cleberem?
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.10.2010, 20:04
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Należały się Wam, powinny być liście na twarz. Z niektórymi się nie dyskutuje ( o czym niżej ), nikt nie będzie się tak bardzo zniżał. "Mario" zachował się bardzo w porządku, dawniej byście na kopach ze stadionu wychodzili - bo to Wy przynosicie wstyd, Wy jesteście hańbą tego klubu, a już powoływanie się na jakieś "braterstwo kibiców", że niby mnie też Pawełek fucka pokazał to jakaś kpina. Napisałbym co o Was myślę, ale to by był ban długi i zasłużony - ale myślę, że co bystrzejsi sami się domyślą.

Temat denny, bo lepszego bramkarza ani nie mamy, ani nie jesteśmy w stanie sprowadzić.

Dla wszystkich rozsądnych drobna sugestia - nie z każdym warto dyskutować, od jakiegoś czasy to forum to wylęgarnia pokemonów. Jest opcja "ignoruj", a że wstyd jak sam s-syn, to już jak widać żaden problem dopóki się liczba kliknięć zgadza. Ale spoko rav, masz naj- informatorów i głos prawdziwych kibiców. Miałem nie zabierać głosu bo nie wypada, no ale trudno - każdy ma jakieś granice tolerancji.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.10.2010 o godz. 20:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 31.10.2010, 20:07
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Co z Cleberem?
Jedyne co znalazłem:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

Źle to wyglądało. Cleber nigdy nie symuluje ... :(
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 31.10.2010, 20:18
Oby z Clebim było lepiej niż to wyglądało, a wyglądało to dość symbolicznie , jak dla mnie, bowiem ewentualne skręcenie kręgosłupa Clebera, to takie jednoczesne złamanie mistrzowskiego kręgosłupa Wisły, która jest ostatnio bezradna ze wszystkimi rywalami i łamie ją już każdy, kto tylko zechce, bo oprócz jarych dziadków Clebiego i Radka, reszta naszych piłkarzy, to piłkarze wirtualni . Poza kibicami oczywiście, którzy nie pozwolili sobie na lanie od Poznaniaków, gdyż piłkarzy mamy ZEROWYCH pod każdym względem, od siły i umiejętności, aż po honor. Honor, który już tyle razy splamili z Levadią czy Karabachem i pewnie splamia znowu za tydzień z Cracovią, czyli klubami w zasięgu naszych partaczy.

Ps. w temacie " nasi piłkarze" odpowiem, że obecnie mało który z nich, zasługuje na takie miano.
Ostatnio edytowane przez kot : 31.10.2010 o godz. 20:59.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.10.2010, 20:24
Modle się o to żeby z Cleberem było wszystko ok. Nie wielu jest takich ludzi jak on. Myślałem do tej pory że kibice z Poznania prezentują przyzoity poziom, teraz już wiem że to zwykłe ....Y.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 20:25
Cytat:
Na szczęście ma czucie w rękach, to korzystny objaw - powiedział po meczu trener Maaskant.
źródło: twsd

Jest tylko mały problem, bo o czuciu w nogach ani słowa. A to nogi Clebera wpadły w przerażającą drgawkę zaraz po upadku.
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 31.10.2010, 20:28
flamengista napisał(a):Wyświetl post
źródło: twsd

Jest tylko mały problem, bo o czuciu w nogach ani słowa. A to nogi Clebera wpadły w przerażającą drgawkę zaraz po upadku.
też widziałem te drgawki i strasznie mnie one zmartwiły...miejmy nadzieje że będzie wszystko dobrze

Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.10.2010, 20:30
flamengista jeśli uraz jest na odcinku szyjnym, piersiowym to jeśli ma czucie w rekach to jest spoko. Bo gdyby uszkodził coś na tym poziomie to byłby sparaliżowany od szyi w dół.

Odpowiedz cytując
mcks
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.10.2010, 20:31
Ja mam niestety złe przeczucie, że on nawet jak dojdzie do siebie, to na boisko już nie wróci. A to będzie katastrofa.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 31.10.2010, 20:35
Powrót na boisko jest w tej chwili mało istotny - najważniejsze żeby był zdrowy. Nieciekawie to wyglądało.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 31.10.2010, 20:41
Clebi trzymaj się!! Kto jak kto, ale ten facet ma jaja i napewno wyjdzie z tego. Mam kompletnie w dupie wynik meczu. Cały czas myślę tylko o tym co z Cleberem :(

Co do kibiców na stadionie w Poznaniu. Prostactwo nic wiecej. Pokazaliście swoje miejsce w szeregu. Pogratulować
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.10.2010, 20:46
Cleber- szybkiego powrotu do zdrowia !!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 20:47
O Cleberze jako piłkarzu mającym ratować kulawą defensywę Wisły na razie zapomnijmy. Teraz chodzi o to, by ten jakże sympatyczny człowiek mógł normalnie się poruszać.

Kluvi - mam nadzieję, że masz rację.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.10.2010, 22:01
Clebi zostaje na noc w szpitalu, bardziej asekuracyjnie. Badania na chwilę obecną nie wykazały, żeby to było coś poważnego. On sam czuje się już lepiej.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.10.2010, 22:03
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Clebi zostaje na noc w szpitalu, bardziej asekuracyjnie. Badania na chwilę obecną nie wykazały, żeby to było coś poważnego. On sam czuje się już lepiej.
I to jest najlepsza dzisiejsza wiadomość
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 22:03
Chwała Bogu. Cóż, jedyna dobra informacja, na zakończenie przykrego wieczoru.
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2010, 22:04
Świetne wieści Może go po prostu postrzeliło w karku. Wtedy ciężko ruszać głową. A tak to sobie poleży w cieple, na spokojnie i wróci
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 31.10.2010, 22:17
Ważne, żeby nic mu się nie stało - trzymam kciuki za powrót do zdrowia!
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.10.2010, 22:57
Bardzo, bardzo dobre info, ale chyba niestety ten sezon będziemy musieli sobie radzić bez niego.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.10.2010, 23:07
jedyna pozytywna wiadomość dzisiaj...
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.11.2010, 02:07
Hermes mimo 36 lat na karku to Sobola spokojnie teraz wygryza. Myślmy nad wymianą środka pola bo jak widać nie mamy nikogo z czterech czy pięciu zawodników którzy grają w pomocy kogoś kto będzie trzymał piłke i będzie silniejszy niż przeciwnik. Chwała Sobolowi za wszystko, ale jego czas mija. Z tymi zawodnikami ciężko będzie nam coś osiągnąć (szczególnie z naszą obroną) więc chyba powinnismy grać dwoma DP jak kiedyś (Sobol i zapomniany Cantoro). Aż łezka w oku sie kręci, bo teraz ni kszty ducha zespołu. Wyglądamy jak kilka lat temu Śląsk Wrocław, taki typowy średniak, a zniżamy się ku Odrze i Polonii Bytom (miejsca 6-10).

Odpowiedz cytując
Dunkel
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 01.11.2010, 05:13
A pomyśleć, że Cleber na meczu ME zasiadł parę rzędów niżej od mojego krzesełka... kto by wtedy pomyślał. Zdrowiej CLEBER!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.11.2010, 07:36
Kto by pomyślał, że spotkałem Clebera z rodziną w jednej z galerii i pogadaliśmy kilka minut...

Piszesz tak jakby on już wśród nas nie był. Ja wiem, 1 listopad, ale daj spokój

Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 01.11.2010, 07:47
Dobra wiadomość odnośnie Clebera, wyglądało to rzeczywiście bardzo grożnie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów