|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Ciekawe mówił, oby to było prawdziwe. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
z tej samej Ligi + dowiedziałem się, że gra u nas Hugo Chavez ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tatuaż Małego kozak
E: Jakby Mario mógł wyeliminować swoje błędy to broniłby w Arsenalu tudzież Spurs. ale serek ma racje nt naszego Gk w temacie innym
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.10.2010 o godz. 14:02.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pawełek posiada bardzo duże umiejętności, tylko czasem go chyba trema zżera na meczach ligowych i popełnia błędy.
Jakby te błędy potrafił wyeliminować mielibyśmy naprawdę z niego dużo pożytku. Prawdą jest, że wielokrotnie zawalał nam mecze, ale prawdą jest też to, że wielokrotnie ratował nam punkty czyt. mecz z Lechem(zeszły sezon) czy teraz z Lechią. Jak Pawełek będzie tak dobrze spisywał się do końca rundy to oczywiście jestem za przedłużeniem kontraktu z nim. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W krótkim wywiadzie udzielonym portalowi Futbolnews.pl trener PSV Fred Rutten podzielił się spostrzerzeniami na temat Marcelo:
- Byłem gorącym orędownikiem sprowadzenia Marcelo do PSV. To dobry piłkarz, ma spory potencjał, ale ma pewne nawyki, które staramy się wykorzeniać. Czeka nas sporo pracy, bo wasza liga nie wymaga wiele od piłkarzy i jest słaba. Przekazałem także Marcelo, że ma wziąść się do nauki języka bo ma problemy z komunikacją w zespole. To wstyd, że nie mówi nawet po angielsku. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no to "Małego" na stadiony nie będą wpuszczać.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak to jest z tą Komisją Ligi, kiedy mogą zawiesić piłkarza? Dokładnie chodzi mi o Bunoze i Arbolede
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Odnośnie zawieszania... do dzis nie jestem wstanie zrozumiec tego, że Chavez został zawieszony a nadepnięcie na nogę a Vrodliak nie został za nadepnięcie na rękę. Zabawne było także zachowanie ludzi w C+ szczególnie pana Sławka Stępniewskiego który przy incydencie Chaveza wypowiedział takie zdanie. "Tym powinna zając się komisja ligi" Przy Vrdoljaku już nie było takich uwag.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.10.2010 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Z Arboledą jest tak, że sędzia "widział" sytuację, więc raczej mu się upiecze. Z Bunozą jest odwrotnie, więc teoretycznie mogą go zawiesić, w praktyce jednak - ten faul był idiotyczny, był widoczny, ale na pewno nie był brutalny. Na 90% nawet się tym nie zajmą, a już na pewno go nie zawieszą. Inna sprawa, czy należy się z tego cieszyć...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.10.2010 o godz. 08:31.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A ja myślałem, że Mały ma autentyczny różaniec na szyi i nawet się zastanawiałem jak mu wygodnie biegać z takim obciążeniem
Dzięki za uświadomienie ![]() ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Ludzie, opamiętajcie się. Nie jestem pewien, czy Chavez nadepnął ze złośliwości, ale akurat na to zwrócono uwagę. Teraz jej nie zwrócono. Zdarza się. We wszystkim widzicie spisek? |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No mecz z Legią sie zbliża ,kogos trzeba z naszych wykluczyć,c+ juz wychwyci co trzeba. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale jaki by mieli w tym interes?
Słabsze składy=słabszy mecz=słabsze widowisko=mniejsza oglądalność=straty c+ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ty naprawdę sądzisz, że jak Wisła zostanie osłabiona kolejny raz przed meczem z Legią decyzjami Komisji Ligi to sie to przełoży na mniejszą oglądalność?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W końcu każdy fan piłki nożnej pomyśli: "Kur..a, ale bryndza Bunoza nie gra. .......e nie oglądam. Włączę sobie >>Jaka to melodia<< "
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A Bunozy to nawet nie maja prawa wyeliminować, bo niby za co? chociaz z bólem serca przyznałbym, że strata Pawełka była by dla mnie bolesna. do czego to doszło ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
jak wezma sie za Bunoze to powinni sie wziac za P.Polczaka ktory jednoczenie faulował bramkarza Arki i obronce craxa strzeliła gola wtedy...
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...akowie//41316/ Brozio juz " namawia " Wołąkiewicza do przejścia do Wisły..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Od pewnego czssu jak wsłu..... się w to co mówią w czasie transmisji lub programów co niektórzy w C+ to mute jest konieczne. A Stempniewski to w ogóle wygląda na średnio zorientowanego co do dnia a co dopiero jak ma coś zanalizować. Męką jest słuchanie gościa. Wygląda na to,że c+ sugeruje kim się zając a kim nie. W przypadku Chaveza były straszne piski więc Komisyja się tym zajęła. Vrdoljak teraz zachował się skandalicznie to tematu nie ma,bo C+ milczy.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
O widze ze temat C+ powrocil i ich komentarzy do tak zwanych "kontrowersji". Ja szczerze mowiac bylbym sklonny aby napisac z kilka maili do C+ z pytaniem dotyczacym tych dwoch przypadkow i dlaczego komentatorzy i reporterzy C+ zajeli sie Chavezem a sprawa z Vrdoljakiem zostala bez echa. Tym bardziej ze chetnie co chwile C+ podkresla ze sa za gra fair play itd itp.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Marokańczyk wychodzi na boisko sobie pospacerować na dzień dzisiejszy, gra po znajomości z RM i tyle, innego wytłumaczenia niema, bo nie wnosi w gre kompletnie nic, wole już Jirsaka (chociaż ten też wnosi tyle co nic) Wilka, Rado czy kogoś z ME
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Akurat ja sie tez zgadzam z opinia westersyl'a.
No tak w pierwszej polowie z Korona czy tez podaniem do Brozka po ktorym byl karny faktycznie nic nie wniosl. Nie wspomne juz o wychodzeniu na pozycje w Zabrzu i probach rozgrywania pilki. Czasami wedlug mnie lepiej madrze czlapac niz biegac bez sensu, inna sprawa ze Boukhari powinien wchodzic na ten moment w drugiej polowie bo faktycznie prad mu sie po 45 minutach zwyczajnie wylancza. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ja mam chyba podobne poczucie humoru.... Boukhari wie, co robi na boisku, mimo, że z braku sił i kondycji nie zawsze mu to do końca wychodzi. To zawodnik, ktory bardzo dobrze operuje piłką, potrafi wykonac niekonwencjalne podanie, potrafi dobrze rozegrać, nie boi sie odpowiedzialności.
Oczywiście musi nadrobic braki kondycyjne, bo szybkościowych już za bardzo nie da rady. Podobny pomocnik gra w Amice i nazywa się Stilic. Jest dość wolny, ale ma podobne zalety do Boukhariego. A jego mało kto się czepia Też wolałbym, zeby na tej pozycji grał szybki, wydolny, świetny technicznie i taktycznie, obdarzony silnym strzałem i wykonujący wspaniale rzuty wolne 24-latek z kulturą gry przyniesioną z jednej z pięciu najlepszych lig europejskich. Ale tak się nie da |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|