The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2010, 22:47
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Fantastyczny wywiad z Małeckim w dzisiejszej Lidze+.
Ładnie, składnie, na temat - widać, że sie pogodził z trenerem, zapracował na terningach zamiast pyskówkami na pierwszy skład i od razu wyrasta na postać Nr.1 w Wiśle.
Przyzwyczaił nas do agresywnych odburknięć, i wulgarnych ataków, a tu taka przemiana.

Dzięki Mały! Dalej w tym kierunku, a będziesz wielki.
Nie przesadzaj, jeszcze by tego brakowalo, by je*ał wszystkich w tv
Ciekawe mówił, oby to było prawdziwe.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.10.2010, 13:23
z tej samej Ligi + dowiedziałem się, że gra u nas Hugo Chavez ;]
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 24.10.2010, 13:27
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...8635216037.jpg
Czarny Rocky Balboa
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.10.2010, 13:52
tatuaż Małego kozak

E: Jakby Mario mógł wyeliminować swoje błędy to broniłby w Arsenalu tudzież Spurs.
ale serek ma racje nt naszego Gk w temacie innym
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.10.2010 o godz. 14:02.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.10.2010, 13:57
Pawełek posiada bardzo duże umiejętności, tylko czasem go chyba trema zżera na meczach ligowych i popełnia błędy.
Jakby te błędy potrafił wyeliminować mielibyśmy naprawdę z niego dużo pożytku.
Prawdą jest, że wielokrotnie zawalał nam mecze, ale prawdą jest też to, że wielokrotnie ratował nam punkty czyt. mecz z Lechem(zeszły sezon) czy teraz z Lechią.
Jak Pawełek będzie tak dobrze spisywał się do końca rundy to oczywiście jestem za przedłużeniem kontraktu z nim.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 24.10.2010, 13:58
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 24.10.2010, 15:17
W krótkim wywiadzie udzielonym portalowi Futbolnews.pl trener PSV Fred Rutten podzielił się spostrzerzeniami na temat Marcelo:

- Byłem gorącym orędownikiem sprowadzenia Marcelo do PSV. To dobry piłkarz, ma spory potencjał, ale ma pewne nawyki, które staramy się wykorzeniać. Czeka nas sporo pracy, bo wasza liga nie wymaga wiele od piłkarzy i jest słaba. Przekazałem także Marcelo, że ma wziąść się do nauki języka bo ma problemy z komunikacją w zespole. To wstyd, że nie mówi nawet po angielsku.

Odpowiedz cytując
__Cobra__
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.10.2010, 19:45
Żmijka napisał(a):Wyświetl post

czy to nie jest krzyż celtycki ?
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.10.2010, 19:57
__Cobra__ napisał(a):Wyświetl post
czy to nie jest krzyż celtycki ?
no to "Małego" na stadiony nie będą wpuszczać.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.10.2010, 21:02
Jak to jest z tą Komisją Ligi, kiedy mogą zawiesić piłkarza? Dokładnie chodzi mi o Bunoze i Arbolede
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 24.10.2010, 21:12
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak to jest z tą Komisją Ligi, kiedy mogą zawiesić piłkarza? Dokładnie chodzi mi o Bunoze i Arbolede
Za co znowu maja zawieszac Bunoze ? Bo juz jeden pokemon chce wieszac Malego
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 24.10.2010, 21:15
Odnośnie zawieszania... do dzis nie jestem wstanie zrozumiec tego, że Chavez został zawieszony a nadepnięcie na nogę a Vrodliak nie został za nadepnięcie na rękę. Zabawne było także zachowanie ludzi w C+ szczególnie pana Sławka Stępniewskiego który przy incydencie Chaveza wypowiedział takie zdanie. "Tym powinna zając się komisja ligi" Przy Vrdoljaku już nie było takich uwag.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.10.2010 o godz. 21:18.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 24.10.2010, 21:22
mic napisał(a):Wyświetl post
Za co znowu maja zawieszac Bunoze ? Bo juz jeden pokemon chce wieszac Malego
Za faul w polu karnym po którym powinien zostać podyktowany rzut karny. Pytam dlatego bo Komisja (L)igi jest zdolna do wszystkiego i daleko szukać nie trzeba (post powyżej), czy kiedyś sytuacja z Boguskim.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2010, 21:35
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Za faul w polu karnym po którym powinien zostać podyktowany rzut karny. Pytam dlatego bo Komisja (L)igi jest zdolna do wszystkiego i daleko szukać nie trzeba (post powyżej), czy kiedyś sytuacja z Boguskim.
Z Arboledą jest tak, że sędzia "widział" sytuację, więc raczej mu się upiecze. Z Bunozą jest odwrotnie, więc teoretycznie mogą go zawiesić, w praktyce jednak - ten faul był idiotyczny, był widoczny, ale na pewno nie był brutalny. Na 90% nawet się tym nie zajmą, a już na pewno go nie zawieszą. Inna sprawa, czy należy się z tego cieszyć...
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.10.2010 o godz. 08:31.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 24.10.2010, 21:37
A ja myślałem, że Mały ma autentyczny różaniec na szyi i nawet się zastanawiałem jak mu wygodnie biegać z takim obciążeniem Dzięki za uświadomienie
What's new?

Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.10.2010, 21:39
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie zawieszania... do dzis nie jestem wstanie zrozumiec tego, że Chavez został zawieszony a nadepnięcie na nogę a Vrodliak nie został za nadepnięcie na rękę. Zabawne było także zachowanie ludzi w C+ szczególnie pana Sławka Stępniewskiego który przy incydencie Chaveza wypowiedział takie zdanie. "Tym powinna zając się komisja ligi" Przy Vrdoljaku już nie było takich uwag.
To na pewno dlatego, że nienawidzi Krakowa, a Wisły w szczególności i potajemnie masturbuje się wykreślając słowa: Kraków średniowieczną stolicą Polski z podręczników historycznych.

Ludzie, opamiętajcie się. Nie jestem pewien, czy Chavez nadepnął ze złośliwości, ale akurat na to zwrócono uwagę. Teraz jej nie zwrócono. Zdarza się. We wszystkim widzicie spisek?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 24.10.2010, 21:42
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
To na pewno dlatego, że nienawidzi Krakowa, a Wisły w szczególności i potajemnie masturbuje się wykreślając słowa: Kraków średniowieczną stolicą Polski z podręczników historycznych.

Ludzie, opamiętajcie się. Nie jestem pewien, czy Chavez nadepnął ze złośliwości, ale akurat na to zwrócono uwagę. Teraz jej nie zwrócono. Zdarza się. We wszystkim widzicie spisek?
Sorry, ale skoro juz ktorys raz z kolei dzieje sie taka sytuacja, wiec czemu sie dziwisz ? Albo obiektywnie zajmujemy sie wszystkimi kontrowersjami, albo zadna. A nie tylko wybranymi, na ktore tak naprawde nikt uwagi by nie zwrocil
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.10.2010, 00:05

No mecz z Legią sie zbliża ,kogos trzeba z naszych wykluczyć,c+ juz wychwyci co trzeba.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.10.2010, 10:39
Ale jaki by mieli w tym interes?

Słabsze składy=słabszy mecz=słabsze widowisko=mniejsza oglądalność=straty c+
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.10.2010, 11:17
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Ale jaki by mieli w tym interes?

Słabsze składy=słabszy mecz=słabsze widowisko=mniejsza oglądalność=straty c+
Ty naprawdę sądzisz, że jak Wisła zostanie osłabiona kolejny raz przed meczem z Legią decyzjami Komisji Ligi to sie to przełoży na mniejszą oglądalność?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 25.10.2010, 12:46
W końcu każdy fan piłki nożnej pomyśli: "Kur..a, ale bryndza Bunoza nie gra. .......e nie oglądam. Włączę sobie >>Jaka to melodia<< "
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 25.10.2010, 13:20
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No mecz z Legią sie zbliża ,kogos trzeba z naszych wykluczyć,c+ juz wychwyci co trzeba.
prezentujemy taki poziom, że Oni nie wiedza nawet kogo by mogli wykluczyć.

A Bunozy to nawet nie maja prawa wyeliminować, bo niby za co?

chociaz z bólem serca przyznałbym, że strata Pawełka była by dla mnie bolesna. do czego to doszło

Odpowiedz cytując
pierdek18
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.10.2010, 13:23
jak wezma sie za Bunoze to powinni sie wziac za P.Polczaka ktory jednoczenie faulował bramkarza Arki i obronce craxa strzeliła gola wtedy...
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.10.2010, 14:10
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...akowie//41316/ Brozio juz " namawia " Wołąkiewicza do przejścia do Wisły..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.10.2010, 14:23
Zabawne było także zachowanie ludzi w C+ szczególnie pana Sławka Stępniewskiego który przy incydencie Chaveza wypowiedział takie zdanie. .
Od pewnego czssu jak wsłu..... się w to co mówią w czasie transmisji lub programów co niektórzy w C+ to mute jest konieczne. A Stempniewski to w ogóle wygląda na średnio zorientowanego co do dnia a co dopiero jak ma coś zanalizować. Męką jest słuchanie gościa. Wygląda na to,że c+ sugeruje kim się zając a kim nie. W przypadku Chaveza były straszne piski więc Komisyja się tym zajęła. Vrdoljak teraz zachował się skandalicznie to tematu nie ma,bo C+ milczy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.10.2010, 14:49
O widze ze temat C+ powrocil i ich komentarzy do tak zwanych "kontrowersji". Ja szczerze mowiac bylbym sklonny aby napisac z kilka maili do C+ z pytaniem dotyczacym tych dwoch przypadkow i dlaczego komentatorzy i reporterzy C+ zajeli sie Chavezem a sprawa z Vrdoljakiem zostala bez echa. Tym bardziej ze chetnie co chwile C+ podkresla ze sa za gra fair play itd itp.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.10.2010, 09:20
Kiedyś tacy ludzie jak ty i nasz zarząd byli przekoanani że z Petrescu też żaden trener.
Wszyscy grali piach ale najbardzije oberwał bo głowie Żuraw mimo tego że to on dogrywał Brożkowi piłki w meczu z Jagą, Koroną, strzelił bramkę w meczu z Polonią.
Wyniki Bredy świadczą o tym, że drużna jest bardzo dobrze przygotowana do sezonu.
Nourding Boukhari był najlepszy zaowdnikiem w meczu z Koroną myślę tu o pierwszej połowie. Zabrakło mu jednak potem siły, musiał potrenować trochę mocniej aby nadrobić braki kondycyjne przez co brakuje mu świeżości. To Boukhari dograł piłkę na Bełchatowie gdzie Brożek został sfaulowany. Boukhari jest zawsze pod grą, i potrafi utrzymać się przy piłce nie tracą jest w głupi sposób. Myśle że jeśli bęzie troch bardziej świeży to będziemy mieć z tego zawdonika duży pożytek i nie zawachałby się wystawić go w pierwszym składzie w meczu z Lechem.
Pewni ludzie oczekują wszystkie na dzisiaj. Większość z was nie widzi tego że on próbuje zrobić z tej drużyny coś więcej niż "dzida Maćka Skorży". On chce ich nauczyć grać w piłkę tak aby nie było wsytdu, że nie potrafimy zagrać pozycyjnym przeciwko Levadii czy Karabachowi.
w temacie otłuszczonego Marokańczyka gratuluję poczucia humoru
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Semper Fidelis 1985
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2010

Stary 26.10.2010, 09:35
Marokańczyk wychodzi na boisko sobie pospacerować na dzień dzisiejszy, gra po znajomości z RM i tyle, innego wytłumaczenia niema, bo nie wnosi w gre kompletnie nic, wole już Jirsaka (chociaż ten też wnosi tyle co nic) Wilka, Rado czy kogoś z ME
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.10.2010, 10:17
emjot napisał(a):Wyświetl post
Akurat ja sie tez zgadzam z opinia westersyl'a.

Semper Fidelis 1985 napisał(a):Wyświetl post
Marokańczyk wychodzi na boisko sobie pospacerować na dzień dzisiejszy, gra po znajomości z RM i tyle, innego wytłumaczenia niema, bo nie wnosi w gre kompletnie nic, wole już Jirsaka (chociaż ten też wnosi tyle co nic) Wilka, Rado czy kogoś z ME
No tak w pierwszej polowie z Korona czy tez podaniem do Brozka po ktorym byl karny faktycznie nic nie wniosl. Nie wspomne juz o wychodzeniu na pozycje w Zabrzu i probach rozgrywania pilki. Czasami wedlug mnie lepiej madrze czlapac niz biegac bez sensu, inna sprawa ze Boukhari powinien wchodzic na ten moment w drugiej polowie bo faktycznie prad mu sie po 45 minutach zwyczajnie wylancza.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.10.2010, 11:51
emjot napisał(a):Wyświetl post
ja mam chyba podobne poczucie humoru.... Boukhari wie, co robi na boisku, mimo, że z braku sił i kondycji nie zawsze mu to do końca wychodzi. To zawodnik, ktory bardzo dobrze operuje piłką, potrafi wykonac niekonwencjalne podanie, potrafi dobrze rozegrać, nie boi sie odpowiedzialności.
Oczywiście musi nadrobic braki kondycyjne, bo szybkościowych już za bardzo nie da rady. Podobny pomocnik gra w Amice i nazywa się Stilic. Jest dość wolny, ale ma podobne zalety do Boukhariego. A jego mało kto się czepia

Też wolałbym, zeby na tej pozycji grał szybki, wydolny, świetny technicznie i taktycznie, obdarzony silnym strzałem i wykonujący wspaniale rzuty wolne 24-latek z kulturą gry przyniesioną z jednej z pięciu najlepszych lig europejskich. Ale tak się nie da
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów